Користени и нови Приколки за низок утовар за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки за низок утовар

362
Погледнете Приколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 19
HRD - Приколка за низок утовар: слика 1
HRD - Приколка за низок утовар: слика 2
HRD - Приколка за низок утовар: слика 3
HRD - Приколка за низок утовар: слика 4
HRD - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

HRD

Приколка за низок утовар
2020Бруто тежина: 84000 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 51мин
Прашајте за цена
2020Бруто тежина: 84000 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
Bohlen & Doyen, Tandem, Pritsche, Rampen - Приколка за низок утовар: слика 1
Bohlen & Doyen, Tandem, Pritsche, Rampen - Приколка за низок утовар: слика 2
Bohlen & Doyen, Tandem, Pritsche, Rampen - Приколка за низок утовар: слика 3
Bohlen & Doyen, Tandem, Pritsche, Rampen - Приколка за низок утовар: слика 4
Bohlen & Doyen, Tandem, Pritsche, Rampen - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Bohlen & Doyen, Tandem, Pritsche, Rampen

Приколка за низок утовар
19922-оскиКорисна носивост: 1470 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 1час 31минБрој на оглас SI84946

990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 61 012 MKD
 • ≈ 1 061 USD
19922-оскиКорисна носивост: 1470 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Duis 15501, Pritsche, Rampen, Tandem, 2,6to. GG - Приколка за низок утовар: слика 1
Duis 15501, Pritsche, Rampen, Tandem, 2,6to. GG - Приколка за низок утовар: слика 2
Duis 15501, Pritsche, Rampen, Tandem, 2,6to. GG - Приколка за низок утовар: слика 3
Duis 15501, Pritsche, Rampen, Tandem, 2,6to. GG - Приколка за низок утовар: слика 4
Duis 15501, Pritsche, Rampen, Tandem, 2,6to. GG - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Duis 15501, Pritsche, Rampen, Tandem, 2,6to. GG

Приколка за низок утовар
19922-оскиКорисна носивост: 1980 kgБруто тежина: 2600 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 1час 31минБрој на оглас SI84945

990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 61 012 MKD
 • ≈ 1 061 USD
19922-оскиКорисна носивост: 1980 kgБруто тежина: 2600 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Goldhofer 3 Achs Tieflader 8,75 m Ladeflächenlänge - Приколка за низок утовар: слика 1
Goldhofer 3 Achs Tieflader 8,75 m Ladeflächenlänge - Приколка за низок утовар: слика 2
Goldhofer 3 Achs Tieflader 8,75 m Ladeflächenlänge - Приколка за низок утовар: слика 3
Goldhofer 3 Achs Tieflader 8,75 m Ladeflächenlänge - Приколка за низок утовар: слика 4
Goldhofer 3 Achs Tieflader 8,75 m Ladeflächenlänge - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Goldhofer 3 Achs Tieflader 8,75 m Ladeflächenlänge

Приколка за низок утовар
20013-оскиКорисна носивост: 22760 kgБруто тежина: 30000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 47минБрој на оглас 135631

11 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 733 381 MKD
 • ≈ 12 760 USD
20013-оскиКорисна носивост: 22760 kgБруто тежина: 30000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Möslein neuer 4 Achs Tieflader hydraulischen Rampen - Приколка за низок утовар: слика 1
Möslein neuer 4 Achs Tieflader hydraulischen Rampen - Приколка за низок утовар: слика 2
Möslein neuer 4 Achs Tieflader hydraulischen Rampen - Приколка за низок утовар: слика 3
Möslein neuer 4 Achs Tieflader hydraulischen Rampen - Приколка за низок утовар: слика 4
Möslein neuer 4 Achs Tieflader hydraulischen Rampen - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Möslein neuer 4 Achs Tieflader hydraulischen Rampen

Приколка за низок утовар
Ново20244-оскиКорисна носивост: 31050 kgБруто тежина: 40000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 47минБрој на оглас 133362

37 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 335 727 MKD
 • ≈ 40 641 USD
Ново20244-оскиКорисна носивост: 31050 kgБруто тежина: 40000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Möslein 19 t Tandemtieflader,Neufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 1
Möslein 19 t Tandemtieflader,Neufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 2
Möslein 19 t Tandemtieflader,Neufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 3
Möslein 19 t Tandemtieflader,Neufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 4
Möslein 19 t Tandemtieflader,Neufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Möslein 19 t Tandemtieflader,Neufahrzeug

Приколка за низок утовар
Ново20242-оскиБруто тежина: 19000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 47минБрој на оглас 121590

24 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 534 554 MKD
 • ≈ 26 701 USD
Ново20242-оскиБруто тежина: 19000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Möslein 21 t Tandemtieflader, Luftgefedert, NEU - Приколка за низок утовар: слика 1
Möslein 21 t Tandemtieflader, Luftgefedert, NEU - Приколка за низок утовар: слика 2
Möslein 21 t Tandemtieflader, Luftgefedert, NEU - Приколка за низок утовар: слика 3
Möslein 21 t Tandemtieflader, Luftgefedert, NEU - Приколка за низок утовар: слика 4
Möslein 21 t Tandemtieflader, Luftgefedert, NEU - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Möslein 21 t Tandemtieflader, Luftgefedert, NEU

Приколка за низок утовар
Ново20242-оскиБруто тежина: 21000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 47минБрој на оглас 129357

23 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 417 460 MKD
 • ≈ 24 663 USD
Ново20242-оскиБруто тежина: 21000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Langendorf 2 Achs Tiefladeranhänger - Приколка за низок утовар: слика 1
Langendorf 2 Achs Tiefladeranhänger - Приколка за низок утовар: слика 2
Langendorf 2 Achs Tiefladeranhänger - Приколка за низок утовар: слика 3
Langendorf 2 Achs Tiefladeranhänger - Приколка за низок утовар: слика 4
Langendorf 2 Achs Tiefladeranhänger - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Langendorf 2 Achs Tiefladeranhänger

Приколка за низок утовар
20092-оскиКорисна носивост: 14540 kgБруто тежина: 20000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 47минБрој на оглас 135213

16 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 016 873 MKD
 • ≈ 17 693 USD
20092-оскиКорисна носивост: 14540 kgБруто тежина: 20000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 AchsNeufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 1
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 AchsNeufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 2
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 AchsNeufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 3
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 AchsNeufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 4
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 AchsNeufahrzeug - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 AchsNeufahrzeug

Приколка за низок утовар
Ново20243-оскиКорисна носивост: 24270 kgБруто тежина: 31000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 47минБрој на оглас 134520

34 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 150 841 MKD
 • ≈ 37 424 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 24270 kgБруто тежина: 31000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Möslein 3 Achs Tieflader- Anhänger, Luftgefedert, Verbr - Приколка за низок утовар: слика 1
Möslein 3 Achs Tieflader- Anhänger, Luftgefedert, Verbr - Приколка за низок утовар: слика 2
Möslein 3 Achs Tieflader- Anhänger, Luftgefedert, Verbr - Приколка за низок утовар: слика 3
Möslein 3 Achs Tieflader- Anhänger, Luftgefedert, Verbr - Приколка за низок утовар: слика 4
Möslein 3 Achs Tieflader- Anhänger, Luftgefedert, Verbr - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Möslein 3 Achs Tieflader- Anhänger, Luftgefedert, Verbr

Приколка за низок утовар
Ново20243-оскиБруто тежина: 30000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 47минБрој на оглас 133095

28 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 781 069 MKD
 • ≈ 30 990 USD
Ново20243-оскиБруто тежина: 30000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Müller-Mitteltal 3 Achs Tieflader 9,20 m Ladefläche - Приколка за низок утовар: слика 1
Müller-Mitteltal 3 Achs Tieflader 9,20 m Ladefläche - Приколка за низок утовар: слика 2
Müller-Mitteltal 3 Achs Tieflader 9,20 m Ladefläche - Приколка за низок утовар: слика 3
Müller-Mitteltal 3 Achs Tieflader 9,20 m Ladefläche - Приколка за низок утовар: слика 4

Müller-Mitteltal 3 Achs Tieflader 9,20 m Ladefläche

Приколка за низок утовар
20123-оскиКорисна носивост: 22660 kgБруто тежина: 30000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 47минБрој на оглас 130544

13 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 844 313 MKD
 • ≈ 14 690 USD
20123-оскиКорисна носивост: 22660 kgБруто тежина: 30000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Möslein Neuer Tandemtieflader - Приколка за низок утовар: слика 1
Möslein Neuer Tandemtieflader - Приколка за низок утовар: слика 2
Möslein Neuer Tandemtieflader - Приколка за низок утовар: слика 3
Möslein Neuer Tandemtieflader - Приколка за низок утовар: слика 4
Möslein Neuer Tandemtieflader - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Möslein Neuer Tandemtieflader

Приколка за низок утовар
Ново20242-оскиКорисна носивост: 7520 kgБруто тежина: 10500 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 48минБрој на оглас 132901

19 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 170 945 MKD
 • ≈ 20 374 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 7520 kgБруто тежина: 10500 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 Achs, gelenktNeufah - Приколка за низок утовар: слика 1
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 Achs, gelenktNeufah - Приколка за низок утовар: слика 2
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 Achs, gelenktNeufah - Приколка за низок утовар: слика 3
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 Achs, gelenktNeufah - Приколка за низок утовар: слика 4
Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 Achs, gelenktNeufah - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Möslein 31 t GG Tridem- Tieflader 3 Achs, gelenktNeufah

Приколка за низок утовар
Ново20243-оскиКорисна носивост: 24050 kgБруто тежина: 31000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 15час 48минБрој на оглас 133487
Прашајте за цена
Ново20243-оскиКорисна носивост: 24050 kgБруто тежина: 31000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
NC METSÄKONELAVETTI 3-AKS - Приколка за низок утовар: слика 1
NC METSÄKONELAVETTI 3-AKS - Приколка за низок утовар: слика 2
NC METSÄKONELAVETTI 3-AKS - Приколка за низок утовар: слика 3
NC METSÄKONELAVETTI 3-AKS - Приколка за низок утовар: слика 4
NC METSÄKONELAVETTI 3-AKS - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

NC METSÄKONELAVETTI 3-AKS

Приколка за низок утовар
2017
Финска, Finnland, Kärsämäki
Објавено: 23час 57мин

24 900EUR

 • ≈ 1 534 554 MKD
 • ≈ 26 701 USD
2017
Финска, Finnland, Kärsämäki
Контактирајте го продавачот
Langendorf 30 ton - Приколка за низок утовар: слика 1
Langendorf 30 ton - Приколка за низок утовар: слика 2
Langendorf 30 ton - Приколка за низок утовар: слика 3
Langendorf 30 ton - Приколка за низок утовар: слика 4
Langendorf 30 ton - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Langendorf 30 ton

Приколка за низок утовар
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 1ден

2 489EUR

Аукција
 • ≈ 153 393 MKD
 • ≈ 2 669 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Gourdon PEB 190 - Приколка за низок утовар: слика 1
Gourdon PEB 190 - Приколка за низок утовар: слика 2
Gourdon PEB 190 - Приколка за низок утовар: слика 3
Gourdon PEB 190 - Приколка за низок утовар: слика 4
Gourdon PEB 190 - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Gourdon PEB 190

Приколка за низок утовар
20192-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 329616

21 000EUR

Аукција
 • ≈ 1 294 202 MKD
 • ≈ 22 518 USD
20192-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Palaz Tieflader-19 to.-Tandem - Приколка за низок утовар: слика 1
Palaz Tieflader-19 to.-Tandem - Приколка за низок утовар: слика 2
Palaz Tieflader-19 to.-Tandem - Приколка за низок утовар: слика 3
Palaz Tieflader-19 to.-Tandem - Приколка за низок утовар: слика 4
Palaz Tieflader-19 to.-Tandem - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Palaz Tieflader-19 to.-Tandem

Приколка за низок утовар
Ново2-оски
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 1ден

26 900EUR

 • ≈ 1 657 812 MKD
 • ≈ 28 845 USD
Ново2-оски
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Richard, Henne EB25 Anhänger Tieflader Tandem - Приколка за низок утовар: слика 1
Richard, Henne EB25 Anhänger Tieflader Tandem - Приколка за низок утовар: слика 2
Richard, Henne EB25 Anhänger Tieflader Tandem - Приколка за низок утовар: слика 3
Richard, Henne EB25 Anhänger Tieflader Tandem - Приколка за низок утовар: слика 4
Richard, Henne EB25 Anhänger Tieflader Tandem - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Richard, Henne EB25 Anhänger Tieflader Tandem

Приколка за низок утовар
19992-оскиКорисна носивост: 1920 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Gottesrain 7, 35325 Mücke, Germany
Објавено: 1ден

1 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 92 443 MKD
 • ≈ 1 608 USD
19992-оскиКорисна носивост: 1920 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Gottesrain 7, 35325 Mücke, Germany
Контактирајте го продавачот
Scorpion 3 osie obrotnica - Приколка за низок утовар: слика 1
Scorpion 3 osie obrotnica - Приколка за низок утовар: слика 2
Scorpion 3 osie obrotnica - Приколка за низок утовар: слика 3
Scorpion 3 osie obrotnica - Приколка за низок утовар: слика 4
Scorpion 3 osie obrotnica - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Scorpion 3 osie obrotnica

Приколка за низок утовар
Ново20243-оскиКорисна носивост: 16500 kgБруто тежина: 24000 kg
Полска, Topołowa 30 96-515 Topołowa, Poland
Објавено: 1ден

31 781EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 958 621 MKD
 • ≈ 34 079 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 16500 kgБруто тежина: 24000 kg
Полска, Topołowa 30 96-515 Topołowa, Poland
Контактирајте го продавачот
Burg SPM 00-12 - Приколка за низок утовар: слика 1
Burg SPM 00-12 - Приколка за низок утовар: слика 2
Burg SPM 00-12 - Приколка за низок утовар: слика 3
Burg SPM 00-12 - Приколка за низок утовар: слика 4
Burg SPM 00-12 - Приколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Burg SPM 00-12

Приколка за низок утовар
20022-оскиКорисна носивост: 8690 kgБруто тежина: 12000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

2 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 123 257 MKD
 • ≈ 2 144 USD
20022-оскиКорисна носивост: 8690 kgБруто тежина: 12000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 19
1 / 19
T1 new listing page - Приколки за низок утовар
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.