Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5022 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll за продажба - ID: 7007740
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум
Слични понуди:
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5022 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 1

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5022 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4мес 24денБрој на оглас 20588640

11 099EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 684 016 MKD
 • ≈ 11 901 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5022-35-3-10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 6денБрој на оглас BJT-476-5022-35-3-10-BW-2023-01

11 099EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 684 016 MKD
 • ≈ 11 901 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 1

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4мес 24денБрој на оглас BJT-476-5522-35-3-10-2023

11 550EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 711 811 MKD
 • ≈ 12 385 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5522-35-3-10, 5500 x 2290 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1мес 12денБрој на оглас BJT-476-5522-35-3-10-2023-01

11 550EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 711 811 MKD
 • ≈ 12 385 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4мес 24денБрој на оглас BJT-476-5522-35-3-10-BWPl

16 999EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 1 047 626 MKD
 • ≈ 18 228 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476-5522-35-3-10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 18денБрој на оглас BJT-476-5522-35-3-10-BWPl-2023-01

16 999EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 1 047 626 MKD
 • ≈ 18 228 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5521 35 3 10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 1

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5521 35 3 10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4мес 5денБрој на оглас BJT-476-5521-35-3-10--202

10 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 671 691 MKD
 • ≈ 11 687 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4мес 24денБрој на оглас BJT-476-6022-35-3-12-BW-2

12 100EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 745 707 MKD
 • ≈ 12 975 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5521-35-3-10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1мес 16денБрој на оглас BJT-476-5521-35-3-10--2023-01

10 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 671 691 MKD
 • ≈ 11 687 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-6022-35-3-12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 18денБрој на оглас BJT-476-6022-35-3-12-BW-2023-01

12 100EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 745 707 MKD
 • ≈ 12 975 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот

Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5022 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Објавено: 1год 4мес

Хм, се чини ставка продадена
Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5022 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5022 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 4мес

ПРОДАДЕНО

11 099EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 684 016 MKD
 • ≈ 11 901 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Број на оглас

BJT-476-5022-35-3-10-BW-2
Ново

Нето тежина

900 kg
Бруто тежина

3500 kg
Корисна носивост

2600 kg
Локација

Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Шасија/суспензија
број на оски

Тело/надградба
должина на утовар

5500 mm
ширина на утовар

2290 mm
волумен на утовар

4 m³
Повеќе информации

Hersteller: Brian James Trailers Typ: Autotransportanhänger Cargo Connect 476-5022-35-3-10 Zul. Ges. Gewicht: 3500 kg, 3-Achser Nutzlast: 2600 kg Leergewicht: 900 kg Kastenmaß: 5500 x 2290 x 300 mm Bereifung: 195/55 R10C Ladehöhe: 550 mm Auffahrwinkel 5 Grad inkl. Ersatzrad fertig montiert inkl. Diebstahlsicherung inkl. LED Beleuchtung - Ausstattung nach Wunsch, Änderung nach Bedarf - Viele Verzurrmöglichkeiten - Netzhaken an der Unterseite - V-Zugdeichsel Tauchbad feuerzinkt - 13-poliger Stecker und Rückfahrscheinwerfer - Stützrad - Belastbare Ladefläche durch verstärkte Rahmenkonstruktion - 18 mm Holzboden mit griffiger, rutschfester Oberfläche - Schwerlast-Fahrwerk von ALKO mit abgedichteten Radlagern - 5 Jahre Fahrgestell Garantie folgende Optionen sind möglich: - Hydraulikpumpe zum abkippen der Ladefläche - Auffahrschienen verzinkt 1,80 m (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Auffahrschienen verzinkt 2,25 m (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Seilwinde inkl. Umlenkrolle - Klapp Stützfüße - Durchgehende kurze Stahlgitter Auffahrrampe (nur mit Kippfunktion nutzbar) - Durchgehende hohe Stahlgitter Auffahrrampe (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Bordwände komplett ringsum - Bordwandaufsatz komplett ringsum - Stahlgitteraufsatz 72 cm höhe ringsum - Radsperrbalken - elektrische Seilwinde inkl. Fernbedienung Preis inkl. Fahrzeugbrief (Zulassungsbescheinigung Teil II und COC Papiere) Wir haben eine große Anzahl von Anhängern folgender Hersteller auf Lager: Brenderup Humbaur Hapert Brian James Trailers Unsinn und Neptun Auf Wunsch erhalten sie von uns ein kostenloses Überführungskennzeichen. Wir reparieren Anhänger sämtlicher Hersteller. Weiteres Zubehör auf Anfrage. Technische Änderungen, Preisänderungen und Irrtümer vorbehalten. Für Irrtümer und Druckfehler wird keine Haftung übernommen.Rückfahrautomatik, Gummifederachse, Ladefläche kippbar, Stützrad, Begrenzungsleuchten, Feuerverzinkung, Gebremst, Inkl. Garantie, Ausstattung nach Wunsch, Änderung nach Bedarf, Viele Verzurrmöglichkeiten, Netzhaken an der Unterseite, V-Zugdeichsel Tauchbad feuerzinkt, 13-poliger Stecker und Rückfahrscheinwerfer, Belastbare Ladefläche durch verstärkte Rahmenkonstruktion, 18 mm holzboden mit griffiger, rutschfester Oberfläche, Schwerlast-Fahrwerk von ALKO mit abgedichteten Radlagern, 5 Jahre Fahrgestell Garantie

ПРОДАДЕНО

11 099EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 684 016 MKD
 • ≈ 11 901 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Слични понуди
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
10 477 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
16 501 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll
9 250 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
11 199 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
9 777 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
7 999 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll
8 092 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll
8 550 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll
7 000 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-6022-35-3-12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
16 501 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Погледнете ги сите
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Trailer
t1 test archive - Anhaenger Center Neu-Ulm