Користени и нови Приколки за кабли за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
RESPO 2700S442T214 - Приколка за кабли: слика 1

RESPO 2700S442T214

Приколка за кабли
2020Корисна носивост: 2125 kg
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 2ден
Аукција
2020Корисна носивост: 2125 kg
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
TA-NO DRUM PRO GVW 3,500 kg cable trailer electric winch / elektryczna - Приколка за кабли: слика 1
TA-NO DRUM PRO GVW 3,500 kg cable trailer electric winch / elektryczna - Приколка за кабли: слика 2
TA-NO DRUM PRO GVW 3,500 kg cable trailer electric winch / elektryczna - Приколка за кабли: слика 3
TA-NO DRUM PRO GVW 3,500 kg cable trailer electric winch / elektryczna - Приколка за кабли: слика 4
TA-NO DRUM PRO GVW 3,500 kg cable trailer electric winch / elektryczna - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

TA-NO DRUM PRO GVW 3,500 kg cable trailer electric winch / elektryczna

Приколка за кабли
Ново20232-оскиКорисна носивост: 2766 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, Końskie
Објавено: 5ден

6 151EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 379 078 MKD
 • ≈ 6 595 USD
Ново20232-оскиКорисна носивост: 2766 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, Końskie
Контактирајте го продавачот
Wiola 2T-H2 przyczepa kablowa / cable trailer 2.7T GVW - Приколка за кабли: слика 1
Wiola 2T-H2 przyczepa kablowa / cable trailer 2.7T GVW - Приколка за кабли: слика 2
Wiola 2T-H2 przyczepa kablowa / cable trailer 2.7T GVW - Приколка за кабли: слика 3
Wiola 2T-H2 przyczepa kablowa / cable trailer 2.7T GVW - Приколка за кабли: слика 4
Wiola 2T-H2 przyczepa kablowa / cable trailer 2.7T GVW - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

Wiola 2T-H2 przyczepa kablowa / cable trailer 2.7T GVW

Приколка за кабли
Ново20222-оскиКорисна носивост: 1950 kgБруто тежина: 2500 kg
Полска, Końskie
Објавено: 5ден

3 933EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 242 385 MKD
 • ≈ 4 217 USD
Ново20222-оскиКорисна носивост: 1950 kgБруто тежина: 2500 kg
Полска, Końskie
Контактирајте го продавачот
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 1
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 2
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 3
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 4
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar!

Приколка за кабли
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Објавено: 1мес 5ден

8 925EUR

 • ≈ 550 036 MKD
 • ≈ 9 570 USD
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Контактирајте го продавачот
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 1
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 2
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 3
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 4
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG E-Winde * 7500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar!

Приколка за кабли
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Објавено: 1мес 5ден

8 925EUR

 • ≈ 550 036 MKD
 • ≈ 9 570 USD
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Контактирајте го продавачот
RESPO RESPO Kabeltrommelanhänger 1500 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 1
RESPO RESPO Kabeltrommelanhänger 1500 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 2
RESPO RESPO Kabeltrommelanhänger 1500 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 3
RESPO RESPO Kabeltrommelanhänger 1500 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 4
RESPO RESPO Kabeltrommelanhänger 1500 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

RESPO RESPO Kabeltrommelanhänger 1500 kg / Lager

Приколка за кабли
НовоКорисна носивост: 1021 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1мес 10ден

5 150EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 317 387 MKD
 • ≈ 5 522 USD
НовоКорисна носивост: 1021 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Respo RESPO Kabeltrommelanhänger 2700 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 1
Respo RESPO Kabeltrommelanhänger 2700 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 2
Respo RESPO Kabeltrommelanhänger 2700 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 3
Respo RESPO Kabeltrommelanhänger 2700 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 4
Respo RESPO Kabeltrommelanhänger 2700 kg / Lager - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Respo RESPO Kabeltrommelanhänger 2700 kg / Lager

Приколка за кабли
НовоБруто тежина: 2700 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1мес 10ден

5 650EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 348 202 MKD
 • ≈ 6 058 USD
НовоБруто тежина: 2700 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Gewe P1800D/1 - Приколка за кабли: слика 1
Gewe P1800D/1 - Приколка за кабли: слика 2
Gewe P1800D/1 - Приколка за кабли: слика 3

Gewe P1800D/1

Приколка за кабли
Ново20241-оскиКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1350 kg
Полска, Panieńszczyzna
Објавено: 1мес 19денБрој на оглас 33

2 664EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 164 178 MKD
 • ≈ 2 856 USD
Ново20241-оскиКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1350 kg
Полска, Panieńszczyzna
Контактирајте го продавачот
Gewe Hydrauliczna P3500 D/4H - Приколка за кабли: слика 1
Gewe Hydrauliczna P3500 D/4H - Приколка за кабли: слика 2
Gewe Hydrauliczna P3500 D/4H - Приколка за кабли: слика 3
Gewe Hydrauliczna P3500 D/4H - Приколка за кабли: слика 4
Gewe Hydrauliczna P3500 D/4H - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Gewe Hydrauliczna P3500 D/4H

Приколка за кабли
Ново20242-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, Panieńszczyzna
Објавено: 1мес 19денБрој на оглас 51

16 010EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 986 675 MKD
 • ≈ 17 168 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, Panieńszczyzna
Контактирајте го продавачот
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 1
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 2
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 3
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 4
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar!

Приколка за кабли
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Објавено: 2мес 2ден

6 545EUR

 • ≈ 403 359 MKD
 • ≈ 7 018 USD
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Контактирајте го продавачот
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 1
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 2
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 3
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 4
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Sofort Verfügbar!

Приколка за кабли
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Објавено: 2мес 2ден

7 735EUR

 • ≈ 476 697 MKD
 • ≈ 8 294 USD
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Контактирајте го продавачот
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 1
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 2
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 3
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 4
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 2700KG * 5500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar!

Приколка за кабли
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Објавено: 2мес 2ден

6 545EUR

 • ≈ 403 359 MKD
 • ≈ 7 018 USD
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Контактирајте го продавачот
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 1
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 2
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 3
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 4
TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar! - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

TA-NO Kabeltrommel-Anhänger 3500KG * 6500€ Netto* Kabelanhänger Sofort Verfügbar!

Приколка за кабли
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Објавено: 2мес 2ден

7 735EUR

 • ≈ 476 697 MKD
 • ≈ 8 294 USD
Германија, 34123 Hessen - Kassel
Контактирајте го продавачот
Gewe Przyczepa kablowa P3500 D/1 do przewozu bębnów kablowych - Приколка за кабли: слика 1
Gewe Przyczepa kablowa P3500 D/1 do przewozu bębnów kablowych - Приколка за кабли: слика 2
Gewe Przyczepa kablowa P3500 D/1 do przewozu bębnów kablowych - Приколка за кабли: слика 3
Gewe Przyczepa kablowa P3500 D/1 do przewozu bębnów kablowych - Приколка за кабли: слика 4
Gewe Przyczepa kablowa P3500 D/1 do przewozu bębnów kablowych - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Gewe Przyczepa kablowa P3500 D/1 do przewozu bębnów kablowych

Приколка за кабли
Ново20242-оскиКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Panieńszczyzna
Објавено: 2мес 2денБрој на оглас 24

3 590EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 221 247 MKD
 • ≈ 3 849 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Panieńszczyzna
Контактирајте го продавачот
Stedele Kabeltrommelanhänger KET 18 - Приколка за кабли: слика 1
Stedele Kabeltrommelanhänger KET 18 - Приколка за кабли: слика 2
Stedele Kabeltrommelanhänger KET 18 - Приколка за кабли: слика 3
Stedele Kabeltrommelanhänger KET 18 - Приколка за кабли: слика 4
Stedele Kabeltrommelanhänger KET 18 - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Stedele Kabeltrommelanhänger KET 18

Приколка за кабли
2022
Германија, Langenfeld (Rheinland)
Објавено: 2мес 11ден

4 999EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 308 081 MKD
 • ≈ 5 360 USD
2022
Германија, Langenfeld (Rheinland)
Контактирајте го продавачот
TA-NO DRUM 27.2K20 cable trailer GVW 2700 kg do przewozu kabli kablowa - Приколка за кабли: слика 1
TA-NO DRUM 27.2K20 cable trailer GVW 2700 kg do przewozu kabli kablowa - Приколка за кабли: слика 2
TA-NO DRUM 27.2K20 cable trailer GVW 2700 kg do przewozu kabli kablowa - Приколка за кабли: слика 3
TA-NO DRUM 27.2K20 cable trailer GVW 2700 kg do przewozu kabli kablowa - Приколка за кабли: слика 4
TA-NO DRUM 27.2K20 cable trailer GVW 2700 kg do przewozu kabli kablowa - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

TA-NO DRUM 27.2K20 cable trailer GVW 2700 kg do przewozu kabli kablowa

Приколка за кабли
Ново20222-оскиКорисна носивост: 2040 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Końskie
Објавено: 4мес 3ден

4 413EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 271 967 MKD
 • ≈ 4 732 USD
Ново20222-оскиКорисна носивост: 2040 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Końskie
Контактирајте го продавачот
Besttrailers Przyczepa kablowa DMC 2700 kg K14" dwie osie - Приколка за кабли: слика 1
Besttrailers Przyczepa kablowa DMC 2700 kg K14" dwie osie - Приколка за кабли: слика 2
Besttrailers Przyczepa kablowa DMC 2700 kg K14" dwie osie - Приколка за кабли: слика 3
Besttrailers Przyczepa kablowa DMC 2700 kg K14" dwie osie - Приколка за кабли: слика 4
Besttrailers Przyczepa kablowa DMC 2700 kg K14" dwie osie - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Besttrailers Przyczepa kablowa DMC 2700 kg K14" dwie osie

Приколка за кабли
Ново20232-оскиКорисна носивост: 2150 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Ujezdzka 19, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, Poland
Објавено: 4мес 22ден

4 384EUR

 • ≈ 270 180 MKD
 • ≈ 4 701 USD
Ново20232-оскиКорисна носивост: 2150 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Ujezdzka 19, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, Poland
Контактирајте го продавачот
Blyss Kabeltrommel Transporter Abroller 2700kg Gesamtmasse für PKW Pic Up Transporter - Приколка за кабли: слика 1
Blyss Kabeltrommel Transporter Abroller 2700kg Gesamtmasse für PKW Pic Up Transporter - Приколка за кабли: слика 2
Blyss Kabeltrommel Transporter Abroller 2700kg Gesamtmasse für PKW Pic Up Transporter - Приколка за кабли: слика 3
Blyss Kabeltrommel Transporter Abroller 2700kg Gesamtmasse für PKW Pic Up Transporter - Приколка за кабли: слика 4
Blyss Kabeltrommel Transporter Abroller 2700kg Gesamtmasse für PKW Pic Up Transporter - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Blyss Kabeltrommel Transporter Abroller 2700kg Gesamtmasse für PKW Pic Up Transporter

Приколка за кабли
Ново2023Бруто тежина: 2700 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 5мес 17денБрој на оглас 20860306

5 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 326 632 MKD
 • ≈ 5 683 USD
Ново2023Бруто тежина: 2700 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
STEDELE KTT 27 Kabeltrommelanhänger - Приколка за кабли: слика 1
STEDELE KTT 27 Kabeltrommelanhänger - Приколка за кабли: слика 2
STEDELE KTT 27 Kabeltrommelanhänger - Приколка за кабли: слика 3
STEDELE KTT 27 Kabeltrommelanhänger - Приколка за кабли: слика 4
STEDELE KTT 27 Kabeltrommelanhänger - Приколка за кабли: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

STEDELE KTT 27 Kabeltrommelanhänger

Приколка за кабли
Ново2-оскиКорисна носивост: 1940 kgБруто тежина: 2700 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 6мес 8денБрој на оглас 9931818

7 589EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 467 700 MKD
 • ≈ 8 137 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1940 kgБруто тежина: 2700 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Remorques porte touret - Приколка за кабли: слика 1

Remorques porte touret

Приколка за кабли
Франција, RN 176 LE MOULIN DE BOUCHARD 61140 LA CHAPELLE D ANDAINE, FRANCE
Објавено: 6мес 8ден
Прашајте за цена
Франција, RN 176 LE MOULIN DE BOUCHARD 61140 LA CHAPELLE D ANDAINE, FRANCE
Контактирајте го продавачот
12
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Приколки за кабли
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.