Користени и нови Приколки за чамци за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m

Приколка за чамец
НовоКорисна носивост: 640 kgБруто тежина: 1000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас B311948-2024-01Alubox

3 650EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 224 658 MKD
 • ≈ 3 964 USD
НовоКорисна носивост: 640 kgБруто тежина: 1000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 263500TB SRX mit Superrollen, 3,5 to. 7,8m/ 26 Fuß - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 263500TB SRX mit Superrollen, 3,5 to. 7,8m/ 26 Fuß - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 263500TB SRX mit Superrollen, 3,5 to. 7,8m/ 26 Fuß - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 263500TB SRX mit Superrollen, 3,5 to. 7,8m/ 26 Fuß - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 263500TB SRX mit Superrollen, 3,5 to. 7,8m/ 26 Fuß - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 263500TB SRX mit Superrollen, 3,5 to. 7,8m/ 26 Fuß

Приколка за чамец
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас B312004-2023-05

7 501EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 461 688 MKD
 • ≈ 8 146 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Brenderup 1500kg Nutzlast 2000kg Premium 242000BSR - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Brenderup 1500kg Nutzlast 2000kg Premium 242000BSR - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Brenderup 1500kg Nutzlast 2000kg Premium 242000BSR - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup Brenderup 1500kg Nutzlast 2000kg Premium 242000BSR - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup Brenderup 1500kg Nutzlast 2000kg Premium 242000BSR - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Brenderup Brenderup 1500kg Nutzlast 2000kg Premium 242000BSR

Приколка за чамец
Ново2024Корисна носивост: 1500 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 3денБрој на оглас AHW BR 303025

3 011EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 185 327 MKD
 • ≈ 3 270 USD
Ново2024Корисна носивост: 1500 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup sofort Premium 221800B SR 1800 1,8to - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup sofort Premium 221800B SR 1800 1,8to - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup sofort Premium 221800B SR 1800 1,8to - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup sofort Premium 221800B SR 1800 1,8to - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup sofort Premium 221800B SR 1800 1,8to - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Brenderup sofort Premium 221800B SR 1800 1,8to

Приколка за чамец
Ново2023Бруто тежина: 1800 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 3денБрој на оглас AHW BR303023

2 675EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 164 646 MKD
 • ≈ 2 905 USD
Ново2023Бруто тежина: 1800 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Jet Ski Anhänger 8815 UB Neu Abholpreis - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Jet Ski Anhänger 8815 UB Neu Abholpreis - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Jet Ski Anhänger 8815 UB Neu Abholpreis - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup Jet Ski Anhänger 8815 UB Neu Abholpreis - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup Jet Ski Anhänger 8815 UB Neu Abholpreis - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Brenderup Jet Ski Anhänger 8815 UB Neu Abholpreis

Приколка за чамец
НовоБруто тежина: 750 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 3денБрој на оглас AHW TH 306024

1 260EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 77 553 MKD
 • ≈ 1 368 USD
НовоБруто тежина: 750 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Sorelpol Neptun gebremster Bootstrailer Motorbootahänger direkt günstig online - Приколка за чамец: слика 1
Sorelpol Neptun gebremster Bootstrailer Motorbootahänger direkt günstig online - Приколка за чамец: слика 2
Sorelpol Neptun gebremster Bootstrailer Motorbootahänger direkt günstig online - Приколка за чамец: слика 3
Sorelpol Neptun gebremster Bootstrailer Motorbootahänger direkt günstig online - Приколка за чамец: слика 4
Sorelpol Neptun gebremster Bootstrailer Motorbootahänger direkt günstig online - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Sorelpol Neptun gebremster Bootstrailer Motorbootahänger direkt günstig online

Приколка за чамец
Ново2023Бруто тежина: 1300 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 20713225

1 755EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 108 020 MKD
 • ≈ 1 906 USD
Ново2023Бруто тежина: 1300 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 201300B, 1,3 to. ZG, 6,0 m/20 Fuß - Приколка за чамец: слика 1

Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 201300B, 1,3 to. ZG, 6,0 m/20 Fuß

Приколка за чамец
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас B311967-2022-12

2 699EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 166 123 MKD
 • ≈ 2 931 USD
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 201500B, 1,5 to. 6,0m/ 20 Fuß - Приколка за чамец: слика 1

Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 201500B, 1,5 to. 6,0m/ 20 Fuß

Приколка за чамец
НовоКорисна носивост: 1160 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас B311974-2022

3 099EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 190 744 MKD
 • ≈ 3 365 USD
НовоКорисна носивост: 1160 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 303500TB SRX mit Superrollen, 3,5 to. 8,7m/ 30 Fuß - Приколка за чамец: слика 1

Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 303500TB SRX mit Superrollen, 3,5 to. 8,7m/ 30 Fuß

Приколка за чамец
Ново2-оскиКорисна носивост: 2760 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас B312021-2023-09

8 300EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 510 866 MKD
 • ≈ 9 014 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2760 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Premium Bootsanhänger 242000TB SR mit Superrollen, 2,0 to. 7,2m/ 24 Fuß - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Premium Bootsanhänger 242000TB SR mit Superrollen, 2,0 to. 7,2m/ 24 Fuß - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Premium Bootsanhänger 242000TB SR mit Superrollen, 2,0 to. 7,2m/ 24 Fuß - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup Premium Bootsanhänger 242000TB SR mit Superrollen, 2,0 to. 7,2m/ 24 Fuß - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup Premium Bootsanhänger 242000TB SR mit Superrollen, 2,0 to. 7,2m/ 24 Fuß - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Brenderup Premium Bootsanhänger 242000TB SR mit Superrollen, 2,0 to. 7,2m/ 24 Fuß

Приколка за чамец
Ново2-оскиКорисна носивост: 1500 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас B312268-2023-02

3 900EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 240 045 MKD
 • ≈ 4 235 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1500 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brenderup Brenderup Premium 180750UBL, 750 kg ZG, 100 km/h, 5,5 m

Приколка за чамец
НовоКорисна носивост: 580 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас B311959-2022-05

1 455EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 89 555 MKD
 • ≈ 1 580 USD
НовоКорисна носивост: 580 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 263000TB SRX mit Superrollen, 3,0 to. 7,8m/ 26 Fuß - Приколка за чамец: слика 1

Brenderup Brenderup Premium Bootsanhänger 263000TB SRX mit Superrollen, 3,0 to. 7,8m/ 26 Fuß

Приколка за чамец
Ново2-оскиКорисна носивост: 2300 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас B312006-2022-12

7 100EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 437 006 MKD
 • ≈ 7 711 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2300 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m - Приколка за чамец: слика 3

Brenderup Brenderup 161000B CX Kanu / Kajak Anhänger, 1,0 to, 4,8 m

Приколка за чамец
НовоКорисна носивост: 670 kgБруто тежина: 1000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 8денБрој на оглас B311948-2024-01

2 150EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 132 332 MKD
 • ≈ 2 335 USD
НовоКорисна носивост: 670 kgБруто тежина: 1000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Schlauchboottrailer 150600UB RBX direkt - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Schlauchboottrailer 150600UB RBX direkt - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Schlauchboottrailer 150600UB RBX direkt - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup Schlauchboottrailer 150600UB RBX direkt - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup Schlauchboottrailer 150600UB RBX direkt - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Brenderup Schlauchboottrailer 150600UB RBX direkt

Приколка за чамец
Ново2024Бруто тежина: 600 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 20денБрој на оглас AHW BR 311941

1 553EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 95 587 MKD
 • ≈ 1 686 USD
Ново2024Бруто тежина: 600 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Premiun 303500-SRX Bootsanhänger 3500 KG,Boot 9m - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Premiun 303500-SRX Bootsanhänger 3500 KG,Boot 9m - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Premiun 303500-SRX Bootsanhänger 3500 KG,Boot 9m - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup Premiun 303500-SRX Bootsanhänger 3500 KG,Boot 9m - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup Premiun 303500-SRX Bootsanhänger 3500 KG,Boot 9m - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Brenderup Premiun 303500-SRX Bootsanhänger 3500 KG,Boot 9m

Приколка за чамец
202217-оскиКорисна носивост: 3500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Billbrookdeich 203, 22113 Hamburg, Germany
Објавено: 22денБрој на оглас Boot

7 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 486 246 MKD
 • ≈ 8 580 USD
202217-оскиКорисна носивост: 3500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Billbrookdeich 203, 22113 Hamburg, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Brenderup Bootsanhänger 750L UB Premium 180750UBL - Приколка за чамец: слика 1
Brenderup Brenderup Bootsanhänger 750L UB Premium 180750UBL - Приколка за чамец: слика 2
Brenderup Brenderup Bootsanhänger 750L UB Premium 180750UBL - Приколка за чамец: слика 3
Brenderup Brenderup Bootsanhänger 750L UB Premium 180750UBL - Приколка за чамец: слика 4
Brenderup Brenderup Bootsanhänger 750L UB Premium 180750UBL - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Brenderup Brenderup Bootsanhänger 750L UB Premium 180750UBL

Приколка за чамец
НовоБруто тежина: 750 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 27денБрој на оглас AHW BR 310668

1 243EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 76 506 MKD
 • ≈ 1 350 USD
НовоБруто тежина: 750 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Boro New - Приколка за чамец: слика 1
Boro New - Приколка за чамец: слика 2
Boro New - Приколка за чамец: слика 3

Boro New

Приколка за чамец
Ново20222-оскиБруто тежина: 2700 kg
Полска, Skalmierzyce
Објавено: 1мес 2ден

3 807EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 234 321 MKD
 • ≈ 4 134 USD
Ново20222-оскиБруто тежина: 2700 kg
Полска, Skalmierzyce
Контактирајте го продавачот
Boro New - Приколка за чамец: слика 1
Boro New - Приколка за чамец: слика 2
Boro New - Приколка за чамец: слика 3

Boro New

Приколка за чамец
Ново20222-оскиБруто тежина: 2700 kg
Полска, Skalmierzyce
Објавено: 1мес 2ден

3 980EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 244 969 MKD
 • ≈ 4 322 USD
Ново20222-оскиБруто тежина: 2700 kg
Полска, Skalmierzyce
Контактирајте го продавачот
Boro PRZYCZEPA PODŁODZIOWA STYL AMERYKAŃSKI 7,80M - Приколка за чамец: слика 1
Boro PRZYCZEPA PODŁODZIOWA STYL AMERYKAŃSKI 7,80M - Приколка за чамец: слика 2
Boro PRZYCZEPA PODŁODZIOWA STYL AMERYKAŃSKI 7,80M - Приколка за чамец: слика 3
Boro PRZYCZEPA PODŁODZIOWA STYL AMERYKAŃSKI 7,80M - Приколка за чамец: слика 4
Boro PRZYCZEPA PODŁODZIOWA STYL AMERYKAŃSKI 7,80M - Приколка за чамец: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Boro PRZYCZEPA PODŁODZIOWA STYL AMERYKAŃSKI 7,80M

Приколка за чамец
Ново20222-оскиБруто тежина: 2700 kg
Полска, Skalmierzyce
Објавено: 1мес 2ден

4 470EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 275 129 MKD
 • ≈ 4 854 USD
Ново20222-оскиБруто тежина: 2700 kg
Полска, Skalmierzyce
Контактирајте го продавачот
Boro New - Приколка за чамец: слика 1
Boro New - Приколка за чамец: слика 2
Boro New - Приколка за чамец: слика 3

Boro New

Приколка за чамец
Ново20222-оскиБруто тежина: 2700 kg
Полска, Skalmierzyce
Објавено: 1мес 2ден

4 182EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 257 402 MKD
 • ≈ 4 542 USD
Ново20222-оскиБруто тежина: 2700 kg
Полска, Skalmierzyce
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Приколки за чамци
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.