Користени и нови Приколки ладилници за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки ладилници


   Страница 1 од 12 1/12   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Autres TRIGANO LECAPITAINE + RELEC FROID TR21 -20c - Приколка ладилник: слика 1
Autres TRIGANO LECAPITAINE + RELEC FROID TR21 -20c - Приколка ладилник: слика 2
Autres TRIGANO LECAPITAINE + RELEC FROID TR21 -20c - Приколка ладилник: слика 3
Autres TRIGANO LECAPITAINE + RELEC FROID TR21 -20c - Приколка ладилник: слика 4
Autres TRIGANO LECAPITAINE + RELEC FROID TR21 -20c - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Autres TRIGANO LECAPITAINE + RELEC FROID TR21 -20c

2012 Бруто тежина: 1 000 kg 1-оски
Белгија, HOOGSTRATEN
Објавено: 4мес 23ден

5 200 EUR

star
2012 Бруто тежина: 1 000 kg 1-оски
Белгија, HOOGSTRATEN
email Контактирајте го продавачот
Närko D4ZB13R62 Serie 0391 - Приколка ладилник: слика 1
Närko D4ZB13R62 Serie 0391 - Приколка ладилник: слика 2
Närko D4ZB13R62 Serie 0391 - Приколка ладилник: слика 3
Närko D4ZB13R62 Serie 0391 - Приколка ладилник: слика 4
Närko D4ZB13R62 Serie 0391 - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Närko D4ZB13R62 Serie 0391

2012 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 25 930 kg 4-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 19час 58мин

7 765 EUR

star
2012 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 25 930 kg 4-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Saris Schuh ASZ 11004 Thermo King Mit Ladebordwand - Приколка ладилник: слика 1
Saris Schuh ASZ 11004 Thermo King Mit Ladebordwand - Приколка ладилник: слика 2
Saris Schuh ASZ 11004 Thermo King Mit Ladebordwand - Приколка ладилник: слика 3
Saris Schuh ASZ 11004 Thermo King Mit Ladebordwand - Приколка ладилник: слика 4
Saris Schuh ASZ 11004 Thermo King Mit Ladebordwand - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Saris Schuh ASZ 11004 Thermo King Mit Ladebordwand

2012 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 400 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 5481

4 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 400 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 1
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 2
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 3
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 4
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW

2007 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 820 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7396

6 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 820 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 1
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 2
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 3
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 4
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock

2013 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7753

5 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 1
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 2
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 3
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 4
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock

2013 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7701

3 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
FZ.U.LK-Techn. Tandem Kühlkoffer mit LBW - Приколка ладилник: слика 1
FZ.U.LK-Techn. Tandem Kühlkoffer mit LBW - Приколка ладилник: слика 2
FZ.U.LK-Techn. Tandem Kühlkoffer mit LBW - Приколка ладилник: слика 3
FZ.U.LK-Techn. Tandem Kühlkoffer mit LBW - Приколка ладилник: слика 4
FZ.U.LK-Techn. Tandem Kühlkoffer mit LBW - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

FZ.U.LK-Techn. Tandem Kühlkoffer mit LBW

2011 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7760

2 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull KO 18 ThermoKing Kühler Rohrbahnen Telematik - Приколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull KO 18 ThermoKing Kühler Rohrbahnen Telematik - Приколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull KO 18 ThermoKing Kühler Rohrbahnen Telematik - Приколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull KO 18 ThermoKing Kühler Rohrbahnen Telematik - Приколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull KO 18 ThermoKing Kühler Rohrbahnen Telematik - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schmitz Cargobull KO 18 ThermoKing Kühler Rohrbahnen Telematik

2001 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 070 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7416

14 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2001 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 070 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Ackermann Tandem Kühlkoffer Frigoblock mit LBW - Приколка ладилник: слика 1
Ackermann Tandem Kühlkoffer Frigoblock mit LBW - Приколка ладилник: слика 2
Ackermann Tandem Kühlkoffer Frigoblock mit LBW - Приколка ладилник: слика 3
Ackermann Tandem Kühlkoffer Frigoblock mit LBW - Приколка ладилник: слика 4
Ackermann Tandem Kühlkoffer Frigoblock mit LBW - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Ackermann Tandem Kühlkoffer Frigoblock mit LBW

2008 Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7808

1 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 Бруто тежина: 18 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 1
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 2
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 3
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 4
Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Ackermann Z-VA-F18/17.7E Tandem Kühlkoffer Frigoblock

2013 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7705

5 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 1
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 2
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 3
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 4
Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Wüllhorst ZTFA 18 Frigoblock Kühlkoffer & LBW

2007 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 820 kg 2-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7395

6 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 11 820 kg 2-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
 - Kühlanhänger für Lebensmittel mit Seitentür mobiles Kühlhaus Neu und direkt verfügbar - Приколка ладилник: слика 1
 - Kühlanhänger für Lebensmittel mit Seitentür mobiles Kühlhaus Neu und direkt verfügbar - Приколка ладилник: слика 2
 - Kühlanhänger für Lebensmittel mit Seitentür mobiles Kühlhaus Neu und direkt verfügbar - Приколка ладилник: слика 3
 - Kühlanhänger für Lebensmittel mit Seitentür mobiles Kühlhaus Neu und direkt verfügbar - Приколка ладилник: слика 4
 - Kühlanhänger für Lebensmittel mit Seitentür mobiles Kühlhaus Neu und direkt verfügbar - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

- Kühlanhänger für Lebensmittel mit Seitentür mobiles Kühlhaus Neu und direkt verfügbar

2023 Ново Нето тежина: 1 100 kg Бруто тежина: 3 000 kg
Германија, Grevenbroich
Објавено: 2ден

11 929 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Нето тежина: 1 100 kg Бруто тежина: 3 000 kg
Германија, Grevenbroich
email Контактирајте го продавачот
 - AZKF 1325/145 Gowi Kühlung Neu Modell 2023 Aktion direkt verfügbar bei ANHÄNGERWIRTZ - Приколка ладилник: слика 1
 - AZKF 1325/145 Gowi Kühlung Neu Modell 2023 Aktion direkt verfügbar bei ANHÄNGERWIRTZ - Приколка ладилник: слика 2
 - AZKF 1325/145 Gowi Kühlung Neu Modell 2023 Aktion direkt verfügbar bei ANHÄNGERWIRTZ - Приколка ладилник: слика 3
 - AZKF 1325/145 Gowi Kühlung Neu Modell 2023 Aktion direkt verfügbar bei ANHÄNGERWIRTZ - Приколка ладилник: слика 4
 - AZKF 1325/145 Gowi Kühlung Neu Modell 2023 Aktion direkt verfügbar bei ANHÄNGERWIRTZ - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

- AZKF 1325/145 Gowi Kühlung Neu Modell 2023 Aktion direkt verfügbar bei ANHÄNGERWIRTZ

2023 Ново Бруто тежина: 1 300 kg
Германија, Grevenbroich
Објавено: 2ден

6 713 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Бруто тежина: 1 300 kg
Германија, Grevenbroich
email Контактирајте го продавачот
Parator CV18-18 Serie 2252 - Приколка ладилник: слика 1
Parator CV18-18 Serie 2252 - Приколка ладилник: слика 2
Parator CV18-18 Serie 2252 - Приколка ладилник: слика 3
Parator CV18-18 Serie 2252 - Приколка ладилник: слика 4
Parator CV18-18 Serie 2252 - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Parator CV18-18 Serie 2252

2011 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 24 400 kg 4-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
star
2011 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 24 400 kg 4-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Talson MEGA AIRcargo Roller Bed Carrier Vector 1950 - Приколка ладилник: слика 1
Talson MEGA AIRcargo Roller Bed Carrier Vector 1950 - Приколка ладилник: слика 2
Talson MEGA AIRcargo Roller Bed Carrier Vector 1950 - Приколка ладилник: слика 3

Talson MEGA AIRcargo Roller Bed Carrier Vector 1950

2014
Данска, Dänemark, Tappernøje, Sjælland
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
star
2014
Данска, Dänemark, Tappernøje, Sjælland
email Контактирајте го продавачот
WM MEYER AZK 3534/156 2 Rohrbahnen Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 1
WM MEYER AZK 3534/156 2 Rohrbahnen Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 2
WM MEYER AZK 3534/156 2 Rohrbahnen Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 3
WM MEYER AZK 3534/156 2 Rohrbahnen Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 4
WM MEYER AZK 3534/156 2 Rohrbahnen Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

WM MEYER AZK 3534/156 2 Rohrbahnen Kühlanhänger

Ново Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 2 370 kg 31 hp 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
Објавено: 4ден Број на оглас 9929816

16 400 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
Ново Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 2 370 kg 31 hp 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
email Контактирајте го продавачот
HAPERT Sapphire L-2 Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 1
HAPERT Sapphire L-2 Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 2
HAPERT Sapphire L-2 Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 3
HAPERT Sapphire L-2 Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 4
HAPERT Sapphire L-2 Kühlanhänger - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

HAPERT Sapphire L-2 Kühlanhänger

Ново Бруто тежина: 3 000 kg Корисна носивост: 2 106 kg 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
Објавено: 4ден Број на оглас 9931477

14 590 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
Ново Бруто тежина: 3 000 kg Корисна носивост: 2 106 kg 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
email Контактирајте го продавачот
WM Meyer AZKF 2735/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,44 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 1
WM Meyer AZKF 2735/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,44 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 2
WM Meyer AZKF 2735/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,44 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 3
WM Meyer AZKF 2735/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,44 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 4
WM Meyer AZKF 2735/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,44 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

WM Meyer AZKF 2735/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,44 x 1,55 m

Ново Бруто тежина: 2 700 kg Корисна носивост: 1 850 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден Број на оглас AZKF 2735/155 mit WMK4 Kuehlung

8 982 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 2 700 kg Корисна носивост: 1 850 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
WM Meyer AZKF 2730/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,00 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 1
WM Meyer AZKF 2730/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,00 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 2
WM Meyer AZKF 2730/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,00 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 3
WM Meyer AZKF 2730/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,00 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 4
WM Meyer AZKF 2730/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,00 x 1,55 m - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

WM Meyer AZKF 2730/155 mit WMK-Z Kühlung - 3,00 x 1,55 m

Ново Бруто тежина: 2 700 kg Корисна носивост: 1 900 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден Број на оглас AZKF 2730/155 Kuehlkoffer

8 562 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 2 700 kg Корисна носивост: 1 900 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка ладилник: слика 1
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка ладилник: слика 2
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка ладилник: слика 3
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка ладилник: слика 4
WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast! - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

WM Meyer AZKF 1525/145 Kühlkoffer mit erhöhter Nutzlast!

Ново Бруто тежина: 1 500 kg Корисна носивост: 850 kg 1-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден Број на оглас AZKF 1525/145 WMK4

7 638 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 1 500 kg Корисна носивост: 850 kg 1-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка ладилник: слика 1
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка ладилник: слика 2
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка ладилник: слика 3
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка ладилник: слика 4
WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung - Приколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

WM Meyer AZKF 2025/145 Kühlkoffer mit WMK-Z Kühlung

Ново Бруто тежина: 2 000 kg Корисна носивост: 1 290 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
Објавено: 4ден Број на оглас AZKF 2025/141 Kuehlkoffer

8 058 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 2 000 kg Корисна носивост: 1 290 kg 2-оски
Германија, Zell (Mosel)
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 12   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trailers - Refrigerator trailers
t1 old