Користени и нови Приколки со церада за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки со церада


   Страница 1 од 11 1/11   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 RR-2E-6.5 - Приколка со церада: слика 1
 RR-2E-6.5 - Приколка со церада: слика 2
 RR-2E-6.5 - Приколка со церада: слика 3
 RR-2E-6.5 - Приколка со церада: слика 4
 RR-2E-6.5 - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

RR-2E-6.5

1991 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Португалија, São João de Ver
Објавено: 3мес 22ден Број на оглас NA25417

6 300 EUR

star
1991 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 1
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 2
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 3
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 4
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Krone ZZ 2018

2018 Нето тежина: 5 100 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 900 kg 2-оски
Холандија, HEDEL
Објавено: 3ден Број на оглас 92WSSN

15 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 Нето тежина: 5 100 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 900 kg 2-оски
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
Premium Speditionsanhänger Planenanhänger - Приколка со церада: слика 1
Premium Speditionsanhänger Planenanhänger - Приколка со церада: слика 2
Premium Speditionsanhänger Planenanhänger - Приколка со церада: слика 3
Premium Speditionsanhänger Planenanhänger - Приколка со церада: слика 4
Premium Speditionsanhänger Planenanhänger - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Premium Speditionsanhänger Planenanhänger

Ново Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 2 270 kg 2-оски
Германија, 33100 Paderborn
Објавено: 17час 42мин

14 900 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 2 270 kg 2-оски
Германија, 33100 Paderborn
email Контактирајте го продавачот
Rufa 2achs Jumbo, Edscha - Приколка со церада: слика 1
Rufa 2achs Jumbo, Edscha - Приколка со церада: слика 2
Rufa 2achs Jumbo, Edscha - Приколка со церада: слика 3
Rufa 2achs Jumbo, Edscha - Приколка со церада: слика 4
Rufa 2achs Jumbo, Edscha - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Rufa 2achs Jumbo, Edscha

2018 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 180 kg 2-оски
Германија, Alsdorf
Објавено: 1ден

14 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 180 kg 2-оски
Германија, Alsdorf
email Контактирајте го продавачот
Orten AG 18 T Tandem SafeServer 2in1 Plane *Alcoa - Приколка со церада: слика 1

Orten AG 18 T Tandem SafeServer 2in1 Plane *Alcoa

2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 840 kg 1-оски
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 1ден Број на оглас j1371 , 0004359 , H.R.

6 990 EUR

star
2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 840 kg 1-оски
Германија, Mühlheim am Main
email Контактирајте го продавачот
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 1
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 2
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 3
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 4
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger

2012 Бруто тежина: 11 200 kg Корисна носивост: 7 220 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7378

6 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Бруто тежина: 11 200 kg Корисна носивост: 7 220 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Langfeld LPA 18L Jumbo - Приколка со церада: слика 1
Langfeld LPA 18L Jumbo - Приколка со церада: слика 2
Langfeld LPA 18L Jumbo - Приколка со церада: слика 3
Langfeld LPA 18L Jumbo - Приколка со церада: слика 4
Langfeld LPA 18L Jumbo - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Langfeld LPA 18L Jumbo

2008 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7316

8 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 120 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Fliegl ZPS 180 Pritsche + Plane 18t - Приколка со церада: слика 1
Fliegl ZPS 180 Pritsche + Plane 18t - Приколка со церада: слика 2
Fliegl ZPS 180 Pritsche + Plane 18t - Приколка со церада: слика 3
Fliegl ZPS 180 Pritsche + Plane 18t - Приколка со церада: слика 4
Fliegl ZPS 180 Pritsche + Plane 18t - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Fliegl ZPS 180 Pritsche + Plane 18t

2007 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7781

6 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
LeciTrailer R2S ThermoKing Kühlanhänger m. Plane - Приколка со церада: слика 1
LeciTrailer R2S ThermoKing Kühlanhänger m. Plane - Приколка со церада: слика 2
LeciTrailer R2S ThermoKing Kühlanhänger m. Plane - Приколка со церада: слика 3
LeciTrailer R2S ThermoKing Kühlanhänger m. Plane - Приколка со церада: слика 4
LeciTrailer R2S ThermoKing Kühlanhänger m. Plane - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

LeciTrailer R2S ThermoKing Kühlanhänger m. Plane

2008 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 900 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7342

19 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 900 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Orten ZFG 18 Plane&Spriegel Liftachse Edscha - Приколка со церада: слика 1
Orten ZFG 18 Plane&Spriegel Liftachse Edscha - Приколка со церада: слика 2
Orten ZFG 18 Plane&Spriegel Liftachse Edscha - Приколка со церада: слика 3
Orten ZFG 18 Plane&Spriegel Liftachse Edscha - Приколка со церада: слика 4
Orten ZFG 18 Plane&Spriegel Liftachse Edscha - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Orten ZFG 18 Plane&Spriegel Liftachse Edscha

2012 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 080 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7008

8 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 080 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull Robert City Sattel Top Zustand !!! - Приколка со церада: слика 1
Schmitz Cargobull Robert City Sattel Top Zustand !!! - Приколка со церада: слика 2
Schmitz Cargobull Robert City Sattel Top Zustand !!! - Приколка со церада: слика 3
Schmitz Cargobull Robert City Sattel Top Zustand !!! - Приколка со церада: слика 4
Schmitz Cargobull Robert City Sattel Top Zustand !!! - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Schmitz Cargobull Robert City Sattel Top Zustand !!!

2008 Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 15 800 kg 1-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7608

14 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 Бруто тежина: 20 500 kg Корисна носивост: 15 800 kg 1-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 1
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 2
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 3
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 4
R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

R&S ZAH 11.2 Plane&Spriegel Anhänger

2012 Бруто тежина: 11 200 kg Корисна носивост: 7 220 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7380

6 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Бруто тежина: 11 200 kg Корисна носивост: 7 220 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
GS AV-1800 2015 GS 2ass aanhanger met Ravenhorst pluimvee opbouw - Приколка со церада: слика 1
GS AV-1800 2015 GS 2ass aanhanger met Ravenhorst pluimvee opbouw - Приколка со церада: слика 2
GS AV-1800 2015 GS 2ass aanhanger met Ravenhorst pluimvee opbouw - Приколка со церада: слика 3
GS AV-1800 2015 GS 2ass aanhanger met Ravenhorst pluimvee opbouw - Приколка со церада: слика 4
GS AV-1800 2015 GS 2ass aanhanger met Ravenhorst pluimvee opbouw - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

GS AV-1800 2015 GS 2ass aanhanger met Ravenhorst pluimvee opbouw

2015 Нето тежина: 4 520 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 480 kg Дизел 2-оски
Холандија, Hoogblokland
Објавено: 1ден Број на оглас GS15-ahw-Ravenhorst-pluimvee-opbouw-94WNFN-*#5
Прашајте за цена
star
2015 Нето тежина: 4 520 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 480 kg Дизел 2-оски
Холандија, Hoogblokland
email Контактирајте го продавачот
Van Hool 2 ass wipcar aanhanger schuifzeilen, schuifdak, 2T GROTE klep - Приколка со церада: слика 1
Van Hool 2 ass wipcar aanhanger schuifzeilen, schuifdak, 2T GROTE klep - Приколка со церада: слика 2
Van Hool 2 ass wipcar aanhanger schuifzeilen, schuifdak, 2T GROTE klep - Приколка со церада: слика 3
Van Hool 2 ass wipcar aanhanger schuifzeilen, schuifdak, 2T GROTE klep - Приколка со церада: слика 4
Van Hool 2 ass wipcar aanhanger schuifzeilen, schuifdak, 2T GROTE klep - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Van Hool 2 ass wipcar aanhanger schuifzeilen, schuifdak, 2T GROTE klep

2015 Нето тежина: 6 180 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 820 kg 2-оски
Холандија, Hoogblokland
Објавено: 1ден Број на оглас VanHool15-2ass-wipcar-schuifzeilenschuifdak-3mklep-*#*2
Прашајте за цена
star
2015 Нето тежина: 6 180 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 820 kg 2-оски
Холандија, Hoogblokland
email Контактирајте го продавачот
 2020 Jung Betriebstransport-System - Опрема за ракување со материјали: слика 1
 2020 Jung Betriebstransport-System - Опрема за ракување со материјали: слика 2
 2020 Jung Betriebstransport-System - Опрема за ракување со материјали: слика 3
 2020 Jung Betriebstransport-System - Опрема за ракување со материјали: слика 4
 2020 Jung Betriebstransport-System - Опрема за ракување со материјали: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

2020 Jung Betriebstransport-System

Германија
Објавено: 3ден

43 EUR

gavel Аукција
star
Германија
email Контактирајте го продавачот
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 1
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 2
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 3
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 4
Krone ZZ 2018 - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Krone ZZ 2018

2018 Нето тежина: 5 100 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 900 kg 2-оски
Холандија, HEDEL
Објавено: 3ден Број на оглас 92WSSN

15 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 Нето тежина: 5 100 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 900 kg 2-оски
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
Saris King XL - 226 x 126 x 120cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 1
Saris King XL - 226 x 126 x 120cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 2
Saris King XL - 226 x 126 x 120cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 3
Saris King XL - 226 x 126 x 120cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 4
Saris King XL - 226 x 126 x 120cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Saris King XL - 226 x 126 x 120cm - kippbar mit Plane!

Ново Бруто тежина: 750 kg Корисна носивост: 626 kg 1-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден

999 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 750 kg Корисна носивост: 626 kg 1-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
Saris PL 506 204 3500kg HD Heavy Duty Planenanhänger - Приколка со церада: слика 1
Saris PL 506 204 3500kg HD Heavy Duty Planenanhänger - Приколка со церада: слика 2
Saris PL 506 204 3500kg HD Heavy Duty Planenanhänger - Приколка со церада: слика 3
Saris PL 506 204 3500kg HD Heavy Duty Planenanhänger - Приколка со церада: слика 4
Saris PL 506 204 3500kg HD Heavy Duty Planenanhänger - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Saris PL 506 204 3500kg HD Heavy Duty Planenanhänger

Ново Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 2 612 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден Број на оглас PL 506 204 3500 HeavyDuty Planenanhänger

6 949 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 2 612 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
Saris King - 206 x 114 x 100cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 1
Saris King - 206 x 114 x 100cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 2
Saris King - 206 x 114 x 100cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 3
Saris King - 206 x 114 x 100cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 4
Saris King - 206 x 114 x 100cm - kippbar mit Plane! - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Saris King - 206 x 114 x 100cm - kippbar mit Plane!

Ново Бруто тежина: 750 kg Корисна носивост: 626 kg 1-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден

920 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 750 kg Корисна носивост: 626 kg 1-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
Saris PL 2027 mit Plane 4,06 x 2,04 x 2,00m - Приколка со церада: слика 1
Saris PL 2027 mit Plane 4,06 x 2,04 x 2,00m - Приколка со церада: слика 2
Saris PL 2027 mit Plane 4,06 x 2,04 x 2,00m - Приколка со церада: слика 3
Saris PL 2027 mit Plane 4,06 x 2,04 x 2,00m - Приколка со церада: слика 4
Saris PL 2027 mit Plane 4,06 x 2,04 x 2,00m - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Saris PL 2027 mit Plane 4,06 x 2,04 x 2,00m

2023 Бруто тежина: 2 700 kg Корисна носивост: 2 035 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден Број на оглас PL 2027 2.7 to 4,06 x 2,04 x 2.00 Plane

4 571 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Бруто тежина: 2 700 kg Корисна носивост: 2 035 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull ZFCS 18 7,7m - Приколка со церада: слика 1
Schmitz Cargobull ZFCS 18 7,7m - Приколка со церада: слика 2
Schmitz Cargobull ZFCS 18 7,7m - Приколка со церада: слика 3
Schmitz Cargobull ZFCS 18 7,7m - Приколка со церада: слика 4
Schmitz Cargobull ZFCS 18 7,7m - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Schmitz Cargobull ZFCS 18 7,7m

2005 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 800 kg 2-оски
Чешка република, Třebestovice
Објавено: 4ден

7 889 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 12 800 kg 2-оски
Чешка република, Třebestovice
email Контактирајте го продавачот
Möslein NEUER Tandem- Planenanhänger Durchladbar - Приколка со церада: слика 1
Möslein NEUER Tandem- Planenanhänger Durchladbar - Приколка со церада: слика 2
Möslein NEUER Tandem- Planenanhänger Durchladbar - Приколка со церада: слика 3
Möslein NEUER Tandem- Planenanhänger Durchladbar - Приколка со церада: слика 4
Möslein NEUER Tandem- Planenanhänger Durchladbar - Приколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Möslein NEUER Tandem- Planenanhänger Durchladbar

2023 Ново Бруто тежина: 10 500 kg Корисна носивост: 6 750 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
Објавено: 5ден Број на оглас 133035

32 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Бруто тежина: 10 500 kg Корисна носивост: 6 750 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 11   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trailers - Curtainsider trailers
t1 old