Користени и нови Приколки за добиток за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки за добиток

101
Погледнете Приколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 6
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager

Приколка за добиток
НовоКорисна носивост: 2019 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5час 36мин

19 800EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 1 218 693 MKD
 • ≈ 21 504 USD
НовоКорисна носивост: 2019 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager

Приколка за добиток
НовоКорисна носивост: 2250 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5час 36мин

19 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 1 200 228 MKD
 • ≈ 21 179 USD
НовоКорисна носивост: 2250 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
BÖCKMANN * VA Böckmannn Alu Viehanhänger VA 3520-35 / Lager - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN * VA Böckmannn Alu Viehanhänger VA 3520-35 / Lager - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN * VA Böckmannn Alu Viehanhänger VA 3520-35 / Lager - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN * VA Böckmannn Alu Viehanhänger VA 3520-35 / Lager - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN * VA Böckmannn Alu Viehanhänger VA 3520-35 / Lager - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
TOP

BÖCKMANN * VA Böckmannn Alu Viehanhänger VA 3520-35 / Lager

Приколка за добиток
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5час 32мин
17 200EUR

-7%

16 000EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 984 803 MKD
 • ≈ 17 377 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
TOP

BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35

Приколка за добиток
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5час 32мин

19 449EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 1 197 089 MKD
 • ≈ 21 123 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 3520/35 P / Lager

Приколка за добиток
НовоКорисна носивост: 2250 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5час 36мин

19 500EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 1 200 228 MKD
 • ≈ 21 179 USD
НовоКорисна носивост: 2250 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

BÖCKMANN Viehanhänger VA 4520/35 P / Lager

Приколка за добиток
НовоКорисна носивост: 2019 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5час 36мин

19 800EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 1 218 693 MKD
 • ≈ 21 504 USD
НовоКорисна носивост: 2019 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Sluis - Приколка за добиток: слика 1
Sluis - Приколка за добиток: слика 2
Sluis - Приколка за добиток: слика 3
Sluis - Приколка за добиток: слика 4
Sluis - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Sluis

Приколка за добиток
1984Корисна носивост: 988 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 3ден

110EUR

Аукција
 • ≈ 6 770 MKD
 • ≈ 119 USD
1984Корисна носивост: 988 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Cattle trailer - Приколка за добиток: слика 1
Cattle trailer - Приколка за добиток: слика 2
Cattle trailer - Приколка за добиток: слика 3
Cattle trailer - Приколка за добиток: слика 4
Cattle trailer - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Cattle trailer

Приколка за добиток
Белгија
Објавено: 3ден

100EUR

Аукција
 • ≈ 6 155 MKD
 • ≈ 108 USD
Белгија
Контактирајте го продавачот
Vijf sterren - Приколка за добиток: слика 1
Vijf sterren - Приколка за добиток: слика 2
Vijf sterren - Приколка за добиток: слика 3
Vijf sterren - Приколка за добиток: слика 4
Vijf sterren - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Vijf sterren

Приколка за добиток
1997Корисна носивост: 760 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 3ден

175EUR

Аукција
 • ≈ 10 771 MKD
 • ≈ 190 USD
1997Корисна носивост: 760 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
NUGENT Nugent Viehanhänger L3618H - Приколка за добиток: слика 1
NUGENT Nugent Viehanhänger L3618H - Приколка за добиток: слика 2
NUGENT Nugent Viehanhänger L3618H - Приколка за добиток: слика 3
NUGENT Nugent Viehanhänger L3618H - Приколка за добиток: слика 4
NUGENT Nugent Viehanhänger L3618H - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (31)

NUGENT Nugent Viehanhänger L3618H

Приколка за добиток
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5ден

11 254EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 692 685 MKD
 • ≈ 12 223 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 4520/30 P / Lager - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 4520/30 P / Lager - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 4520/30 P / Lager - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 4520/30 P / Lager - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 4520/30 P / Lager - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

BÖCKMANN HG VA Böckmannn Viehanhänger VA 4520/30 P / Lager

Приколка за добиток
НовоБруто тежина: 3000 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5ден

19 000EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 1 169 453 MKD
 • ≈ 20 636 USD
НовоБруто тежина: 3000 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Ecofrigo Live Chick Carrying Case - Приколка за добиток: слика 1
Ecofrigo Live Chick Carrying Case - Приколка за добиток: слика 2
Ecofrigo Live Chick Carrying Case - Приколка за добиток: слика 3
Ecofrigo Live Chick Carrying Case - Приколка за добиток: слика 4
Ecofrigo Live Chick Carrying Case - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Ecofrigo Live Chick Carrying Case

Приколка за добиток
Ново
Турција, Saray Mah Adnan Menderes Bulvarı No:80 – 82 - 84 KAHRAMANKAZAN/ANKARA
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
Ново
Турција, Saray Mah Adnan Menderes Bulvarı No:80 – 82 - 84 KAHRAMANKAZAN/ANKARA
Контактирајте го продавачот
NUGENT Nugent Viehanhänger Livestock L 4318 H 3500 KG - Приколка за добиток: слика 1
NUGENT Nugent Viehanhänger Livestock L 4318 H 3500 KG - Приколка за добиток: слика 2
NUGENT Nugent Viehanhänger Livestock L 4318 H 3500 KG - Приколка за добиток: слика 3
NUGENT Nugent Viehanhänger Livestock L 4318 H 3500 KG - Приколка за добиток: слика 4
NUGENT Nugent Viehanhänger Livestock L 4318 H 3500 KG - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)

NUGENT Nugent Viehanhänger Livestock L 4318 H 3500 KG

Приколка за добиток
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 6ден

12 099EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 744 695 MKD
 • ≈ 13 140 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Cynkomet STOCK Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 1
Cynkomet STOCK Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 2
Cynkomet STOCK Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 3
Cynkomet STOCK Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 4
Cynkomet STOCK Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Cynkomet STOCK Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt

Приколка за добиток
Ново2022Корисна носивост: 3120 kgБруто тежина: 5200 kg
Полска, 16-020 Czarna Białostocka, Polska
Објавено: 9ден

11 888EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 731 708 MKD
 • ≈ 12 911 USD
Ново2022Корисна носивост: 3120 kgБруто тежина: 5200 kg
Полска, 16-020 Czarna Białostocka, Polska
Контактирајте го продавачот
Cynkomet Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 1
Cynkomet Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 2
Cynkomet Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 3
Cynkomet Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 4
Cynkomet Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Cynkomet Viehanhänger / Livestock trailer / Remorque bétaillère / Przyczepa do przewozu zwierząt

Приколка за добиток
Ново2024Корисна носивост: 3780 kgБруто тежина: 5860 kg
Полска, 16-020 Czarna Białostocka, Polska
Објавено: 10ден

12 858EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 791 412 MKD
 • ≈ 13 965 USD
Ново2024Корисна носивост: 3780 kgБруто тежина: 5860 kg
Полска, 16-020 Czarna Białostocka, Polska
Контактирајте го продавачот
BÖCKMANN *Böckmann Viehanhänger VH 3014/24 2400 KG Klapp/Tür Kombi / Lager - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN *Böckmann Viehanhänger VH 3014/24 2400 KG Klapp/Tür Kombi / Lager - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN *Böckmann Viehanhänger VH 3014/24 2400 KG Klapp/Tür Kombi / Lager - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN *Böckmann Viehanhänger VH 3014/24 2400 KG Klapp/Tür Kombi / Lager - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN *Böckmann Viehanhänger VH 3014/24 2400 KG Klapp/Tür Kombi / Lager - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

BÖCKMANN *Böckmann Viehanhänger VH 3014/24 2400 KG Klapp/Tür Kombi / Lager

Приколка за добиток
НовоБруто тежина: 2400 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 10ден

7 300EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 449 316 MKD
 • ≈ 7 928 USD
НовоБруто тежина: 2400 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
BÖCKMANN HG Böckmann Viehanhänger VH 3016/24 2400 KG KTK / Lager - Приколка за добиток: слика 1
BÖCKMANN HG Böckmann Viehanhänger VH 3016/24 2400 KG KTK / Lager - Приколка за добиток: слика 2
BÖCKMANN HG Böckmann Viehanhänger VH 3016/24 2400 KG KTK / Lager - Приколка за добиток: слика 3
BÖCKMANN HG Böckmann Viehanhänger VH 3016/24 2400 KG KTK / Lager - Приколка за добиток: слика 4
BÖCKMANN HG Böckmann Viehanhänger VH 3016/24 2400 KG KTK / Lager - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

BÖCKMANN HG Böckmann Viehanhänger VH 3016/24 2400 KG KTK / Lager

Приколка за добиток
НовоБруто тежина: 2400 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 10ден

7 600EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 467 781 MKD
 • ≈ 8 254 USD
НовоБруто тежина: 2400 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Boeckman classic - Приколка за добиток: слика 1
Boeckman classic - Приколка за добиток: слика 2
Boeckman classic - Приколка за добиток: слика 3
Boeckman classic - Приколка за добиток: слика 4
Boeckman classic - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

boeckman classic

Приколка за добиток
1997
Полска, Mszczonowska 18A lok. 2B
Објавено: 11ден

1 289,45EUR

 • ≈ 79 338,20 MKD
 • ≈ 1 399,99 USD
1997
Полска, Mszczonowska 18A lok. 2B
Контактирајте го продавачот
Pezzaioli Veewagen 1/2/3 decks type 2 Livestock trailer - Приколка за добиток: слика 1
Pezzaioli Veewagen 1/2/3 decks type 2 Livestock trailer - Приколка за добиток: слика 2
Pezzaioli Veewagen 1/2/3 decks type 2 Livestock trailer - Приколка за добиток: слика 3
Pezzaioli Veewagen 1/2/3 decks type 2 Livestock trailer - Приколка за добиток: слика 4
Pezzaioli Veewagen 1/2/3 decks type 2 Livestock trailer - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pezzaioli Veewagen 1/2/3 decks type 2 Livestock trailer

Приколка за добиток
2003Корисна носивост: 17620 kgБруто тежина: 27000 kg
Холандија, Erp, Noord-Brabant
Објавено: 13ден

16 450EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 012 500 MKD
 • ≈ 17 866 USD
2003Корисна носивост: 17620 kgБруто тежина: 27000 kg
Холандија, Erp, Noord-Brabant
Контактирајте го продавачот
ABC Kreaturvogn - Приколка за добиток: слика 1
ABC Kreaturvogn - Приколка за добиток: слика 2
ABC Kreaturvogn - Приколка за добиток: слика 3
ABC Kreaturvogn - Приколка за добиток: слика 4
ABC Kreaturvogn - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

ABC Kreaturvogn

Приколка за добиток
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 17ден

135EUR

Аукција
 • ≈ 8 309 MKD
 • ≈ 146 USD
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
WST Edition B Plus 4018 Vieh 3.500kg Festes Dach - Приколка за добиток: слика 1
WST Edition B Plus 4018 Vieh 3.500kg Festes Dach - Приколка за добиток: слика 2
WST Edition B Plus 4018 Vieh 3.500kg Festes Dach - Приколка за добиток: слика 3
WST Edition B Plus 4018 Vieh 3.500kg Festes Dach - Приколка за добиток: слика 4
WST Edition B Plus 4018 Vieh 3.500kg Festes Dach - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

WST Edition B Plus 4018 Vieh 3.500kg Festes Dach

Приколка за добиток
Ново20242-оскиБруто тежина: 3500 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
Ново20242-оскиБруто тежина: 3500 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur Viehanhänger HTV 243016 AG - Приколка за добиток: слика 1
Humbaur Viehanhänger HTV 243016 AG - Приколка за добиток: слика 2
Humbaur Viehanhänger HTV 243016 AG - Приколка за добиток: слика 3
Humbaur Viehanhänger HTV 243016 AG - Приколка за добиток: слика 4
Humbaur Viehanhänger HTV 243016 AG - Приколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Humbaur Viehanhänger HTV 243016 AG

Приколка за добиток
Ново2023
Германија, Fritzlarer Str. 43
Објавено: 26денБрој на оглас 000000000003133782

9 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 590 881 MKD
 • ≈ 10 426 USD
Ново2023
Германија, Fritzlarer Str. 43
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 6
1 / 6
T1 new listing page - Приколки за добиток
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.