Користени и нови Полуприколки за дрва за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки за дрва


   Страница 1 од 4 1/4   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Schwarzmüller 3-A Rungensattel 6xExte144S 5560kg NEU sofort - Полуприколка за дрва: слика 1
Schwarzmüller 3-A Rungensattel 6xExte144S 5560kg NEU sofort - Полуприколка за дрва: слика 2
Schwarzmüller 3-A Rungensattel 6xExte144S 5560kg NEU sofort - Полуприколка за дрва: слика 3
Schwarzmüller 3-A Rungensattel 6xExte144S 5560kg NEU sofort - Полуприколка за дрва: слика 4
Schwarzmüller 3-A Rungensattel 6xExte144S 5560kg NEU sofort - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schwarzmüller 3-A Rungensattel 6xExte144S 5560kg NEU sofort

2023 Ново Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 440 kg 3-оски
Германија, Furth im Wald
Објавено: 27ден Број на оглас 520374
Прашајте за цена
star
2023 Ново Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 440 kg 3-оски
Германија, Furth im Wald
email Контактирајте го продавачот
MONTENEGRO SP-35-10.5P - Полуприколка за дрва: слика 1
MONTENEGRO SP-35-10.5P - Полуприколка за дрва: слика 2
MONTENEGRO SP-35-10.5P - Полуприколка за дрва: слика 3
MONTENEGRO SP-35-10.5P - Полуприколка за дрва: слика 4

MONTENEGRO SP-35-10.5P

1993 Нето тежина: 6 150 kg Бруто тежина: 40 150 kg Корисна носивост: 34 000 kg 3-оски
Португалија, São João de Ver
Објавено: 3мес 25ден Број на оглас BE25417

4 000 EUR

star
1993 Нето тежина: 6 150 kg Бруто тежина: 40 150 kg Корисна носивост: 34 000 kg 3-оски
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
ZASŁAW TRAILIS D-651 - Полуприколка за дрва: слика 1
ZASŁAW TRAILIS D-651 - Полуприколка за дрва: слика 2
ZASŁAW TRAILIS D-651 - Полуприколка за дрва: слика 3
ZASŁAW TRAILIS D-651 - Полуприколка за дрва: слика 4
ZASŁAW TRAILIS D-651 - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

ZASŁAW TRAILIS D-651

2012 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 31 340 kg 3-оски
Чешка република, Praha
Објавено: 2ден

6 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 31 340 kg 3-оски
Чешка република, Praha
email Контактирајте го продавачот
UMIKOV NPK 39 - Полуприколка за дрва: слика 1
UMIKOV NPK 39 - Полуприколка за дрва: слика 2
UMIKOV NPK 39 - Полуприколка за дрва: слика 3
UMIKOV NPK 39 - Полуприколка за дрва: слика 4
UMIKOV NPK 39 - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

UMIKOV NPK 39

2020 Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 35 850 kg 3-оски
Чешка република, Praha
Објавено: 2ден

18 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 35 850 kg 3-оски
Чешка република, Praha
email Контактирајте го продавачот
Dennison FLAT - EXTENDER - Полуприколка за дрва: слика 1
Dennison FLAT - EXTENDER - Полуприколка за дрва: слика 2
Dennison FLAT - EXTENDER - Полуприколка за дрва: слика 3
Dennison FLAT - EXTENDER - Полуприколка за дрва: слика 4
Dennison FLAT - EXTENDER - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Dennison FLAT - EXTENDER

2015
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 3ден Број на оглас C399089
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2015
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
email Контактирајте го продавачот
Dennison TIMBER CRANE SKELETAL - Полуприколка за дрва: слика 1
Dennison TIMBER CRANE SKELETAL - Полуприколка за дрва: слика 2
Dennison TIMBER CRANE SKELETAL - Полуприколка за дрва: слика 3
Dennison TIMBER CRANE SKELETAL - Полуприколка за дрва: слика 4
Dennison TIMBER CRANE SKELETAL - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Dennison TIMBER CRANE SKELETAL

2007
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 3ден Број на оглас C257817
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2007
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
email Контактирајте го продавачот
Kögel S24-1 - Полуприколка за дрва: слика 1
Kögel S24-1 - Полуприколка за дрва: слика 2
Kögel S24-1 - Полуприколка за дрва: слика 3
Kögel S24-1 - Полуприколка за дрва: слика 4
Kögel S24-1 - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kögel S24-1

2020 Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 37 570 kg 3-оски
Чешка република, Nové Strašecí
Објавено: 4ден Број на оглас 254554

18 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 37 570 kg 3-оски
Чешка република, Nové Strašecí
email Контактирајте го продавачот
 New - Timber Transport Semi Trailer Customize - 2023 - Domex - Полуприколка за дрва: слика 1
 New - Timber Transport Semi Trailer Customize - 2023 - Domex - Полуприколка за дрва: слика 2
 New - Timber Transport Semi Trailer Customize - 2023 - Domex - Полуприколка за дрва: слика 3
 New - Timber Transport Semi Trailer Customize - 2023 - Domex - Полуприколка за дрва: слика 4
 New - Timber Transport Semi Trailer Customize - 2023 - Domex - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)
videocam

New - Timber Transport Semi Trailer Customize - 2023 - Domex

2023 Ново 2-оски
Турција, Karatay / Konya
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
star
2023 Ново 2-оски
Турција, Karatay / Konya
email Контактирајте го продавачот
Özgül New - Полуприколка за дрва: слика 1
Özgül New - Полуприколка за дрва: слика 2
Özgül New - Полуприколка за дрва: слика 3
Özgül New - Полуприколка за дрва: слика 4
Özgül New - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Özgül New

2020 Ново 3-оски
Турција, Konya
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
star
2020 Ново 3-оски
Турција, Konya
email Контактирајте го продавачот
 New Timber Transport Semi Trailer - 2023 - Domex Bunks - Полуприколка за дрва: слика 1
 New Timber Transport Semi Trailer - 2023 - Domex Bunks - Полуприколка за дрва: слика 2
 New Timber Transport Semi Trailer - 2023 - Domex Bunks - Полуприколка за дрва: слика 3
 New Timber Transport Semi Trailer - 2023 - Domex Bunks - Полуприколка за дрва: слика 4
 New Timber Transport Semi Trailer - 2023 - Domex Bunks - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)
videocam

New Timber Transport Semi Trailer - 2023 - Domex Bunks

2023 Ново Нето тежина: 6 981 kg Бруто тежина: 41 980 kg Корисна носивост: 35 000 kg 3-оски
Турција, Karatay / Konya
Објавено: 7ден

26 000 EUR

star
2023 Ново Нето тежина: 6 981 kg Бруто тежина: 41 980 kg Корисна носивост: 35 000 kg 3-оски
Турција, Karatay / Konya
email Контактирајте го продавачот
Närko Wood transport, Steel suspension - Полуприколка за дрва: слика 1
Närko Wood transport, Steel suspension - Полуприколка за дрва: слика 2
Närko Wood transport, Steel suspension - Полуприколка за дрва: слика 3
Närko Wood transport, Steel suspension - Полуприколка за дрва: слика 4
Närko Wood transport, Steel suspension - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Närko Wood transport, Steel suspension

2016 Нето тежина: 7 000 kg Бруто тежина: 40 500 kg Корисна носивост: 33 500 kg
Холандија, Ede
Објавено: 10ден Број на оглас 033211

5 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 7 000 kg Бруто тежина: 40 500 kg Корисна носивост: 33 500 kg
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
PAVIC 3-Achs Plattform-Auflieger/Leergew. ca. 7,1t - Полуприколка за дрва: слика 1
PAVIC 3-Achs Plattform-Auflieger/Leergew. ca. 7,1t - Полуприколка за дрва: слика 2
PAVIC 3-Achs Plattform-Auflieger/Leergew. ca. 7,1t - Полуприколка за дрва: слика 3
PAVIC 3-Achs Plattform-Auflieger/Leergew. ca. 7,1t - Полуприколка за дрва: слика 4
PAVIC 3-Achs Plattform-Auflieger/Leergew. ca. 7,1t - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

PAVIC 3-Achs Plattform-Auflieger/Leergew. ca. 7,1t

2023 Ново Бруто тежина: 40 000 kg Корисна носивост: 32 900 kg 3-оски
Германија, Petershagen
Објавено: 12ден Број на оглас w
Прашајте за цена
star
2023 Ново Бруто тежина: 40 000 kg Корисна носивост: 32 900 kg 3-оски
Германија, Petershagen
email Контактирајте го продавачот
PAVIC Holzauflieger mit 8 Schemel und 16 Rungen Miete - Полуприколка за дрва: слика 1
PAVIC Holzauflieger mit 8 Schemel und 16 Rungen Miete - Полуприколка за дрва: слика 2
PAVIC Holzauflieger mit 8 Schemel und 16 Rungen Miete - Полуприколка за дрва: слика 3

PAVIC Holzauflieger mit 8 Schemel und 16 Rungen Miete

2023 Ново Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 30 300 kg 3-оски
Германија, Petershagen
Објавено: 12ден

44 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2023 Ново Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 30 300 kg 3-оски
Германија, Petershagen
email Контактирајте го продавачот
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 1
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 2
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 3
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 4
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen

2020 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 31 180 kg 3-оски
Германија, Petershagen
Објавено: 12ден Број на оглас w 5989

33 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 31 180 kg 3-оски
Германија, Petershagen
email Контактирајте го продавачот
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 1
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 2
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 3
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 4
PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

PAVIC Holzauflieger mit Schemel und Rungen

2020 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 31 180 kg 3-оски
Германија, Petershagen
Објавено: 12ден Број на оглас w 6272

35 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 31 180 kg 3-оски
Германија, Petershagen
email Контактирајте го продавачот
ZASŁAW D-651 A, 2x LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 1
ZASŁAW D-651 A, 2x LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 2
ZASŁAW D-651 A, 2x LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 3
ZASŁAW D-651 A, 2x LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 4
ZASŁAW D-651 A, 2x LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

ZASŁAW D-651 A, 2x LIFTING AXLE, AXLES 9t

2016 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 33 200 kg 3-оски
Чешка република, Praha
Објавено: 12ден

8 200 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 33 200 kg 3-оски
Чешка република, Praha
email Контактирајте го продавачот
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 1
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 2
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 3
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 4
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel

2020 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 32 850 kg 3-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 6377

29 052 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 32 850 kg 3-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller 3-Achs Holzauflieger 3-Achs Holzauflieger, Liftachse, MEHRFACH VORHANDEN! - Полуприколка за дрва: слика 1
Schwarzmüller 3-Achs Holzauflieger 3-Achs Holzauflieger, Liftachse, MEHRFACH VORHANDEN! - Полуприколка за дрва: слика 2
Schwarzmüller 3-Achs Holzauflieger 3-Achs Holzauflieger, Liftachse, MEHRFACH VORHANDEN! - Полуприколка за дрва: слика 3
Schwarzmüller 3-Achs Holzauflieger 3-Achs Holzauflieger, Liftachse, MEHRFACH VORHANDEN! - Полуприколка за дрва: слика 4
Schwarzmüller 3-Achs Holzauflieger 3-Achs Holzauflieger, Liftachse, MEHRFACH VORHANDEN! - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Schwarzmüller 3-Achs Holzauflieger 3-Achs Holzauflieger, Liftachse, MEHRFACH VORHANDEN!

2021 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 32 850 kg 3-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 9785

34 452 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 32 850 kg 3-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 - Plattform - Полуприколка за дрва: слика 1
 - Plattform - Полуприколка за дрва: слика 2
 - Plattform - Полуприколка за дрва: слика 3
 - Plattform - Полуприколка за дрва: слика 4

- Plattform

1994 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 28 570 kg 3-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 14585

12 852 EUR

Цена без ДДВ

star
1994 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 28 570 kg 3-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Doll LOGO 21 Typ T10-8 LOGO 21 Typ T10-8, neuwertig - Полуприколка за дрва: слика 1
Doll LOGO 21 Typ T10-8 LOGO 21 Typ T10-8, neuwertig - Полуприколка за дрва: слика 2
Doll LOGO 21 Typ T10-8 LOGO 21 Typ T10-8, neuwertig - Полуприколка за дрва: слика 3
Doll LOGO 21 Typ T10-8 LOGO 21 Typ T10-8, neuwertig - Полуприколка за дрва: слика 4
Doll LOGO 21 Typ T10-8 LOGO 21 Typ T10-8, neuwertig - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Doll LOGO 21 Typ T10-8 LOGO 21 Typ T10-8, neuwertig

2020 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 30 400 kg 2-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 86097

88 452 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 30 400 kg 2-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 1
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 2
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 3
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 4
 Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Pavic Holzauflieger Pavic Holzauflieger , 3-Achsen, 8 Schemel

2020 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 32 850 kg 3-оски
Белгија, Roksem
Објавено: 14ден Број на оглас 6378

29 052 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 32 850 kg 3-оски
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller RSA 3/E, SAF, LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 1
Schwarzmüller RSA 3/E, SAF, LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 2
Schwarzmüller RSA 3/E, SAF, LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 3
Schwarzmüller RSA 3/E, SAF, LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 4
Schwarzmüller RSA 3/E, SAF, LIFTING AXLE, AXLES 9t - Полуприколка за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller RSA 3/E, SAF, LIFTING AXLE, AXLES 9t

2018 Бруто тежина: 44 000 kg Корисна носивост: 37 640 kg 3-оски
Чешка република, Praha
Објавено: 16ден

16 700 EUR

Цена без ДДВ

star
2018 Бруто тежина: 44 000 kg Корисна носивост: 37 640 kg 3-оски
Чешка република, Praha
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 4   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Semi-trailers - Timber semi-trailers
t1 old