Користени и нови Шасијски полуприколки за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
Asca S222 CL - Шасијска полуприколка: слика 1
Asca S222 CL - Шасијска полуприколка: слика 2
Asca S222 CL - Шасијска полуприколка: слика 3
Asca S222 CL - Шасијска полуприколка: слика 4
Asca S222 CL - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (46)

Asca S222 CL

Шасијска полуприколка
2010
Франција, HUTTENHEIM
Објавено: 20час 24минБрој на оглас 90002

5 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 363 534 MKD
 • ≈ 6 413 USD
2010
Франција, HUTTENHEIM
Контактирајте го продавачот
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 1
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 2
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 3
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 4
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pacton TXC.235

Шасијска полуприколка
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 1
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 2
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 3
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 4
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pacton TXC.235

Шасијска полуприколка
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Pacton ET.4 - Шасијска полуприколка: слика 1
Pacton ET.4 - Шасијска полуприколка: слика 2
Pacton ET.4 - Шасијска полуприколка: слика 3
Pacton ET.4 - Шасијска полуприколка: слика 4
Pacton ET.4 - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pacton ET.4

Шасијска полуприколка
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Pacton TXC233 - Шасијска полуприколка: слика 1
Pacton TXC233 - Шасијска полуприколка: слика 2
Pacton TXC233 - Шасијска полуприколка: слика 3
Pacton TXC233 - Шасијска полуприколка: слика 4
Pacton TXC233 - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pacton TXC233

Шасијска полуприколка
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 1
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 2
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 3
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 4
Pacton TXC.235 - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pacton TXC.235

Шасијска полуприколка
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Pacton - Шасијска полуприколка: слика 1
Pacton - Шасијска полуприколка: слика 2
Pacton - Шасијска полуприколка: слика 3
Pacton - Шасијска полуприколка: слика 4
Pacton - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pacton

Шасијска полуприколка
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
20172-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 1
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 2
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 3
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 4
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

Шасијска полуприколка
20153-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

8 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 492 928 MKD
 • ≈ 8 695 USD
20153-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 1
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 2
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 3
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 4
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

Шасијска полуприколка
20173-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

8 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 492 928 MKD
 • ≈ 8 695 USD
20173-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 1
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 2
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 3
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 4
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

Шасијска полуприколка
20173-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
20173-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 1
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 2
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 3
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 4
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

D-Tec Flexitrailer

Шасијска полуприколка
20163-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

8 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 492 928 MKD
 • ≈ 8 695 USD
20163-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
LAG O-3-CC 70 - Шасијска полуприколка: слика 1
LAG O-3-CC 70 - Шасијска полуприколка: слика 2
LAG O-3-CC 70 - Шасијска полуприколка: слика 3
LAG O-3-CC 70 - Шасијска полуприколка: слика 4
LAG O-3-CC 70 - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

LAG O-3-CC 70

Шасијска полуприколка
20093-оскиБруто тежина: 3930 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 123 232 MKD
 • ≈ 2 173 USD
20093-оскиБруто тежина: 3930 kg
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 1
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 2
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 3
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 4
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

D-Tec Flexitrailer

Шасијска полуприколка
20143-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

5 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 308 080 MKD
 • ≈ 5 434 USD
20143-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 1
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 2
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 3
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 4
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

Шасијска полуприколка
20133-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 848 MKD
 • ≈ 3 260 USD
20133-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 1
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 2
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 3
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 4
D-Tec Flexitrailer - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

D-Tec Flexitrailer

Шасијска полуприколка
20143-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

5 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 308 080 MKD
 • ≈ 5 434 USD
20143-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Van Hool 40FT - Шасијска полуприколка: слика 1
Van Hool 40FT - Шасијска полуприколка: слика 2
Van Hool 40FT - Шасијска полуприколка: слика 3
Van Hool 40FT - Шасијска полуприколка: слика 4
Van Hool 40FT - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Van Hool 40FT

Шасијска полуприколка
20153-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

5 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 308 080 MKD
 • ≈ 5 434 USD
20153-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 1
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 2
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 3
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 4
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

Шасијска полуприколка
20133-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 848 MKD
 • ≈ 3 260 USD
20133-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Kögel S24 - Шасијска полуприколка: слика 1
Kögel S24 - Шасијска полуприколка: слика 2
Kögel S24 - Шасијска полуприколка: слика 3
Kögel S24 - Шасијска полуприколка: слика 4
Kögel S24 - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kögel S24

Шасијска полуприколка
20123-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 848 MKD
 • ≈ 3 260 USD
20123-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Pacton Flex XL - Шасијска полуприколка: слика 1
Pacton Flex XL - Шасијска полуприколка: слика 2
Pacton Flex XL - Шасијска полуприколка: слика 3
Pacton Flex XL - Шасијска полуприколка: слика 4
Pacton Flex XL - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pacton Flex XL

Шасијска полуприколка
20113-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

3 000EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 184 848 MKD
 • ≈ 3 260 USD
20113-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 1
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 2
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 3
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 4
Krone SD - Шасијска полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

Шасијска полуприколка
20143-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Објавено: 1ден

2 500EUR

Цена без ДДВ

Аукција
 • ≈ 154 040 MKD
 • ≈ 2 717 USD
20143-оски
Белгија, Schenkeldijk 1-5, 2030 Antwerpen, Belgium
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Шасијски полуприколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.