Користени и нови Приколки за мотоцикли за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки за мотоцикли

92
Погледнете Приколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 5
CHEVAL LIBERTE C300 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 1
CHEVAL LIBERTE C300 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 2
CHEVAL LIBERTE C300 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 3
CHEVAL LIBERTE C300 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 4
CHEVAL LIBERTE C300 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

CHEVAL LIBERTE C300 Roadster Kofferanhänger

Приколка за мотоцикл
Ново1-оскиКорисна носивост: 840 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 9929863

6 190EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 380 826 MKD
 • ≈ 6 619 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 840 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Gaubert PLATEAU - Приколка за мотоцикл: слика 1
Gaubert PLATEAU - Приколка за мотоцикл: слика 2
Gaubert PLATEAU - Приколка за мотоцикл: слика 3
Gaubert PLATEAU - Приколка за мотоцикл: слика 4
Gaubert PLATEAU - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Gaubert PLATEAU

Приколка за мотоцикл
20052-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 5денБрој на оглас 323490

2 642EUR

Аукција
 • ≈ 162 543 MKD
 • ≈ 2 825 USD
20052-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Wiola Camper Trailer PRO - Приколка за мотоцикл: слика 1
Wiola Camper Trailer PRO - Приколка за мотоцикл: слика 2
Wiola Camper Trailer PRO - Приколка за мотоцикл: слика 3
Wiola Camper Trailer PRO - Приколка за мотоцикл: слика 4
Wiola Camper Trailer PRO - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Wiola Camper Trailer PRO

Приколка за мотоцикл
20231-оски
Полска, Andrychów
Објавено: 5ден

1 877EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 115 478 MKD
 • ≈ 2 007 USD
20231-оски
Полска, Andrychów
Контактирајте го продавачот
TPV MU 2 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 1
TPV MU 2 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 2
TPV MU 2 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 3
TPV MU 2 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 4
TPV MU 2 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

TPV MU 2 Motorradanhänger

Приколка за мотоцикл
Ново20181-оскиКорисна носивост: 599 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас 9932114

749EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 46 080 MKD
 • ≈ 801 USD
Ново20181-оскиКорисна носивост: 599 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberté Debon Roadster C700 375x180cm schwarz direkt - Приколка за мотоцикл: слика 1
Cheval Liberté Debon Roadster C700 375x180cm schwarz direkt - Приколка за мотоцикл: слика 2
Cheval Liberté Debon Roadster C700 375x180cm schwarz direkt - Приколка за мотоцикл: слика 3
Cheval Liberté Debon Roadster C700 375x180cm schwarz direkt - Приколка за мотоцикл: слика 4
Cheval Liberté Debon Roadster C700 375x180cm schwarz direkt - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Cheval Liberté Debon Roadster C700 375x180cm schwarz direkt

Приколка за мотоцикл
Ново2024Бруто тежина: 2600 kg
Германија, Osterather Str. 21, 41460 Neuss, Germany
Објавено: 9денБрој на оглас lagerc700black

8 145EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 501 104 MKD
 • ≈ 8 710 USD
Ново2024Бруто тежина: 2600 kg
Германија, Osterather Str. 21, 41460 Neuss, Germany
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 1
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 2
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 3
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 4
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 verfügbar

Приколка за мотоцикл
Ново
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 9денБрој на оглас AHW DE sample
Прашајте за цена
Ново
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster Verkl Tür Kofferanhänger Verkauf - Приколка за мотоцикл: слика 1
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster Verkl Tür Kofferanhänger Verkauf - Приколка за мотоцикл: слика 2
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster Verkl Tür Kofferanhänger Verkauf - Приколка за мотоцикл: слика 3
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster Verkl Tür Kofferanhänger Verkauf - Приколка за мотоцикл: слика 4
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster Verkl Tür Kofferanhänger Verkauf - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

CHEVAL LIBERTE C400 Roadster Verkl Tür Kofferanhänger Verkauf

Приколка за мотоцикл
Ново1-оскиКорисна носивост: 795 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 9932107

7 140EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 439 273 MKD
 • ≈ 7 635 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 795 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
UNSINN UA 3718-18-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 1
UNSINN UA 3718-18-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 2
UNSINN UA 3718-18-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 3
UNSINN UA 3718-18-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 4
UNSINN UA 3718-18-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

UNSINN UA 3718-18-13 Motorradanhänger

Приколка за мотоцикл
Ново2-оскиКорисна носивост: 1310 kgБруто тежина: 1800 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас 9932177

5 890EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 362 369 MKD
 • ≈ 6 299 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1310 kgБруто тежина: 1800 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster 2 Türen Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 1
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster 2 Türen Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 2
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster 2 Türen Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 3
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster 2 Türen Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 4
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster 2 Türen Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

CHEVAL LIBERTE C500 Roadster 2 Türen Kofferanhänger

Приколка за мотоцикл
Ново2-оскиКорисна носивост: 1375 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 15денБрој на оглас 9930290

8 289EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 509 963 MKD
 • ≈ 8 864 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1375 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Reise und Sport Transport Koffer mit Wohnabteil Ausstellungsanhänger direkt - Приколка за мотоцикл: слика 1
Reise und Sport Transport Koffer mit Wohnabteil Ausstellungsanhänger direkt - Приколка за мотоцикл: слика 2
Reise und Sport Transport Koffer mit Wohnabteil Ausstellungsanhänger direkt - Приколка за мотоцикл: слика 3
Reise und Sport Transport Koffer mit Wohnabteil Ausstellungsanhänger direkt - Приколка за мотоцикл: слика 4
Reise und Sport Transport Koffer mit Wohnabteil Ausstellungsanhänger direkt - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Reise und Sport Transport Koffer mit Wohnabteil Ausstellungsanhänger direkt

Приколка за мотоцикл
Ново2022Бруто тежина: 2700 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 27денБрој на оглас AHW TPP Sport Camp 550

20 079EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 235 318 MKD
 • ≈ 21 473 USD
Ново2022Бруто тежина: 2700 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
UNSINN UA 2615-7-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 1
UNSINN UA 2615-7-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 2
UNSINN UA 2615-7-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 3
UNSINN UA 2615-7-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 4
UNSINN UA 2615-7-13 Motorradanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

UNSINN UA 2615-7-13 Motorradanhänger

Приколка за мотоцикл
Ново2-оскиКорисна носивост: 515 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 29денБрој на оглас 9932118

2 289EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 140 825 MKD
 • ≈ 2 447 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 515 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 1
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 2
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 3
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 4
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

CHEVAL LIBERTE C500 Roadster Kofferanhänger

Приколка за мотоцикл
Ново2-оскиКорисна носивост: 1375 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 1мес 4денБрој на оглас 9931635

7 210EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 443 580 MKD
 • ≈ 7 710 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1375 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster ALF Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 1
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster ALF Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 2
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster ALF Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 3
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster ALF Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 4
CHEVAL LIBERTE C400 Roadster ALF Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

CHEVAL LIBERTE C400 Roadster ALF Kofferanhänger

Приколка за мотоцикл
Ново2-оскиКорисна носивост: 760 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 1мес 4денБрој на оглас 9932103

7 140EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 439 273 MKD
 • ≈ 7 635 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 760 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberté C300 Polyline Cargo dunkelgrau 100km/H ab Lager - Приколка за мотоцикл: слика 1
Cheval Liberté C300 Polyline Cargo dunkelgrau 100km/H ab Lager - Приколка за мотоцикл: слика 2
Cheval Liberté C300 Polyline Cargo dunkelgrau 100km/H ab Lager - Приколка за мотоцикл: слика 3
Cheval Liberté C300 Polyline Cargo dunkelgrau 100km/H ab Lager - Приколка за мотоцикл: слика 4
Cheval Liberté C300 Polyline Cargo dunkelgrau 100km/H ab Lager - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Cheval Liberté C300 Polyline Cargo dunkelgrau 100km/H ab Lager

Приколка за мотоцикл
НовоБруто тежина: 1300 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 1мес 7денБрој на оглас BOXX.S+1300PULL2GR

4 452EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 273 899 MKD
 • ≈ 4 761 USD
НовоБруто тежина: 1300 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 C800 C900 C1000 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 1
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 C800 C900 C1000 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 2
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 C800 C900 C1000 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 3
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 C800 C900 C1000 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 4
Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 C800 C900 C1000 verfügbar - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Cheval Liberté C255 C300 C500 C500XL C700 C800 C900 C1000 verfügbar

Приколка за мотоцикл
Ново2024
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 1мес 7денБрој на оглас AHW DE sample
Прашајте за цена
Ново2024
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HM102113 - Приколка за мотоцикл: слика 1
Humbaur HM102113 - Приколка за мотоцикл: слика 2
Humbaur HM102113 - Приколка за мотоцикл: слика 3
Humbaur HM102113 - Приколка за мотоцикл: слика 4
Humbaur HM102113 - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Humbaur HM102113

Приколка за мотоцикл
20221-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 1мес 9ден

1 480EUR

 • ≈ 91 053 MKD
 • ≈ 1 582 USD
20221-оски
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Humbaur HKT 132817 przyczepa opuszczana do przewozu quadów motocykli - Приколка за мотоцикл: слика 1
Humbaur HKT 132817 przyczepa opuszczana do przewozu quadów motocykli - Приколка за мотоцикл: слика 2
Humbaur HKT 132817 przyczepa opuszczana do przewozu quadów motocykli - Приколка за мотоцикл: слика 3
Humbaur HKT 132817 przyczepa opuszczana do przewozu quadów motocykli - Приколка за мотоцикл: слика 4
Humbaur HKT 132817 przyczepa opuszczana do przewozu quadów motocykli - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Humbaur HKT 132817 przyczepa opuszczana do przewozu quadów motocykli

Приколка за мотоцикл
Ново20221-оскиКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1350 kg
Полска, Końskie
Објавено: 1мес 13ден

3 811EUR

 • ≈ 234 463 MKD
 • ≈ 4 075 USD
Ново20221-оскиКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1350 kg
Полска, Końskie
Контактирајте го продавачот
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster ALF Regal Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 1
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster ALF Regal Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 2
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster ALF Regal Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 3
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster ALF Regal Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 4
CHEVAL LIBERTE C500 Roadster ALF Regal Kofferanhänger - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

CHEVAL LIBERTE C500 Roadster ALF Regal Kofferanhänger

Приколка за мотоцикл
Ново2-оскиКорисна носивост: 1375 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 1мес 13денБрој на оглас 9931968

9 134EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 561 950 MKD
 • ≈ 9 768 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1375 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Aero S ALF Motorradanhänger Lorgano - Приколка за мотоцикл: слика 1
Aero S ALF Motorradanhänger Lorgano - Приколка за мотоцикл: слика 2
Aero S ALF Motorradanhänger Lorgano - Приколка за мотоцикл: слика 3
Aero S ALF Motorradanhänger Lorgano - Приколка за мотоцикл: слика 4
Aero S ALF Motorradanhänger Lorgano - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Aero S ALF Motorradanhänger Lorgano

Приколка за мотоцикл
Ново1-оскиКорисна носивост: 800 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 1мес 19денБрој на оглас 9929489

9 299EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 572 101 MKD
 • ≈ 9 944 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 800 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Wm Meyer MSL 301x151x10cm senklift leichtes laden - Приколка за мотоцикл: слика 1
Wm Meyer MSL 301x151x10cm senklift leichtes laden - Приколка за мотоцикл: слика 2
Wm Meyer MSL 301x151x10cm senklift leichtes laden - Приколка за мотоцикл: слика 3
Wm Meyer MSL 301x151x10cm senklift leichtes laden - Приколка за мотоцикл: слика 4
Wm Meyer MSL 301x151x10cm senklift leichtes laden - Приколка за мотоцикл: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Wm Meyer MSL 301x151x10cm senklift leichtes laden

Приколка за мотоцикл
Ново2024Бруто тежина: 1500 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 1мес 21денБрој на оглас 20472537

3 444EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 211 884 MKD
 • ≈ 3 683 USD
Ново2024Бруто тежина: 1500 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 5
1 / 5
T1 new listing page - Приколки за мотоцикли
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.