Нов Автомобил приколка Humbaur - HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm за продажба - ID: 7007764
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Humbaur HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Humbaur HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас H1585-100-2023-02

2 180EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 134 119 MKD
 • ≈ 2 331 USD
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Humbaur HA 132513 mit KV, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350 mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 7час 14минБрој на оглас H1585KV-2023-02

2 066EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 127 106 MKD
 • ≈ 2 209 USD
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас H1585-100KVBW-2022-09

2 800EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 172 264 MKD
 • ≈ 2 994 USD
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 3денБрој на оглас H1585-100PSPCCblau160cm-2

2 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 178 354 MKD
 • ≈ 3 100 USD
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас 19951284

2 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 178 354 MKD
 • ≈ 3 100 USD
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас 19951285

2 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 178 354 MKD
 • ≈ 3 100 USD
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас 19951283

2 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 178 354 MKD
 • ≈ 3 100 USD
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 14денБрој на оглас H1585-100PSPCCorange160cm

2 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 178 354 MKD
 • ≈ 3 100 USD
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Humbaur HA 132513 mit KV, Hochplane 160 cm, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 7денБрој на оглас H1585-100PSPCCgrau160cm-2

2 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 178 354 MKD
 • ≈ 3 100 USD
НовоКорисна носивост: 1000 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 1
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 2
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 3
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 4
Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Humbaur HA 132513 mit KV und Bordwandaufsatz, 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Автомобил приколка
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас H1585KVBW-2022-09

2 700EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 166 111 MKD
 • ≈ 2 887 USD
НовоКорисна носивост: 1058 kgБруто тежина: 1300 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот

Нов Автомобил приколка Humbaur - HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm

Објавено: 1год 2мес

Хм, се чини ставка продадена
Нов Автомобил приколка Humbaur - HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Нов Автомобил приколка Humbaur - HA 132513 mit KV, 100 km/h 1300 kg, 2510 x 1310 x 350mm: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 2мес

ПРОДАДЕНО

2 199EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 135 288 MKD
 • ≈ 2 351 USD

28 Март 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

H1585-100-2023-01
Ново

Нето тежина

242 kg
Бруто тежина

1300 kg
Корисна носивост

1058 kg
Локација

Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Тело/надградба
должина на утовар

2510 mm
ширина на утовар

1310 mm
волумен на утовар

1 m³
Повеќе информации

Hersteller: Humbaur Typ: Tieflader Alu HA 132513 Zul. Ges. Gewicht: 1300 kg Nutzlast: 1058 kg Leergewicht: 242 kg Kastenmaß: 2510 x 1310 x 350 mm Bereifung: 14 Zoll Ladehöhe: 530 mm mit klappbarer Vorderwand inkl. 100 km/h Zulassung ? V-Zugdeichsel Tauchbad feuerverzinkt ? 13-poliger Stecker ? Bodenplatte 15 mm stark ? Bordwände aus eloxiertem Aluminium ? Klappe(n) mit versenkten Verschlüssen ? Verzurringe 6 Stück in den Seitenbordwänden integriert, Zugkraft 400 kg pro Zurring, Dekra geprüft ? Humbaur Multifunktionsbeleuchtung im Unterfahrschutz integriert Preis inkl. Fahrzeugbrief (Zulassungsbescheinigung Teil II und COC Papiere) Wir haben eine große Anzahl von Anhängern folgender Hersteller auf Lager: Brenderup Humbaur Hapert Brian James Trailers Unsinn und Neptun Auf Wunsch erhalten sie von uns ein kostenloses Überführungskennzeichen. Wir reparieren Anhänger sämtlicher Hersteller. Weiteres Zubehör auf Anfrage. Technische Änderungen, Preisänderungen und Irrtümer vorbehalten. Für Irrtümer und Druckfehler wird keine Haftung übernommen.Rückfahrautomatik, Gummifederachse, Einzelradaufhängung, Stützrad, Begrenzungsleuchten, V-Zugdeichsel Tauchbad feuerverzinkt, Gebremst, Inkl. Garantie, 13-poliger Stecker, Bodenplatte 15 mm stark, Bordwände aus eloxiertem doppelwandigem Aluminiumprofil, Klappe(n) mit versenkten Verschlüssen, Verzurringe 6 Stück in den Seitenbordwänden integriert, Zugkraft 400 kg pro Zurring, Dekra geprüft, inkl. 100 km/h Zulassung

ПРОДАДЕНО

2 199EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 135 288 MKD
 • ≈ 2 351 USD

28 Март 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Trailer
t1 test archive - Anhaenger Center Neu-Ulm