Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll за продажба - ID: 7007763
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Trailers 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 3мес 12денБрој на оглас BJT-476-4521-35-2-12-2023

8 092EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 498 064 MKD
 • ≈ 8 788 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James 35-Cargo Connect Universalanhänger 476-4521-2-12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 11денБрој на оглас BJT-476-4521-35-2-12-2023-01

8 092EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 498 064 MKD
 • ≈ 8 788 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 3мес 24денБрој на оглас BJT-476-5021-35-2-12-2023

8 550EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 526 254 MKD
 • ≈ 9 286 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 15денБрој на оглас BJT-476-4021-35-2-12-2024

7 000EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 430 851 MKD
 • ≈ 7 602 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 3мес 24денБрој на оглас BJT-476-5021-35-3-12-2023

9 250EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 569 339 MKD
 • ≈ 10 046 USD
Ново3-оскиКорисна носивост: 2680 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-4021-35-2-12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас BJT-476-4021-35-2-12-2024-01aktion

7 000EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 430 851 MKD
 • ≈ 7 602 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2800 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5021-35-2-12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 15денБрој на оглас BJT-476-5021-35-2-12-2023-01

8 550EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 526 254 MKD
 • ≈ 9 286 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 3мес 24денБрој на оглас 20588644

11 199EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 689 300 MKD
 • ≈ 12 163 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2500 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 3мес 5денБрој на оглас BJT-BJT-476-5021-35-2-12-

9 777EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 601 776 MKD
 • ≈ 10 618 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 1
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 2
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 3
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 4
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - Автомобил приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Автомобил приколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Објавено: 1мес 20денБрој на оглас BJT-476-4021-35-2-12-BW-2

7 999EUR

Цена со ДДВ

 • ≈ 492 340 MKD
 • ≈ 8 687 USD
Ново2-оскиКорисна носивост: 2700 kgБруто тежина: 3500 kg
Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Контактирајте го продавачот

Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll

Објавено: 1год 3мес

Хм, се чини ставка продадена
Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Нов Автомобил приколка Brian James Trailers - 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 3мес

ПРОДАДЕНО

8 092EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 498 064 MKD
 • ≈ 8 788 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Број на оглас

BJT-476-4521-35-2-12-2023
Ново

Нето тежина

700 kg
Бруто тежина

3500 kg
Корисна носивост

2800 kg
Локација

Германија, Reuttier Straße 106 89231 Neu-Ulm, Germany
Шасија/суспензија
број на оски

Тело/надградба
должина на утовар

4000 mm
ширина на утовар

2150 mm
Повеќе информации

Hersteller: Brian James Trailers Typ: Autotransportanhänger Cargo Connect 476-4521-35-2-12 Zul. Ges. Gewicht: 3500 kg, 2-Achser Nutzlast: 2800 kg Leergewicht: 700 kg Kastenmaß: 4500 x 2150 mm Bereifung: 195/60 R12C Ladehöhe: 600 mm Auffahrwinkel 5 Grad inkl. Ersatzrad fertig montiert inkl. Diebstahlsicherung inkl. LED Beleuchtung - Ausstattung nach Wunsch, Änderung nach Bedarf - Viele Verzurrmöglichkeiten - Netzhaken an der Unterseite - V-Zugdeichsel Tauchbad feuerzinkt - 13-poliger Stecker und Rückfahrscheinwerfer - Stützrad - Belastbare Ladefläche durch verstärkte Rahmenkonstruktion - 18 mm Holzboden mit griffiger, rutschfester Oberfläche - Schwerlast-Fahrwerk von ALKO mit abgedichteten Radlagern - 5 Jahre Fahrgestell Garantie folgende Optionen sind möglich: - Auffahrschienen verzinkt 1,80 m (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Auffahrschienen verzinkt 2,25 m (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Seilwinde inkl. Umlenkrolle - Klapp Stützfüße - Durchgehende hohe Stahlgitter Auffahrrampe (mit und ohne Kippfunktion nutzbar) - Bordwände komplett ringsum - Bordwandaufsatz komplett ringsum - Stahlgitteraufsatz 72 cm höhe ringsum - Radsperrbalken - elektrische Seilwinde inkl. Fernbedienung Preis inkl. Fahrzeugbrief (Zulassungsbescheinigung Teil II und COC Papiere) Wir haben eine große Anzahl von Anhängern folgender Hersteller auf Lager: Brenderup Humbaur Hapert Brian James Trailers Unsinn und Neptun Auf Wunsch erhalten sie von uns ein kostenloses Überführungskennzeichen. Wir reparieren Anhänger sämtlicher Hersteller. Weiteres Zubehör auf Anfrage. Technische Änderungen, Preisänderungen und Irrtümer vorbehalten. Für Irrtümer und Druckfehler wird keine Haftung übernommen.Rückfahrautomatik, Gummifederachse, Stützrad, Begrenzungsleuchten, Feuerverzinkung, Gebremst, Inkl. Garantie, Ausstattung nach Wunsch, Änderung nach Bedarf, Viele Verzurrmöglichkeiten, Netzhaken an der Unterseite, V-Zugdeichsel Tauchbad feuerzinkt, 13-poliger Stecker und Rückfahrscheinwerfer, Belastbare Ladefläche durch verstärkte Rahmenkonstruktion, 18 mm holzboden mit griffiger, rutschfester Oberfläche, Schwerlast-Fahrwerk von ALKO mit abgedichteten Radlagern, 5 Jahre Fahrgestell Garantie

ПРОДАДЕНО

8 092EUR

Цена со ДДВ

ДДВ 19%

 • ≈ 498 064 MKD
 • ≈ 8 788 USD

5 Јануари 2024

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Слични понуди
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5021-35-3-12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll
9 250 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
10 477 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 5521 35 3 10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll
10 899 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5021-35-2-12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
11 199 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-4021-35-2-12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
7 999 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5021-35-2-12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
9 777 EUR
2-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5021-35-3-12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
10 477 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Cargo Connect Universalanhänger 476-5521-35-3-10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll
10 899 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
12 100 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Автомобил приколка BRIAN JAMES TRAILERS
Brian James Trailers Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll
16 501 EUR
3-оски
Германија, Neu-Ulm
Погледнете ги сите
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Trailer
t1 test archive - Anhaenger Center Neu-Ulm