Користени и нови автомобил приколки BRIAN JAMES TRAILERS за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Автомобил приколки BRIAN JAMES TRAILERS


   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Brian James General Plant - автомобил приколка
 13
4 150 EUR
Цена без ДДВ
Ново
2021
Корисна носивост: 2 140 kg

Објавено: 14ден

MVMV Maschinenvertrieb Mecklenburg-Vorpommern

Германија, Am Kamp 9

Број на оглас 10521

Brian James Digger Plant 2 Maschinentransporter - автомобил приколка
 13
5 690 EUR
Цена без ДДВ
Ново
2022
Корисна носивост: 2 773 kg

Објавено: 14ден

MVMV Maschinenvertrieb Mecklenburg-Vorpommern

Германија, Am Kamp 9

Број на оглас 10691

 Brian James Trailers - Minnibagger Maschinentransporter Digger Plant - автомобил приколка
 6
4 109 EUR
Цена без ДДВ
Ново
2022
Бруто тежина: 2 700 kg

Објавено: 1мес 24ден

ANHAENGERWIRTZ GmbH

Германија, Grevenbroich

Број на оглас AHW BJT digger2700rr

 Brian James Trailers - Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 1320, 3200 x 1700 mm, 3,5 to. - автомобил приколка
 5
6 783 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 818 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 19ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-543-1320-2023-01

 Brian James Trailers - 35 Cargo Connect Universalanhänger 476 4521 2 12, 4500 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 9
8 092 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 800 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-4521-35-2-12-2023

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 2 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 15
9 777 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 700 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-BJT-476-5021-35-2-12-

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 10
9 250 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
3-оски
Корисна носивост: 2 680 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-5021-35-3-12-2023

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 7
12 100 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
3-оски
Корисна носивост: 2 500 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-6022-35-3-12-BW-2

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 6022 35 3 12, 6000 x 2250 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 7
16 501 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
3-оски
Корисна носивост: 2 650 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-6022-35-3-12-2022

 Brian James Trailers - Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 1320, 3200 x 1700 mm, 3,5 to. - автомобил приколка
 5
6 500 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 818 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-543-1320-2023-01aktio

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5021 35 3 12, 5000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 14
10 477 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
3-оски
Корисна носивост: 2 680 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-5021-35-3-12-BW-2

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 475 5442, 5000 x 2100 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 5
11 199 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 700 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-475-5442-Connect-kipp

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 9
7 626 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 800 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-4021-35-2-12-2023

 Brian James Trailers - Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 0110, 2800 x 1300 mm, 2,7 to. - автомобил приколка
 5
5 199 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 195 kg
Бруто тежина: 2 700 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-543-0110-2023-01aktio

 Brian James Trailers - Cargo Digger Plant 2 Baumaschinenanhänger 543 2320, 3700 x 1700 mm, 3,5 to. - автомобил приколка
 5
6 898 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 788 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-543-2320-2023-01aktio

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 4021 35 2 12, 4000 x 2150 x 300 mm, 3,5 to., 12 Zoll - автомобил приколка
 16
8 799 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
2-оски
Корисна носивост: 2 800 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-4021-35-2-12-BW-2

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 mm, 3,5 to., 10 Zoll - автомобил приколка
 1
11 550 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
3-оски
Корисна носивост: 2 600 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-5522-35-3-10-2023

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5022 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll - автомобил приколка
 14
11 099 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
3-оски
Корисна носивост: 2 600 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-5022-35-3-10-BW-2

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger mit Hochplane 476 5522 35 3 10, 5500 x 2290 x 300 mm, 3,5 to., 10 Zoll - автомобил приколка
 20
16 999 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
3-оски
Корисна носивост: 2 500 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-5522-35-3-10-BWPl

 Brian James Trailers - Cargo Connect Universalanhänger 476 5521 35 3 10, 5500 x 2150 mm, 3,5 to., 10 Zoll - автомобил приколка
 1
10 899 EUR
Цена со ДДВ
ДДВ 19%
Ново
3-оски
Корисна носивост: 2 600 kg
Бруто тежина: 3 500 kg

Објавено: 3мес 29ден

Anhaenger Center Neu-Ulm

Германија, Neu-Ulm

Број на оглас BJT-476-5521-35-3-10--202

1 2   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Trailers - Car trailers - BRIAN JAMES TRAILERS
t1 old