Користени и нови Полуприколки сандучари за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки сандучари

556
Погледнете Полуприколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 28
Schmitz Cargobull 3- Mega schuifzeilen oplegger - Полуприколка сандучар: слика 1
Schmitz Cargobull 3- Mega schuifzeilen oplegger - Полуприколка сандучар: слика 2
Schmitz Cargobull 3- Mega schuifzeilen oplegger - Полуприколка сандучар: слика 3
Schmitz Cargobull 3- Mega schuifzeilen oplegger - Полуприколка сандучар: слика 4
Schmitz Cargobull 3- Mega schuifzeilen oplegger - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schmitz Cargobull 3- Mega schuifzeilen oplegger

Полуприколка сандучар
20153-оскиКорисна носивост: 31386 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Woudenbergseweg 116, NL-3953 AG Maarsbergen, The Netherlands
Објавено: 2час 44минБрој на оглас ON56VS

8 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 550 629 MKD
 • ≈ 9 571 USD
20153-оскиКорисна носивост: 31386 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Woudenbergseweg 116, NL-3953 AG Maarsbergen, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Don-Bur BOX - URBAN - Полуприколка сандучар: слика 1
Don-Bur BOX - URBAN - Полуприколка сандучар: слика 2
Don-Bur BOX - URBAN - Полуприколка сандучар: слика 3
Don-Bur BOX - URBAN - Полуприколка сандучар: слика 4
Don-Bur BOX - URBAN - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Don-Bur BOX - URBAN

Полуприколка сандучар
2012
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 14час 27минБрој на оглас C334308
Аукција
2012
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

KRONE SD, Mega Koffer, Hühnerstall, Lager, Export,

Полуприколка сандучар
20153-оскиКорисна носивост: 26990 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 15час 21минБрој на оглас 67816

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 416 MKD
 • ≈ 3 101 USD
20153-оскиКорисна носивост: 26990 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KRONE SDK 27, ISO, Trockenfracht, guter Zustand - Полуприколка сандучар: слика 1
KRONE SDK 27, ISO, Trockenfracht, guter Zustand - Полуприколка сандучар: слика 2
KRONE SDK 27, ISO, Trockenfracht, guter Zustand - Полуприколка сандучар: слика 3
KRONE SDK 27, ISO, Trockenfracht, guter Zustand - Полуприколка сандучар: слика 4
KRONE SDK 27, ISO, Trockenfracht, guter Zustand - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE SDK 27, ISO, Trockenfracht, guter Zustand

Полуприколка сандучар
20133-оскиКорисна носивост: 27563 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 15час 21минБрој на оглас 61953

4 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 295 309 MKD
 • ≈ 5 133 USD
20133-оскиКорисна носивост: 27563 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
ROHR 2-Achs Iso Kofferauflieger "Unfall" - Полуприколка сандучар: слика 1
ROHR 2-Achs Iso Kofferauflieger "Unfall" - Полуприколка сандучар: слика 2
ROHR 2-Achs Iso Kofferauflieger "Unfall" - Полуприколка сандучар: слика 3
ROHR 2-Achs Iso Kofferauflieger "Unfall" - Полуприколка сандучар: слика 4
ROHR 2-Achs Iso Kofferauflieger "Unfall" - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

ROHR 2-Achs Iso Kofferauflieger "Unfall"

Полуприколка сандучар
20182-оскиКорисна носивост: 22270 kgБруто тежина: 31000 kg
Германија, Lohmann CT-Line Nutzfahrzeuge UG Antoniter Str. 20 DE 47551 Bedburg-Hau, Germany
Објавено: 15час 33мин

5 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 362 985 MKD
 • ≈ 6 309 USD
20182-оскиКорисна носивост: 22270 kgБруто тежина: 31000 kg
Германија, Lohmann CT-Line Nutzfahrzeuge UG Antoniter Str. 20 DE 47551 Bedburg-Hau, Germany
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Trockenfrachtkoffer Standard Double deck - Полуприколка сандучар: слика 1
SCHMITZ Auflieger Trockenfrachtkoffer Standard Double deck - Полуприколка сандучар: слика 2
SCHMITZ Auflieger Trockenfrachtkoffer Standard Double deck - Полуприколка сандучар: слика 3
SCHMITZ Auflieger Trockenfrachtkoffer Standard Double deck - Полуприколка сандучар: слика 4
SCHMITZ Auflieger Trockenfrachtkoffer Standard Double deck - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

SCHMITZ Auflieger Trockenfrachtkoffer Standard Double deck

Полуприколка сандучар
20233-оскиКорисна носивост: 31244 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 22час 22минБрој на оглас 5479080

33 250,42EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 045 636,42 MKD
 • ≈ 35 559,54 USD
20233-оскиКорисна носивост: 31244 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 1
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 2
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 3
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 4
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

KRONE Oplegger Kasten Standard

Полуприколка сандучар
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 22час 34минБрој на оглас 5479849

7 450,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 458 345,60 MKD
 • ≈ 7 967,47 USD
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 1
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 2
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 3
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 4
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

KRONE Oplegger Kasten Standard

Полуприколка сандучар
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 22час 34минБрој на оглас 5479844

7 450,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 458 345,60 MKD
 • ≈ 7 967,47 USD
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 1
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 2
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 3
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 4
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

KRONE Oplegger Kasten Standard

Полуприколка сандучар
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 22час 34минБрој на оглас 5479843

7 450,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 458 345,60 MKD
 • ≈ 7 967,47 USD
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 1
SCHMITZ Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 2
SCHMITZ Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 3
SCHMITZ Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 4
SCHMITZ Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

SCHMITZ Oplegger Kasten Standard

Полуприколка сандучар
20033-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 22час 34минБрој на оглас 5479876

4 750,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 292 233,77 MKD
 • ≈ 5 079,93 USD
20033-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 1
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 2
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 3
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 4
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KRONE Oplegger Kasten Standard

Полуприколка сандучар
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 22час 35минБрој на оглас 5479847

7 450,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 458 345,60 MKD
 • ≈ 7 967,47 USD
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 1
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 2
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 3
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 4
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

KRONE Oplegger Kasten Standard

Полуприколка сандучар
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 22час 35минБрој на оглас 5479848

7 450,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 458 345,60 MKD
 • ≈ 7 967,47 USD
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 1
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 2
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 3
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 4
KRONE Oplegger Kasten Standard - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

KRONE Oplegger Kasten Standard

Полуприколка сандучар
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 22час 35минБрој на оглас 5479845

7 450,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 458 345,60 MKD
 • ≈ 7 967,47 USD
20153-оски
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Talson F 1227 + TK SLXe 200 | MEGA * AIR CARGO * ROLLERBED * LIFT AXLE * NL TRAILER - Полуприколка сандучар: слика 1
Talson F 1227 + TK SLXe 200 | MEGA * AIR CARGO * ROLLERBED * LIFT AXLE * NL TRAILER - Полуприколка сандучар: слика 2
Talson F 1227 + TK SLXe 200 | MEGA * AIR CARGO * ROLLERBED * LIFT AXLE * NL TRAILER - Полуприколка сандучар: слика 3
Talson F 1227 + TK SLXe 200 | MEGA * AIR CARGO * ROLLERBED * LIFT AXLE * NL TRAILER - Полуприколка сандучар: слика 4
Talson F 1227 + TK SLXe 200 | MEGA * AIR CARGO * ROLLERBED * LIFT AXLE * NL TRAILER - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Talson F 1227 + TK SLXe 200 | MEGA * AIR CARGO * ROLLERBED * LIFT AXLE * NL TRAILER

Полуприколка сандучар
20153-оскиКорисна носивост: 24570 kgБруто тежина: 34000 kg
Холандија, Cookweg 2, 4462 HE Goes, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 3083-RT
Прашајте за цена
20153-оскиКорисна носивост: 24570 kgБруто тежина: 34000 kg
Холандија, Cookweg 2, 4462 HE Goes, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Groenewegen 3-ASSIGE ADR KASTEN OPLEGGER "HERTOGHS OPBOUW" SAF ASSEN - Полуприколка сандучар: слика 1
Groenewegen 3-ASSIGE ADR KASTEN OPLEGGER "HERTOGHS OPBOUW" SAF ASSEN - Полуприколка сандучар: слика 2
Groenewegen 3-ASSIGE ADR KASTEN OPLEGGER "HERTOGHS OPBOUW" SAF ASSEN - Полуприколка сандучар: слика 3
Groenewegen 3-ASSIGE ADR KASTEN OPLEGGER "HERTOGHS OPBOUW" SAF ASSEN - Полуприколка сандучар: слика 4
Groenewegen 3-ASSIGE ADR KASTEN OPLEGGER "HERTOGHS OPBOUW" SAF ASSEN - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Groenewegen 3-ASSIGE ADR KASTEN OPLEGGER "HERTOGHS OPBOUW" SAF ASSEN

Полуприколка сандучар
20033-оскиКорисна носивост: 30200 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Binderskampweg 8, 6545 CB Nijmegen, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас OH33HR

3 899EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 239 877 MKD
 • ≈ 4 169 USD
20033-оскиКорисна носивост: 30200 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Binderskampweg 8, 6545 CB Nijmegen, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull 2 AXLE CLOSED BOX - Полуприколка сандучар: слика 1
Schmitz Cargobull 2 AXLE CLOSED BOX - Полуприколка сандучар: слика 2
Schmitz Cargobull 2 AXLE CLOSED BOX - Полуприколка сандучар: слика 3
Schmitz Cargobull 2 AXLE CLOSED BOX - Полуприколка сандучар: слика 4
Schmitz Cargobull 2 AXLE CLOSED BOX - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Schmitz Cargobull 2 AXLE CLOSED BOX

Полуприколка сандучар
20032-оскиКорисна носивост: 23420 kgБруто тежина: 32000 kg
Холандија, Polderweg 74, Schiedam, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 23818

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 416 MKD
 • ≈ 3 101 USD
20032-оскиКорисна носивост: 23420 kgБруто тежина: 32000 kg
Холандија, Polderweg 74, Schiedam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Pacton CLOSED BOX LZV SLIDER - Полуприколка сандучар: слика 1
Pacton CLOSED BOX LZV SLIDER - Полуприколка сандучар: слика 2
Pacton CLOSED BOX LZV SLIDER - Полуприколка сандучар: слика 3
Pacton CLOSED BOX LZV SLIDER - Полуприколка сандучар: слика 4
Pacton CLOSED BOX LZV SLIDER - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Pacton CLOSED BOX LZV SLIDER

Полуприколка сандучар
20152-оскиКорисна носивост: 23800 kgБруто тежина: 32000 kg
Холандија, Polderweg 74, Schiedam, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 23811

6 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 424 508 MKD
 • ≈ 7 379 USD
20152-оскиКорисна носивост: 23800 kgБруто тежина: 32000 kg
Холандија, Polderweg 74, Schiedam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Krone SD COOL LINER | ISOBOX LHV COMBI * 250 x 265 * 140 M³ * NL COMBI - Полуприколка сандучар: слика 1
Krone SD COOL LINER | ISOBOX LHV COMBI * 250 x 265 * 140 M³ * NL COMBI - Полуприколка сандучар: слика 2
Krone SD COOL LINER | ISOBOX LHV COMBI * 250 x 265 * 140 M³ * NL COMBI - Полуприколка сандучар: слика 3
Krone SD COOL LINER | ISOBOX LHV COMBI * 250 x 265 * 140 M³ * NL COMBI - Полуприколка сандучар: слика 4
Krone SD COOL LINER | ISOBOX LHV COMBI * 250 x 265 * 140 M³ * NL COMBI - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Krone SD COOL LINER | ISOBOX LHV COMBI * 250 x 265 * 140 M³ * NL COMBI

Полуприколка сандучар
20133-оскиКорисна носивост: 30690 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Cookweg 2, 4462 HE Goes, Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 3071-BT
Прашајте за цена
20133-оскиКорисна носивост: 30690 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Cookweg 2, 4462 HE Goes, Netherlands
Контактирајте го продавачот
Kögel S 24 saf axles taillift - Полуприколка сандучар: слика 1
Kögel S 24 saf axles taillift - Полуприколка сандучар: слика 2
Kögel S 24 saf axles taillift - Полуприколка сандучар: слика 3
Kögel S 24 saf axles taillift - Полуприколка сандучар: слика 4
Kögel S 24 saf axles taillift - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Kögel S 24 saf axles taillift

Полуприколка сандучар
20083-оскиКорисна носивост: 32000 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 309619

3 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 243 015 MKD
 • ≈ 4 224 USD
20083-оскиКорисна носивост: 32000 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SKO 24 - Полуприколка сандучар: слика 1
Schmitz Cargobull SKO 24 - Полуприколка сандучар: слика 2
Schmitz Cargobull SKO 24 - Полуприколка сандучар: слика 3
Schmitz Cargobull SKO 24 - Полуприколка сандучар: слика 4
Schmitz Cargobull SKO 24 - Полуприколка сандучар: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Schmitz Cargobull SKO 24

Полуприколка сандучар
20043-оскиКорисна носивост: 32200 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 309554

3 950EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 243 015 MKD
 • ≈ 4 224 USD
20043-оскиКорисна носивост: 32200 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 28
1 / 28
T1 new listing page - Полуприколки сандучари
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.