Користени и нови Полуприколки со подвижен под за истовар за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки со подвижен под за истовар

220
Погледнете Полуприколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 11
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
TOP

Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW

Полуприколка со подвижен под за истовар
Ново20243-оскиКорисна носивост: 34008 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас PO104952.

59 800EUR

 • ≈ 3 685 396 MKD
 • ≈ 64 125 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 34008 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull Electric Roller Bed - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Schmitz Cargobull Electric Roller Bed - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Schmitz Cargobull Electric Roller Bed - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Schmitz Cargobull Electric Roller Bed - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Schmitz Cargobull Electric Roller Bed - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)
TOP

Schmitz Cargobull Electric Roller Bed

Полуприколка со подвижен под за истовар
Ирска, BREAFFY BUSINESS PARK, BREAFFY ROAD, CASTLEBAR, MAYO, IRELAND
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
Ирска, BREAFFY BUSINESS PARK, BREAFFY ROAD, CASTLEBAR, MAYO, IRELAND
Контактирајте го продавачот
Knapen Schubboden AGRAR 60m³ SOFORT verfügbar - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Schubboden AGRAR 60m³ SOFORT verfügbar - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2

Knapen Schubboden AGRAR 60m³ SOFORT verfügbar

Полуприколка со подвижен под за истовар
Ново20243-оскиКорисна носивост: 29400 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Auf der Tappenau 15, 32469 Petershagen, Germany
Објавено: 6мин Број на оглас 10041

66 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 122 960 MKD
 • ≈ 71 738 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 29400 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Auf der Tappenau 15, 32469 Petershagen, Germany
Контактирајте го продавачот
Stas S300ZX, 92m³, 10mm Boden, Alu-Felgen, Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Stas S300ZX, 92m³, 10mm Boden, Alu-Felgen, Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Stas S300ZX, 92m³, 10mm Boden, Alu-Felgen, Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Stas S300ZX, 92m³, 10mm Boden, Alu-Felgen, Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Stas S300ZX, 92m³, 10mm Boden, Alu-Felgen, Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Stas S300ZX, 92m³, 10mm Boden, Alu-Felgen, Alcoa

Полуприколка со подвижен под за истовар
20173-оскиКорисна носивост: 28320 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 25мин Број на оглас SI82856

26 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 657 812 MKD
 • ≈ 28 845 USD
20173-оскиКорисна носивост: 28320 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Knapen Trailers K100 - 92m3 Liftachse 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Trailers K100 - 92m3 Liftachse 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen Trailers K100 - 92m3 Liftachse 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen Trailers K100 - 92m3 Liftachse 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen Trailers K100 - 92m3 Liftachse 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Knapen Trailers K100 - 92m3 Liftachse 10mm

Полуприколка со подвижен под за истовар
20193-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 2час 2минБрој на оглас TR1737

30 900EUR

 • ≈ 1 904 326 MKD
 • ≈ 33 134 USD
20193-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Knapen Trailers K600 - Exside Side Doors 87m3 NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Trailers K600 - Exside Side Doors 87m3 NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen Trailers K600 - Exside Side Doors 87m3 NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen Trailers K600 - Exside Side Doors 87m3 NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen Trailers K600 - Exside Side Doors 87m3 NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Knapen Trailers K600 - Exside Side Doors 87m3 NEW

Полуприколка со подвижен под за истовар
Ново20243-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас Exside 097473

79 700EUR

 • ≈ 4 911 807 MKD
 • ≈ 85 464 USD
Ново20243-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Kraker CF-200 90m3 10mm Floor - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Kraker CF-200 90m3 10mm Floor - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Kraker CF-200 90m3 10mm Floor - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Kraker CF-200 90m3 10mm Floor - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Kraker CF-200 90m3 10mm Floor - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
Good price

Kraker CF-200 90m3 10mm Floor

Полуприколка со подвижен под за истовар
20193-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас TR1703

31 900EUR

 • ≈ 1 965 955 MKD
 • ≈ 34 207 USD
20193-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
TOP

Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm NEW

Полуприколка со подвижен под за истовар
Ново20243-оскиКорисна носивост: 34008 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас PO104952.

59 800EUR

 • ≈ 3 685 396 MKD
 • ≈ 64 125 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 34008 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Knapen Trailers K200 - 92m3 Liftachse - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Trailers K200 - 92m3 Liftachse - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen Trailers K200 - 92m3 Liftachse - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen Trailers K200 - 92m3 Liftachse - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen Trailers K200 - 92m3 Liftachse - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
TOP

Knapen Trailers K200 - 92m3 Liftachse

Полуприколка со подвижен под за истовар
20073-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас TR1678

14 900EUR

 • ≈ 918 267 MKD
 • ≈ 15 977 USD
20073-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Knapen Trailers K100 - 92m3 Floor 10mm

Полуприколка со подвижен под за истовар
20133-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас TR1684

17 900EUR

 • ≈ 1 103 153 MKD
 • ≈ 19 194 USD
20133-оски
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Kraker CF-200 90m3 Agrar Liftachse Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Kraker CF-200 90m3 Agrar Liftachse Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Kraker CF-200 90m3 Agrar Liftachse Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Kraker CF-200 90m3 Agrar Liftachse Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Kraker CF-200 90m3 Agrar Liftachse Alcoa - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Kraker CF-200 90m3 Agrar Liftachse Alcoa

Полуприколка со подвижен под за истовар
20173-оскиКорисна носивост: 34700 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас TR1654

25 900EUR

 • ≈ 1 596 183 MKD
 • ≈ 27 773 USD
20173-оскиКорисна носивост: 34700 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Floor FLO 12 27 van de Peet / Bandwagen / Roller / Potato Transport - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Floor FLO 12 27 van de Peet / Bandwagen / Roller / Potato Transport - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Floor FLO 12 27 van de Peet / Bandwagen / Roller / Potato Transport - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Floor FLO 12 27 van de Peet / Bandwagen / Roller / Potato Transport - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Floor FLO 12 27 van de Peet / Bandwagen / Roller / Potato Transport - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Floor FLO 12 27 van de Peet / Bandwagen / Roller / Potato Transport

Полуприколка со подвижен под за истовар
19963-оскиКорисна носивост: 31040 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Hanzepoort 25E 7575 DB Oldenzaal Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 4335

6 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 425 238 MKD
 • ≈ 7 399 USD
19963-оскиКорисна носивост: 31040 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Hanzepoort 25E 7575 DB Oldenzaal Netherlands
Контактирајте го продавачот
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

kraker CF200

Полуприколка со подвижен под за истовар
20163-оскиКорисна носивост: 34700 kgБруто тежина: 42000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

10 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 628 612 MKD
 • ≈ 10 937 USD
20163-оскиКорисна носивост: 34700 kgБруто тежина: 42000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Kraker CF200 - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

kraker CF200

Полуприколка со подвижен под за истовар
20163-оскиБруто тежина: 42000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

10 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 628 612 MKD
 • ≈ 10 937 USD
20163-оскиБруто тежина: 42000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

BMI WALKING FLOOR

Полуприколка со подвижен под за истовар
20213-оски
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 2денБрој на оглас C542722
Аукција
20213-оски
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Контактирајте го продавачот
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
BMI WALKING FLOOR - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

BMI WALKING FLOOR

Полуприколка со подвижен под за истовар
20143-оски
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 2денБрој на оглас C385592
Аукција
20143-оски
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Контактирајте го продавачот
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, mehrfach auf Lager - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, mehrfach auf Lager - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, mehrfach auf Lager - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, mehrfach auf Lager - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, mehrfach auf Lager - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, mehrfach auf Lager

Полуприколка со подвижен под за истовар
20213-оскиКорисна носивост: 30290 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас SI84502

35 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 212 470 MKD
 • ≈ 38 496 USD
20213-оскиКорисна носивост: 30290 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, Luft-Lift, BPW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, Luft-Lift, BPW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, Luft-Lift, BPW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, Luft-Lift, BPW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, Luft-Lift, BPW - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Fliegl SDS 390, 92m³, 10mm Boden, Luft-Lift, BPW

Полуприколка со подвижен под за истовар
20213-оскиКорисна носивост: 30280 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас SI84509

35 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 212 470 MKD
 • ≈ 38 496 USD
20213-оскиКорисна носивост: 30280 kgБруто тежина: 38000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Knapen K100 Schubboden 92m³ Top Zustand, Boden wie neu - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen K100 Schubboden 92m³ Top Zustand, Boden wie neu - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen K100 Schubboden 92m³ Top Zustand, Boden wie neu - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen K100 Schubboden 92m³ Top Zustand, Boden wie neu - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen K100 Schubboden 92m³ Top Zustand, Boden wie neu - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Knapen K100 Schubboden 92m³ Top Zustand, Boden wie neu

Полуприколка со подвижен под за истовар
20193-оскиКорисна носивост: 28030 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Auf der Tappenau 15, 32469 Petershagen, Germany
Објавено: 4денБрој на оглас 4448

42 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 619 219 MKD
 • ≈ 45 574 USD
20193-оскиКорисна носивост: 28030 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Auf der Tappenau 15, 32469 Petershagen, Germany
Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller SPA/3E - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Schwarzmüller SPA/3E - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2

Schwarzmüller SPA/3E

Полуприколка со подвижен под за истовар
2016
Германија, Kirchstrasse 36, 63512, Hainburg, Hessen, Germany
Објавено: 4ден

20 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 288 039 MKD
 • ≈ 22 411 USD
2016
Германија, Kirchstrasse 36, 63512, Hainburg, Hessen, Germany
Контактирајте го продавачот
Knapen Trailers K200 - 70m3 Liftas Powersheet - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Trailers K200 - 70m3 Liftas Powersheet - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen Trailers K200 - 70m3 Liftas Powersheet - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen Trailers K200 - 70m3 Liftas Powersheet - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen Trailers K200 - 70m3 Liftas Powersheet - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)
New ad

Knapen Trailers K200 - 70m3 Liftas Powersheet

Полуприколка со подвижен под за истовар
20233-оскиКорисна носивост: 38070 kgБруто тежина: 45000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 4денБрој на оглас Knapen 262
Прашајте за цена
20233-оскиКорисна носивост: 38070 kgБруто тежина: 45000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Knapen Trailers K200 - 72m3 Agrar Hochdruckreiniger - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 1
Knapen Trailers K200 - 72m3 Agrar Hochdruckreiniger - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 2
Knapen Trailers K200 - 72m3 Agrar Hochdruckreiniger - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 3
Knapen Trailers K200 - 72m3 Agrar Hochdruckreiniger - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 4
Knapen Trailers K200 - 72m3 Agrar Hochdruckreiniger - Полуприколка со подвижен под за истовар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Knapen Trailers K200 - 72m3 Agrar Hochdruckreiniger

Полуприколка со подвижен под за истовар
20213-оскиКорисна носивост: 37960 kgБруто тежина: 45000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Објавено: 4денБрој на оглас Knapen 222

51 500EUR

 • ≈ 3 173 878 MKD
 • ≈ 55 224 USD
20213-оскиКорисна носивост: 37960 kgБруто тежина: 45000 kg
Холандија, Deurne, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 11
1 / 11
T1 new listing page - Полуприколки со подвижен под за истовар
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.