Користени и нови Приколки платформи за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 28
Kel-Berg - Приколка платформа: слика 1
Kel-Berg - Приколка платформа: слика 2
Kel-Berg - Приколка платформа: слика 3

Kel-Berg

Приколка платформа
20092-оскиКорисна носивост: 13180 kgБруто тежина: 18000 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 3час 45минБрој на оглас EW4468
Прашајте за цена
20092-оскиКорисна носивост: 13180 kgБруто тежина: 18000 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
EDUARD 5 - Приколка платформа: слика 1
EDUARD 5 - Приколка платформа: слика 2
EDUARD 5 - Приколка платформа: слика 3
EDUARD 5 - Приколка платформа: слика 4
EDUARD 5 - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

EDUARD 5

Приколка платформа
3-оскиКорисна носивост: 3500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 14час 42мин

2 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 123 232 MKD
 • ≈ 2 173 USD
3-оскиКорисна носивост: 3500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Hapert MA - Приколка платформа: слика 1
Hapert MA - Приколка платформа: слика 2
Hapert MA - Приколка платформа: слика 3
Hapert MA - Приколка платформа: слика 4
Hapert MA - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hapert MA

Приколка платформа
3-оскиКорисна носивост: 3500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 14час 42мин

3 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 215 656 MKD
 • ≈ 3 804 USD
3-оскиКорисна носивост: 3500 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Zorzi 20R080 19P - Приколка платформа: слика 1
Zorzi 20R080 19P - Приколка платформа: слика 2
Zorzi 20R080 19P - Приколка платформа: слика 3
Zorzi 20R080 19P - Приколка платформа: слика 4
Zorzi 20R080 19P - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Zorzi 20R080 19P

Приколка платформа
Италија, Lograto
Објавено: 21час 57мин
Прашајте за цена
Италија, Lograto
Контактирајте го продавачот
FAMEA NIM633778B - Приколка платформа: слика 1
FAMEA NIM633778B - Приколка платформа: слика 2
FAMEA NIM633778B - Приколка платформа: слика 3
FAMEA NIM633778B - Приколка платформа: слика 4
FAMEA NIM633778B - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

FAMEA NIM633778B

Приколка платформа
2002
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 22час 6минБрој на оглас 323379

2 500EUR

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
2002
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Kempf PAT60 - Приколка платформа: слика 1

Kempf PAT60

Приколка платформа
2014
Швајцарија, Granges pres Marnand
Објавено: 1денБрој на оглас WKY5P0260EM026899

90 000EUR

Аукција
 • ≈ 5 545 440 MKD
 • ≈ 97 829 USD
2014
Швајцарија, Granges pres Marnand
Контактирајте го продавачот
Anssems DSX2 2000 - Приколка платформа: слика 1
Anssems DSX2 2000 - Приколка платформа: слика 2
Anssems DSX2 2000 - Приколка платформа: слика 3
Anssems DSX2 2000 - Приколка платформа: слика 4
Anssems DSX2 2000 - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Anssems DSX2 2000

Приколка платформа
20082-оскиКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 2350 kg
Белгија, Éghezée
Објавено: 1денБрој на оглас 8130-001

250EUR

Аукција
 • ≈ 15 404 MKD
 • ≈ 271 USD
20082-оскиКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 2350 kg
Белгија, Éghezée
Контактирајте го продавачот
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 1
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 2
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 3
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 4
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18

Приколка платформа
Ново2023Корисна носивост: 2670 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 1денБрој на оглас AANH0010

4 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 295 756 MKD
 • ≈ 5 217 USD
Ново2023Корисна носивост: 2670 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 1
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 2
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 3
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 4
Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18 - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Vlemmix Machinetransporter 3500KG 400*180 2X AS 18

Приколка платформа
Ново2023Корисна носивост: 2670 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Објавено: 1денБрој на оглас AANH00150

4 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 264 948 MKD
 • ≈ 4 674 USD
Ново2023Корисна носивост: 2670 kgБруто тежина: 3500 kg
Холандија, Wijhe, Overijssel
Контактирајте го продавачот
NUGENT Nugent Krananhänger C3720H 3500 kg / Freuen Sie sich! Ab dem 08.03.2024 - Приколка платформа: слика 1
NUGENT Nugent Krananhänger C3720H 3500 kg / Freuen Sie sich! Ab dem 08.03.2024 - Приколка платформа: слика 2
NUGENT Nugent Krananhänger C3720H 3500 kg / Freuen Sie sich! Ab dem 08.03.2024 - Приколка платформа: слика 3
NUGENT Nugent Krananhänger C3720H 3500 kg / Freuen Sie sich! Ab dem 08.03.2024 - Приколка платформа: слика 4
NUGENT Nugent Krananhänger C3720H 3500 kg / Freuen Sie sich! Ab dem 08.03.2024 - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

NUGENT Nugent Krananhänger C3720H 3500 kg / Freuen Sie sich! Ab dem 08.03.2024

Приколка платформа
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1ден

27 100EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 1 669 793 MKD
 • ≈ 29 457 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 1
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 2
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 3
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 4
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Trailer (Priekaba)

Приколка платформа
20061-оскиКорисна носивост: 550 kgБруто тежина: 750 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 18 484 MKD
 • ≈ 326 USD
20061-оскиКорисна носивост: 550 kgБруто тежина: 750 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 1
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 2
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 3
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 4
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Trailer (Priekaba)

Приколка платформа
1-оски
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 18 484 MKD
 • ≈ 326 USD
1-оски
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 1
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 2
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 3
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 4
Trailer (Priekaba) - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Trailer (Priekaba)

Приколка платформа
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

75EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 621 MKD
 • ≈ 81 USD
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Verdonk VRDA 1305A Platte aanhangwagen - Plateauwagen - Schamelaanhangwagen - 600 x 240 cm !! - Приколка платформа: слика 1
Verdonk VRDA 1305A Platte aanhangwagen - Plateauwagen - Schamelaanhangwagen - 600 x 240 cm !! - Приколка платформа: слика 2
Verdonk VRDA 1305A Platte aanhangwagen - Plateauwagen - Schamelaanhangwagen - 600 x 240 cm !! - Приколка платформа: слика 3
Verdonk VRDA 1305A Platte aanhangwagen - Plateauwagen - Schamelaanhangwagen - 600 x 240 cm !! - Приколка платформа: слика 4
Verdonk VRDA 1305A Platte aanhangwagen - Plateauwagen - Schamelaanhangwagen - 600 x 240 cm !! - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Verdonk VRDA 1305A Platte aanhangwagen - Plateauwagen - Schamelaanhangwagen - 600 x 240 cm !!

Приколка платформа
19972-оскиКорисна носивост: 1680 kgБруто тежина: 2500 kg
Холандија, Ambachtsweg 00001 7451PM Holten, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас WS80XT

3 750EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 231 060 MKD
 • ≈ 4 076 USD
19972-оскиКорисна носивост: 1680 kgБруто тежина: 2500 kg
Холандија, Ambachtsweg 00001 7451PM Holten, Netherlands
Контактирајте го продавачот
VARIANT *VARIANT Anhänger Hochlader 3521 P5 515x205 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 1
VARIANT *VARIANT Anhänger Hochlader 3521 P5 515x205 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 2
VARIANT *VARIANT Anhänger Hochlader 3521 P5 515x205 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 3
VARIANT *VARIANT Anhänger Hochlader 3521 P5 515x205 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 4
VARIANT *VARIANT Anhänger Hochlader 3521 P5 515x205 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

VARIANT *VARIANT Anhänger Hochlader 3521 P5 515x205 cm 3500 kg / Lager

Приколка платформа
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1ден

6 332EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 390 152 MKD
 • ≈ 6 882 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
HENRA Henra Anhänger Hochlader 603 x 222 cm 3500 kg Parabel / Lager - Приколка платформа: слика 1
HENRA Henra Anhänger Hochlader 603 x 222 cm 3500 kg Parabel / Lager - Приколка платформа: слика 2
HENRA Henra Anhänger Hochlader 603 x 222 cm 3500 kg Parabel / Lager - Приколка платформа: слика 3
HENRA Henra Anhänger Hochlader 603 x 222 cm 3500 kg Parabel / Lager - Приколка платформа: слика 4
HENRA Henra Anhänger Hochlader 603 x 222 cm 3500 kg Parabel / Lager - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

HENRA Henra Anhänger Hochlader 603 x 222 cm 3500 kg Parabel / Lager

Приколка платформа
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1ден

8 000EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 492 928 MKD
 • ≈ 8 695 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
HENRA Henra Anhänger Hochlader  633 x 248 cm 3500 kg - Приколка платформа: слика 1
HENRA Henra Anhänger Hochlader  633 x 248 cm 3500 kg - Приколка платформа: слика 2
HENRA Henra Anhänger Hochlader  633 x 248 cm 3500 kg - Приколка платформа: слика 3
HENRA Henra Anhänger Hochlader  633 x 248 cm 3500 kg - Приколка платформа: слика 4
HENRA Henra Anhänger Hochlader  633 x 248 cm 3500 kg - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

HENRA Henra Anhänger Hochlader 633 x 248 cm 3500 kg

Приколка платформа
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1ден

8 300EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 511 412 MKD
 • ≈ 9 022 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
VARIANT HG Variant 3553 UX Universalanhänger 520x210 cm 3500 KG / Lager - Приколка платформа: слика 1
VARIANT HG Variant 3553 UX Universalanhänger 520x210 cm 3500 KG / Lager - Приколка платформа: слика 2
VARIANT HG Variant 3553 UX Universalanhänger 520x210 cm 3500 KG / Lager - Приколка платформа: слика 3
VARIANT HG Variant 3553 UX Universalanhänger 520x210 cm 3500 KG / Lager - Приколка платформа: слика 4
VARIANT HG Variant 3553 UX Universalanhänger 520x210 cm 3500 KG / Lager - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

VARIANT HG Variant 3553 UX Universalanhänger 520x210 cm 3500 KG / Lager

Приколка платформа
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1ден

9 000EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 554 544 MKD
 • ≈ 9 782 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
*Variant Universalanhänger 3563 UX Tridem Parabel 620x210cm - Приколка платформа: слика 1
*Variant Universalanhänger 3563 UX Tridem Parabel 620x210cm - Приколка платформа: слика 2
*Variant Universalanhänger 3563 UX Tridem Parabel 620x210cm - Приколка платформа: слика 3
*Variant Universalanhänger 3563 UX Tridem Parabel 620x210cm - Приколка платформа: слика 4
*Variant Universalanhänger 3563 UX Tridem Parabel 620x210cm - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

*Variant Universalanhänger 3563 UX Tridem Parabel 620x210cm

Приколка платформа
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1ден

9 499EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 585 290 MKD
 • ≈ 10 325 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
HENRA Henra Anhänger Hochlader Tridem 703 x 222 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 1
HENRA Henra Anhänger Hochlader Tridem 703 x 222 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 2
HENRA Henra Anhänger Hochlader Tridem 703 x 222 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 3
HENRA Henra Anhänger Hochlader Tridem 703 x 222 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 4
HENRA Henra Anhänger Hochlader Tridem 703 x 222 cm 3500 kg / Lager - Приколка платформа: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

HENRA Henra Anhänger Hochlader Tridem 703 x 222 cm 3500 kg / Lager

Приколка платформа
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Објавено: 1ден

9 600EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 591 513 MKD
 • ≈ 10 435 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Gartenstr. 15 54657 Gindorf Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 28
1 / 28
T1 new listing page - Приколки платформи
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.