Користени и нови Полуприколки со церада за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки со церада


   Страница 1 од 115 1/115   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Krone SD - Полуприколка со церада
22 500 EUR
Цена без ДДВ
New ad
LeciTrailer LTP-3ES - Полуприколка со церада: слика 1
LeciTrailer LTP-3ES - Полуприколка со церада: слика 2
LeciTrailer LTP-3ES - Полуприколка со церада: слика 3
LeciTrailer LTP-3ES - Полуприколка со церада: слика 4
LeciTrailer LTP-3ES - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

LeciTrailer LTP-3ES

1998 3-оски
Португалија, São João de Ver
Објавено: 3мес 12ден Број на оглас GE25417

2 800 EUR

star
1998 3-оски
Португалија, São João de Ver
email Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller PowerLine LIFT/LENKACHSE HUBDACH 5880kg NEU - Полуприколка со церада: слика 1
Schwarzmüller PowerLine LIFT/LENKACHSE HUBDACH 5880kg NEU - Полуприколка со церада: слика 2
Schwarzmüller PowerLine LIFT/LENKACHSE HUBDACH 5880kg NEU - Полуприколка со церада: слика 3
Schwarzmüller PowerLine LIFT/LENKACHSE HUBDACH 5880kg NEU - Полуприколка со церада: слика 4
Schwarzmüller PowerLine LIFT/LENKACHSE HUBDACH 5880kg NEU - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schwarzmüller PowerLine LIFT/LENKACHSE HUBDACH 5880kg NEU

2023 Ново Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 120 kg 3-оски
Германија, Furth im Wald
Објавено: 9мес 29ден Број на оглас 501188
Прашајте за цена
star
2023 Ново Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 33 120 kg 3-оски
Германија, Furth im Wald
email Контактирајте го продавачот
SDC CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 1
SDC CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 2
SDC CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 3
SDC CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 4
SDC CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

SDC CURTAINSIDE

2003
Обединето Кралство, Offsite
Објавено: 1час 2мин Број на оглас C129707
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2003
Обединето Кралство, Offsite
email Контактирајте го продавачот
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 1
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 2
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 3
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 4
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone CURTAINSIDE - EUROLINER

2013
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 1час 3мин Број на оглас C346389
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
email Контактирајте го продавачот
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 1
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 2
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 3
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 4
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Montracon CURTAINSIDE

2012
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 1час 4мин Број на оглас C335679
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2012
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
email Контактирајте го продавачот
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 1

Krone CURTAINSIDE - EUROLINER

2013
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 1час 6мин Број на оглас C346385
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
email Контактирајте го продавачот
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 1
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 2
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 3
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 4
Montracon CURTAINSIDE - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Montracon CURTAINSIDE

2005
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 1час 6мин Број на оглас C337283
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2005
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
email Контактирајте го продавачот
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 1
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 2
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 3
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 4
Krone CURTAINSIDE - EUROLINER - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone CURTAINSIDE - EUROLINER

2013
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
Објавено: 1час 7мин Број на оглас C346388
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
2013
Обединето Кралство, Doncaster Trailer Ce
email Контактирајте го продавачот
Krone SD Serie 4264 - Полуприколка со церада: слика 1
Krone SD Serie 4264 - Полуприколка со церада: слика 2
Krone SD Serie 4264 - Полуприколка со церада: слика 3
Krone SD Serie 4264 - Полуприколка со церада: слика 4
Krone SD Serie 4264 - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Krone SD Serie 4264

2013 Бруто тежина: 41 000 kg Корисна носивост: 34 070 kg 3-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
Објавено: 3час 3мин

5 308 EUR

star
2013 Бруто тежина: 41 000 kg Корисна носивост: 34 070 kg 3-оски
Шведска, Schweden, Trelleborg, Skåne län
email Контактирајте го продавачот
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 1
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 2
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 3
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 4
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Kel-Berg Dobbeltdæk

2014 Нето тежина: 11 100 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 30 900 kg 3-оски
Данска, Hedensted
Објавено: 3час 12мин Број на оглас 1E17773

13 500 EUR

star
2014 Нето тежина: 11 100 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 30 900 kg 3-оски
Данска, Hedensted
email Контактирајте го продавачот
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 1
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 2
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 3
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 4
Kel-Berg Dobbeltdæk - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Kel-Berg Dobbeltdæk

2014 Нето тежина: 11 100 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 30 900 kg 3-оски
Данска, Hedensted
Објавено: 3час 12мин Број на оглас 1E17776

13 500 EUR

star
2014 Нето тежина: 11 100 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 30 900 kg 3-оски
Данска, Hedensted
email Контактирајте го продавачот
Krone SD 39.000kg - Полуприколка со церада: слика 1
Krone SD 39.000kg - Полуприколка со церада: слика 2
Krone SD 39.000kg - Полуприколка со церада: слика 3
Krone SD 39.000kg - Полуприколка со церада: слика 4
Krone SD 39.000kg - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Krone SD 39.000kg

2011 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 30 000 kg 3-оски
Белгија, Grâce-Hollogne
Објавено: 3час 13мин

2 900 EUR

star
2011 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 30 000 kg 3-оски
Белгија, Grâce-Hollogne
email Контактирајте го продавачот
Krone SDP 27ELP3-CS 6X2 VERSION - Полуприколка со церада: слика 1
Krone SDP 27ELP3-CS 6X2 VERSION - Полуприколка со церада: слика 2
Krone SDP 27ELP3-CS 6X2 VERSION - Полуприколка со церада: слика 3
Krone SDP 27ELP3-CS 6X2 VERSION - Полуприколка со церада: слика 4
Krone SDP 27ELP3-CS 6X2 VERSION - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Krone SDP 27ELP3-CS 6X2 VERSION

2014 Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 32 780 kg 3-оски
Естонија, Estland
Објавено: 3час 14мин

6 500 EUR

star
2014 Бруто тежина: 43 000 kg Корисна носивост: 32 780 kg 3-оски
Естонија, Estland
email Контактирајте го продавачот
Kögel SNCO 24 TIR - Полуприколка со церада: слика 1
Kögel SNCO 24 TIR - Полуприколка со церада: слика 2
Kögel SNCO 24 TIR - Полуприколка со церада: слика 3
Kögel SNCO 24 TIR - Полуприколка со церада: слика 4
Kögel SNCO 24 TIR - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Kögel SNCO 24 TIR

2012 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 29 325 kg 3-оски
Естонија, Estland
Објавено: 3час 14мин

6 500 EUR

star
2012 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 29 325 kg 3-оски
Естонија, Estland
email Контактирајте го продавачот
 2015 Berger SAPL24LTN tarpaulin - Полуприколка со церада: слика 1
 2015 Berger SAPL24LTN tarpaulin - Полуприколка со церада: слика 2
 2015 Berger SAPL24LTN tarpaulin - Полуприколка со церада: слика 3
 2015 Berger SAPL24LTN tarpaulin - Полуприколка со церада: слика 4
 2015 Berger SAPL24LTN tarpaulin - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

2015 Berger SAPL24LTN tarpaulin

2015 Нето тежина: 4 990 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 31 010 kg 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Niedersmooth
Објавено: 6час 47мин Број на оглас 23400M

10 054 EUR

star
2015 Нето тежина: 4 990 kg Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 31 010 kg 3-оски Број на седишта: 2
Германија, Niedersmooth
email Контактирајте го продавачот
Vogelzang VAO-12-27 - Полуприколка со церада: слика 1
Vogelzang VAO-12-27 - Полуприколка со церада: слика 2
Vogelzang VAO-12-27 - Полуприколка со церада: слика 3
Vogelzang VAO-12-27 - Полуприколка со церада: слика 4
Vogelzang VAO-12-27 - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Vogelzang VAO-12-27

2004 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 7час 33мин

1 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2004 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 1
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 2
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 3
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 4
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

Бруто тежина: 41 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 7час 33мин

2 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
Бруто тежина: 41 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SCB S3T - Полуприколка со церада: слика 1
Schmitz Cargobull SCB S3T - Полуприколка со церада: слика 2
Schmitz Cargobull SCB S3T - Полуприколка со церада: слика 3
Schmitz Cargobull SCB S3T - Полуприколка со церада: слика 4
Schmitz Cargobull SCB S3T - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schmitz Cargobull SCB S3T

2015 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 7час 35мин

6 000 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2015 Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Van Hool VHLO-2016 AA - Полуприколка со церада: слика 1
Van Hool VHLO-2016 AA - Полуприколка со церада: слика 2
Van Hool VHLO-2016 AA - Полуприколка со церада: слика 3
Van Hool VHLO-2016 AA - Полуприколка со церада: слика 4
Van Hool VHLO-2016 AA - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Van Hool VHLO-2016 AA

2004 276 508 km Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 7час 35мин

1 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2004 276 508 km Бруто тежина: 39 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 1
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 2
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 3
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 4
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

2013 472 125 km Бруто тежина: 41 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 7час 39мин

3 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2013 472 125 km Бруто тежина: 41 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 1
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 2
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 3
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 4
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

2013 478 340 km Бруто тежина: 41 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 7час 39мин

3 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2013 478 340 km Бруто тежина: 41 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 1
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 2
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 3
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 4
Krone SD - Полуприколка со церада: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD

2013 457 681 km Бруто тежина: 41 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
Објавено: 7час 39мин

3 500 EUR

Цена без ДДВ

gavel Аукција
star
2013 457 681 km Бруто тежина: 41 000 kg 3-оски
Белгија, ANTWERPEN
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 115   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Semi-trailers - Curtainsider semi-trailers
t1 old