Користени и нови Приколки цистерни за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Приколки цистерни


   Страница 1 од 6 1/6   
Сортирај според:
Резултати по страница:
 Tank - Приколка цистерна: слика 1
 Tank - Приколка цистерна: слика 2
 Tank - Приколка цистерна: слика 3
 Tank - Приколка цистерна: слика 4
 Tank - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Tank

2-оски
Португалија, São João de Ver
Објавено: 3мес 22ден Број на оглас QA25417

5 350 EUR

star
2-оски
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
 Interconsult 3-axlat - Приколка цистерна: слика 1
 Interconsult 3-axlat - Приколка цистерна: слика 2
 Interconsult 3-axlat - Приколка цистерна: слика 3
 Interconsult 3-axlat - Приколка цистерна: слика 4
 Interconsult 3-axlat - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Interconsult 3-axlat

Шведска, Växjö
Објавено: 3ден

606 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
Willig 2TDA /A3| 18.500ltr*2 Kammern*Kamera*Luft - Приколка цистерна: слика 1
Willig 2TDA /A3| 18.500ltr*2 Kammern*Kamera*Luft - Приколка цистерна: слика 2
Willig 2TDA /A3| 18.500ltr*2 Kammern*Kamera*Luft - Приколка цистерна: слика 3
Willig 2TDA /A3| 18.500ltr*2 Kammern*Kamera*Luft - Приколка цистерна: слика 4
Willig 2TDA /A3| 18.500ltr*2 Kammern*Kamera*Luft - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Willig 2TDA /A3| 18.500ltr*2 Kammern*Kamera*Luft

2017 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 14 740 kg 2-оски
Германија, Stuhr
Објавено: 3ден Број на оглас 0388/23

45 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2017 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 14 740 kg 2-оски
Германија, Stuhr
email Контактирајте го продавачот
 1991 SCHAEFER-TECHNIK KS-Tank 5000HY - Приколка цистерна: слика 1
 1991 SCHAEFER-TECHNIK KS-Tank 5000HY - Приколка цистерна: слика 2
 1991 SCHAEFER-TECHNIK KS-Tank 5000HY - Приколка цистерна: слика 3
 1991 SCHAEFER-TECHNIK KS-Tank 5000HY - Приколка цистерна: слика 4

1991 SCHAEFER-TECHNIK KS-Tank 5000HY

Германија
Објавено: 4ден

34 EUR

gavel Аукција
star
Германија
email Контактирајте го продавачот
YSM 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 1
YSM 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 2
YSM 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 3
YSM 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 4
YSM 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

YSM 500 LITRES A EAU

2006 Нето тежина: 200 kg Бруто тежина: 750 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 7ден Број на оглас 11056564

1 300 EUR

star
2006 Нето тежина: 200 kg Бруто тежина: 750 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 1
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 2
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 3
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 4
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Courant 500 LITRES A EAU

1992 Нето тежина: 250 kg Бруто тежина: 750 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 7ден Број на оглас 11056563

1 300 EUR

star
1992 Нето тежина: 250 kg Бруто тежина: 750 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 1
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 2
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 3
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 4
Courant 500 LITRES A EAU - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Courant 500 LITRES A EAU

1992 Нето тежина: 250 kg Бруто тежина: 750 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 7ден Број на оглас 11056565

1 300 EUR

star
1992 Нето тежина: 250 kg Бруто тежина: 750 kg
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
ECOLINE Veenhuis - Приколка цистерна: слика 1
ECOLINE Veenhuis - Приколка цистерна: слика 2
ECOLINE Veenhuis - Приколка цистерна: слика 3
ECOLINE Veenhuis - Приколка цистерна: слика 4
ECOLINE Veenhuis - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

ECOLINE Veenhuis

2013
Холандија, Agriport 127 1775 TA Middenmeer
Објавено: 8ден Број на оглас 29302

28 500 EUR

star
2013
Холандија, Agriport 127 1775 TA Middenmeer
KRAAKMAN
7
J
A
B
K
email Контактирајте го продавачот
Sodimac TL 60 CUVE A LISER - Приколка цистерна: слика 1
Sodimac TL 60 CUVE A LISER - Приколка цистерна: слика 2
Sodimac TL 60 CUVE A LISER - Приколка цистерна: слика 3
Sodimac TL 60 CUVE A LISER - Приколка цистерна: слика 4
Sodimac TL 60 CUVE A LISER - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Sodimac TL 60 CUVE A LISER

1979
Франција, Neuville-Saint-Amand
Објавено: 8ден Број на оглас 56030

6 900 EUR

star
1979
Франција, Neuville-Saint-Amand
email Контактирајте го продавачот
Feldrandcontainer 66m³ Gülle Wasser - Приколка цистерна: слика 1
Feldrandcontainer 66m³ Gülle Wasser - Приколка цистерна: слика 2
Feldrandcontainer 66m³ Gülle Wasser - Приколка цистерна: слика 3
Feldrandcontainer 66m³ Gülle Wasser - Приколка цистерна: слика 4
Feldrandcontainer 66m³ Gülle Wasser - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Feldrandcontainer 66m³ Gülle Wasser

2023 Ново 1-оски
Германија, Petershagen
Објавено: 9ден Број на оглас w

29 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново 1-оски
Германија, Petershagen
email Контактирајте го продавачот
 Tankvagn 2,7 kubik - Приколка цистерна: слика 1
 Tankvagn 2,7 kubik - Приколка цистерна: слика 2
 Tankvagn 2,7 kubik - Приколка цистерна: слика 3
 Tankvagn 2,7 kubik - Приколка цистерна: слика 4
 Tankvagn 2,7 kubik - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Tankvagn 2,7 kubik

Шведска, NACKA STRAND
Објавено: 11ден Број на оглас O-000002070
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Шведска, NACKA STRAND
email Контактирајте го продавачот
 SARIS Wassertank-Anhänger SARIS Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 1
 SARIS Wassertank-Anhänger SARIS Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 2
 SARIS Wassertank-Anhänger SARIS Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 3
 SARIS Wassertank-Anhänger SARIS Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 4
 SARIS Wassertank-Anhänger SARIS Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

SARIS Wassertank-Anhänger SARIS Wassertank-Anhänger 8x vorhanden!

1988 1-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 80527

4 536 EUR

Цена без ДДВ

star
1988 1-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 Asphaltkocher Asphaltkocher, 4x VORHANDEN! - Приколка цистерна: слика 1
 Asphaltkocher Asphaltkocher, 4x VORHANDEN! - Приколка цистерна: слика 2
 Asphaltkocher Asphaltkocher, 4x VORHANDEN! - Приколка цистерна: слика 3
 Asphaltkocher Asphaltkocher, 4x VORHANDEN! - Приколка цистерна: слика 4
 Asphaltkocher Asphaltkocher, 4x VORHANDEN! - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Asphaltkocher Asphaltkocher, 4x VORHANDEN!

1983 Бруто тежина: 6 000 kg Корисна носивост: 3 930 kg 2-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 5893

7 452 EUR

Цена без ДДВ

star
1983 Бруто тежина: 6 000 kg Корисна носивост: 3 930 kg 2-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 K-TAH 24-24/1 K-TAH 24-24/1, 4 Kammern, 25.000l - Приколка цистерна: слика 1
 K-TAH 24-24/1 K-TAH 24-24/1, 4 Kammern, 25.000l - Приколка цистерна: слика 2
 K-TAH 24-24/1 K-TAH 24-24/1, 4 Kammern, 25.000l - Приколка цистерна: слика 3
 K-TAH 24-24/1 K-TAH 24-24/1, 4 Kammern, 25.000l - Приколка цистерна: слика 4
 K-TAH 24-24/1 K-TAH 24-24/1, 4 Kammern, 25.000l - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

K-TAH 24-24/1 K-TAH 24-24/1, 4 Kammern, 25.000l

1994 Бруто тежина: 22 000 kg Корисна носивост: 17 300 kg 3-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 9623

31 212 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 Бруто тежина: 22 000 kg Корисна носивост: 17 300 kg 3-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Feldbinder EUT 31.2 Silo-Anhänger EUT 31.2 Silo-Anhänger, ca. 31m³, 4x Domdeckel - Приколка цистерна: слика 1
Feldbinder EUT 31.2 Silo-Anhänger EUT 31.2 Silo-Anhänger, ca. 31m³, 4x Domdeckel - Приколка цистерна: слика 2
Feldbinder EUT 31.2 Silo-Anhänger EUT 31.2 Silo-Anhänger, ca. 31m³, 4x Domdeckel - Приколка цистерна: слика 3
Feldbinder EUT 31.2 Silo-Anhänger EUT 31.2 Silo-Anhänger, ca. 31m³, 4x Domdeckel - Приколка цистерна: слика 4
Feldbinder EUT 31.2 Silo-Anhänger EUT 31.2 Silo-Anhänger, ca. 31m³, 4x Domdeckel - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Feldbinder EUT 31.2 Silo-Anhänger EUT 31.2 Silo-Anhänger, ca. 31m³, 4x Domdeckel

1999 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 14 200 kg 2-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 85531

12 852 EUR

Цена без ДДВ

star
1999 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 14 200 kg 2-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 1
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 2
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 3
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 4
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden!

2000 1-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 80523

4 536 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 1-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Kögel AHW Wassertank-Anhänger AHW Wassertank-Anhänger - Приколка цистерна: слика 1
Kögel AHW Wassertank-Anhänger AHW Wassertank-Anhänger - Приколка цистерна: слика 2
Kögel AHW Wassertank-Anhänger AHW Wassertank-Anhänger - Приколка цистерна: слика 3
Kögel AHW Wassertank-Anhänger AHW Wassertank-Anhänger - Приколка цистерна: слика 4
Kögel AHW Wassertank-Anhänger AHW Wassertank-Anhänger - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Kögel AHW Wassertank-Anhänger AHW Wassertank-Anhänger

1994 Бруто тежина: 3 500 kg 1-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 80530

4 536 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 Бруто тежина: 3 500 kg 1-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 1
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 2
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 3
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 4
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden!

2000 1-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 80529

4 536 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 1-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 SA 18 Fäkalienanhänger SA 18 Fäkalienanhänger, ca. 10.000l - Приколка цистерна: слика 1
 SA 18 Fäkalienanhänger SA 18 Fäkalienanhänger, ca. 10.000l - Приколка цистерна: слика 2
 SA 18 Fäkalienanhänger SA 18 Fäkalienanhänger, ca. 10.000l - Приколка цистерна: слика 3
 SA 18 Fäkalienanhänger SA 18 Fäkalienanhänger, ca. 10.000l - Приколка цистерна: слика 4
 SA 18 Fäkalienanhänger SA 18 Fäkalienanhänger, ca. 10.000l - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SA 18 Fäkalienanhänger SA 18 Fäkalienanhänger, ca. 10.000l

1994 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 060 kg 2-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 84417

12 852 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 060 kg 2-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 1
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 2
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 3
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 4
 SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

SMIT Wassertank-Anhänger SMIT Wassertank-Anhänger 8x vorhanden!

2000 1-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 80525

4 536 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 1-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 1
 SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 2
 SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 3
 SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 4
 SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger 8x vorhanden! - Приколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger SPYKSTAAL Wassertank-Anhänger 8x vorhanden!

2000 1-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 11ден Број на оглас 8528

5 940 EUR

Цена без ДДВ

star
2000 1-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 6   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trailers - Tank trailers
t1 old