Користени и нови Полуприколки за пијалоци за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки за пијалоци


12
Резултати пронајдени
Сортирај според:
Резултати по страница:
Schröder ST 11/24 Getränke, Hubdach, 3x BPW - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Schröder ST 11/24 Getränke, Hubdach, 3x BPW - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Schröder ST 11/24 Getränke, Hubdach, 3x BPW - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Schröder ST 11/24 Getränke, Hubdach, 3x BPW - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Schröder ST 11/24 Getränke, Hubdach, 3x BPW - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schröder ST 11/24 Getränke, Hubdach, 3x BPW

2013 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 190 kg 3-оски
Германија, Oberhausen
Објавено: 20час 46мин Број на оглас 7100

6 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 190 kg 3-оски
Германија, Oberhausen
email Контактирајте го продавачот
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 3901

14 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 3902

14 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Krone SDP 27 Curtainsider mit Getränke CodeXL - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Krone SDP 27 Curtainsider mit Getränke CodeXL - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Krone SDP 27 Curtainsider mit Getränke CodeXL - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Krone SDP 27 Curtainsider mit Getränke CodeXL - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Krone SDP 27 Curtainsider mit Getränke CodeXL - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Krone SDP 27 Curtainsider mit Getränke CodeXL

2013 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 29 325 kg 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7319

12 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 29 325 kg 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 3449

14 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Kempf SP 35/3 Getränkeauflieger mit Hubdach - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Kempf SP 35/3 Getränkeauflieger mit Hubdach - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Kempf SP 35/3 Getränkeauflieger mit Hubdach - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Kempf SP 35/3 Getränkeauflieger mit Hubdach - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Kempf SP 35/3 Getränkeauflieger mit Hubdach - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Kempf SP 35/3 Getränkeauflieger mit Hubdach

2013 Бруто тежина: 35 000 kg 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 7838

14 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 Бруто тежина: 35 000 kg 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 3512

14 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Schröder ST11 Mega Getränke Auflieger Tiefbett

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 3903

14 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schröder ST11/24 P4-13,5 Mega Getränkeauflieger

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
Објавено: 1ден Број на оглас 3511

14 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 28 100 kg 3-оски
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
Orten SG35 Getränke Schwanenh. 2-Fach Gekröpft Stufen - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Orten SG35 Getränke Schwanenh. 2-Fach Gekröpft Stufen - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Orten SG35 Getränke Schwanenh. 2-Fach Gekröpft Stufen - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Orten SG35 Getränke Schwanenh. 2-Fach Gekröpft Stufen - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Orten SG35 Getränke Schwanenh. 2-Fach Gekröpft Stufen - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Orten SG35 Getränke Schwanenh. 2-Fach Gekröpft Stufen

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 27 240 kg 3-оски
Германија, Viersen
Објавено: 2мес 6ден

13 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 27 240 kg 3-оски
Германија, Viersen
email Контактирајте го продавачот
Ackermann Koffer Schwenkwände Ladebordwand - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Ackermann Koffer Schwenkwände Ladebordwand - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Ackermann Koffer Schwenkwände Ladebordwand - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Ackermann Koffer Schwenkwände Ladebordwand - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Ackermann Koffer Schwenkwände Ladebordwand - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Ackermann Koffer Schwenkwände Ladebordwand

2007 Бруто тежина: 34 500 kg 3-оски
Германија, Weinheim
Објавено: 3мес 8ден

7 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 Бруто тежина: 34 500 kg 3-оски
Германија, Weinheim
email Контактирајте го продавачот
Kögel SN 24 * GETRÄNKE * HUBDACH * SAF-ACHSEN * - Полуприколка за пијалоци: слика 1
Kögel SN 24 * GETRÄNKE * HUBDACH * SAF-ACHSEN * - Полуприколка за пијалоци: слика 2
Kögel SN 24 * GETRÄNKE * HUBDACH * SAF-ACHSEN * - Полуприколка за пијалоци: слика 3
Kögel SN 24 * GETRÄNKE * HUBDACH * SAF-ACHSEN * - Полуприколка за пијалоци: слика 4
Kögel SN 24 * GETRÄNKE * HUBDACH * SAF-ACHSEN * - Полуприколка за пијалоци: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kögel SN 24 * GETRÄNKE * HUBDACH * SAF-ACHSEN *

2012 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 26 620 kg 3-оски
Германија, Babenhausen
Објавено: 4мес 22ден

8 990 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 26 620 kg 3-оски
Германија, Babenhausen
email Контактирајте го продавачот
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Semi-trailers - Beverage semi-trailers
t1 old