Користени и нови Кипери приколки за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кипери приколки


   Страница 1 од 38 1/38   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 1
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 2
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 3
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 4
Meusburger MCS 3 - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Meusburger MCS 3

1993
Литванија, Litauen
Објавено: 5мес

9 000 EUR

Цена без ДДВ

star
1993
Литванија, Litauen
email Контактирајте го продавачот
SCHWARZMÜLLER TP22 ERDMULDE 13,5m3 NOKIAN CT NEU - Кипер приколка: слика 1
SCHWARZMÜLLER TP22 ERDMULDE 13,5m3 NOKIAN CT NEU - Кипер приколка: слика 2
SCHWARZMÜLLER TP22 ERDMULDE 13,5m3 NOKIAN CT NEU - Кипер приколка: слика 3
SCHWARZMÜLLER TP22 ERDMULDE 13,5m3 NOKIAN CT NEU - Кипер приколка: слика 4
SCHWARZMÜLLER TP22 ERDMULDE 13,5m3 NOKIAN CT NEU - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

SCHWARZMÜLLER TP22 ERDMULDE 13,5m3 NOKIAN CT NEU

2023 Ново
Германија, Furth im Wald
Објавено: 1год Број на оглас TP22_490744
Прашајте за цена
star
2023 Ново
Германија, Furth im Wald
email Контактирајте го продавачот
Kel-Berg 4.6 m - Кипер приколка: слика 1
Kel-Berg 4.6 m - Кипер приколка: слика 2
Kel-Berg 4.6 m - Кипер приколка: слика 3
Kel-Berg 4.6 m - Кипер приколка: слика 4
Kel-Berg 4.6 m - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Kel-Berg 4.6 m

2000 Нето тежина: 4 350 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 650 kg 2-оски
Данска, Hedensted
Објавено: 2час 26мин Број на оглас 1KE6018

3 500 EUR

star
2000 Нето тежина: 4 350 kg Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 650 kg 2-оски
Данска, Hedensted
email Контактирајте го продавачот
Blomenröhr Dreiseitenkipper. 6.5t. - Кипер приколка: слика 1
Blomenröhr Dreiseitenkipper. 6.5t. - Кипер приколка: слика 2
Blomenröhr Dreiseitenkipper. 6.5t. - Кипер приколка: слика 3
Blomenröhr Dreiseitenkipper. 6.5t. - Кипер приколка: слика 4
Blomenröhr Dreiseitenkipper. 6.5t. - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Blomenröhr Dreiseitenkipper. 6.5t.

2006 Бруто тежина: 6 500 kg Корисна носивост: 3 930 kg 2-оски
Белгија, Grâce-Hollogne
Објавено: 2час 27мин

4 900 EUR

star
2006 Бруто тежина: 6 500 kg Корисна носивост: 3 930 kg 2-оски
Белгија, Grâce-Hollogne
email Контактирајте го продавачот
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Basic Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 1
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Basic Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 2
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Basic Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 3
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Basic Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 4
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Basic Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CHEVAL LIBERTE PW3.0E Basic Dreiseitenkipper

Ново 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
Објавено: 2час 32мин Број на оглас 9926820

5 990 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
Ново 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
email Контактирајте го продавачот
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Rampen, Stützen Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 1
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Rampen, Stützen Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 2
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Rampen, Stützen Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 3
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Rampen, Stützen Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 4
CHEVAL LIBERTE PW3.0E Rampen, Stützen Dreiseitenkipper - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

CHEVAL LIBERTE PW3.0E Rampen, Stützen Dreiseitenkipper

Ново 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
Објавено: 2час 32мин Број на оглас 9928078

6 890 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
Ново 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
email Контактирајте го продавачот
 Dumper 2-20 Muldenkipper - Кипер приколка: слика 1
 Dumper 2-20 Muldenkipper - Кипер приколка: слика 2
 Dumper 2-20 Muldenkipper - Кипер приколка: слика 3
 Dumper 2-20 Muldenkipper - Кипер приколка: слика 4
 Dumper 2-20 Muldenkipper - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Dumper 2-20 Muldenkipper

Ново 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
Објавено: 2час 32мин Број на оглас 9931378

6 249 EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

star
Ново 2-оски
Германија, Horn-Bad Meinberg
email Контактирајте го продавачот
 MAUR 200 ALB-3V - Кипер приколка: слика 1
 MAUR 200 ALB-3V - Кипер приколка: слика 2
 MAUR 200 ALB-3V - Кипер приколка: слика 3
 MAUR 200 ALB-3V - Кипер приколка: слика 4
 MAUR 200 ALB-3V - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

MAUR 200 ALB-3V

Шведска, Växjö
Објавено: 2час 39мин

265 EUR

gavel Аукција
star
Шведска, Växjö
email Контактирајте го продавачот
BW Trailer - Кипер приколка: слика 1
BW Trailer - Кипер приколка: слика 2
BW Trailer - Кипер приколка: слика 3
BW Trailer - Кипер приколка: слика 4
BW Trailer - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

BW Trailer

Ново Корисна носивост: 2 700 kg 2-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 6час 45мин

2 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
Ново Корисна носивост: 2 700 kg 2-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
BW Trailer - Кипер приколка: слика 1
BW Trailer - Кипер приколка: слика 2
BW Trailer - Кипер приколка: слика 3
BW Trailer - Кипер приколка: слика 4
BW Trailer - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

BW Trailer

Ново Корисна носивост: 750 kg 2-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 6час 47мин

1 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
Ново Корисна носивост: 750 kg 2-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Decal A-3-3500 - Кипер приколка: слика 1
Decal A-3-3500 - Кипер приколка: слика 2
Decal A-3-3500 - Кипер приколка: слика 3
Decal A-3-3500 - Кипер приколка: слика 4
Decal A-3-3500 - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Decal A-3-3500

1997 Нето тежина: 1 455 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 2 045 kg
Холандија, Hapert
Објавено: 13час 21мин Број на оглас 88193

1 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
1997 Нето тежина: 1 455 kg Бруто тежина: 3 500 kg Корисна носивост: 2 045 kg
Холандија, Hapert
email Контактирајте го продавачот
/ Hall 24 to - Кипер приколка: слика 1
/ Hall 24 to - Кипер приколка: слика 2
/ Hall 24 to - Кипер приколка: слика 3
/ Hall 24 to - Кипер приколка: слика 4
/ Hall 24 to - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

/ Hall 24 to

1985
Германија, 26906 Dersum
Објавено: 17час 26мин Број на оглас 12531-176145

11 250 EUR

Цена без ДДВ

star
1985
Германија, 26906 Dersum
email Контактирајте го продавачот
Reisch 14 m³ - Кипер приколка: слика 1
Reisch 14 m³ - Кипер приколка: слика 2
Reisch 14 m³ - Кипер приколка: слика 3
Reisch 14 m³ - Кипер приколка: слика 4
Reisch 14 m³ - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Reisch 14 m³

2014 Нето тежина: 5 580 kg Бруто тежина: 24 000 kg Корисна носивост: 18 420 kg 3-оски
Данска, Hedensted
Објавено: 20час 42мин Број на оглас 0R30000

11 000 EUR

star
2014 Нето тежина: 5 580 kg Бруто тежина: 24 000 kg Корисна носивост: 18 420 kg 3-оски
Данска, Hedensted
email Контактирајте го продавачот
Kel-Berg 18 m³ - Кипер приколка: слика 1
Kel-Berg 18 m³ - Кипер приколка: слика 2
Kel-Berg 18 m³ - Кипер приколка: слика 3
Kel-Berg 18 m³ - Кипер приколка: слика 4
Kel-Berg 18 m³ - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Kel-Berg 18 m³

2019 Нето тежина: 6 040 kg Бруто тежина: 24 000 kg Корисна носивост: 17 960 kg 3-оски
Данска, Hedensted
Објавено: 20час 42мин Број на оглас 1E22651

31 000 EUR

star
2019 Нето тежина: 6 040 kg Бруто тежина: 24 000 kg Корисна носивост: 17 960 kg 3-оски
Данска, Hedensted
email Контактирајте го продавачот
Kempf 3 Seiten Kipper 2achs Alu, Getreide - Кипер приколка: слика 1
Kempf 3 Seiten Kipper 2achs Alu, Getreide - Кипер приколка: слика 2
Kempf 3 Seiten Kipper 2achs Alu, Getreide - Кипер приколка: слика 3
Kempf 3 Seiten Kipper 2achs Alu, Getreide - Кипер приколка: слика 4
Kempf 3 Seiten Kipper 2achs Alu, Getreide - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Kempf 3 Seiten Kipper 2achs Alu, Getreide

2014 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 580 kg 2-оски
Германија, Alsdorf
Објавено: 1ден

18 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 18 000 kg Корисна носивост: 13 580 kg 2-оски
Германија, Alsdorf
email Контактирајте го продавачот
 Wm Meyer - HLNK 1523/141 Metallboden Aluwände Heckkipper Handpumpe günstig direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 1
 Wm Meyer - HLNK 1523/141 Metallboden Aluwände Heckkipper Handpumpe günstig direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 2
 Wm Meyer - HLNK 1523/141 Metallboden Aluwände Heckkipper Handpumpe günstig direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 3
 Wm Meyer - HLNK 1523/141 Metallboden Aluwände Heckkipper Handpumpe günstig direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 4
 Wm Meyer - HLNK 1523/141 Metallboden Aluwände Heckkipper Handpumpe günstig direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Wm Meyer - HLNK 1523/141 Metallboden Aluwände Heckkipper Handpumpe günstig direkt verfügbar

Ново Бруто тежина: 1 500 kg
Германија, Grevenbroich
Објавено: 1ден

2 772 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 1 500 kg
Германија, Grevenbroich
email Контактирајте го продавачот
 Pongratz - Heck Kipper L-RK 2315/15 G-AL 227cm Pndelklappe 1500kg verfügbar Neu - Кипер приколка: слика 1
 Pongratz - Heck Kipper L-RK 2315/15 G-AL 227cm Pndelklappe 1500kg verfügbar Neu - Кипер приколка: слика 2
 Pongratz - Heck Kipper L-RK 2315/15 G-AL 227cm Pndelklappe 1500kg verfügbar Neu - Кипер приколка: слика 3
 Pongratz - Heck Kipper L-RK 2315/15 G-AL 227cm Pndelklappe 1500kg verfügbar Neu - Кипер приколка: слика 4
 Pongratz - Heck Kipper L-RK 2315/15 G-AL 227cm Pndelklappe 1500kg verfügbar Neu - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Pongratz - Heck Kipper L-RK 2315/15 G-AL 227cm Pndelklappe 1500kg verfügbar Neu

Ново Бруто тежина: 1 500 kg Корисна носивост: 1 100 kg
Германија, Grevenbroich
Објавено: 1ден

2 686 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 1 500 kg Корисна носивост: 1 100 kg
Германија, Grevenbroich
email Контактирајте го продавачот
 Pongratz - 1800kg elektro Heckkipper für Profis RK 260 1800 Stahlboden direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 1
 Pongratz - 1800kg elektro Heckkipper für Profis RK 260 1800 Stahlboden direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 2
 Pongratz - 1800kg elektro Heckkipper für Profis RK 260 1800 Stahlboden direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 3
 Pongratz - 1800kg elektro Heckkipper für Profis RK 260 1800 Stahlboden direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 4
 Pongratz - 1800kg elektro Heckkipper für Profis RK 260 1800 Stahlboden direkt verfügbar - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Pongratz - 1800kg elektro Heckkipper für Profis RK 260 1800 Stahlboden direkt verfügbar

Ново Бруто тежина: 1 800 kg Корисна носивост: 1 291 kg
Германија, Grevenbroich
Објавено: 1ден

4 368 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново Бруто тежина: 1 800 kg Корисна носивост: 1 291 kg
Германија, Grevenbroich
email Контактирајте го продавачот
 - Debon elektro 3 Seitenkipper PW 2.3 2600kg Neu - Кипер приколка: слика 1
 - Debon elektro 3 Seitenkipper PW 2.3 2600kg Neu - Кипер приколка: слика 2
 - Debon elektro 3 Seitenkipper PW 2.3 2600kg Neu - Кипер приколка: слика 3
 - Debon elektro 3 Seitenkipper PW 2.3 2600kg Neu - Кипер приколка: слика 4
 - Debon elektro 3 Seitenkipper PW 2.3 2600kg Neu - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

- Debon elektro 3 Seitenkipper PW 2.3 2600kg Neu

2022 Ново Бруто тежина: 2 600 kg
Германија, 41460 Neuss
Објавено: 1ден Број на оглас lager pw2.3e

4 350 EUR

Цена без ДДВ

star
2022 Ново Бруто тежина: 2 600 kg
Германија, 41460 Neuss
email Контактирајте го продавачот
Möslein neuer 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 1
Möslein neuer 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 2
Möslein neuer 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 3
Möslein neuer 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 4
Möslein neuer 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Möslein neuer 19 t Tandemkipper- Tieflader

2023 Ново Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 14 540 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
Објавено: 1ден Број на оглас 133168B2

26 600 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 14 540 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
email Контактирајте го продавачот
Möslein 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 1
Möslein 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 2
Möslein 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 3
Möslein 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 4
Möslein 19 t Tandemkipper- Tieflader - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Möslein 19 t Tandemkipper- Tieflader

2015 Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 14 150 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
Објавено: 1ден Број на оглас 121836

16 200 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Бруто тежина: 19 000 kg Корисна носивост: 14 150 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
email Контактирајте го продавачот
Möslein 14 t Tandemkipper Tieflader Breite Reifen-- Neu - Кипер приколка: слика 1
Möslein 14 t Tandemkipper Tieflader Breite Reifen-- Neu - Кипер приколка: слика 2
Möslein 14 t Tandemkipper Tieflader Breite Reifen-- Neu - Кипер приколка: слика 3
Möslein 14 t Tandemkipper Tieflader Breite Reifen-- Neu - Кипер приколка: слика 4
Möslein 14 t Tandemkipper Tieflader Breite Reifen-- Neu - Кипер приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Möslein 14 t Tandemkipper Tieflader Breite Reifen-- Neu

2023 Ново Бруто тежина: 14 000 kg Корисна носивост: 10 350 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
Објавено: 1ден Број на оглас 131318
Прашајте за цена
star
2023 Ново Бруто тежина: 14 000 kg Корисна носивост: 10 350 kg 2-оски
Германија, Schwebheim
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 38   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trailers - Tipper trailers
t1 old