Користени и нови Автомобил приколки KOCH за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Автомобил приколки KOCH

27
Погледнете Приколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
KOCH
KOCH U4 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 1
KOCH U4 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 2
KOCH U4 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 3
KOCH U4 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 4
KOCH U4 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

KOCH U4 Kastenanhänger ungebremst

Автомобил приколка
20151-оскиКорисна носивост: 570 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 6денБрој на оглас 9932161

1 249EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 76 842 MKD
 • ≈ 1 335 USD
20151-оскиКорисна носивост: 570 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 8.15 Plane Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 8.15 Plane Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 8.15 Plane Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 8.15 Plane Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 8.15 Plane Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

KOCH 8.15 Plane Kastenanhänger gebremst

Автомобил приколка
20242-оскиКорисна носивост: 1122 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 1мес 6денБрој на оглас 9930852

5 150EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 316 842 MKD
 • ≈ 5 507 USD
20242-оскиКорисна носивост: 1122 kgБруто тежина: 1500 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 7.26 1 BWEH Stützen Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 7.26 1 BWEH Stützen Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 7.26 1 BWEH Stützen Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 7.26 1 BWEH Stützen Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 7.26 1 BWEH Stützen Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

KOCH 7.26 1 BWEH Stützen Kastenanhänger gebremst

Автомобил приколка
Ново2-оскиБруто тежина: 2600 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2мес 1денБрој на оглас 9932014

4 589EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 282 328 MKD
 • ≈ 4 907 USD
Ново2-оскиБруто тежина: 2600 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 7.13 1 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 7.13 1 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 7.13 1 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 7.13 1 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 7.13 1 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

KOCH 7.13 1 BWEH Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново1-оскиБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2мес 1денБрој на оглас 9932013

5 470EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 336 530 MKD
 • ≈ 5 849 USD
Ново1-оскиБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 4.13 1 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 4.13 1 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 4.13 1 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 4.13 1 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 4.13 1 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

KOCH 4.13 1 BWEH Tür Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 1008 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2мес 1денБрој на оглас 9932012

4 389EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 270 024 MKD
 • ≈ 4 693 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 1008 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 4.13 Edition 35 3 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 4.13 Edition 35 3 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 4.13 Edition 35 3 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 4.13 Edition 35 3 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 4.13 Edition 35 3 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

KOCH 4.13 Edition 35 3 BWEH Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 1060 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2мес 2денБрој на оглас 9931997

5 189EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 319 242 MKD
 • ≈ 5 549 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 1060 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH U4 Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH U4 Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH U4 Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH U4 Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH U4 Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

KOCH U4 Deckel Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 519 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2мес 3денБрој на оглас 9931995

2 890EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 177 801 MKD
 • ≈ 3 090 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 519 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 4.13 1 BWEH Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 4.13 1 BWEH Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 4.13 1 BWEH Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 4.13 1 BWEH Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 4.13 1 BWEH Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

KOCH 4.13 1 BWEH Kastenanhänger gebremst

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 1008 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2мес 15денБрој на оглас 9931981

3 290EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 202 410 MKD
 • ≈ 3 518 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 1008 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 7.13 2 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 7.13 2 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 7.13 2 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 7.13 2 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 7.13 2 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

KOCH 7.13 2 BWEH Tür Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 954 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2мес 15денБрој на оглас 9931983

6 198EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 381 318 MKD
 • ≈ 6 628 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 954 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 7.13 3 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 7.13 3 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 7.13 3 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 7.13 3 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 7.13 3 BWEH Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

KOCH 7.13 3 BWEH Tür Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 954 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 2мес 15денБрој на оглас 9931984

6 719EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 413 372 MKD
 • ≈ 7 185 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 954 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Koch Koch Deckelanhänger 125m Innenhöhe Vollalu Hecktür - Автомобил приколка: слика 1
Koch Koch Deckelanhänger 125m Innenhöhe Vollalu Hecktür - Автомобил приколка: слика 2
Koch Koch Deckelanhänger 125m Innenhöhe Vollalu Hecktür - Автомобил приколка: слика 3
Koch Koch Deckelanhänger 125m Innenhöhe Vollalu Hecktür - Автомобил приколка: слика 4
Koch Koch Deckelanhänger 125m Innenhöhe Vollalu Hecktür - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Koch Koch Deckelanhänger 125m Innenhöhe Vollalu Hecktür

Автомобил приколка
Ново2024Бруто тежина: 1300 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 3мес 7денБрој на оглас AHW KO 100-00413DCKT125A

5 041EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 310 136 MKD
 • ≈ 5 391 USD
Ново2024Бруто тежина: 1300 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH B2 N Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 1
KOCH B2 N Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 2
KOCH B2 N Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 3
KOCH B2 N Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 4
KOCH B2 N Kastenanhänger gebremst - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KOCH B2 N Kastenanhänger gebremst

Автомобил приколка
20052-оскиКорисна носивост: 2220 kgБруто тежина: 2600 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 3мес 16денБрој на оглас 9931831

2 979EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 183 276 MKD
 • ≈ 3 185 USD
20052-оскиКорисна носивост: 2220 kgБруто тежина: 2600 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Koch 4.13 Profi Greenkeeper Aluboden Bordwandaufsatz - Автомобил приколка: слика 1
Koch 4.13 Profi Greenkeeper Aluboden Bordwandaufsatz - Автомобил приколка: слика 2
Koch 4.13 Profi Greenkeeper Aluboden Bordwandaufsatz - Автомобил приколка: слика 3
Koch 4.13 Profi Greenkeeper Aluboden Bordwandaufsatz - Автомобил приколка: слика 4
Koch 4.13 Profi Greenkeeper Aluboden Bordwandaufsatz - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Koch 4.13 Profi Greenkeeper Aluboden Bordwandaufsatz

Автомобил приколка
НовоБруто тежина: 1300 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Објавено: 3мес 21денБрој на оглас 20443355

3 605EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 221 790 MKD
 • ≈ 3 855 USD
НовоБруто тежина: 1300 kg
Германија, Jägerhof 10 A, 41516 Grevenbroich (Hülchrath), Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH 4.13 Edition 35 2 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH 4.13 Edition 35 2 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH 4.13 Edition 35 2 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH 4.13 Edition 35 2 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH 4.13 Edition 35 2 BWEH Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

KOCH 4.13 Edition 35 2 BWEH Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 1060 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 4мес 11денБрој на оглас 9931825

4 489EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 276 176 MKD
 • ≈ 4 800 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 1060 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH U2 mit 2 x BWEH, Deckel, Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH U2 mit 2 x BWEH, Deckel, Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH U2 mit 2 x BWEH, Deckel, Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH U2 mit 2 x BWEH, Deckel, Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH U2 mit 2 x BWEH, Deckel, Tür Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

KOCH U2 mit 2 x BWEH, Deckel, Tür Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 582 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 4мес 15денБрој на оглас 9930867

3 490EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 214 714 MKD
 • ≈ 3 732 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 582 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH B1000 BWEH Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH B1000 BWEH Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH B1000 BWEH Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH B1000 BWEH Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH B1000 BWEH Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

KOCH B1000 BWEH Deckel Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново2-оски
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 4мес 15денБрој на оглас 9930873

3 890EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 239 324 MKD
 • ≈ 4 160 USD
Ново2-оски
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH U4 BW + Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 1
KOCH U4 BW + Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 2
KOCH U4 BW + Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 3
KOCH U4 BW + Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 4
KOCH U4 BW + Deckel Deckelanhänger - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

KOCH U4 BW + Deckel Deckelanhänger

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 570 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 4мес 15денБрој на оглас 9930870

3 390EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 208 562 MKD
 • ≈ 3 625 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 570 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH U2 Aluboden Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 1
KOCH U2 Aluboden Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 2
KOCH U2 Aluboden Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 3
KOCH U2 Aluboden Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 4
KOCH U2 Aluboden Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

KOCH U2 Aluboden Kastenanhänger ungebremst

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 582 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 6мес 30денБрој на оглас 9931563

1 589EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 97 759 MKD
 • ≈ 1 699 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 582 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH U2 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 1
KOCH U2 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 2
KOCH U2 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 3
KOCH U2 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 4
KOCH U2 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

KOCH U2 Kastenanhänger ungebremst

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 582 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 6мес 30денБрој на оглас 9931555

1 389EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 85 455 MKD
 • ≈ 1 485 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 582 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
KOCH U4 mit Plane 1500 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 1
KOCH U4 mit Plane 1500 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 2
KOCH U4 mit Plane 1500 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 3
KOCH U4 mit Plane 1500 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 4
KOCH U4 mit Plane 1500 Kastenanhänger ungebremst - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

KOCH U4 mit Plane 1500 Kastenanhänger ungebremst

Автомобил приколка
Ново1-оскиКорисна носивост: 519 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Објавено: 6мес 30денБрој на оглас 9931566

2 389EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 146 978 MKD
 • ≈ 2 554 USD
Ново1-оскиКорисна носивост: 519 kgБруто тежина: 750 kg
Германија, Stahler Weg 3 DE-32805 Horn-Bad Meinberg, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Автомобил приколки KOCH
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.