Користени и нови Приколки за дрва за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
-Kita- TimberTek - Приколка за дрва: слика 1
-Kita- TimberTek - Приколка за дрва: слика 2
-Kita- TimberTek - Приколка за дрва: слика 3
-Kita- TimberTek - Приколка за дрва: слика 4
-Kita- TimberTek - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

-Kita- TimberTek

Приколка за дрва
Ново20243-оскиБруто тежина: 24000 kg
Литванија, Erdvės str. 80, LT-52114 Ramučiai, Kaunas r., Lithuania
Објавено: 17час 55мин

52 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 204 692 MKD
 • ≈ 55 761 USD
Ново20243-оскиБруто тежина: 24000 kg
Литванија, Erdvės str. 80, LT-52114 Ramučiai, Kaunas r., Lithuania
Контактирајте го продавачот
Närko D2MS11T11 - Приколка за дрва: слика 1
Närko D2MS11T11 - Приколка за дрва: слика 2
Närko D2MS11T11 - Приколка за дрва: слика 3
Närko D2MS11T11 - Приколка за дрва: слика 4
Närko D2MS11T11 - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Närko D2MS11T11

Приколка за дрва
20062-оскиКорисна носивост: 15200 kgБруто тежина: 20000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

3 700EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 228 026 MKD
 • ≈ 3 967 USD
20062-оскиКорисна носивост: 15200 kgБруто тежина: 20000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Huttner Nachläufer 2-Achs ABS BPW - Приколка за дрва: слика 1
Huttner Nachläufer 2-Achs ABS BPW - Приколка за дрва: слика 2
Huttner Nachläufer 2-Achs ABS BPW - Приколка за дрва: слика 3
Huttner Nachläufer 2-Achs ABS BPW - Приколка за дрва: слика 4
Huttner Nachläufer 2-Achs ABS BPW - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Huttner Nachläufer 2-Achs ABS BPW

Приколка за дрва
20072-оскиКорисна носивост: 14300 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Lange Laenge 2c, DE-97337 Dettelbach, Germany
Објавено: 3ден

4 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 301 980 MKD
 • ≈ 5 254 USD
20072-оскиКорисна носивост: 14300 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Lange Laenge 2c, DE-97337 Dettelbach, Germany
Контактирајте го продавачот
Moheda 120/400 tippflak - Приколка за дрва, Кипер приколка: слика 1
Moheda 120/400 tippflak - Приколка за дрва, Кипер приколка: слика 2
Moheda 120/400 tippflak - Приколка за дрва, Кипер приколка: слика 3
Moheda 120/400 tippflak - Приколка за дрва, Кипер приколка: слика 4
Moheda 120/400 tippflak - Приколка за дрва, Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Moheda 120/400 tippflak

Приколка за дрва, Кипер приколка
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 8ден

7 203EUR

Аукција
 • ≈ 443 911 MKD
 • ≈ 7 723 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller Log transporter trailer - Приколка за дрва: слика 1
Schwarzmüller Log transporter trailer - Приколка за дрва: слика 2
Schwarzmüller Log transporter trailer - Приколка за дрва: слика 3
Schwarzmüller Log transporter trailer - Приколка за дрва: слика 4
Schwarzmüller Log transporter trailer - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller Log transporter trailer

Приколка за дрва
20152-оскиБруто тежина: 18000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 11денБрој на оглас LT0339

13 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 819 661 MKD
 • ≈ 14 261 USD
20152-оскиБруто тежина: 18000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
HFR PM 20 - Приколка за дрва: слика 1
HFR PM 20 - Приколка за дрва: слика 2
HFR PM 20 - Приколка за дрва: слика 3
HFR PM 20 - Приколка за дрва: слика 4
HFR PM 20 - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

HFR PM 20

Приколка за дрва
20123-оскиКорисна носивост: 16320 kgБруто тежина: 20000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 12ден

8 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 505 355 MKD
 • ≈ 8 793 USD
20123-оскиКорисна носивост: 16320 kgБруто тежина: 20000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
UMIKOV PRZYCZEPA DO ZRYWKI DREWNA - LEŚNA - Приколка за дрва: слика 1
UMIKOV PRZYCZEPA DO ZRYWKI DREWNA - LEŚNA - Приколка за дрва: слика 2
UMIKOV PRZYCZEPA DO ZRYWKI DREWNA - LEŚNA - Приколка за дрва: слика 3
UMIKOV PRZYCZEPA DO ZRYWKI DREWNA - LEŚNA - Приколка за дрва: слика 4
UMIKOV PRZYCZEPA DO ZRYWKI DREWNA - LEŚNA - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

UMIKOV PRZYCZEPA DO ZRYWKI DREWNA - LEŚNA

Приколка за дрва
20234-оски
Полска, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Објавено: 13денБрој на оглас 2621/ML/AU/2024

19 447EUR

Аукција
 • ≈ 1 198 493 MKD
 • ≈ 20 853 USD
20234-оски
Полска, KOMORNIKI LIPOWA 2 55-300 ŚRODA ŚLĄSKA, POLAND
Контактирајте го продавачот
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 1
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 2
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 3
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 4

Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU

Приколка за дрва
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас kha18c4

32 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 026 967 MKD
 • ≈ 35 268 USD
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 1
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 2
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 3
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 4
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU

Приколка за дрва
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас khza18c4

33 390EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 057 782 MKD
 • ≈ 35 805 USD
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 1
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 2
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 3
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 4
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU

Приколка за дрва
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас khza18c2

29 690EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 829 756 MKD
 • ≈ 31 837 USD
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 1
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 2
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 3
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 4

Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU

Приколка за дрва
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас kha18c2

29 190EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 798 941 MKD
 • ≈ 31 301 USD
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 1
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 2
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 3
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 4
Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Ebert KHZA 18 Tandem-Kurzholz-Anhänger NEU

Приколка за дрва
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас khza18c6

37 090EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 285 808 MKD
 • ≈ 39 772 USD
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 1
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 2
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 3
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 4
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU

Приколка за дрва
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас kha18c6

36 590EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 254 994 MKD
 • ≈ 39 236 USD
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 1
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 2
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 3
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 4
Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Ebert KHA 18 Kurzholz-Anhänger NEU

Приколка за дрва
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 14денБрој на оглас kha18

25 490EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 570 915 MKD
 • ≈ 27 333 USD
Ново2-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Mjölbysläpet VFP4 100 36 - Приколка за дрва: слика 1
Mjölbysläpet VFP4 100 36 - Приколка за дрва: слика 2
Mjölbysläpet VFP4 100 36 - Приколка за дрва: слика 3

Mjölbysläpet VFP4 100 36

Приколка за дрва
20084-оскиКорисна носивост: 31030 kgБруто тежина: 38000 kg
Шведска, Värmland
Објавено: 16денБрој на оглас S6916

3 992EUR

 • ≈ 246 021 MKD
 • ≈ 4 280 USD
20084-оскиКорисна носивост: 31030 kgБруто тежина: 38000 kg
Шведска, Värmland
Контактирајте го продавачот
BEFA 2SK18LE58 - Приколка за дрва: слика 1
BEFA 2SK18LE58 - Приколка за дрва: слика 2
BEFA 2SK18LE58 - Приколка за дрва: слика 3
BEFA 2SK18LE58 - Приколка за дрва: слика 4
BEFA 2SK18LE58 - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

BEFA 2SK18LE58

Приколка за дрва
20172-оски
Унгарија, Budapest
Објавено: 19денБрој на оглас LA1727

17 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 103 153 MKD
 • ≈ 19 194 USD
20172-оски
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Hogstad 5-axl Timmersläp - Приколка за дрва: слика 1
Hogstad 5-axl Timmersläp - Приколка за дрва: слика 2
Hogstad 5-axl Timmersläp - Приколка за дрва: слика 3
Hogstad 5-axl Timmersläp - Приколка за дрва: слика 4
Hogstad 5-axl Timmersläp - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Hogstad 5-axl Timmersläp

Приколка за дрва
202023-оскиКорисна носивост: 35140 kgБруто тежина: 42000 kg
Шведска, Schweden, Värnamo
Објавено: 20ден
Прашајте за цена
202023-оскиКорисна носивост: 35140 kgБруто тежина: 42000 kg
Шведска, Schweden, Värnamo
Контактирајте го продавачот
PAVIC HTA QSTE 690 2.Achs Holzanhänger - Приколка за дрва: слика 1
PAVIC HTA QSTE 690 2.Achs Holzanhänger - Приколка за дрва: слика 2
PAVIC HTA QSTE 690 2.Achs Holzanhänger - Приколка за дрва: слика 3
PAVIC HTA QSTE 690 2.Achs Holzanhänger - Приколка за дрва: слика 4
PAVIC HTA QSTE 690 2.Achs Holzanhänger - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

PAVIC HTA QSTE 690 2.Achs Holzanhänger

Приколка за дрва
20192-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Објавено: 22денБрој на оглас 8557

34 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 150 841 MKD
 • ≈ 37 424 USD
20192-оскиБруто тежина: 18000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Контактирајте го продавачот
Hogstad S4-SK-36 - Приколка за дрва: слика 1
Hogstad S4-SK-36 - Приколка за дрва: слика 2
Hogstad S4-SK-36 - Приколка за дрва: слика 3
Hogstad S4-SK-36 - Приколка за дрва: слика 4
Hogstad S4-SK-36 - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Hogstad S4-SK-36

Приколка за дрва
19974-оскиКорисна носивост: 28880 kgБруто тежина: 36000 kg
Шведска, Kalmar
Објавено: 23денБрој на оглас S7525

5 766EUR

 • ≈ 355 351 MKD
 • ≈ 6 183 USD
19974-оскиКорисна носивост: 28880 kgБруто тежина: 36000 kg
Шведска, Kalmar
Контактирајте го продавачот
Mjölbysläpet VFL4-99-36 - Приколка за дрва: слика 1
Mjölbysläpet VFL4-99-36 - Приколка за дрва: слика 2
Mjölbysläpet VFL4-99-36 - Приколка за дрва: слика 3
Mjölbysläpet VFL4-99-36 - Приколка за дрва: слика 4
Mjölbysläpet VFL4-99-36 - Приколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Mjölbysläpet VFL4-99-36

Приколка за дрва
2007Бруто тежина: 38000 kg
Шведска, Jönköping
Објавено: 27денБрој на оглас S7223

5 234EUR

 • ≈ 322 564 MKD
 • ≈ 5 612 USD
2007Бруто тежина: 38000 kg
Шведска, Jönköping
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Приколки за дрва
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.