Користени и нови Приколки за градежни машини за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки за градежни машини

241
Погледнете Приколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 13
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 1
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 2
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 3
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 4
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Indespension 2.7 Ton

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1час 4минБрој на оглас 140414680
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 1
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 2
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 3
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 4
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Indespension 2.7 Ton

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1час 8минБрој на оглас 140414681
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 1
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 2
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 3
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 4
Indespension 2.7 Ton - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Indespension 2.7 Ton

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Dromore, Co. Tyrone
Објавено: 1час 13минБрој на оглас 100314523
Аукција
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Dromore, Co. Tyrone
Контактирајте го продавачот
WM Meyer MB 3535/185 Minibaggertransporter - Приколка за градежни машини: слика 1
WM Meyer MB 3535/185 Minibaggertransporter - Приколка за градежни машини: слика 2
WM Meyer MB 3535/185 Minibaggertransporter - Приколка за градежни машини: слика 3
WM Meyer MB 3535/185 Minibaggertransporter - Приколка за градежни машини: слика 4
WM Meyer MB 3535/185 Minibaggertransporter - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

WM Meyer MB 3535/185 Minibaggertransporter

Приколка за градежни машини
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Објавено: 19час 6мин

6 149EUR

 • ≈ 378 954 MKD
 • ≈ 6 593 USD
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Контактирајте го продавачот
Gourdon Daudin - EB440CL - Приколка за градежни машини: слика 1
Gourdon Daudin - EB440CL - Приколка за градежни машини: слика 2
Gourdon Daudin - EB440CL - Приколка за градежни машини: слика 3
Gourdon Daudin - EB440CL - Приколка за градежни машини: слика 4
Gourdon Daudin - EB440CL - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Gourdon Daudin - EB440CL

Приколка за градежни машини
20162-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 1денБрој на оглас 324212

951EUR

Аукција
 • ≈ 58 608 MKD
 • ≈ 1 019 USD
20162-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
- Приколка за градежни машини: слика 1
- Приколка за градежни машини: слика 2
- Приколка за градежни машини: слика 3
- Приколка за градежни машини: слика 4
- Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Приколка за градежни машини

19964-оскиБруто тежина: 40000 kg
Шпанија, El Pinós
Објавено: 1денБрој на оглас 7750-0019

2 500EUR

Аукција
 • ≈ 154 071 MKD
 • ≈ 2 680 USD
19964-оскиБруто тежина: 40000 kg
Шпанија, El Pinós
Контактирајте го продавачот
Wiola B2730 GVW 2700 kg machine transporter mini excavator 292x142 cm - Приколка за градежни машини: слика 1
Wiola B2730 GVW 2700 kg machine transporter mini excavator 292x142 cm - Приколка за градежни машини: слика 2
Wiola B2730 GVW 2700 kg machine transporter mini excavator 292x142 cm - Приколка за градежни машини: слика 3
Wiola B2730 GVW 2700 kg machine transporter mini excavator 292x142 cm - Приколка за градежни машини: слика 4
Wiola B2730 GVW 2700 kg machine transporter mini excavator 292x142 cm - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

Wiola B2730 GVW 2700 kg machine transporter mini excavator 292x142 cm

Приколка за градежни машини
Ново20242-оскиКорисна носивост: 570 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Końskie
Објавено: 1ден

3 142EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 193 637 MKD
 • ≈ 3 369 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 570 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Końskie
Контактирајте го продавачот
Wiola B2730 - DMC 2700kg / 292x142 cm / przyczepa pod koparkę - Приколка за градежни машини: слика 1
Wiola B2730 - DMC 2700kg / 292x142 cm / przyczepa pod koparkę - Приколка за градежни машини: слика 2
Wiola B2730 - DMC 2700kg / 292x142 cm / przyczepa pod koparkę - Приколка за градежни машини: слика 3
Wiola B2730 - DMC 2700kg / 292x142 cm / przyczepa pod koparkę - Приколка за градежни машини: слика 4
Wiola B2730 - DMC 2700kg / 292x142 cm / przyczepa pod koparkę - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

Wiola B2730 - DMC 2700kg / 292x142 cm / przyczepa pod koparkę

Приколка за градежни машини
Ново20242-оскиКорисна носивост: 570 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Końskie
Објавено: 1ден

3 030EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 186 734 MKD
 • ≈ 3 249 USD
Ново20242-оскиКорисна носивост: 570 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Końskie
Контактирајте го продавачот
HUBIERE H212L 14CF T/A Remorque 2 Essieux T/A (Ino ... - Приколка за градежни машини: слика 1
HUBIERE H212L 14CF T/A Remorque 2 Essieux T/A (Ino ... - Приколка за градежни машини: слика 2
HUBIERE H212L 14CF T/A Remorque 2 Essieux T/A (Ino ... - Приколка за градежни машини: слика 3
HUBIERE H212L 14CF T/A Remorque 2 Essieux T/A (Ino ... - Приколка за градежни машини: слика 4
HUBIERE H212L 14CF T/A Remorque 2 Essieux T/A (Ino ... - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

HUBIERE H212L 14CF T/A Remorque 2 Essieux T/A (Ino ...

Приколка за градежни машини
2014
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
2014
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
ATLAS COPCO QAS 30 (Inoperable) - Приколка за градежни машини: слика 1
ATLAS COPCO QAS 30 (Inoperable) - Приколка за градежни машини: слика 2
ATLAS COPCO QAS 30 (Inoperable) - Приколка за градежни машини: слика 3
ATLAS COPCO QAS 30 (Inoperable) - Приколка за градежни машини: слика 4
ATLAS COPCO QAS 30 (Inoperable) - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

ATLAS COPCO QAS 30 (Inoperable)

Приколка за градежни машини
2016
Германија, MEPPEN, DEU
Објавено: 1ден
Аукција
2016
Германија, MEPPEN, DEU
Контактирајте го продавачот
TRIGANO 075TR Qte De Remorques - Приколка за градежни машини: слика 1
TRIGANO 075TR Qte De Remorques - Приколка за градежни машини: слика 2
TRIGANO 075TR Qte De Remorques - Приколка за градежни машини: слика 3
TRIGANO 075TR Qte De Remorques - Приколка за градежни машини: слика 4
TRIGANO 075TR Qte De Remorques - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

TRIGANO 075TR Qte De Remorques

Приколка за градежни машини
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
HUBIERE TPG3502-35TR Remorque - Приколка за градежни машини: слика 1

HUBIERE TPG3502-35TR Remorque

Приколка за градежни машини
2015
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
2015
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
PRONAR SP. RC3100 - Приколка за градежни машини: слика 1
PRONAR SP. RC3100 - Приколка за градежни машини: слика 2
PRONAR SP. RC3100 - Приколка за градежни машини: слика 3
PRONAR SP. RC3100 - Приколка за градежни машини: слика 4
PRONAR SP. RC3100 - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

PRONAR SP. RC3100

Приколка за градежни машини
2022
Германија, MEPPEN, DEU
Објавено: 1ден
Аукција
2022
Германија, MEPPEN, DEU
Контактирајте го продавачот
Ifor Williams GH94BT - Приколка за градежни машини: слика 1
Ifor Williams GH94BT - Приколка за градежни машини: слика 2
Ifor Williams GH94BT - Приколка за градежни машини: слика 3
Ifor Williams GH94BT - Приколка за градежни машини: слика 4
Ifor Williams GH94BT - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Ifor Williams GH94BT

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1денБрој на оглас 100317689
Аукција
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Контактирајте го продавачот
Twin Axle Plant Trailer - Приколка за градежни машини: слика 1
Twin Axle Plant Trailer - Приколка за градежни машини: слика 2
Twin Axle Plant Trailer - Приколка за градежни машини: слика 3
Twin Axle Plant Trailer - Приколка за градежни машини: слика 4
Twin Axle Plant Trailer - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Twin Axle Plant Trailer

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Објавено: 1денБрој на оглас 140414387
Аукција
Обединето Кралство, DN14 0NY, Leeds, Kellington, Yorkshire, Leeds
Контактирајте го продавачот
Ifor Williams GH1054BT - Приколка за градежни машини: слика 1
Ifor Williams GH1054BT - Приколка за градежни машини: слика 2
Ifor Williams GH1054BT - Приколка за градежни машини: слика 3
Ifor Williams GH1054BT - Приколка за градежни машини: слика 4
Ifor Williams GH1054BT - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Ifor Williams GH1054BT

Приколка за градежни машини
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Објавено: 1денБрој на оглас 100317688
Аукција
Обединето Кралство, BT78 3AJ, Dromore, Co. Tyrone, Dromore
Контактирајте го продавачот
Vippen 21 - Приколка за градежни машини: слика 1

Vippen 21

Приколка за градежни машини
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 2ден
Аукција
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Kellfri 23-mtb50 - Приколка за градежни машини: слика 1

Kellfri 23-mtb50

Приколка за градежни машини
2022Корисна носивост: 5000 kg
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Објавено: 2ден
Аукција
2022Корисна носивост: 5000 kg
Шведска, Tynäsgatan 10 65216 Karlstad
Контактирајте го продавачот
Eduard Tridem 556x220cm Auffahrrampen - Приколка за градежни машини: слика 1
Eduard Tridem 556x220cm Auffahrrampen - Приколка за градежни машини: слика 2
Eduard Tridem 556x220cm Auffahrrampen - Приколка за градежни машини: слика 3
Eduard Tridem 556x220cm Auffahrrampen - Приколка за градежни машини: слика 4
Eduard Tridem 556x220cm Auffahrrampen - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Eduard Tridem 556x220cm Auffahrrampen

Приколка за градежни машини
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 2денБрој на оглас AHW ED 556tridem

6 553EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 403 852 MKD
 • ≈ 7 026 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Terrax Transporter Heckklappe 1800kg Einachser - Приколка за градежни машини: слика 1
Terrax Transporter Heckklappe 1800kg Einachser - Приколка за градежни машини: слика 2
Terrax Transporter Heckklappe 1800kg Einachser - Приколка за градежни машини: слика 3
Terrax Transporter Heckklappe 1800kg Einachser - Приколка за градежни машини: слика 4
Terrax Transporter Heckklappe 1800kg Einachser - Приколка за градежни машини: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Terrax Transporter Heckklappe 1800kg Einachser

Приколка за градежни машини
НовоКорисна носивост: 1340 kgБруто тежина: 1800 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 20465572

3 276EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 201 895 MKD
 • ≈ 3 512 USD
НовоКорисна носивост: 1340 kgБруто тежина: 1800 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 13
1 / 13
T1 new listing page - Приколки за градежни машини
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.