Користени и нови Приколки dolly за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки dolly


46
Резултати пронајдени
   Страница 1 од 3 1/3   
Сортирај според:
Резултати по страница:
SAF D-2-20 - Приколка dolly: слика 1
SAF D-2-20 - Приколка dolly: слика 2
SAF D-2-20 - Приколка dolly: слика 3
SAF D-2-20 - Приколка dolly: слика 4
SAF D-2-20 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

SAF D-2-20

2020 Нето тежина: 2 000 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 16 000 kg 2-оски
Финска, Salo
Објавено: 6мес 20ден
Прашајте за цена
star
2020 Нето тежина: 2 000 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 16 000 kg 2-оски
Финска, Salo
email Контактирајте го продавачот
 MTDK 18 ton Galv. - 1170/1120mm - Приколка dolly: слика 1
 MTDK 18 ton Galv. - 1170/1120mm - Приколка dolly: слика 2
 MTDK 18 ton Galv. - 1170/1120mm - Приколка dolly: слика 3
 MTDK 18 ton Galv. - 1170/1120mm - Приколка dolly: слика 4
 MTDK 18 ton Galv. - 1170/1120mm - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

MTDK 18 ton Galv. - 1170/1120mm

2011 Нето тежина: 2 600 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Данска, Silkeborg
Објавено: 2ден Број на оглас EF6856
Прашајте за цена
star
2011 Нето тежина: 2 600 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Данска, Silkeborg
email Контактирајте го продавачот
Krone ZZ Serie 5066 - Приколка dolly: слика 1
Krone ZZ Serie 5066 - Приколка dolly: слика 2
Krone ZZ Serie 5066 - Приколка dolly: слика 3
Krone ZZ Serie 5066 - Приколка dolly: слика 4
Krone ZZ Serie 5066 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone ZZ Serie 5066

2014 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 3ден

5 349 EUR

star
2014 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Hangler TDS-H 180 underbygget lav trækstang - Приколка dolly: слика 1
Hangler TDS-H 180 underbygget lav trækstang - Приколка dolly: слика 2
Hangler TDS-H 180 underbygget lav trækstang - Приколка dolly: слика 3
Hangler TDS-H 180 underbygget lav trækstang - Приколка dolly: слика 4
Hangler TDS-H 180 underbygget lav trækstang - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Hangler TDS-H 180 underbygget lav trækstang

Нето тежина: 2 950 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 050 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 2 950 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 050 kg
Данска, Silkeborg
email Контактирајте го продавачот
Hangler TDS-H 180 - Приколка dolly: слика 1
Hangler TDS-H 180 - Приколка dolly: слика 2
Hangler TDS-H 180 - Приколка dolly: слика 3
Hangler TDS-H 180 - Приколка dolly: слика 4
Hangler TDS-H 180 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Hangler TDS-H 180

Нето тежина: 2 700 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 300 kg 2-оски
Данска, Silkeborg
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
star
Нето тежина: 2 700 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 300 kg 2-оски
Данска, Silkeborg
email Контактирајте го продавачот
Krone ZZ Serie 9771 - Приколка dolly: слика 1
Krone ZZ Serie 9771 - Приколка dolly: слика 2
Krone ZZ Serie 9771 - Приколка dolly: слика 3
Krone ZZ Serie 9771 - Приколка dolly: слика 4

Krone ZZ Serie 9771

2018 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
star
2018 Бруто тежина: 18 000 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Limetec 2 taso dolly, Siisti - Приколка dolly: слика 1
Limetec 2 taso dolly, Siisti - Приколка dolly: слика 2
Limetec 2 taso dolly, Siisti - Приколка dolly: слика 3

Limetec 2 taso dolly, Siisti

2018
Финска, Finnland, Forssa, Kanta-Häme
Објавено: 9ден

12 750 EUR

star
2018
Финска, Finnland, Forssa, Kanta-Häme
email Контактирајте го продавачот
Krone ZZ Serie 3758 - Приколка dolly: слика 1
Krone ZZ Serie 3758 - Приколка dolly: слика 2
Krone ZZ Serie 3758 - Приколка dolly: слика 3
Krone ZZ Serie 3758 - Приколка dolly: слика 4
Krone ZZ Serie 3758 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone ZZ Serie 3758

2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 9ден

5 875 EUR

star
2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Krone ZZ Serie S4264 - Приколка dolly: слика 1
Krone ZZ Serie S4264 - Приколка dolly: слика 2
Krone ZZ Serie S4264 - Приколка dolly: слика 3
Krone ZZ Serie S4264 - Приколка dolly: слика 4
Krone ZZ Serie S4264 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Krone ZZ Serie S4264

2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 12ден

5 433 EUR

star
2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 400 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Pacton DXX218 Serie 3384 - Приколка dolly: слика 1
Pacton DXX218 Serie 3384 - Приколка dolly: слика 2
Pacton DXX218 Serie 3384 - Приколка dolly: слика 3
Pacton DXX218 Serie 3384 - Приколка dolly: слика 4

Pacton DXX218 Serie 3384

2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 280 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 13ден

5 710 EUR

star
2015 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 280 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Krone ZZ Serie 8209 - Приколка dolly: слика 1
Krone ZZ Serie 8209 - Приколка dolly: слика 2
Krone ZZ Serie 8209 - Приколка dolly: слика 3
Krone ZZ Serie 8209 - Приколка dolly: слика 4
Krone ZZ Serie 8209 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone ZZ Serie 8209

2013 Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 350 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 16ден
Прашајте за цена
star
2013 Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 350 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Krone ZZ Serie 8201 - Приколка dolly: слика 1
Krone ZZ Serie 8201 - Приколка dolly: слика 2
Krone ZZ Serie 8201 - Приколка dolly: слика 3
Krone ZZ Serie 8201 - Приколка dolly: слика 4
Krone ZZ Serie 8201 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone ZZ Serie 8201

2013 Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 350 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 17ден

5 275 EUR

star
2013 Бруто тежина: 16 000 kg Корисна носивост: 13 350 kg 2-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Mega MARIO II - Приколка dolly: слика 1
Mega MARIO II - Приколка dolly: слика 2
Mega MARIO II - Приколка dolly: слика 3
Mega MARIO II - Приколка dolly: слика 4

Mega MARIO II

2022 Ново Нето тежина: 2 400 kg 2-оски
Романија, Constanța
Објавено: 26ден

18 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 2 400 kg 2-оски
Романија, Constanța
email Контактирајте го продавачот
Krone DOLLY | TURNTABLE * 57mm DRAWBAR - Приколка dolly: слика 1
Krone DOLLY | TURNTABLE * 57mm DRAWBAR - Приколка dolly: слика 2
Krone DOLLY | TURNTABLE * 57mm DRAWBAR - Приколка dolly: слика 3
Krone DOLLY | TURNTABLE * 57mm DRAWBAR - Приколка dolly: слика 4
Krone DOLLY | TURNTABLE * 57mm DRAWBAR - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Krone DOLLY | TURNTABLE * 57mm DRAWBAR

2017 Нето тежина: 2 580 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 18 000 kg 2-оски
Холандија, Goes
Објавено: 28ден Број на оглас 2803-DV

11 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 Нето тежина: 2 580 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 18 000 kg 2-оски
Холандија, Goes
email Контактирајте го продавачот
Onbekend - Приколка dolly: слика 1
Onbekend - Приколка dolly: слика 2
Onbekend - Приколка dolly: слика 3

Onbekend

Ново 2-оски
Холандија, GOUDRIAAN
Објавено: 28ден Број на оглас N2627
Прашајте за цена
star
Ново 2-оски
Холандија, GOUDRIAAN
email Контактирајте го продавачот
Onbekend Dolly - Приколка dolly: слика 1
Onbekend Dolly - Приколка dolly: слика 2
Onbekend Dolly - Приколка dolly: слика 3
Onbekend Dolly - Приколка dolly: слика 4
Onbekend Dolly - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Onbekend Dolly

Ново 2-оски
Холандија, GOUDRIAAN
Објавено: 28ден Број на оглас 482712
Прашајте за цена
star
Ново 2-оски
Холандија, GOUDRIAAN
email Контактирајте го продавачот
Renders ROC 16.27 LZV DOLLY | 20ft * X-STEERING * LIFT AXLE * APK 04-2024 - Приколка dolly: слика 1
Renders ROC 16.27 LZV DOLLY | 20ft * X-STEERING * LIFT AXLE * APK 04-2024 - Приколка dolly: слика 2
Renders ROC 16.27 LZV DOLLY | 20ft * X-STEERING * LIFT AXLE * APK 04-2024 - Приколка dolly: слика 3
Renders ROC 16.27 LZV DOLLY | 20ft * X-STEERING * LIFT AXLE * APK 04-2024 - Приколка dolly: слика 4
Renders ROC 16.27 LZV DOLLY | 20ft * X-STEERING * LIFT AXLE * APK 04-2024 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Renders ROC 16.27 LZV DOLLY | 20ft * X-STEERING * LIFT AXLE * APK 04-2024

2013 Нето тежина: 6 500 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 36 500 kg 3-оски
Холандија, Goes
Објавено: 28ден Број на оглас 2695-CC-A

18 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Нето тежина: 6 500 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 36 500 kg 3-оски
Холандија, Goes
email Контактирајте го продавачот
Närko C2MS11P11 - Приколка dolly: слика 1
Närko C2MS11P11 - Приколка dolly: слика 2
Närko C2MS11P11 - Приколка dolly: слика 3
Närko C2MS11P11 - Приколка dolly: слика 4
Närko C2MS11P11 - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Närko C2MS11P11

2014 Нето тежина: 2 300 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 700 kg
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 28ден

6 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Нето тежина: 2 300 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 700 kg
Естонија, Lääne-Harju vald
email Контактирајте го продавачот
Ackermann 100cm hoog - Приколка dolly: слика 1
Ackermann 100cm hoog - Приколка dolly: слика 2
Ackermann 100cm hoog - Приколка dolly: слика 3
Ackermann 100cm hoog - Приколка dolly: слика 4
Ackermann 100cm hoog - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Ackermann 100cm hoog

2020 1-оски
Холандија, Lamswaarde - The Netherlands
Објавено: 28ден Број на оглас 001268
Прашајте за цена
star
2020 1-оски
Холандија, Lamswaarde - The Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Tyllis 1 akslet dolly - Приколка dolly: слика 1
Tyllis 1 akslet dolly - Приколка dolly: слика 2
Tyllis 1 akslet dolly - Приколка dolly: слика 3
Tyllis 1 akslet dolly - Приколка dolly: слика 4
Tyllis 1 akslet dolly - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Tyllis 1 akslet dolly

2014 Корисна носивост: 8 100 kg
Норвешка, Hedmark, 2100
Објавено: 1мес 12ден Број на оглас 15747

15 700 EUR

star
2014 Корисна носивост: 8 100 kg
Норвешка, Hedmark, 2100
email Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Central axle trailer Dolly Standard - Приколка dolly: слика 1
SCHMITZ Central axle trailer Dolly Standard - Приколка dolly: слика 2
SCHMITZ Central axle trailer Dolly Standard - Приколка dolly: слика 3
SCHMITZ Central axle trailer Dolly Standard - Приколка dolly: слика 4
SCHMITZ Central axle trailer Dolly Standard - Приколка dolly: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

SCHMITZ Central axle trailer Dolly Standard

2022 Ново Нето тежина: 2 504 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 496 kg 2-оски
Финска, Vantaa
Објавено: 1мес 15ден Број на оглас 5459919

22 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Нето тежина: 2 504 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 15 496 kg 2-оски
Финска, Vantaa
email Контактирајте го продавачот
1 2 3   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trailers - Dolly trailers
t1 old