Користени и нови Автотранспортни приколки за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Автотранспортни приколки

471
Погледнете Приколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 24
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T - Автотранспортна приколка: слика 1
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T - Автотранспортна приколка: слика 2
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T - Автотранспортна приколка: слика 3
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T - Автотранспортна приколка: слика 4
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T

Автотранспортна приколка
20203-оскиКорисна носивост: 2820 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, Tarnobrzeg
Објавено: 1час 5мин

4 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 277 329 MKD
 • ≈ 4 825 USD
20203-оскиКорисна носивост: 2820 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, Tarnobrzeg
Контактирајте го продавачот
Albatrailer Nemeth car transporter 9 m - 2 pieces - Автотранспортна приколка: слика 1
Albatrailer Nemeth car transporter 9 m - 2 pieces - Автотранспортна приколка: слика 2
Albatrailer Nemeth car transporter 9 m - 2 pieces - Автотранспортна приколка: слика 3
Albatrailer Nemeth car transporter 9 m - 2 pieces - Автотранспортна приколка: слика 4
Albatrailer Nemeth car transporter 9 m - 2 pieces - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Albatrailer Nemeth car transporter 9 m - 2 pieces

Автотранспортна приколка
20192-оски
Унгарија, Budapest
Објавено: 4час 7минБрој на оглас LT0309

5 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 308 143 MKD
 • ≈ 5 361 USD
20192-оски
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Brian James Race Sport, 340-5010, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. - Автотранспортна приколка: слика 1
Brian James Race Sport, 340-5010, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. - Автотранспортна приколка: слика 2
Brian James Race Sport, 340-5010, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. - Автотранспортна приколка: слика 3
Brian James Race Sport, 340-5010, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. - Автотранспортна приколка: слика 4
Brian James Race Sport, 340-5010, 5000 x 2000 mm, 3,0 to. - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Brian James Race Sport, 340-5010, 5000 x 2000 mm, 3,0 to.

Автотранспортна приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 1860 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 5час 32минБрој на оглас BJT-340-5010-2023-02

18 798EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 1 158 496 MKD
 • ≈ 20 157 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1860 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James A4 Transporter, 125-2423, 5000 x 2000 mm, 2,6 to. - Автотранспортна приколка: слика 1
Brian James A4 Transporter, 125-2423, 5000 x 2000 mm, 2,6 to. - Автотранспортна приколка: слика 2
Brian James A4 Transporter, 125-2423, 5000 x 2000 mm, 2,6 to. - Автотранспортна приколка: слика 3
Brian James A4 Transporter, 125-2423, 5000 x 2000 mm, 2,6 to. - Автотранспортна приколка: слика 4
Brian James A4 Transporter, 125-2423, 5000 x 2000 mm, 2,6 to. - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Brian James A4 Transporter, 125-2423, 5000 x 2000 mm, 2,6 to.

Автотранспортна приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 1900 kgБруто тежина: 2600 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 5час 32минБрој на оглас BJT-125-2423-2022-07

7 499EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 462 153 MKD
 • ≈ 8 041 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1900 kgБруто тежина: 2600 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-2030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 1
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-2030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 2
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-2030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 3
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-2030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 4
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-2030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Brian James Race Transporter 6, RT6 396-2030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to.

Автотранспортна приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 5час 33минБрој на оглас BJT-396-2030-2024-01

36 999EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 2 280 200 MKD
 • ≈ 39 675 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Stema Atour Grande 2.700kg - kippbarer Autotransporter - Автотранспортна приколка: слика 1
Stema Atour Grande 2.700kg - kippbarer Autotransporter - Автотранспортна приколка: слика 2
Stema Atour Grande 2.700kg - kippbarer Autotransporter - Автотранспортна приколка: слика 3
Stema Atour Grande 2.700kg - kippbarer Autotransporter - Автотранспортна приколка: слика 4
Stema Atour Grande 2.700kg - kippbarer Autotransporter - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Stema Atour Grande 2.700kg - kippbarer Autotransporter

Автотранспортна приколка
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Објавено: 19час 33мин

4 989EUR

 • ≈ 307 465 MKD
 • ≈ 5 349 USD
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Контактирајте го продавачот
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 1
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 2
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 3
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 4
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar

Автотранспортна приколка
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Објавено: 19час 34мин

2 889EUR

 • ≈ 178 045 MKD
 • ≈ 3 097 USD
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Контактирајте го продавачот
Stema Atour 2 - Autotransporter, Anhänger für Autos - Автотранспортна приколка: слика 1
Stema Atour 2 - Autotransporter, Anhänger für Autos - Автотранспортна приколка: слика 2
Stema Atour 2 - Autotransporter, Anhänger für Autos - Автотранспортна приколка: слика 3
Stema Atour 2 - Autotransporter, Anhänger für Autos - Автотранспортна приколка: слика 4
Stema Atour 2 - Autotransporter, Anhänger für Autos - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Stema Atour 2 - Autotransporter, Anhänger für Autos

Автотранспортна приколка
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Објавено: 19час 34мин

4 398EUR

 • ≈ 271 043 MKD
 • ≈ 4 716 USD
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Контактирајте го продавачот
Böckmann AH 4320/35 - Profi Autotransporter kippbar mit Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 1
Böckmann AH 4320/35 - Profi Autotransporter kippbar mit Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 2
Böckmann AH 4320/35 - Profi Autotransporter kippbar mit Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 3
Böckmann AH 4320/35 - Profi Autotransporter kippbar mit Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 4
Böckmann AH 4320/35 - Profi Autotransporter kippbar mit Seilwinde - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Böckmann AH 4320/35 - Profi Autotransporter kippbar mit Seilwinde

Автотранспортна приколка
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Објавено: 19час 35мин

7 989EUR

 • ≈ 492 351 MKD
 • ≈ 8 566 USD
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Контактирајте го продавачот
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 1
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 2
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 3
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 4
Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Pongratz L-AT 350 T-K 1.500kg - leichter Autotransporter kippbar

Автотранспортна приколка
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Објавено: 19час 35мин

2 889EUR

 • ≈ 178 045 MKD
 • ≈ 3 097 USD
Германија, 56856 Rheinland-Pfalz - Zell (Mosel)
Контактирајте го продавачот
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 1
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 2
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 3
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 4
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ] [ Copy ]

Автотранспортна приколка
20203-оскиКорисна носивост: 2820 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, 39-400 Tarnobrzeg ul SIKORSKIEGO 1 STACJA EUROBENZ
Објавено: 1ден

4 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 277 329 MKD
 • ≈ 4 825 USD
20203-оскиКорисна носивост: 2820 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, 39-400 Tarnobrzeg ul SIKORSKIEGO 1 STACJA EUROBENZ
Контактирајте го продавачот
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 1
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 2
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 3
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 4
Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ] - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Wiola GALA BBG ALU 2 AUTA LADOWNOSC 2820 kg DMC 3,5 T [ Copy ] [ Copy ]

Автотранспортна приколка
20203-оскиКорисна носивост: 2820 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, 39-400 Tarnobrzeg ul SIKORSKIEGO 1 STACJA EUROBENZ
Објавено: 1ден

4 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 277 329 MKD
 • ≈ 4 825 USD
20203-оскиКорисна носивост: 2820 kgБруто тежина: 3500 kg
Полска, 39-400 Tarnobrzeg ul SIKORSKIEGO 1 STACJA EUROBENZ
Контактирајте го продавачот
Möslein TT105 - Автотранспортна приколка: слика 1
Möslein TT105 - Автотранспортна приколка: слика 2
Möslein TT105 - Автотранспортна приколка: слика 3
Möslein TT105 - Автотранспортна приколка: слика 4
Möslein TT105 - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Möslein TT105

Автотранспортна приколка
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Објавено: 2денБрој на оглас 200245201
Аукција
Германија, 41542, Dormagen, Dormagen
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers RT 4 384-1041 500x212x189cm ankippbar Alufelgen - Автотранспортна приколка: слика 1
Brian James Trailers RT 4 384-1041 500x212x189cm ankippbar Alufelgen - Автотранспортна приколка: слика 2
Brian James Trailers RT 4 384-1041 500x212x189cm ankippbar Alufelgen - Автотранспортна приколка: слика 3
Brian James Trailers RT 4 384-1041 500x212x189cm ankippbar Alufelgen - Автотранспортна приколка: слика 4
Brian James Trailers RT 4 384-1041 500x212x189cm ankippbar Alufelgen - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Brian James Trailers RT 4 384-1041 500x212x189cm ankippbar Alufelgen

Автотранспортна приколка
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 20149381

22 680EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 397 738 MKD
 • ≈ 24 320 USD
НовоБруто тежина: 3500 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Autotransportanhänger U110, 2,5 to. 4000 x 1920 mm - Автотранспортна приколка: слика 1
Brenderup Autotransportanhänger U110, 2,5 to. 4000 x 1920 mm - Автотранспортна приколка: слика 2
Brenderup Autotransportanhänger U110, 2,5 to. 4000 x 1920 mm - Автотранспортна приколка: слика 3

Brenderup Autotransportanhänger U110, 2,5 to. 4000 x 1920 mm

Автотранспортна приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 1970 kgБруто тежина: 2500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас B303000Alu-2022-05

6 000EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 369 772 MKD
 • ≈ 6 433 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1970 kgБруто тежина: 2500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur Autotransportanhänger FTK 274020, 4000 x 2000 x 50 mm, 2,7 to. - Автотранспортна приколка: слика 1
Humbaur Autotransportanhänger FTK 274020, 4000 x 2000 x 50 mm, 2,7 to. - Автотранспортна приколка: слика 2
Humbaur Autotransportanhänger FTK 274020, 4000 x 2000 x 50 mm, 2,7 to. - Автотранспортна приколка: слика 3

Humbaur Autotransportanhänger FTK 274020, 4000 x 2000 x 50 mm, 2,7 to.

Автотранспортна приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2070 kgБруто тежина: 2700 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас H4107-2024-01

4 599EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 283 430 MKD
 • ≈ 4 931 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2070 kgБруто тежина: 2700 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brenderup Autotransportanhänger U110, 2513GT, 2,5 to. 4000 x 1920 mm - Автотранспортна приколка: слика 1
Brenderup Autotransportanhänger U110, 2513GT, 2,5 to. 4000 x 1920 mm - Автотранспортна приколка: слика 2
Brenderup Autotransportanhänger U110, 2513GT, 2,5 to. 4000 x 1920 mm - Автотранспортна приколка: слика 3
Brenderup Autotransportanhänger U110, 2513GT, 2,5 to. 4000 x 1920 mm - Автотранспортна приколка: слика 4
Brenderup Autotransportanhänger U110, 2513GT, 2,5 to. 4000 x 1920 mm - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Brenderup Autotransportanhänger U110, 2513GT, 2,5 to. 4000 x 1920 mm

Автотранспортна приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 1970 kgБруто тежина: 2500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас B303000-2022-05

5 250EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 323 550 MKD
 • ≈ 5 629 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1970 kgБруто тежина: 2500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-3030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 1
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-3030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 2
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-3030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 3
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-3030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 4
Brian James Race Transporter 6, RT6 396-3030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to. - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Brian James Race Transporter 6, RT6 396-3030, 5500 x 2350 mm, 3,5 to.

Автотранспортна приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас BJT-396-3030-2024-01

38 399EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 2 366 480 MKD
 • ≈ 41 176 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2000 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur Autotransportanhänger MTK 304722, 4700 x 2180 mm, 3,0 to. - Автотранспортна приколка: слика 1

Humbaur Autotransportanhänger MTK 304722, 4700 x 2180 mm, 3,0 to.

Автотранспортна приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2240 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас H4117-2023-08

7 690EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 473 924 MKD
 • ≈ 8 246 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2240 kgБруто тежина: 3000 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Lorries PLI-27 4521 car platform trailer 450x210 cm laweta - Автотранспортна приколка: слика 1
Lorries PLI-27 4521 car platform trailer 450x210 cm laweta - Автотранспортна приколка: слика 2
Lorries PLI-27 4521 car platform trailer 450x210 cm laweta - Автотранспортна приколка: слика 3
Lorries PLI-27 4521 car platform trailer 450x210 cm laweta - Автотранспортна приколка: слика 4
Lorries PLI-27 4521 car platform trailer 450x210 cm laweta - Автотранспортна приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (45)

Lorries PLI-27 4521 car platform trailer 450x210 cm laweta

Автотранспортна приколка
Ново20232-оскиКорисна носивост: 2050 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Końskie
Објавено: 5ден

4 390EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 270 549 MKD
 • ≈ 4 707 USD
Ново20232-оскиКорисна носивост: 2050 kgБруто тежина: 2700 kg
Полска, Końskie
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 24
1 / 24
T1 new listing page - Автотранспортни приколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.