Користени и нови Полуприколки за низок утовар за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки за низок утовар

982
Погледнете Полуприколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 50
Noyens BE 9.8 tons trailer - Полуприколка за низок утовар: слика 1
Noyens BE 9.8 tons trailer - Полуприколка за низок утовар: слика 2
Noyens BE 9.8 tons trailer - Полуприколка за низок утовар: слика 3
Noyens BE 9.8 tons trailer - Полуприколка за низок утовар: слика 4
Noyens BE 9.8 tons trailer - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Noyens BE 9.8 tons trailer

Полуприколка за низок утовар
20072-оскиБруто тежина: 9800 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 1час 57минБрој на оглас LT0284

9 300EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 573 146 MKD
 • ≈ 9 972 USD
20072-оскиБруто тежина: 9800 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Trafideck 2 teilig Rampe, - Полуприколка за низок утовар: слика 1
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Trafideck 2 teilig Rampe, - Полуприколка за низок утовар: слика 2
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Trafideck 2 teilig Rampe, - Полуприколка за низок утовар: слика 3
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Trafideck 2 teilig Rampe, - Полуприколка за низок утовар: слика 4
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Trafideck 2 teilig Rampe, - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Trafideck 2 teilig Rampe,

Полуприколка за низок утовар
Ново20243-оскиКорисна носивост: 44500 kgБруто тежина: 54500 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 2час 30минБрој на оглас 2275

86 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 330 882 MKD
 • ≈ 92 756 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 44500 kgБруто тежина: 54500 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Tele-Semi Radmulden Trafideck - Полуприколка за низок утовар: слика 1
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Tele-Semi Radmulden Trafideck - Полуприколка за низок утовар: слика 2
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Tele-Semi Radmulden Trafideck - Полуприколка за низок утовар: слика 3
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Tele-Semi Radmulden Trafideck - Полуприколка за низок утовар: слика 4
GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Tele-Semi Radmulden Trafideck - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

GOLDHOFER STN-L3 Stepstar Tele-Semi Radmulden Trafideck

Полуприколка за низок утовар
Ново20243-оскиКорисна носивост: 37400 kgБруто тежина: 48500 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 2час 30минБрој на оглас 2274

99 350EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 6 122 811 MKD
 • ≈ 106 535 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 37400 kgБруто тежина: 48500 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
GOLDHOFER STN-L4achs Stepstar Tele Trafideck Höhe 780mm - Полуприколка за низок утовар: слика 1
GOLDHOFER STN-L4achs Stepstar Tele Trafideck Höhe 780mm - Полуприколка за низок утовар: слика 2
GOLDHOFER STN-L4achs Stepstar Tele Trafideck Höhe 780mm - Полуприколка за низок утовар: слика 3
GOLDHOFER STN-L4achs Stepstar Tele Trafideck Höhe 780mm - Полуприколка за низок утовар: слика 4
GOLDHOFER STN-L4achs Stepstar Tele Trafideck Höhe 780mm - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

GOLDHOFER STN-L4achs Stepstar Tele Trafideck Höhe 780mm

Полуприколка за низок утовар
Ново20244-оскиКорисна носивост: 47100 kgБруто тежина: 58500 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 2час 30минБрој на оглас 2276

117 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 7 241 372 MKD
 • ≈ 125 998 USD
Ново20244-оскиКорисна носивост: 47100 kgБруто тежина: 58500 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
Faymonville Multimax F-S43-AAF Extendable with ramps - Полуприколка за низок утовар: слика 1
Faymonville Multimax F-S43-AAF Extendable with ramps - Полуприколка за низок утовар: слика 2
Faymonville Multimax F-S43-AAF Extendable with ramps - Полуприколка за низок утовар: слика 3
Faymonville Multimax F-S43-AAF Extendable with ramps - Полуприколка за низок утовар: слика 4
Faymonville Multimax F-S43-AAF Extendable with ramps - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Faymonville Multimax F-S43-AAF Extendable with ramps

Полуприколка за низок утовар
20133-оскиКорисна носивост: 46800 kgБруто тежина: 59000 kg
Холандија, Wageningsestraat 17, NL-6673 DB Andelst, Postbus 68 6670 AB Zetten, The Netherlands
Објавено: 10час 53минБрој на оглас 44250

37 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 311 076 MKD
 • ≈ 40 212 USD
20133-оскиКорисна носивост: 46800 kgБруто тежина: 59000 kg
Холандија, Wageningsestraat 17, NL-6673 DB Andelst, Postbus 68 6670 AB Zetten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
MEUSBURGER MPG-6 / 6ass semi, 5x stuuras, 7,50 mtr uitschuifbaar, huif/schuifkap - Полуприколка за низок утовар: слика 1
MEUSBURGER MPG-6 / 6ass semi, 5x stuuras, 7,50 mtr uitschuifbaar, huif/schuifkap - Полуприколка за низок утовар: слика 2
MEUSBURGER MPG-6 / 6ass semi, 5x stuuras, 7,50 mtr uitschuifbaar, huif/schuifkap - Полуприколка за низок утовар: слика 3
MEUSBURGER MPG-6 / 6ass semi, 5x stuuras, 7,50 mtr uitschuifbaar, huif/schuifkap - Полуприколка за низок утовар: слика 4
MEUSBURGER MPG-6 / 6ass semi, 5x stuuras, 7,50 mtr uitschuifbaar, huif/schuifkap - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

MEUSBURGER MPG-6 / 6ass semi, 5x stuuras, 7,50 mtr uitschuifbaar, huif/schuifkap

Полуприколка за низок утовар
20096-оскиКорисна носивост: 58500 kgБруто тежина: 78000 kg
Холандија, Dorpsweg 13, NL-4221 LD - Hoogblokland, The Netherlands
Објавено: 11час 11минБрој на оглас Meusberger2009-6ass-gestuurde-semi-huifdicht-**2
Прашајте за цена
20096-оскиКорисна носивост: 58500 kgБруто тежина: 78000 kg
Холандија, Dorpsweg 13, NL-4221 LD - Hoogblokland, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Faymonville STZ-3WAAA, 49.5ton, teleskopierbar - Полуприколка за низок утовар: слика 1
Faymonville STZ-3WAAA, 49.5ton, teleskopierbar - Полуприколка за низок утовар: слика 2
Faymonville STZ-3WAAA, 49.5ton, teleskopierbar - Полуприколка за низок утовар: слика 3
Faymonville STZ-3WAAA, 49.5ton, teleskopierbar - Полуприколка за низок утовар: слика 4
Faymonville STZ-3WAAA, 49.5ton, teleskopierbar - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Faymonville STZ-3WAAA, 49.5ton, teleskopierbar

Полуприколка за низок утовар
20063-оскиКорисна носивост: 32000 kgБруто тежина: 49500 kg
Швајцарија, Wuhrstrasse 9, 7302 Landquart, Schweiz
Објавено: 13час 12мин

45 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 828 757 MKD
 • ≈ 49 219 USD
20063-оскиКорисна носивост: 32000 kgБруто тежина: 49500 kg
Швајцарија, Wuhrstrasse 9, 7302 Landquart, Schweiz
Контактирајте го продавачот
Doll S3L-0, 54ton - Полуприколка за низок утовар: слика 1
Doll S3L-0, 54ton - Полуприколка за низок утовар: слика 2
Doll S3L-0, 54ton - Полуприколка за низок утовар: слика 3
Doll S3L-0, 54ton - Полуприколка за низок утовар: слика 4
Doll S3L-0, 54ton - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Doll S3L-0, 54ton

Полуприколка за низок утовар
20023-оскиКорисна носивост: 47200 kgБруто тежина: 54000 kg
Швајцарија, Wuhrstrasse 9, 7302 Landquart, Schweiz
Објавено: 13час 13мин

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 610 124 MKD
 • ≈ 10 616 USD
20023-оскиКорисна носивост: 47200 kgБруто тежина: 54000 kg
Швајцарија, Wuhrstrasse 9, 7302 Landquart, Schweiz
Контактирајте го продавачот
Möslein 3 Achs Satteltieflader Plato 45 t GGfür Fertigt - Полуприколка за низок утовар: слика 1
Möslein 3 Achs Satteltieflader Plato 45 t GGfür Fertigt - Полуприколка за низок утовар: слика 2
Möslein 3 Achs Satteltieflader Plato 45 t GGfür Fertigt - Полуприколка за низок утовар: слика 3
Möslein 3 Achs Satteltieflader Plato 45 t GGfür Fertigt - Полуприколка за низок утовар: слика 4
Möslein 3 Achs Satteltieflader Plato 45 t GGfür Fertigt - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Möslein 3 Achs Satteltieflader Plato 45 t GGfür Fertigt

Полуприколка за низок утовар
20213-оскиКорисна носивост: 37200 kgБруто тежина: 45000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Објавено: 13час 30минБрој на оглас 136515
Прашајте за цена
20213-оскиКорисна носивост: 37200 kgБруто тежина: 45000 kg
Германија, Gulbranssonstrasse 1, D-97525 Schwebheim, Germany
Контактирајте го продавачот
ES-GE 3 VOU-18-27-1N-LG - Полуприколка за низок утовар: слика 1
ES-GE 3 VOU-18-27-1N-LG - Полуприколка за низок утовар: слика 2
ES-GE 3 VOU-18-27-1N-LG - Полуприколка за низок утовар: слика 3
ES-GE 3 VOU-18-27-1N-LG - Полуприколка за низок утовар: слика 4
ES-GE 3 VOU-18-27-1N-LG - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

ES-GE 3 VOU-18-27-1N-LG

Полуприколка за низок утовар
2008
Австрија, Bachstrasse 57, 5020 Salzburg , Austria
Објавено: 16час 50мин
Прашајте за цена
2008
Австрија, Bachstrasse 57, 5020 Salzburg , Austria
Контактирајте го продавачот
Nooteboom OSD 4803 EB - Полуприколка за низок утовар: слика 1
Nooteboom OSD 4803 EB - Полуприколка за низок утовар: слика 2
Nooteboom OSD 4803 EB - Полуприколка за низок утовар: слика 3

Nooteboom OSD 4803 EB

Полуприколка за низок утовар
Ново3-оскиКорисна носивост: 30000 kg
Франција, ZAC de L'Epinette, Rue des Clauviers 615, 59476 SECLIN CEDEX, France
Објавено: 19час 10мин
Прашајте за цена
Ново3-оскиКорисна носивост: 30000 kg
Франција, ZAC de L'Epinette, Rue des Clauviers 615, 59476 SECLIN CEDEX, France
Контактирајте го продавачот
Broshuis Semi dieplader 2x uitschuifbaar 3 assen hydrolisch gestuurd met afstand - Полуприколка за низок утовар: слика 1
Broshuis Semi dieplader 2x uitschuifbaar 3 assen hydrolisch gestuurd met afstand - Полуприколка за низок утовар: слика 2
Broshuis Semi dieplader 2x uitschuifbaar 3 assen hydrolisch gestuurd met afstand - Полуприколка за низок утовар: слика 3
Broshuis Semi dieplader 2x uitschuifbaar 3 assen hydrolisch gestuurd met afstand - Полуприколка за низок утовар: слика 4
Broshuis Semi dieplader 2x uitschuifbaar 3 assen hydrolisch gestuurd met afstand - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Broshuis Semi dieplader 2x uitschuifbaar 3 assen hydrolisch gestuurd met afstand

Полуприколка за низок утовар
20183-оскиКорисна носивост: 38900 kgБруто тежина: 53000 kg
Холандија, Vijfhuizen, Netherlands
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
20183-оскиКорисна носивост: 38900 kgБруто тежина: 53000 kg
Холандија, Vijfhuizen, Netherlands
Контактирајте го продавачот
FAYMONVILLE TLSTN3AU Tri/A 11.9 m - 17 m Extendable ... - Полуприколка за низок утовар: слика 1
FAYMONVILLE TLSTN3AU Tri/A 11.9 m - 17 m Extendable ... - Полуприколка за низок утовар: слика 2
FAYMONVILLE TLSTN3AU Tri/A 11.9 m - 17 m Extendable ... - Полуприколка за низок утовар: слика 3
FAYMONVILLE TLSTN3AU Tri/A 11.9 m - 17 m Extendable ... - Полуприколка за низок утовар: слика 4
FAYMONVILLE TLSTN3AU Tri/A 11.9 m - 17 m Extendable ... - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

FAYMONVILLE TLSTN3AU Tri/A 11.9 m - 17 m Extendable ...

Полуприколка за низок утовар
2005
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
2005
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
ACTM B31315 Tri/A Remorque Porte Engins - Полуприколка за низок утовар: слика 1
ACTM B31315 Tri/A Remorque Porte Engins - Полуприколка за низок утовар: слика 2
ACTM B31315 Tri/A Remorque Porte Engins - Полуприколка за низок утовар: слика 3
ACTM B31315 Tri/A Remorque Porte Engins - Полуприколка за низок утовар: слика 4
ACTM B31315 Tri/A Remorque Porte Engins - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (32)

ACTM B31315 Tri/A Remorque Porte Engins

Полуприколка за низок утовар
2002
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
2002
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
ROBUSTE KAISER Quad/A Semi-Remorque Porte-Engi ... - Полуприколка за низок утовар: слика 1
ROBUSTE KAISER Quad/A Semi-Remorque Porte-Engi ... - Полуприколка за низок утовар: слика 2
ROBUSTE KAISER Quad/A Semi-Remorque Porte-Engi ... - Полуприколка за низок утовар: слика 3
ROBUSTE KAISER Quad/A Semi-Remorque Porte-Engi ... - Полуприколка за низок утовар: слика 4
ROBUSTE KAISER Quad/A Semi-Remorque Porte-Engi ... - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (46)

ROBUSTE KAISER Quad/A Semi-Remorque Porte-Engi ...

Полуприколка за низок утовар
2003
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
2003
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
ROBUSTE KAISER Tri/A - Полуприколка за низок утовар: слика 1
ROBUSTE KAISER Tri/A - Полуприколка за низок утовар: слика 2
ROBUSTE KAISER Tri/A - Полуприколка за низок утовар: слика 3
ROBUSTE KAISER Tri/A - Полуприколка за низок утовар: слика 4
ROBUSTE KAISER Tri/A - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (41)

ROBUSTE KAISER Tri/A

Полуприколка за низок утовар
2006
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
2006
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
ACTM 25 t T/A Semi-Remorque Porte Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 1
ACTM 25 t T/A Semi-Remorque Porte Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 2
ACTM 25 t T/A Semi-Remorque Porte Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 3
ACTM 25 t T/A Semi-Remorque Porte Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 4
ACTM 25 t T/A Semi-Remorque Porte Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

ACTM 25 t T/A Semi-Remorque Porte Engin

Полуприколка за низок утовар
1989
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
1989
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
GOURDON 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 1
GOURDON 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 2
GOURDON 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 3
GOURDON 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 4
GOURDON 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

GOURDON 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux

Полуприколка за низок утовар
2019
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
2019
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
GOURDON FRERES 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 1
GOURDON FRERES 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 2
GOURDON FRERES 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 3
GOURDON FRERES 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 4
GOURDON FRERES 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

GOURDON FRERES 3500 kg T/A Remorque 2 Essieux

Полуприколка за низок утовар
2019
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
2019
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
KAISER S4503F Semi-Remorque Porte-Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 1
KAISER S4503F Semi-Remorque Porte-Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 2
KAISER S4503F Semi-Remorque Porte-Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 3
KAISER S4503F Semi-Remorque Porte-Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 4
KAISER S4503F Semi-Remorque Porte-Engin - Полуприколка за низок утовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (39)

KAISER S4503F Semi-Remorque Porte-Engin

Полуприколка за низок утовар
1999
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Објавено: 1ден
Аукција
1999
Франција, ST AUBIN SUR GAILLON, FRA
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 50
1 / 50
T1 new listing page - Полуприколки за низок утовар
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.