Користени и нови Полуприколки за добиток за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки за добиток

39
Погледнете Полуприколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
Western WF-6DTV Állatszállító félpótkocsi - Полуприколка за добиток: слика 1
Western WF-6DTV Állatszállító félpótkocsi - Полуприколка за добиток: слика 2
Western WF-6DTV Állatszállító félpótkocsi - Полуприколка за добиток: слика 3
Western WF-6DTV Állatszállító félpótkocsi - Полуприколка за добиток: слика 4
Western WF-6DTV Állatszállító félpótkocsi - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Western WF-6DTV Állatszállító félpótkocsi

Полуприколка за добиток
Ново2022
Унгарија, Budapest
Објавено: 7денБрој на оглас MOM2453

21 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 304 285 MKD
 • ≈ 22 672 USD
Ново2022
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
KA-BA SAT 36/135 3.Stock Viehauflieger,Hubdach - Полуприколка за добиток: слика 1
KA-BA SAT 36/135 3.Stock Viehauflieger,Hubdach - Полуприколка за добиток: слика 2
KA-BA SAT 36/135 3.Stock Viehauflieger,Hubdach - Полуприколка за добиток: слика 3
KA-BA SAT 36/135 3.Stock Viehauflieger,Hubdach - Полуприколка за добиток: слика 4
KA-BA SAT 36/135 3.Stock Viehauflieger,Hubdach - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

KA-BA SAT 36/135 3.Stock Viehauflieger,Hubdach

Полуприколка за добиток
20113-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 9234

32 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 999 494 MKD
 • ≈ 34 757 USD
20113-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Контактирајте го продавачот
Pezzaioli 3.Stock Cattle-Cruiser Hals+Tiefbett Typ2 - Полуприколка за добиток: слика 1
Pezzaioli 3.Stock Cattle-Cruiser Hals+Tiefbett Typ2 - Полуприколка за добиток: слика 2
Pezzaioli 3.Stock Cattle-Cruiser Hals+Tiefbett Typ2 - Полуприколка за добиток: слика 3
Pezzaioli 3.Stock Cattle-Cruiser Hals+Tiefbett Typ2 - Полуприколка за добиток: слика 4
Pezzaioli 3.Stock Cattle-Cruiser Hals+Tiefbett Typ2 - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Pezzaioli 3.Stock Cattle-Cruiser Hals+Tiefbett Typ2

Полуприколка за добиток
20143-оскиКорисна носивост: 22000 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 6851

49 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 069 992 MKD
 • ≈ 53 366 USD
20143-оскиКорисна носивост: 22000 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Контактирајте го продавачот
Pezzaioli SBA 63/3.Stock, Aggregat, Hubdach, Tränke - Полуприколка за добиток: слика 1
Pezzaioli SBA 63/3.Stock, Aggregat, Hubdach, Tränke - Полуприколка за добиток: слика 2
Pezzaioli SBA 63/3.Stock, Aggregat, Hubdach, Tränke - Полуприколка за добиток: слика 3
Pezzaioli SBA 63/3.Stock, Aggregat, Hubdach, Tränke - Полуприколка за добиток: слика 4
Pezzaioli SBA 63/3.Stock, Aggregat, Hubdach, Tränke - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pezzaioli SBA 63/3.Stock, Aggregat, Hubdach, Tränke

Полуприколка за добиток
20153-оскиКорисна носивост: 22700 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 4225

44 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 762 378 MKD
 • ≈ 48 018 USD
20153-оскиКорисна носивост: 22700 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Контактирајте го продавачот
Gray&Adams Cattelcruiser 2.Stock m. Ladelift - Полуприколка за добиток: слика 1
Gray&Adams Cattelcruiser 2.Stock m. Ladelift - Полуприколка за добиток: слика 2
Gray&Adams Cattelcruiser 2.Stock m. Ladelift - Полуприколка за добиток: слика 3
Gray&Adams Cattelcruiser 2.Stock m. Ladelift - Полуприколка за добиток: слика 4
Gray&Adams Cattelcruiser 2.Stock m. Ladelift - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Gray&Adams Cattelcruiser 2.Stock m. Ladelift

Полуприколка за добиток
20053-оскиКорисна носивост: 24000 kgБруто тежина: 37000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 8076

18 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 138 173 MKD
 • ≈ 19 785 USD
20053-оскиКорисна носивост: 24000 kgБруто тежина: 37000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Контактирајте го продавачот
Finkl SAV 35 *Unfallschaden* - Полуприколка за добиток: слика 1
Finkl SAV 35 *Unfallschaden* - Полуприколка за добиток: слика 2
Finkl SAV 35 *Unfallschaden* - Полуприколка за добиток: слика 3
Finkl SAV 35 *Unfallschaden* - Полуприколка за добиток: слика 4
Finkl SAV 35 *Unfallschaden* - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Finkl SAV 35 *Unfallschaden*

Полуприколка за добиток
20203-оскиБруто тежина: 35000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Објавено: 13денБрој на оглас 4518

16 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 015 127 MKD
 • ≈ 17 646 USD
20203-оскиБруто тежина: 35000 kg
Германија, Industriestraße 2 48739 Legden, Germany
Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller SPA3/E Euro1 Geflügeltransport Gitterboxen*ALCOA - Полуприколка за добиток: слика 1
Schwarzmüller SPA3/E Euro1 Geflügeltransport Gitterboxen*ALCOA - Полуприколка за добиток: слика 2
Schwarzmüller SPA3/E Euro1 Geflügeltransport Gitterboxen*ALCOA - Полуприколка за добиток: слика 3
Schwarzmüller SPA3/E Euro1 Geflügeltransport Gitterboxen*ALCOA - Полуприколка за добиток: слика 4
Schwarzmüller SPA3/E Euro1 Geflügeltransport Gitterboxen*ALCOA - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schwarzmüller SPA3/E Euro1 Geflügeltransport Gitterboxen*ALCOA

Полуприколка за добиток
20013-оскиКорисна носивост: 26140 kgБруто тежина: 33500 kg
Германија, Schachtweg 10 a 09599 Freiberg Germany
Објавено: 13ден

2 990EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 183 953 MKD
 • ≈ 3 197 USD
20013-оскиКорисна носивост: 26140 kgБруто тежина: 33500 kg
Германија, Schachtweg 10 a 09599 Freiberg Germany
Контактирајте го продавачот
HR Trailer - Horse transporter BE trailer - 5 horses + cabine - Полуприколка за добиток: слика 1
HR Trailer - Horse transporter BE trailer - 5 horses + cabine - Полуприколка за добиток: слика 2
HR Trailer - Horse transporter BE trailer - 5 horses + cabine - Полуприколка за добиток: слика 3
HR Trailer - Horse transporter BE trailer - 5 horses + cabine - Полуприколка за добиток: слика 4
HR Trailer - Horse transporter BE trailer - 5 horses + cabine - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (33)

HR Trailer - Horse transporter BE trailer - 5 horses + cabine

Полуприколка за добиток
19912-оскиБруто тежина: 7500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 14денБрој на оглас LT0298

12 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 787 493 MKD
 • ≈ 13 689 USD
19912-оскиБруто тежина: 7500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Pezzaioli SBA31 5 poziomów - Полуприколка за добиток: слика 1
Pezzaioli SBA31 5 poziomów - Полуприколка за добиток: слика 2
Pezzaioli SBA31 5 poziomów - Полуприколка за добиток: слика 3
Pezzaioli SBA31 5 poziomów - Полуприколка за добиток: слика 4
Pezzaioli SBA31 5 poziomów - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Pezzaioli SBA31 5 poziomów

Полуприколка за добиток
20123-оскиКорисна носивост: 22500 kgБруто тежина: 35000 kg
Полска, Wolsztyn
Објавено: 15ден

27 000EUR

 • ≈ 1 661 118 MKD
 • ≈ 28 875 USD
20123-оскиКорисна носивост: 22500 kgБруто тежина: 35000 kg
Полска, Wolsztyn
Контактирајте го продавачот
Pezzaioli SCT63U - Полуприколка за добиток: слика 1
Pezzaioli SCT63U - Полуприколка за добиток: слика 2
Pezzaioli SCT63U - Полуприколка за добиток: слика 3
Pezzaioli SCT63U - Полуприколка за добиток: слика 4
Pezzaioli SCT63U - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pezzaioli SCT63U

Полуприколка за добиток
20013-оски
Литванија, Vilnius
Објавено: 1мес 9денБрој на оглас 849159

14 900EUR

 • ≈ 916 691 MKD
 • ≈ 15 934 USD
20013-оски
Литванија, Vilnius
Контактирајте го продавачот
HMF 3 DECKS LIVE ANIMALS lifting roof - Полуприколка за добиток: слика 1
HMF 3 DECKS LIVE ANIMALS lifting roof - Полуприколка за добиток: слика 2
HMF 3 DECKS LIVE ANIMALS lifting roof - Полуприколка за добиток: слика 3
HMF 3 DECKS LIVE ANIMALS lifting roof - Полуприколка за добиток: слика 4
HMF 3 DECKS LIVE ANIMALS lifting roof - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

HMF 3 DECKS LIVE ANIMALS lifting roof

Полуприколка за добиток
20143-оскиКорисна носивост: 26420 kgБруто тежина: 45000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 1мес 19денБрој на оглас 306606

15 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 981 290 MKD
 • ≈ 17 057 USD
20143-оскиКорисна носивост: 26420 kgБруто тежина: 45000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Menke Dyretransport 3 etager = 66,9m3 - Полуприколка за добиток: слика 1
Menke Dyretransport 3 etager = 66,9m3 - Полуприколка за добиток: слика 2
Menke Dyretransport 3 etager = 66,9m3 - Полуприколка за добиток: слика 3
Menke Dyretransport 3 etager = 66,9m3 - Полуприколка за добиток: слика 4
Menke Dyretransport 3 etager = 66,9m3 - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Menke Dyretransport 3 etager = 66,9m3

Полуприколка за добиток
2004Корисна носивост: 23180 kgБруто тежина: 35000 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 1мес 23ден
Прашајте за цена
2004Корисна носивост: 23180 kgБруто тежина: 35000 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
Pezzaioli SBA31-SR 3 Stock "Neu" im Zulauf - Полуприколка за добиток: слика 1
Pezzaioli SBA31-SR 3 Stock "Neu" im Zulauf - Полуприколка за добиток: слика 2
Pezzaioli SBA31-SR 3 Stock "Neu" im Zulauf - Полуприколка за добиток: слика 3
Pezzaioli SBA31-SR 3 Stock "Neu" im Zulauf - Полуприколка за добиток: слика 4
Pezzaioli SBA31-SR 3 Stock "Neu" im Zulauf - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pezzaioli SBA31-SR 3 Stock "Neu" im Zulauf

Полуприколка за добиток
Ново20243-оскиКорисна носивост: 27600 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Објавено: 1мес 24ден
Прашајте за цена
Ново20243-оскиКорисна носивост: 27600 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Контактирајте го продавачот
Pezzaioli SBA 31 - Полуприколка за добиток: слика 1
Pezzaioli SBA 31 - Полуприколка за добиток: слика 2
Pezzaioli SBA 31 - Полуприколка за добиток: слика 3
Pezzaioli SBA 31 - Полуприколка за добиток: слика 4
Pezzaioli SBA 31 - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Pezzaioli SBA 31

Полуприколка за добиток
Ново20243-оскиКорисна носивост: 26000 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Zonnekracht 12, 7671 RP Vriezenveen, NETHERLANDS
Објавено: 2мес 2денБрој на оглас OV95GB
Прашајте за цена
Ново20243-оскиКорисна носивост: 26000 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Zonnekracht 12, 7671 RP Vriezenveen, NETHERLANDS
Контактирајте го продавачот
Berdex O4/DA - Полуприколка за добиток: слика 1
Berdex O4/DA - Полуприколка за добиток: слика 2
Berdex O4/DA - Полуприколка за добиток: слика 3
Berdex O4/DA - Полуприколка за добиток: слика 4
Berdex O4/DA - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Berdex O4/DA

Полуприколка за добиток
20123-оскиКорисна носивост: 28420 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Zonnekracht 12, 7671 RP Vriezenveen, NETHERLANDS
Објавено: 2мес 2денБрој на оглас OL09TL

47 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 922 337 MKD
 • ≈ 50 799 USD
20123-оскиКорисна носивост: 28420 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Zonnekracht 12, 7671 RP Vriezenveen, NETHERLANDS
Контактирајте го продавачот
Menke-Janzen 3 Stock Hubdach Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 1
Menke-Janzen 3 Stock Hubdach Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 2
Menke-Janzen 3 Stock Hubdach Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 3
Menke-Janzen 3 Stock Hubdach Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 4
Menke-Janzen 3 Stock Hubdach Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Menke-Janzen 3 Stock Hubdach Lenkachse

Полуприколка за добиток
Ново20243-оскиКорисна носивост: 27240 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Објавено: 2мес 11ден
Прашајте за цена
Ново20243-оскиКорисна носивост: 27240 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Контактирајте го продавачот
Pezzaioli 4 stock 121,50m2 - Полуприколка за добиток: слика 1
Pezzaioli 4 stock 121,50m2 - Полуприколка за добиток: слика 2
Pezzaioli 4 stock 121,50m2 - Полуприколка за добиток: слика 3
Pezzaioli 4 stock 121,50m2 - Полуприколка за добиток: слика 4
Pezzaioli 4 stock 121,50m2 - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Pezzaioli 4 stock 121,50m2

Полуприколка за добиток
20143-оскиКорисна носивост: 27000 kgБруто тежина: 39000 kg
Данска, Oksbølvej 83 DK 6500 Vojens, Denmark
Објавено: 2мес 15денБрој на оглас 1954

40 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 460 916 MKD
 • ≈ 42 778 USD
20143-оскиКорисна носивост: 27000 kgБруто тежина: 39000 kg
Данска, Oksbølvej 83 DK 6500 Vojens, Denmark
Контактирајте го продавачот
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 1
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 2
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 3
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 4
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse

Полуприколка за добиток
20103-оскиКорисна носивост: 27240 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Објавено: 3мес 9ден
Прашајте за цена
20103-оскиКорисна носивост: 27240 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Контактирајте го продавачот
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 1
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 2
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 3
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 4
Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Menke-Janzen 4 Stock Vollalu Typ 2 Lenkachse

Полуприколка за добиток
20103-оскиКорисна носивост: 27240 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Објавено: 3мес 9ден
Прашајте за цена
20103-оскиКорисна носивост: 27240 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Контактирајте го продавачот
Menke-Janzen Menke 4 Stock Lenk Lift Typ2 Lüfter Dusche Tränk - Полуприколка за добиток: слика 1
Menke-Janzen Menke 4 Stock Lenk Lift Typ2 Lüfter Dusche Tränk - Полуприколка за добиток: слика 2
Menke-Janzen Menke 4 Stock Lenk Lift Typ2 Lüfter Dusche Tränk - Полуприколка за добиток: слика 3
Menke-Janzen Menke 4 Stock Lenk Lift Typ2 Lüfter Dusche Tränk - Полуприколка за добиток: слика 4
Menke-Janzen Menke 4 Stock Lenk Lift Typ2 Lüfter Dusche Tränk - Полуприколка за добиток: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Menke-Janzen Menke 4 Stock Lenk Lift Typ2 Lüfter Dusche Tränk

Полуприколка за добиток
20113-оскиКорисна носивост: 27240 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Објавено: 3мес 9ден
Прашајте за цена
20113-оскиКорисна носивост: 27240 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Tönsholter Weg 1, D-46282 Dorsten, Germany
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Полуприколки за добиток
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.