Користени и нови Приколки за пијалоци за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки за пијалоци


Сортирај според:
Резултати по страница:
Orten AG 18 T Tandem SafeServer 2in1 Plane *Alcoa - Приколка за пијалоци: слика 1

Orten AG 18 T Tandem SafeServer 2in1 Plane *Alcoa

2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 840 kg 1-оски
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 1ден Број на оглас j1371 , 0004359 , H.R.

6 990 EUR

star
2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 840 kg 1-оски
Германија, Mühlheim am Main
email Контактирајте го продавачот
Wuelhorst ZTFA 18 Tandem Anhänger Getränke - Приколка за пијалоци: слика 1
Wuelhorst ZTFA 18 Tandem Anhänger Getränke - Приколка за пијалоци: слика 2
Wuelhorst ZTFA 18 Tandem Anhänger Getränke - Приколка за пијалоци: слика 3
Wuelhorst ZTFA 18 Tandem Anhänger Getränke - Приколка за пијалоци: слика 4
Wuelhorst ZTFA 18 Tandem Anhänger Getränke - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Wuelhorst ZTFA 18 Tandem Anhänger Getränke

2010 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7789

8 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
2 Achs Schwenkwand- Kofferanhänger - Приколка за пијалоци: слика 1
2 Achs Schwenkwand- Kofferanhänger - Приколка за пијалоци: слика 2
2 Achs Schwenkwand- Kofferanhänger - Приколка за пијалоци: слика 3
2 Achs Schwenkwand- Kofferanhänger - Приколка за пијалоци: слика 4
2 Achs Schwenkwand- Kofferanhänger - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

2 Achs Schwenkwand- Kofferanhänger

1985 Бруто тежина: 17 000 kg Корисна носивост: 11 800 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
Објавено: 1ден Број на оглас 135801

2 500 EUR

Цена без ДДВ

star
1985 Бруто тежина: 17 000 kg Корисна носивост: 11 800 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
email Контактирајте го продавачот
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка за пијалоци: слика 1
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка за пијалоци: слика 2
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка за пијалоци: слика 3
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка за пијалоци: слика 4
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast!

Ново Бруто тежина: 1 500 kg Корисна носивост: 850 kg 1-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден Број на оглас AZKF 1525 Getränke

7 638 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 1 500 kg Корисна носивост: 850 kg 1-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка за пијалоци: слика 1
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка за пијалоци: слика 2
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка за пијалоци: слика 3
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка за пијалоци: слика 4
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung

Ново Бруто тежина: 2 000 kg Корисна носивост: 1 290 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден Број на оглас AZKF 2025/145 Getränke

8 058 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 2 000 kg Корисна носивост: 1 290 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
 Web Trailer Schwenkwandauflieger Ewers Überdach - Приколка за пијалоци: слика 1
 Web Trailer Schwenkwandauflieger Ewers Überdach - Приколка за пијалоци: слика 2
 Web Trailer Schwenkwandauflieger Ewers Überdach - Приколка за пијалоци: слика 3
 Web Trailer Schwenkwandauflieger Ewers Überdach - Приколка за пијалоци: слика 4
 Web Trailer Schwenkwandauflieger Ewers Überdach - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

Web Trailer Schwenkwandauflieger Ewers Überdach

2013 Нето тежина: 7 320 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 28 680 kg 3-оски
Германија, Delbrück
Објавено: 4ден Број на оглас 23067

18 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Нето тежина: 7 320 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 28 680 kg 3-оски
Германија, Delbrück
email Контактирајте го продавачот
Orten PRASQ 18 Getränkeanhänger PRASQ 18 Getränkeanhänger, Stapleraufnahme, 14x Vorhanden! - Приколка за пијалоци: слика 1
Orten PRASQ 18 Getränkeanhänger PRASQ 18 Getränkeanhänger, Stapleraufnahme, 14x Vorhanden! - Приколка за пијалоци: слика 2
Orten PRASQ 18 Getränkeanhänger PRASQ 18 Getränkeanhänger, Stapleraufnahme, 14x Vorhanden! - Приколка за пијалоци: слика 3
Orten PRASQ 18 Getränkeanhänger PRASQ 18 Getränkeanhänger, Stapleraufnahme, 14x Vorhanden! - Приколка за пијалоци: слика 4
Orten PRASQ 18 Getränkeanhänger PRASQ 18 Getränkeanhänger, Stapleraufnahme, 14x Vorhanden! - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Orten PRASQ 18 Getränkeanhänger PRASQ 18 Getränkeanhänger, Stapleraufnahme, 14x Vorhanden!

2014 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 840 kg 2-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 8319

13 932 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 840 kg 2-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Zikun* Schwenkwand*Getränke*Reifen 80%* - Приколка за пијалоци: слика 1
Zikun* Schwenkwand*Getränke*Reifen 80%* - Приколка за пијалоци: слика 2
Zikun* Schwenkwand*Getränke*Reifen 80%* - Приколка за пијалоци: слика 3
Zikun* Schwenkwand*Getränke*Reifen 80%* - Приколка за пијалоци: слика 4
Zikun* Schwenkwand*Getränke*Reifen 80%* - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
videocam

Zikun* Schwenkwand*Getränke*Reifen 80%*

2005 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 200 kg 2-оски
Германија, Kehl-Neumühl
Објавено: 14ден Број на оглас 0525723

4 999 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 200 kg 2-оски
Германија, Kehl-Neumühl
email Контактирајте го продавачот
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 1
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 2
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 3
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 4
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder

2018 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 17 999 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 5ден Број на оглас 66030

9 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 17 999 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, WB Getränkeaufbau - Приколка за пијалоци: слика 1
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, WB Getränkeaufbau - Приколка за пијалоци: слика 2
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, WB Getränkeaufbau - Приколка за пијалоци: слика 3
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, WB Getränkeaufbau - Приколка за пијалоци: слика 4
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, WB Getränkeaufbau - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, WB Getränkeaufbau

2016 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 17 999 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 5ден Број на оглас 66029

8 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 17 999 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 1
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 2
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 3
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 4
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand

2017 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 260 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 5ден Број на оглас 662671

19 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 260 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 1
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 2
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 3
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 4
ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

ORTEN ZWA 18, LBW 2500kg, verzinkt, Getränkeaufbau Schröder

2018 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 17 999 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 5ден Број на оглас 66031

9 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 17 999 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 1
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 2
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 3
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 4
BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

BOESE Getränke, LBW 2500kg, verzinkt, Schwenkwand

2017 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 260 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
Објавено: 2мес 5ден Број на оглас 66267

19 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 260 kg Дизел 2-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
Hangler Getränkeanhänger, 2CEL 16 - Приколка за пијалоци: слика 1
Hangler Getränkeanhänger, 2CEL 16 - Приколка за пијалоци: слика 2
Hangler Getränkeanhänger, 2CEL 16 - Приколка за пијалоци: слика 3
Hangler Getränkeanhänger, 2CEL 16 - Приколка за пијалоци: слика 4
Hangler Getränkeanhänger, 2CEL 16 - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Hangler Getränkeanhänger, 2CEL 16

1997 Бруто тежина: 14 000 kg Корисна носивост: 9 800 kg 2-оски
Австрија, Hörsching
Објавено: 2мес 6ден Број на оглас 970156

3 900 EUR

Цена без ДДВ

star
1997 Бруто тежина: 14 000 kg Корисна носивост: 9 800 kg 2-оски
Австрија, Hörsching
email Контактирајте го продавачот
Böse BTA 7.3 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 1
Böse BTA 7.3 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 2
Böse BTA 7.3 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 3
Böse BTA 7.3 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 4
Böse BTA 7.3 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Böse BTA 7.3 / Ladebordwand

2013 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Salzgitter
Објавено: 6мес 8ден

5 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Salzgitter
email Контактирајте го продавачот
Böse BTA 7.7 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 1
Böse BTA 7.7 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 2
Böse BTA 7.7 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 3
Böse BTA 7.7 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 4
Böse BTA 7.7 / Ladebordwand - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Böse BTA 7.7 / Ladebordwand

2011 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Salzgitter
Објавено: 9мес 12ден

4 450 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Salzgitter
email Контактирајте го продавачот
 ORTEN TANDEMANHÄNGER ZFPR 18 GETRÄNKE - Приколка за пијалоци: слика 1
 ORTEN TANDEMANHÄNGER ZFPR 18 GETRÄNKE - Приколка за пијалоци: слика 2
 ORTEN TANDEMANHÄNGER ZFPR 18 GETRÄNKE - Приколка за пијалоци: слика 3
 ORTEN TANDEMANHÄNGER ZFPR 18 GETRÄNKE - Приколка за пијалоци: слика 4
 ORTEN TANDEMANHÄNGER ZFPR 18 GETRÄNKE - Приколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

ORTEN TANDEMANHÄNGER ZFPR 18 GETRÄNKE

1999 Нето тежина: 6 000 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 000 kg 2-оски
Германија, Delbrück
Објавено: 10мес 13ден Број на оглас 22255

3 600 EUR

Цена без ДДВ

star
1999 Нето тежина: 6 000 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 000 kg 2-оски
Германија, Delbrück
email Контактирајте го продавачот
Wingliner Schwenkwand Hydraulisch CODE XL - Приколка за пијалоци: слика 1
Wingliner Schwenkwand Hydraulisch CODE XL - Приколка за пијалоци: слика 2
Wingliner Schwenkwand Hydraulisch CODE XL - Приколка за пијалоци: слика 3
Wingliner Schwenkwand Hydraulisch CODE XL - Приколка за пијалоци: слика 4

Wingliner Schwenkwand Hydraulisch CODE XL

2019 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 480 kg 2-оски
Германија, Kirchberg
Објавено: 2год 11мес Број на оглас DE/9366/344

61 300 EUR

Цена без ДДВ

star
2019 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 480 kg 2-оски
Германија, Kirchberg
email Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trailers - Beverage trailers
t1 old