Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll за продажба - ID: 7007753
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас BJT-476-5021-35-3-12-2023

9 250EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 569 086 MKD
 • ≈ 9 892 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 20588639

10 477EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 644 575 MKD
 • ≈ 11 204 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас BJT-476-5021-35-2-12-2023

8 550EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 526 020 MKD
 • ≈ 9 143 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас 20588644

11 199EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 688 994 MKD
 • ≈ 11 976 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас 20588637

9 777EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 601 509 MKD
 • ≈ 10 456 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 25денБрој на оглас BJT-476-4021-35-2-12-BW-2

7 999EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 492 121 MKD
 • ≈ 8 554 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас 20918637

7 000EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 430 660 MKD
 • ≈ 7 486 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Trailers 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 17денБрој на оглас BJT-476-4521-35-2-12-2023

8 092EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 497 843 MKD
 • ≈ 8 654 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5521 35 3 10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 1

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5521 35 3 10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 10денБрој на оглас BJT-476-5521-35-3-10--202

10 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 670 538 MKD
 • ≈ 11 656 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 2мес 29денБрој на оглас BJT-476-6022-35-3-12-BW-2

12 100EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 744 427 MKD
 • ≈ 12 940 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот

Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Објавено: 1год 2мес

Хм, се чини ставка продадена
Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 2мес

ПРОДАДЕНО

10 477EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 644 575 MKD
 • ≈ 11 204 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Број на оглас

BJT-476-5021-35-3-12-BW-2
Ново

Нето тежина

820 kg
Бруто тежина

3500 kg
Корисна носивост

2680 kg
Локација

Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Шасија/суспензија
број на оски

Тело/надградба
должина на утовар

5000 mm
ширина на утовар

2150 mm
волумен на утовар

3 m³
Повеќе информации

Hersteller: Brian James Trailers Typ: Autotransportanhänger Cargo Connect 476-5021-35-3-12 Zul. Ges. Gewicht: 3500 kg, 3-Achser Nutzlast: 2680 kg Leergewicht: 820 kg Kastenmaß: 5000 x 2150 x 300 mm Bereifung: 195/60 R12C Ladehöhe: 600 mm Auffahrwinkel 5 Grad inkl. Ersatzrad fertig montiert inkl. Diebstahlsicherung - Ausstattung nach Wunsch, Änderung nach Bedarf - Viele Verzurrmöglichkeiten - Netzhaken an der Unterseite - V-Zugdeichsel Tauchbad feuerzinkt - 13-poliger Stecker und Rückfahrscheinwerfer - Stützrad - Belastbare Ladefläche durch verstärkte Rahmenkonstruktion - 18 mm Holzboden mit griffiger, rutschfester Oberfläche - Schwerlast-Fahrwerk von ALKO mit abgedichteten Radlagern - 5 Jahre Fahrgestell Garantie folgende Optionen sind möglich: - Hydraulikpumpe zum abkippen der Ladefläche - Auffahrschienen verzinkt 1,80 m (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Auffahrschienen verzinkt 2,25 m (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Seilwinde inkl. Umlenkrolle - Klapp Stützfüße - Durchgehende kurze Stahlgitter Auffahrrampe (nur mit Kippfunktion nutzbar) - Durchgehende hohe Stahlgitter Auffahrrampe (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Bordwände komplett ringsum - Bordwandaufsatz komplett ringsum - Stahlgitteraufsatz 72 cm höhe ringsum - Radsperrbalken - elektrische Seilwinde inkl. Fernbedienung Preis inkl. Fahrzeugbrief (Zulassungsbescheinigung Teil II und COC Papiere) Wir haben eine große Anzahl von Anhängern folgender Hersteller auf Lager: Brenderup Humbaur Hapert Brian James Trailers Unsinn und Neptun Auf Wunsch erhalten sie von uns ein kostenloses Überführungskennzeichen. Wir reparieren Anhänger sämtlicher Hersteller. Weiteres Zubehör auf Anfrage. Technische Änderungen, Preisänderungen und Irrtümer vorbehalten. Für Irrtümer und Druckfehler wird keine Haftung übernommen.Rückfahrautomatik, Gummifederachse, Ladefläche kippbar, Stützrad, Begrenzungsleuchten, Feuerverzinkung, Gebremst, Inkl. Garantie, Ausstattung nach Wunsch, Änderung nach Bedarf, Viele Verzurrmöglichkeiten, Netzhaken an der Unterseite, V-Zugdeichsel Tauchbad feuerzinkt, 13-poliger Stecker und Rückfahrscheinwerfer, Belastbare Ladefläche durch verstärkte Rahmenkonstruktion, 18 mm holzboden mit griffiger, rutschfester Oberfläche, Schwerlast-Fahrwerk von ALKO mit abgedichteten Radlagern, 5 Jahre Fahrgestell Garantie

ПРОДАДЕНО

10 477EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 644 575 MKD
 • ≈ 11 204 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Слични понуди
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
16 501 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5022 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll
11 099 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 mm, 3,5 to., 10 Zoll
11 550 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll
16 999 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect 2023 Modell 476-5522-35-3-10 Plattform 550x229cm Tridemachse Neu
8 318 EUR
2023
Германија, Grevenbroich
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 3217 35 2 12 , 3200 x 1700 mm, 3,5 to.
6 750 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 3217 35 2 12 , 3200 x 1700 mm, 3,5 to.
7 499 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 3217 35 2 12 , 3200 x 1700 mm, 3,5 to.
7 999 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 2813 35 2 12, 2800 x 1300 mm, 3,5 to.
5 996 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 3717 35 2 12, 3700 x 1700 mm, 3,5 to.
7 100 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Погледнете ги сите
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Trailer
t1 test archive - Anhaenger Center Neu-Ulm