Користени и нови Транспортери на контејнери/ Полуприколки со променливо тело за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Транспортери на контејнери/ Полуприколки со променливо тело


Сортирај според:
Резултати по страница:
LAG 20 / 30 voet container chassis Drums - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело
2 899 EUR
Цена без ДДВ
D-TEC 3-Achs-Containerchassis Multi  - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело
33 500 EUR
Цена без ДДВ
 537 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
 537 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
 537 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
 537 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
 537 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

537

1993 Бруто тежина: 33 100 kg 3-оски
Португалија, São João de Ver
Објавено: 3мес 22ден Број на оглас EB25417

2 200 EUR

star
1993 Бруто тежина: 33 100 kg 3-оски
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
Fruehauf CS8 CHASSIS | 2x20-40ft * STEEL SUSPENSION * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Fruehauf CS8 CHASSIS | 2x20-40ft * STEEL SUSPENSION * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Fruehauf CS8 CHASSIS | 2x20-40ft * STEEL SUSPENSION * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Fruehauf CS8 CHASSIS | 2x20-40ft * STEEL SUSPENSION * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Fruehauf CS8 CHASSIS | 2x20-40ft * STEEL SUSPENSION * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Fruehauf CS8 CHASSIS | 2x20-40ft * STEEL SUSPENSION * NL TRAILER

1980 Нето тежина: 3 090 kg Бруто тежина: 12 550 kg Корисна носивост: 9 460 kg 1-оски
Холандија, Goes
Објавено: 11час 37мин Број на оглас 1604-CC

1 900 EUR

Цена без ДДВ

star
1980 Нето тежина: 3 090 kg Бруто тежина: 12 550 kg Корисна носивост: 9 460 kg 1-оски
Холандија, Goes
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull 45FT HC, discbrakes, liftaxle, extendable front+ rear+ bumper, NL-chassis, APK 04/2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Schmitz Cargobull 45FT HC, discbrakes, liftaxle, extendable front+ rear+ bumper, NL-chassis, APK 04/2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Schmitz Cargobull 45FT HC, discbrakes, liftaxle, extendable front+ rear+ bumper, NL-chassis, APK 04/2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Schmitz Cargobull 45FT HC, discbrakes, liftaxle, extendable front+ rear+ bumper, NL-chassis, APK 04/2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Schmitz Cargobull 45FT HC, discbrakes, liftaxle, extendable front+ rear+ bumper, NL-chassis, APK 04/2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schmitz Cargobull 45FT HC, discbrakes, liftaxle, extendable front+ rear+ bumper, NL-chassis, APK 04/2024

2014 Нето тежина: 5 620 kg Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 380 kg 3-оски
Холандија, Aanwas
Објавено: 12час 29мин Број на оглас ON80GV

12 985 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Нето тежина: 5 620 kg Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 380 kg 3-оски
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull 40FT/45FT HC, empty weight 4.230kg, discbrakes, liftaxle, NL-chassis, APK: 12/2023 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Schmitz Cargobull 40FT/45FT HC, empty weight 4.230kg, discbrakes, liftaxle, NL-chassis, APK: 12/2023 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Schmitz Cargobull 40FT/45FT HC, empty weight 4.230kg, discbrakes, liftaxle, NL-chassis, APK: 12/2023 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Schmitz Cargobull 40FT/45FT HC, empty weight 4.230kg, discbrakes, liftaxle, NL-chassis, APK: 12/2023 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Schmitz Cargobull 40FT/45FT HC, empty weight 4.230kg, discbrakes, liftaxle, NL-chassis, APK: 12/2023 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schmitz Cargobull 40FT/45FT HC, empty weight 4.230kg, discbrakes, liftaxle, NL-chassis, APK: 12/2023

2014 Нето тежина: 4 230 kg Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 34 770 kg 3-оски
Холандија, Aanwas
Објавено: 12час 39мин Број на оглас ON83FN

12 985 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Нето тежина: 4 230 kg Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 34 770 kg 3-оски
Холандија, Aanwas
email Контактирајте го продавачот
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER * APK 01-2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER * APK 01-2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER * APK 01-2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER * APK 01-2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER * APK 01-2024 - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER * APK 01-2024

2015 Нето тежина: 4 962 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 38 038 kg 3-оски
Холандија, Goes
Објавено: 12час 53мин Број на оглас 2856-CC

14 750 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 4 962 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 38 038 kg 3-оски
Холандија, Goes
email Контактирајте го продавачот
LAG 20 / 30 voet container chassis Drums - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
LAG 20 / 30 voet container chassis Drums - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
LAG 20 / 30 voet container chassis Drums - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
LAG 20 / 30 voet container chassis Drums - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
LAG 20 / 30 voet container chassis Drums - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

LAG 20 / 30 voet container chassis Drums

1988 Нето тежина: 5 320 kg Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 680 kg 3-оски
Холандија, Wijchen Nederland.
Објавено: 13час 30мин Број на оглас OB63BT

2 899 EUR

Цена без ДДВ

star
1988 Нето тежина: 5 320 kg Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 680 kg 3-оски
Холандија, Wijchen Nederland.
email Контактирајте го продавачот
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

D-Tec FLEXITRAILER | 2x20-30-40-45ft HC * 3x EXTENDABLE * NL TRAILER

2014 Нето тежина: 4 771 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 38 229 kg 3-оски
Холандија, Goes
Објавено: 16час 59мин Број на оглас 2876-CC

13 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Нето тежина: 4 771 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 38 229 kg 3-оски
Холандија, Goes
email Контактирајте го продавачот
M&V Euro 903 Container Chassi *Teleskop-12,5m  - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1

M&V Euro 903 Container Chassi *Teleskop-12,5m

2008 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 740 kg 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 1ден Број на оглас sc735 , CBL3460 , H.R.

4 990 EUR

star
2008 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 740 kg 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
email Контактирајте го продавачот
M&V Euro 903 Container Chassi *Teleskop-12,5m  - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1

M&V Euro 903 Container Chassi *Teleskop-12,5m

2008 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 740 kg 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 1ден Број на оглас sc735 , CBL3460 , H.R.

4 990 EUR

star
2008 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 740 kg 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
email Контактирајте го продавачот
Krone SD 20-45FT Container *Teleskop-12m/3.Liftachse  - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1

Krone SD 20-45FT Container *Teleskop-12m/3.Liftachse

2014 Бруто тежина: 40 000 kg Корисна носивост: 34 350 kg 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 1ден Број на оглас sc734 , 606006 , H.R.

8 990 EUR

star
2014 Бруто тежина: 40 000 kg Корисна носивост: 34 350 kg 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
email Контактирајте го продавачот
Krone SD 20-45FT Container *Teleskop-12m/3.Liftachse  - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1

Krone SD 20-45FT Container *Teleskop-12m/3.Liftachse

2014 Бруто тежина: 40 000 kg Корисна носивост: 34 350 kg 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 1ден Број на оглас sc734 , 606006 , H.R.

8 990 EUR

star
2014 Бруто тежина: 40 000 kg Корисна носивост: 34 350 kg 3-оски
Германија, Mühlheim am Main
email Контактирајте го продавачот
Renders Multi 45ft BPW Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Renders Multi 45ft BPW Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Renders Multi 45ft BPW Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Renders Multi 45ft BPW Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Renders Multi 45ft BPW Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
videocam

Renders Multi 45ft BPW Liftachse

2018 Нето тежина: 5 700 kg Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 300 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70216962

14 400 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 Нето тежина: 5 700 kg Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 300 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Nooteboom D-TEC MULTI CONTAINER CHASSIS - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Nooteboom D-TEC MULTI CONTAINER CHASSIS - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Nooteboom D-TEC MULTI CONTAINER CHASSIS - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Nooteboom D-TEC MULTI CONTAINER CHASSIS - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Nooteboom D-TEC MULTI CONTAINER CHASSIS - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Nooteboom D-TEC MULTI CONTAINER CHASSIS

2002 Нето тежина: 5 250 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 37 750 kg 3-оски
Холандија, Schiedam
Објавено: 1ден Број на оглас 23311

4 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 Нето тежина: 5 250 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 37 750 kg 3-оски
Холандија, Schiedam
email Контактирајте го продавачот
Renders ROC Liftachse 2x20-30-40ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Renders ROC Liftachse 2x20-30-40ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Renders ROC Liftachse 2x20-30-40ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Renders ROC Liftachse 2x20-30-40ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Renders ROC Liftachse 2x20-30-40ft - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
videocam

Renders ROC Liftachse 2x20-30-40ft

2003 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70207688

3 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2003 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renders ROC 12.27CC 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Renders ROC 12.27CC 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Renders ROC 12.27CC 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Renders ROC 12.27CC 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Renders ROC 12.27CC 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
videocam

Renders ROC 12.27CC 2x20-30-40ft. Liftachse

2002 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70207684

3 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2002 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renders 3 axles 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Renders 3 axles 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Renders 3 axles 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Renders 3 axles 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Renders 3 axles 2x20-30-40ft. Liftachse - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Renders 3 axles 2x20-30-40ft. Liftachse

2005 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70207683

3 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Van Hool S/00101 Multi-Chassis 45ft. Liftachse 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Van Hool S/00101 Multi-Chassis 45ft. Liftachse 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Van Hool S/00101 Multi-Chassis 45ft. Liftachse 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Van Hool S/00101 Multi-Chassis 45ft. Liftachse 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Van Hool S/00101 Multi-Chassis 45ft. Liftachse 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)
videocam

Van Hool S/00101 Multi-Chassis 45ft. Liftachse 2x20-30-40-45ft.

2006 Бруто тежина: 38 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70207666

4 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 Бруто тежина: 38 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Van Hool S/00417 Multi-Chassis 45ft. SAF 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Van Hool S/00417 Multi-Chassis 45ft. SAF 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Van Hool S/00417 Multi-Chassis 45ft. SAF 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Van Hool S/00417 Multi-Chassis 45ft. SAF 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Van Hool S/00417 Multi-Chassis 45ft. SAF 2x20-30-40-45ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)
videocam

Van Hool S/00417 Multi-Chassis 45ft. SAF 2x20-30-40-45ft.

2011 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70207659

6 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2011 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Kässbohrer CS 3 axles 2x 20ft. 30ft. 40ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Kässbohrer CS 3 axles 2x 20ft. 30ft. 40ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Kässbohrer CS 3 axles 2x 20ft. 30ft. 40ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Kässbohrer CS 3 axles 2x 20ft. 30ft. 40ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Kässbohrer CS 3 axles 2x 20ft. 30ft. 40ft. - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)
videocam

Kässbohrer CS 3 axles 2x 20ft. 30ft. 40ft.

2008 Нето тежина: 5 400 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 36 600 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70207137

3 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 Нето тежина: 5 400 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 36 600 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Renders 3 axles 2x20-30-40-45ft. Multi-Chassis NL-APK! - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Renders 3 axles 2x20-30-40-45ft. Multi-Chassis NL-APK! - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Renders 3 axles 2x20-30-40-45ft. Multi-Chassis NL-APK! - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Renders 3 axles 2x20-30-40-45ft. Multi-Chassis NL-APK! - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Renders 3 axles 2x20-30-40-45ft. Multi-Chassis NL-APK! - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)
videocam

Renders 3 axles 2x20-30-40-45ft. Multi-Chassis NL-APK!

2005 Нето тежина: 5 080 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 37 920 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70206881

5 200 EUR

Цена без ДДВ

star
2005 Нето тежина: 5 080 kg Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 37 920 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
Kögel SWCT24 3 axles 45ft! 2x20-30-40-45ft. NL-Trailer - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 1
Kögel SWCT24 3 axles 45ft! 2x20-30-40-45ft. NL-Trailer - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 2
Kögel SWCT24 3 axles 45ft! 2x20-30-40-45ft. NL-Trailer - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 3
Kögel SWCT24 3 axles 45ft! 2x20-30-40-45ft. NL-Trailer - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 4
Kögel SWCT24 3 axles 45ft! 2x20-30-40-45ft. NL-Trailer - Транспортер на контејнер/ Полуприколка со променливо тело: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Kögel SWCT24 3 axles 45ft! 2x20-30-40-45ft. NL-Trailer

2008 Нето тежина: 5 750 kg Бруто тежина: 41 000 kg Корисна носивост: 35 250 kg 3-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 1ден Број на оглас 70206879

5 200 EUR

Цена без ДДВ

star
2008 Нето тежина: 5 750 kg Бруто тежина: 41 000 kg Корисна носивост: 35 250 kg 3-оски
Холандија, Veghel
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 38   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Semi-trailers - Container transporters/ Swap body semi-trailers
t1 old