Користени и нови Приколки сандучари за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 40
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 1
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 2
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 3
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 4
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION

Приколка сандучар
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5час 42мин

15 499EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 953 966 MKD
 • ≈ 16 833 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G CC 523x171x190 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 1
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G CC 523x171x190 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 2
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G CC 523x171x190 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 3
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G CC 523x171x190 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 4
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G CC 523x171x190 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

SIRIUS Sirius Kofferanhänger G CC 523x171x190 cm/Tür Kombi / AKTION

Приколка сандучар
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 3ден

14 300EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 880 167 MKD
 • ≈ 15 531 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 1
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 2
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 3
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 4
SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
TOP

SIRIUS Sirius Kofferanhänger G 523x171x242 cm/Tür Kombi / AKTION

Приколка сандучар
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 5час 42мин

15 499EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 953 966 MKD
 • ≈ 16 833 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
DRACO AZS 220 - Приколка сандучар: слика 1
DRACO AZS 220 - Приколка сандучар: слика 2
DRACO AZS 220 - Приколка сандучар: слика 3
DRACO AZS 220 - Приколка сандучар: слика 4
DRACO AZS 220 - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

DRACO AZS 220

Приколка сандучар
20102-оскиКорисна носивост: 13850 kgБруто тежина: 20000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 308421

2 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 181 573 MKD
 • ≈ 3 204 USD
20102-оскиКорисна носивост: 13850 kgБруто тежина: 20000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Sommer AG 18 T - Приколка сандучар: слика 1
Sommer AG 18 T - Приколка сандучар: слика 2
Sommer AG 18 T - Приколка сандучар: слика 3
Sommer AG 18 T - Приколка сандучар: слика 4
Sommer AG 18 T - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

sommer AG 18 T

Приколка сандучар
2012Корисна носивост: 13440 kgБруто тежина: 18000 kg
Швајцарија, Hirsacherstrasse 5, CH-5272 Gansingen, Switzerland
Објавено: 1денБрој на оглас c24_28356

8 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 492 401 MKD
 • ≈ 8 688 USD
2012Корисна носивост: 13440 kgБруто тежина: 18000 kg
Швајцарија, Hirsacherstrasse 5, CH-5272 Gansingen, Switzerland
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Cheval Liberte Debon Roadster 300, C300 Plywood + Türe 1300 kg, 100 km/h, 300x155x190cm

Приколка сандучар
НовоКорисна носивост: 800 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас DRoad300-Ply-T-r-ww-2024-01

5 589EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 344 004 MKD
 • ≈ 6 070 USD
НовоКорисна носивост: 800 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur Koffer HK 152515-15P FlexZurr 1,5 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 1
Humbaur Koffer HK 152515-15P FlexZurr 1,5 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 2
Humbaur Koffer HK 152515-15P FlexZurr 1,5 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 3
Humbaur Koffer HK 152515-15P FlexZurr 1,5 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 4
Humbaur Koffer HK 152515-15P FlexZurr 1,5 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Humbaur Koffer HK 152515-15P FlexZurr 1,5 t. 2510 x 1310 x 1520 mm

Приколка сандучар
НовоКорисна носивост: 1045 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас H5289-2024-01

3 850EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 236 968 MKD
 • ≈ 4 181 USD
НовоКорисна носивост: 1045 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur Koffer HK 132513-15P, 100 km/h 1,3 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 1
Humbaur Koffer HK 132513-15P, 100 km/h 1,3 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 2
Humbaur Koffer HK 132513-15P, 100 km/h 1,3 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 3
Humbaur Koffer HK 132513-15P, 100 km/h 1,3 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 4
Humbaur Koffer HK 132513-15P, 100 km/h 1,3 t. 2510 x 1310 x 1520 mm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Humbaur Koffer HK 132513-15P, 100 km/h 1,3 t. 2510 x 1310 x 1520 mm

Приколка сандучар
НовоКорисна носивост: 892 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас H5190T100kmhSt-2023-01

3 798EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 233 767 MKD
 • ≈ 4 125 USD
НовоКорисна носивост: 892 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberte Debon Roadster 400 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 320x167x200cm - Приколка сандучар: слика 1
Cheval Liberte Debon Roadster 400 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 320x167x200cm - Приколка сандучар: слика 2
Cheval Liberte Debon Roadster 400 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 320x167x200cm - Приколка сандучар: слика 3
Cheval Liberte Debon Roadster 400 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 320x167x200cm - Приколка сандучар: слика 4
Cheval Liberte Debon Roadster 400 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 320x167x200cm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Cheval Liberte Debon Roadster 400 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 320x167x200cm

Приколка сандучар
НовоКорисна носивост: 760 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас DRoad400-Alu-T-r-2024-01

6 890EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 424 080 MKD
 • ≈ 7 483 USD
НовоКорисна носивост: 760 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberte Debon Roadster 500 XL Alu + Türe 2600 kg, 100 km/h, 379x169x202cm - Приколка сандучар: слика 1
Cheval Liberte Debon Roadster 500 XL Alu + Türe 2600 kg, 100 km/h, 379x169x202cm - Приколка сандучар: слика 2
Cheval Liberte Debon Roadster 500 XL Alu + Türe 2600 kg, 100 km/h, 379x169x202cm - Приколка сандучар: слика 3
Cheval Liberte Debon Roadster 500 XL Alu + Türe 2600 kg, 100 km/h, 379x169x202cm - Приколка сандучар: слика 4
Cheval Liberte Debon Roadster 500 XL Alu + Türe 2600 kg, 100 km/h, 379x169x202cm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Cheval Liberte Debon Roadster 500 XL Alu + Türe 2600 kg, 100 km/h, 379x169x202cm

Приколка сандучар
20212-оскиКорисна носивост: 1930 kgБруто тежина: 2600 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас debon500XLgebrBTS

7 999EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 492 340 MKD
 • ≈ 8 687 USD
20212-оскиКорисна носивост: 1930 kgБруто тежина: 2600 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur Koffer HK 203015-18P FlexZurr, 2,0 to. 3040x1510x1800mm - Приколка сандучар: слика 1
Humbaur Koffer HK 203015-18P FlexZurr, 2,0 to. 3040x1510x1800mm - Приколка сандучар: слика 2
Humbaur Koffer HK 203015-18P FlexZurr, 2,0 to. 3040x1510x1800mm - Приколка сандучар: слика 3
Humbaur Koffer HK 203015-18P FlexZurr, 2,0 to. 3040x1510x1800mm - Приколка сандучар: слика 4
Humbaur Koffer HK 203015-18P FlexZurr, 2,0 to. 3040x1510x1800mm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Humbaur Koffer HK 203015-18P FlexZurr, 2,0 to. 3040x1510x1800mm

Приколка сандучар
Ново2-оскиКорисна носивост: 1385 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас H5293T-2023-11

5 199EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 319 999 MKD
 • ≈ 5 646 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1385 kgБруто тежина: 2000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur Koffer HK 752513-15P, Black Edition 0,75 t. 2510 x 1310 x 1520 mm, 100 km/h - Приколка сандучар: слика 1
Humbaur Koffer HK 752513-15P, Black Edition 0,75 t. 2510 x 1310 x 1520 mm, 100 km/h - Приколка сандучар: слика 2
Humbaur Koffer HK 752513-15P, Black Edition 0,75 t. 2510 x 1310 x 1520 mm, 100 km/h - Приколка сандучар: слика 3
Humbaur Koffer HK 752513-15P, Black Edition 0,75 t. 2510 x 1310 x 1520 mm, 100 km/h - Приколка сандучар: слика 4
Humbaur Koffer HK 752513-15P, Black Edition 0,75 t. 2510 x 1310 x 1520 mm, 100 km/h - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Humbaur Koffer HK 752513-15P, Black Edition 0,75 t. 2510 x 1310 x 1520 mm, 100 km/h

Приколка сандучар
НовоКорисна носивост: 365 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас H5191-3T-2023-02-black

3 099EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 190 744 MKD
 • ≈ 3 365 USD
НовоКорисна носивост: 365 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur Koffer HK 253015-20P FlexZurr, 2,5 to. 3040x1510x2000mm - Приколка сандучар: слика 1
Humbaur Koffer HK 253015-20P FlexZurr, 2,5 to. 3040x1510x2000mm - Приколка сандучар: слика 2
Humbaur Koffer HK 253015-20P FlexZurr, 2,5 to. 3040x1510x2000mm - Приколка сандучар: слика 3
Humbaur Koffer HK 253015-20P FlexZurr, 2,5 to. 3040x1510x2000mm - Приколка сандучар: слика 4
Humbaur Koffer HK 253015-20P FlexZurr, 2,5 to. 3040x1510x2000mm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Humbaur Koffer HK 253015-20P FlexZurr, 2,5 to. 3040x1510x2000mm

Приколка сандучар
Ново2-оскиКорисна носивост: 1860 kgБруто тежина: 2500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас H5296-2024-01

5 999EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 369 239 MKD
 • ≈ 6 515 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1860 kgБруто тежина: 2500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Cheval Liberte Debon C255 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 255x125x155cm - Приколка сандучар: слика 1
Cheval Liberte Debon C255 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 255x125x155cm - Приколка сандучар: слика 2
Cheval Liberte Debon C255 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 255x125x155cm - Приколка сандучар: слика 3
Cheval Liberte Debon C255 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 255x125x155cm - Приколка сандучар: слика 4
Cheval Liberte Debon C255 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 255x125x155cm - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Cheval Liberte Debon C255 Alu + Türe 1300 kg, 100 km/h, 255x125x155cm

Приколка сандучар
НовоКорисна носивост: 950 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1денБрој на оглас DC255-Alu-T-2024-01

5 290EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 325 600 MKD
 • ≈ 5 745 USD
НовоКорисна носивост: 950 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
VANG SLL111BT - Приколка сандучар: слика 1
VANG SLL111BT - Приколка сандучар: слика 2
VANG SLL111BT - Приколка сандучар: слика 3
VANG SLL111BT - Приколка сандучар: слика 4
VANG SLL111BT - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

VANG SLL111BT

Приколка сандучар
20033-оскиКорисна носивост: 22050 kgБруто тежина: 30000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 2ден

3 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 221 580 MKD
 • ≈ 3 909 USD
20033-оскиКорисна носивост: 22050 kgБруто тежина: 30000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Renders BDF+Koffer - Приколка сандучар: слика 1

Renders BDF+Koffer

Приколка сандучар
20002-оскиКорисна носивост: 15100 kgБруто тежина: 19000 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Објавено: 2ден

3 300EUR

 • ≈ 203 115 MKD
 • ≈ 3 584 USD
20002-оскиКорисна носивост: 15100 kgБруто тежина: 19000 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull AWF 18 German Fahrzeug - Приколка сандучар: слика 1
Schmitz Cargobull AWF 18 German Fahrzeug - Приколка сандучар: слика 2

Schmitz Cargobull AWF 18 German Fahrzeug

Приколка сандучар
20042-оскиКорисна носивост: 15170 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
20042-оскиКорисна носивост: 15170 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Контактирајте го продавачот
Krone AZW 18 Koffer German Fahrzeug - Приколка сандучар: слика 1

Krone AZW 18 Koffer German Fahrzeug

Приколка сандучар
20062-оскиКорисна носивост: 15000 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
20062-оскиКорисна носивост: 15000 kgБруто тежина: 18000 kg
Германија, Siemensstrasse 7, 32312 Lübbecke, Germany
Контактирајте го продавачот
C255 Seitentür Kofferanhänger - Приколка сандучар: слика 1
C255 Seitentür Kofferanhänger - Приколка сандучар: слика 2
C255 Seitentür Kofferanhänger - Приколка сандучар: слика 3
C255 Seitentür Kofferanhänger - Приколка сандучар: слика 4
C255 Seitentür Kofferanhänger - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

C255 Seitentür Kofferanhänger

Приколка сандучар
Ново2-оски
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 9932380

5 289EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 325 539 MKD
 • ≈ 5 744 USD
Ново2-оски
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
LeciTrailer BK-236-AR - Приколка сандучар: слика 1
LeciTrailer BK-236-AR - Приколка сандучар: слика 2
LeciTrailer BK-236-AR - Приколка сандучар: слика 3
LeciTrailer BK-236-AR - Приколка сандучар: слика 4
LeciTrailer BK-236-AR - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

LeciTrailer BK-236-AR

Приколка сандучар
20112-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 2денБрој на оглас 326497

575EUR

Аукција
 • ≈ 35 391 MKD
 • ≈ 624 USD
20112-оски
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Lastbilssläp - Scan Trailer KAUPE 3UTPE - 1997 - Приколка сандучар: слика 1
Lastbilssläp - Scan Trailer KAUPE 3UTPE - 1997 - Приколка сандучар: слика 2
Lastbilssläp - Scan Trailer KAUPE 3UTPE - 1997 - Приколка сандучар: слика 3
Lastbilssläp - Scan Trailer KAUPE 3UTPE - 1997 - Приколка сандучар: слика 4
Lastbilssläp - Scan Trailer KAUPE 3UTPE - 1997 - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Lastbilssläp - Scan Trailer KAUPE 3UTPE - 1997

Приколка сандучар
Шведска, Västra Götaland, Mölndal
Објавено: 2денБрој на оглас 1154224
Аукција
Шведска, Västra Götaland, Mölndal
Контактирајте го продавачот
HAPERT Hapert Kofferanhänger SAPPHIRE H2 500x194x210 Parabelfederung - Приколка сандучар: слика 1
HAPERT Hapert Kofferanhänger SAPPHIRE H2 500x194x210 Parabelfederung - Приколка сандучар: слика 2
HAPERT Hapert Kofferanhänger SAPPHIRE H2 500x194x210 Parabelfederung - Приколка сандучар: слика 3
HAPERT Hapert Kofferanhänger SAPPHIRE H2 500x194x210 Parabelfederung - Приколка сандучар: слика 4
HAPERT Hapert Kofferanhänger SAPPHIRE H2 500x194x210 Parabelfederung - Приколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

HAPERT Hapert Kofferanhänger SAPPHIRE H2 500x194x210 Parabelfederung

Приколка сандучар
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 3ден

13 390EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 824 157 MKD
 • ≈ 14 543 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 40
1 / 40
T1 new listing page - Приколки сандучари
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.