Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll за продажба - ID: 7007744
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 1мес 2денБрој на оглас 20918637

7 000EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 431 384 MKD
 • ≈ 7 596 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 3денБрој на оглас BJT-476-4021-35-2-12-BW-2

7 999EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 492 949 MKD
 • ≈ 8 680 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 13денБрој на оглас 20588637

9 777EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 602 521 MKD
 • ≈ 10 610 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново2-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 1мес 2денБрој на оглас 20588644

11 199EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 690 154 MKD
 • ≈ 12 153 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Автомобил приколка Brian James Trailers 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 20денБрој на оглас BJT-476-4521-35-2-12-2023

8 092EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 498 680 MKD
 • ≈ 8 781 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 1мес 2денБрој на оглас 20394912

8 550EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 526 905 MKD
 • ≈ 9 278 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 13денБрој на оглас 20588639

10 477EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 645 659 MKD
 • ≈ 11 370 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 1мес 2денБрој на оглас BJT-476-5021-35-3-12-2023

9 250EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 570 044 MKD
 • ≈ 10 038 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5521 35 3 10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll - Автомобил приколка: слика 1

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5521 35 3 10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll

Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 13денБрој на оглас BJT-476-5521-35-3-10--202

10 899EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 671 666 MKD
 • ≈ 11 828 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2600 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Автомобил приколка Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Ново3-оскиКорисна носивост: 2650 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Објавено: 1мес 2денБрој на оглас BJT-476-6022-35-3-12-2023

16 501EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 1 016 897 MKD
 • ≈ 17 907 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2650 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Neu-Ulm
Контактирајте го продавачот

Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Објавено: 1год

Хм, се чини ставка продадена
Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год

ПРОДАДЕНО

9 777EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 602 521 MKD
 • ≈ 10 610 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Број на оглас

BJT-476-4021-35-2-12-BW-2
Ново

Нето тежина

700 kg
Бруто тежина

3500 kg
Корисна носивост

2800 kg
Локација

Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Шасија/суспензија
број на оски

Тело/надградба
должина на утовар

4000 mm
ширина на утовар

2100 mm
волумен на утовар

2 m³
Повеќе информации

Hersteller: Brian James Trailers Typ: Autotransportanhänger Cargo Connect 476-4021-35-2-12 Zul. Ges. Gewicht: 3500 kg, 2-Achser Nutzlast: 2800 kg Leergewicht: 700 kg Kastenmaß: 4000 x 2150 x 300 mm Bereifung: 195/60 R12C Ladehöhe: 600 mm Auffahrwinkel 5 Grad inkl. Ersatzrad fertig montiert inkl. Diebstahlsicherung inkl. LED Beleuchtung - Ausstattung nach Wunsch, Änderung nach Bedarf - Viele Verzurrmöglichkeiten - Netzhaken an der Unterseite - V-Zugdeichsel Tauchbad feuerzinkt - 13-poliger Stecker und Rückfahrscheinwerfer - Stützrad - Belastbare Ladefläche durch verstärkte Rahmenkonstruktion - 18 mm Holzboden mit griffiger, rutschfester Oberfläche - Schwerlast-Fahrwerk von ALKO mit abgedichteten Radlagern - 5 Jahre Fahrgestell Garantie folgende Optionen sind möglich: - Auffahrschienen verzinkt 1,80 m (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Auffahrschienen verzinkt 2,25 m (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Seilwinde inkl. Umlenkrolle - Klapp Stützfüße - Durchgehende hohe Stahlgitter Auffahrrampe (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Bordwände komplett ringsum - Bordwandaufsatz komplett ringsum - Stahlgitteraufsatz 72 cm höhe ringsum - Radsperrbalken - elektrische Seilwinde inkl. Fernbedienung Preis inkl. Fahrzeugbrief (Zulassungsbescheinigung Teil II und COC Papiere) Wir haben eine große Anzahl von Anhängern folgender Hersteller auf Lager: Brenderup Humbaur Hapert Brian James Trailers Auf Wunsch erhalten sie von uns ein kostenloses Überführungskennzeichen. Wir reparieren Anhänger sämtlicher Hersteller. Weiteres Zubehör auf Anfrage. Technische Änderungen, Preisänderungen und Irrtümer vorbehalten. Für Irrtümer und Druckfehler wird keine Haftung übernommen.Rückfahrautomatik, Gummifederachse, Stützrad, Begrenzungsleuchten, Feuerverzinkung, Gebremst, Inkl. Garantie, Ausstattung nach Wunsch, Änderung nach Bedarf, Viele Verzurrmöglichkeiten, Netzhaken an der Unterseite, V-Zugdeichsel Tauchbad feuerzinkt, 13-poliger Stecker und Rückfahrscheinwerfer, Belastbare Ladefläche durch verstärkte Rahmenkonstruktion, 18 mm holzboden mit griffiger, rutschfester Oberfläche, Schwerlast-Fahrwerk von ALKO mit abgedichteten Radlagern, 5 Jahre Fahrgestell Garantie

ПРОДАДЕНО

9 777EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 602 521 MKD
 • ≈ 10 610 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Trailer
t1 test archive - Anhaenger Center Neu-Ulm