Користени и нови Полуприколки силоси за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки силоси


   Страница 1 од 7 1/7   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Spitzer SF 2734/2 P - Полуприколка силос
 5
8 900 EUR
Цена без ДДВ
2001
Бруто тежина: 34 000 kg

Darko Palatinus Garten- und Landschaftsbau Baumaschinenhandel

Германија, Rotenburg

CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 1
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 2
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 3
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 4
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

CODER SPBT55/3

Ново 2024 3-оски
Франција, SAINT-BRIEUC
Објавено: 12ден
Прашајте за цена
star
Ново 2024 3-оски
Франција, SAINT-BRIEUC
email Контактирајте го продавачот
 Auflieger Silo Standard - Полуприколка силос: слика 1
 Auflieger Silo Standard - Полуприколка силос: слика 2
 Auflieger Silo Standard - Полуприколка силос: слика 3
 Auflieger Silo Standard - Полуприколка силос: слика 4
 Auflieger Silo Standard - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Auflieger Silo Standard

Ново 2023 3-оски Корисна носивост: 28 300 kg Бруто тежина: 35 000 kg
Германија, Altenberge
Објавено: 9час 48мин Број на оглас 5476172

88 500 EUR

Цена без ДДВ

star
Ново 2023 3-оски Корисна носивост: 28 300 kg Бруто тежина: 35 000 kg
Германија, Altenberge
email Контактирајте го продавачот
Spitzer SF 2734/2 P - Полуприколка силос: слика 1
Spitzer SF 2734/2 P - Полуприколка силос: слика 2
Spitzer SF 2734/2 P - Полуприколка силос: слика 3
Spitzer SF 2734/2 P - Полуприколка силос: слика 4
Spitzer SF 2734/2 P - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Spitzer SF 2734/2 P

2001 Бруто тежина: 34 000 kg
Германија, Rotenburg
Објавено: 16час 40мин

8 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2001 Бруто тежина: 34 000 kg
Германија, Rotenburg
email Контактирајте го продавачот
Spitzer 3 AXLE - BULK TIPPER - 65.000 LITER - Полуприколка силос: слика 1
Spitzer 3 AXLE - BULK TIPPER - 65.000 LITER - Полуприколка силос: слика 2
Spitzer 3 AXLE - BULK TIPPER - 65.000 LITER - Полуприколка силос: слика 3
Spitzer 3 AXLE - BULK TIPPER - 65.000 LITER - Полуприколка силос: слика 4
Spitzer 3 AXLE - BULK TIPPER - 65.000 LITER - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Spitzer 3 AXLE - BULK TIPPER - 65.000 LITER

2009 3-оски Бруто тежина: 39 000 kg
Холандија, Meerkerk
Објавено: 21час 54мин

10 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 3-оски Бруто тежина: 39 000 kg
Холандија, Meerkerk
email Контактирајте го продавачот
SPITZER SK2766CAL Kippsilo 66m3 - Полуприколка силос: слика 1
SPITZER SK2766CAL Kippsilo 66m3 - Полуприколка силос: слика 2
SPITZER SK2766CAL Kippsilo 66m3 - Полуприколка силос: слика 3
SPITZER SK2766CAL Kippsilo 66m3 - Полуприколка силос: слика 4
SPITZER SK2766CAL Kippsilo 66m3 - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

SPITZER SK2766CAL Kippsilo 66m3

2003 3-оски Корисна носивост: 27 100 kg
Швајцарија, Langenthal
Објавено: 1ден

12 700 EUR

star
2003 3-оски Корисна носивост: 27 100 kg
Швајцарија, Langenthal
email Контактирајте го продавачот
FELDBINDER Silo, 7 Kammern, 54 m³, Futter, Lenkachse, - Полуприколка силос: слика 1
FELDBINDER Silo, 7 Kammern, 54 m³, Futter, Lenkachse, - Полуприколка силос: слика 2
FELDBINDER Silo, 7 Kammern, 54 m³, Futter, Lenkachse, - Полуприколка силос: слика 3
FELDBINDER Silo, 7 Kammern, 54 m³, Futter, Lenkachse, - Полуприколка силос: слика 4
FELDBINDER Silo, 7 Kammern, 54 m³, Futter, Lenkachse, - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

FELDBINDER Silo, 7 Kammern, 54 m³, Futter, Lenkachse,

2013 3-оски
Германија, Bakum
Објавено: 1ден Број на оглас 67107

48 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2013 3-оски
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
SINAN Flour and Feed W type Silo Bulk Tanker Semitrailer - Полуприколка силос: слика 1
SINAN Flour and Feed W type Silo Bulk Tanker Semitrailer - Полуприколка силос: слика 2
SINAN Flour and Feed W type Silo Bulk Tanker Semitrailer - Полуприколка силос: слика 3
SINAN Flour and Feed W type Silo Bulk Tanker Semitrailer - Полуприколка силос: слика 4
SINAN Flour and Feed W type Silo Bulk Tanker Semitrailer - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

SINAN Flour and Feed W type Silo Bulk Tanker Semitrailer

Ново
Турција, Konya
Објавено: 5ден
Прашајте за цена
star
Ново
Турција, Konya
email Контактирајте го продавачот
Spitzer SF2739 / 2P, 2 Kammern, 39m³, Alu-Felgen, SAF - Полуприколка силос: слика 1
Spitzer SF2739 / 2P, 2 Kammern, 39m³, Alu-Felgen, SAF - Полуприколка силос: слика 2
Spitzer SF2739 / 2P, 2 Kammern, 39m³, Alu-Felgen, SAF - Полуприколка силос: слика 3
Spitzer SF2739 / 2P, 2 Kammern, 39m³, Alu-Felgen, SAF - Полуприколка силос: слика 4
Spitzer SF2739 / 2P, 2 Kammern, 39m³, Alu-Felgen, SAF - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Spitzer SF2739 / 2P, 2 Kammern, 39m³, Alu-Felgen, SAF

2010 3-оски Бруто тежина: 34 000 kg
Германија, Sittensen
Објавено: 7ден Број на оглас SI84162

21 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 3-оски Бруто тежина: 34 000 kg
Германија, Sittensen
email Контактирајте го продавачот
SPITZER SF2445/3 3 Kammern Zustand gut - Полуприколка силос: слика 1
SPITZER SF2445/3 3 Kammern Zustand gut - Полуприколка силос: слика 2
SPITZER SF2445/3 3 Kammern Zustand gut - Полуприколка силос: слика 3
SPITZER SF2445/3 3 Kammern Zustand gut - Полуприколка силос: слика 4
SPITZER SF2445/3 3 Kammern Zustand gut - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SPITZER SF2445/3 3 Kammern Zustand gut

2000
Германија, Ennigerloh
Објавено: 8ден Број на оглас GH113

8 950 EUR

star
2000
Германија, Ennigerloh
email Контактирајте го продавачот
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 1
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 2
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 3
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 4
CODER SPBT55/3 - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

CODER SPBT55/3

Ново 2024 3-оски
Франција, SAINT-BRIEUC
Објавено: 12ден
Прашајте за цена
star
Ново 2024 3-оски
Франција, SAINT-BRIEUC
email Контактирајте го продавачот
Spitzer SK 2459 ZI-AL/ PVC - Полуприколка силос: слика 1
Spitzer SK 2459 ZI-AL/ PVC - Полуприколка силос: слика 2
Spitzer SK 2459 ZI-AL/ PVC - Полуприколка силос: слика 3
Spitzer SK 2459 ZI-AL/ PVC - Полуприколка силос: слика 4
Spitzer SK 2459 ZI-AL/ PVC - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Spitzer SK 2459 ZI-AL/ PVC

1990 3-оски Бруто тежина: 31 000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 14ден Број на оглас TEH
Прашајте за цена
star
1990 3-оски Бруто тежина: 31 000 kg
Унгарија, Budapest
email Контактирајте го продавачот
LAMBRECHT WELGRO fodder, flour, wheat, corn, grain PASZOWOZ SILOS - Полуприколка силос: слика 1
LAMBRECHT WELGRO fodder, flour, wheat, corn, grain PASZOWOZ SILOS - Полуприколка силос: слика 2
LAMBRECHT WELGRO fodder, flour, wheat, corn, grain PASZOWOZ SILOS - Полуприколка силос: слика 3
LAMBRECHT WELGRO fodder, flour, wheat, corn, grain PASZOWOZ SILOS - Полуприколка силос: слика 4
LAMBRECHT WELGRO fodder, flour, wheat, corn, grain PASZOWOZ SILOS - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

LAMBRECHT WELGRO fodder, flour, wheat, corn, grain PASZOWOZ SILOS

2010 3-оски
Полска, Niwy
Објавено: 15ден

22 000 EUR

star
2010 3-оски
Полска, Niwy
email Контактирајте го продавачот
 97WSL 33-24 Siloauflieger 97WSL 33-24 Siloauflieger, Lenkachse, 8 Kammern, ca. 51m³ - Полуприколка силос: слика 1
 97WSL 33-24 Siloauflieger 97WSL 33-24 Siloauflieger, Lenkachse, 8 Kammern, ca. 51m³ - Полуприколка силос: слика 2
 97WSL 33-24 Siloauflieger 97WSL 33-24 Siloauflieger, Lenkachse, 8 Kammern, ca. 51m³ - Полуприколка силос: слика 3
 97WSL 33-24 Siloauflieger 97WSL 33-24 Siloauflieger, Lenkachse, 8 Kammern, ca. 51m³ - Полуприколка силос: слика 4
 97WSL 33-24 Siloauflieger 97WSL 33-24 Siloauflieger, Lenkachse, 8 Kammern, ca. 51m³ - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

97WSL 33-24 Siloauflieger 97WSL 33-24 Siloauflieger, Lenkachse, 8 Kammern, ca. 51m³

2001 2-оски Корисна носивост: 25 600 kg Бруто тежина: 33 000 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 20ден Број на оглас 86633

18 252 EUR

Цена без ДДВ

star
2001 2-оски Корисна носивост: 25 600 kg Бруто тежина: 33 000 kg
Белгија, Roksem
email Контактирајте го продавачот
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 1
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 2
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 3
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 4
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter

2007 2-оски Корисна носивост: 25 600 kg Бруто тежина: 33 000 kg
Германија, Bakum
Објавено: 21ден Број на оглас 67080

23 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 2-оски Корисна носивост: 25 600 kg Бруто тежина: 33 000 kg
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 1
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 2
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 3
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 4
FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

FELDBINDER Welgro 90WSL33-24, 8 KA, 51m³, Silo Futter

2009 2-оски Корисна носивост: 25 600 kg Бруто тежина: 33 000 kg
Германија, Bakum
Објавено: 21ден Број на оглас 67079

27 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2009 2-оски Корисна носивост: 25 600 kg Бруто тежина: 33 000 kg
Германија, Bakum
email Контактирајте го продавачот
LAG A-20-KT - Полуприколка силос: слика 1
LAG A-20-KT - Полуприколка силос: слика 2
LAG A-20-KT - Полуприколка силос: слика 3
LAG A-20-KT - Полуприколка силос: слика 4
LAG A-20-KT - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

LAG A-20-KT

1986 2-оски Бруто тежина: 20 000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 24ден Број на оглас TEH088

11 050 EUR

Цена без ДДВ

star
1986 2-оски Бруто тежина: 20 000 kg
Унгарија, Budapest
email Контактирајте го продавачот
Köhler Bodenentleerer - Полуприколка силос: слика 1
Köhler Bodenentleerer - Полуприколка силос: слика 2
Köhler Bodenentleerer - Полуприколка силос: слика 3
Köhler Bodenentleerer - Полуприколка силос: слика 4
Köhler Bodenentleerer - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Köhler Bodenentleerer

2010 3-оски Корисна носивост: 29 100 kg Бруто тежина: 35 000 kg
Германија, Petershagen
Објавено: 24ден Број на оглас 9412

15 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2010 3-оски Корисна носивост: 29 100 kg Бруто тежина: 35 000 kg
Германија, Petershagen
email Контактирајте го продавачот
 Saitek CC1202 - Полуприколка силос: слика 1
 Saitek CC1202 - Полуприколка силос: слика 2
 Saitek CC1202 - Полуприколка силос: слика 3
 Saitek CC1202 - Полуприколка силос: слика 4
 Saitek CC1202 - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Saitek CC1202

Германија, Douala, Douala
Објавено: 27ден Број на оглас 200225121
Прашајте за цена
gavel Аукција
star
Германија, Douala, Douala
email Контактирајте го продавачот
Kässbohrer SSK 40 - Siloauflieger - 40 m³ Kippsilo - Полуприколка силос: слика 1
Kässbohrer SSK 40 - Siloauflieger - 40 m³ Kippsilo - Полуприколка силос: слика 2
Kässbohrer SSK 40 - Siloauflieger - 40 m³ Kippsilo - Полуприколка силос: слика 3
Kässbohrer SSK 40 - Siloauflieger - 40 m³ Kippsilo - Полуприколка силос: слика 4
Kässbohrer SSK 40 - Siloauflieger - 40 m³ Kippsilo - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Kässbohrer SSK 40 - Siloauflieger - 40 m³ Kippsilo

2020 3-оски Корисна носивост: 33 650 kg Бруто тежина: 39 000 kg
Германија, Petershagen
Објавено: 28ден Број на оглас 9422

43 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2020 3-оски Корисна носивост: 33 650 kg Бруто тежина: 39 000 kg
Германија, Petershagen
email Контактирајте го продавачот
Feldbinder EUT 37.3, Alufelgen - Полуприколка силос: слика 1
Feldbinder EUT 37.3, Alufelgen - Полуприколка силос: слика 2
Feldbinder EUT 37.3, Alufelgen - Полуприколка силос: слика 3
Feldbinder EUT 37.3, Alufelgen - Полуприколка силос: слика 4
Feldbinder EUT 37.3, Alufelgen - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Feldbinder EUT 37.3, Alufelgen

2021 3-оски Корисна носивост: 32 400 kg Бруто тежина: 37 000 kg
Германија, DE-48268 Greven
Објавено: 29ден Број на оглас 7399

62 800 EUR

Цена без ДДВ

star
2021 3-оски Корисна носивост: 32 400 kg Бруто тежина: 37 000 kg
Германија, DE-48268 Greven
email Контактирајте го продавачот
Kässbohrer SSK 60 Kippsilo ,Liftachse - Полуприколка силос: слика 1
Kässbohrer SSK 60 Kippsilo ,Liftachse - Полуприколка силос: слика 2
Kässbohrer SSK 60 Kippsilo ,Liftachse - Полуприколка силос: слика 3
Kässbohrer SSK 60 Kippsilo ,Liftachse - Полуприколка силос: слика 4
Kässbohrer SSK 60 Kippsilo ,Liftachse - Полуприколка силос: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Kässbohrer SSK 60 Kippsilo ,Liftachse

2006 3-оски Бруто тежина: 35 000 kg
Германија, Legden
Објавено: 1мес Број на оглас 8513

12 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 3-оски Бруто тежина: 35 000 kg
Германија, Legden
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 7   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Semi-trailers - Silo semi-trailers
t1 old