Користени и нови Полуприколки ладилници за продажба - Truck1 Македонија

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба

Северна Македонија | EUR
0
Најави се / Регистрација
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки ладилници


   Страница 1 од 53 1/53   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Schmitz Cargobull sko 24 flowertrailer 2006 - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull sko 24 flowertrailer 2006 - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull sko 24 flowertrailer 2006 - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull sko 24 flowertrailer 2006 - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull sko 24 flowertrailer 2006 - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Schmitz Cargobull sko 24 flowertrailer 2006

2006 Нето тежина: 8 600 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 33 400 kg 3-оски
Холандија, HEDEL
Објавено: 2мес 27ден Број на оглас OJ48KB

10 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2006 Нето тежина: 8 600 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 33 400 kg 3-оски
Холандија, HEDEL
email Контактирајте го продавачот
Lamberet LVF S3F4R KUHLKOFFER CARRIER VECTOR MT ATP 2024 - Полуприколка ладилник: слика 1
Lamberet LVF S3F4R KUHLKOFFER CARRIER VECTOR MT ATP 2024 - Полуприколка ладилник: слика 2
Lamberet LVF S3F4R KUHLKOFFER CARRIER VECTOR MT ATP 2024 - Полуприколка ладилник: слика 3
Lamberet LVF S3F4R KUHLKOFFER CARRIER VECTOR MT ATP 2024 - Полуприколка ладилник: слика 4
Lamberet LVF S3F4R KUHLKOFFER CARRIER VECTOR MT ATP 2024 - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Lamberet LVF S3F4R KUHLKOFFER CARRIER VECTOR MT ATP 2024

2012 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 28 210 kg 3-оски
Белгија, HOOGSTRATEN
Објавено: 2мес 23ден

17 500 EUR

star
2012 Бруто тежина: 38 000 kg Корисна носивост: 28 210 kg 3-оски
Белгија, HOOGSTRATEN
email Контактирајте го продавачот
Krone Vector 1850 - Полуприколка ладилник: слика 1
Krone Vector 1850 - Полуприколка ладилник: слика 2
Krone Vector 1850 - Полуприколка ладилник: слика 3
Krone Vector 1850 - Полуприколка ладилник: слика 4
Krone Vector 1850 - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Krone Vector 1850

2007 3-оски
Холандија, Oirlo
Објавено: 3час 48мин

9 500 EUR

Цена без ДДВ

star
2007 3-оски
Холандија, Oirlo
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / 4 400 MTH /ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / 4 400 MTH /ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / 4 400 MTH /ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / 4 400 MTH /ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / 4 400 MTH /ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / 4 400 MTH /ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN /

2015 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 27 635 kg 3-оски
Полска, Kielce
Објавено: 4час 32мин

24 372.01 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 27 635 kg 3-оски
Полска, Kielce
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN / - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schmitz Cargobull CARRIER MAXIMA 1300 / ŚCIANA 7 CM / ELEKTRYKA / SUPER STAN /

2012 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 27 635 kg 3-оски
Полска, Kielce
Објавено: 4час 33мин

21 566.60 EUR

Цена без ДДВ

star
2012 Бруто тежина: 36 000 kg Корисна носивост: 27 635 kg 3-оски
Полска, Kielce
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SLX 400e - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull SLX 400e - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull SLX 400e - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull SLX 400e - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull SLX 400e - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Schmitz Cargobull SLX 400e

2016 Нето тежина: 9 706 kg
Белгија, Houffalize
Објавено: 17час 7мин Број на оглас 163114

31 000 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 9 706 kg
Белгија, Houffalize
email Контактирајте го продавачот
Lecitrailer Koel vries Carrier , 2 Cooling units, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 1
Lecitrailer Koel vries Carrier , 2 Cooling units, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 2
Lecitrailer Koel vries Carrier , 2 Cooling units, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 3
Lecitrailer Koel vries Carrier , 2 Cooling units, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 4
Lecitrailer Koel vries Carrier , 2 Cooling units, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Lecitrailer Koel vries Carrier , 2 Cooling units, Dhollandia

2016 Нето тежина: 9 570 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 32 430 kg
Холандија, Ede
Објавено: 19час 11мин Број на оглас 166595

18 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2016 Нето тежина: 9 570 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 32 430 kg
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
Lecitrailer Koel vries Carrier, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 1
Lecitrailer Koel vries Carrier, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 2
Lecitrailer Koel vries Carrier, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 3
Lecitrailer Koel vries Carrier, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 4
Lecitrailer Koel vries Carrier, Dhollandia - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Lecitrailer Koel vries Carrier, Dhollandia

2015 Нето тежина: 8 950 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 33 050 kg
Холандија, Ede
Објавено: 19час 13мин Број на оглас 165532

13 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 8 950 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 33 050 kg
Холандија, Ede
email Контактирајте го продавачот
Gray and Adams Thermo King / SLXe 200 / BPW / Full Chassis - Полуприколка ладилник: слика 1
Gray and Adams Thermo King / SLXe 200 / BPW / Full Chassis - Полуприколка ладилник: слика 2
Gray and Adams Thermo King / SLXe 200 / BPW / Full Chassis - Полуприколка ладилник: слика 3
Gray and Adams Thermo King / SLXe 200 / BPW / Full Chassis - Полуприколка ладилник: слика 4
Gray and Adams Thermo King / SLXe 200 / BPW / Full Chassis - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Gray and Adams Thermo King / SLXe 200 / BPW / Full Chassis

2014 Бруто тежина: 38 000 kg 3-оски
Холандија, Vuren
Објавено: 19час 41мин Број на оглас 9525

15 950 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 38 000 kg 3-оски
Холандија, Vuren
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Schmitz Cargobull SCB S3B

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 26 192 kg 3-оски
Полска, 05-830 NADARZYN
Објавено: 19час 48мин

27 820.91 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 26 192 kg 3-оски
Полска, 05-830 NADARZYN
email Контактирајте го продавачот
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 1
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 2
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 3
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 4
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone SD

2014 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 27 217 kg 3-оски
Полска, 05-830 NADARZYN
Објавено: 19час 50мин

23 701.69 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 39 000 kg Корисна носивост: 27 217 kg 3-оски
Полска, 05-830 NADARZYN
email Контактирајте го продавачот
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 1
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 2
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 3
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 4
Krone SD - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Krone SD

2010 Бруто тежина: 39 000 kg
Холандија, Voorst, Netherlands
Објавено: 20час
Прашајте за цена
star
2010 Бруто тежина: 39 000 kg
Холандија, Voorst, Netherlands
email Контактирајте го продавачот
Ekeri 33 pl. - Полуприколка ладилник: слика 1
Ekeri 33 pl. - Полуприколка ладилник: слика 2
Ekeri 33 pl. - Полуприколка ладилник: слика 3
Ekeri 33 pl. - Полуприколка ладилник: слика 4
Ekeri 33 pl. - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Ekeri 33 pl.

2014 Нето тежина: 11 080 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 30 920 kg 3-оски
Данска, Hedensted
Објавено: 20час 12мин Број на оглас 0N32266

18 500 EUR

star
2014 Нето тежина: 11 080 kg Бруто тежина: 42 000 kg Корисна носивост: 30 920 kg 3-оски
Данска, Hedensted
email Контактирајте го продавачот
Krone thermoking - Полуприколка ладилник: слика 1
Krone thermoking - Полуприколка ладилник: слика 2
Krone thermoking - Полуприколка ладилник: слика 3
Krone thermoking - Полуприколка ладилник: слика 4
Krone thermoking - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)
videocam

Krone thermoking

2015 Нето тежина: 8 615 kg Бруто тежина: 41 000 kg Корисна носивост: 32 385 kg Дизел 3-оски
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 21час 7мин Број на оглас 304050

19 900 EUR

Цена без ДДВ

star
2015 Нето тежина: 8 615 kg Бруто тежина: 41 000 kg Корисна носивост: 32 385 kg Дизел 3-оски
Холандија, Vuren, The Netherlands
email Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 1
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 2
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 3
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 4
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand

Бруто тежина: 34 000 kg Корисна носивост: 25 195 kg 3-оски Изнајмување
Германија, Hilden
Објавено: 1ден Број на оглас 9-131

32 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Бруто тежина: 34 000 kg Корисна носивост: 25 195 kg 3-оски Изнајмување
Германија, Hilden
email Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 1
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 2
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 3
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 4
SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

SCHMITZ Carrier Vectror 1950 Pharma GDP FRC 7cm Wand

Бруто тежина: 34 000 kg Корисна носивост: 25 195 kg 3-оски Изнајмување
Германија, Hilden
Објавено: 1ден Број на оглас 9-131K

32 800 EUR

Цена без ДДВ

star
Бруто тежина: 34 000 kg Корисна носивост: 25 195 kg 3-оски Изнајмување
Германија, Hilden
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull SCB S3B - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schmitz Cargobull SCB S3B

2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 26 192 kg 3-оски
Полска, 05-830 NADARZYN
Објавено: 1ден

27 820.91 EUR

Цена без ДДВ

star
2014 Бруто тежина: 35 000 kg Корисна носивост: 26 192 kg 3-оски
Полска, 05-830 NADARZYN
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300

2019 5 941 ч Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 39 000 kg Дизел 3-оски
Полска, Rawa Mazowiecka
Објавено: 1ден Број на оглас 033849-223632

40 000 EUR

star
2019 5 941 ч Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 39 000 kg Дизел 3-оски
Полска, Rawa Mazowiecka
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300

2019 6 926 ч Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 39 000 kg Дизел 3-оски
Холандија, Heteren
Објавено: 1ден Број на оглас 034272-216688

40 400 EUR

star
2019 6 926 ч Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 39 000 kg Дизел 3-оски
Холандија, Heteren
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300

2020 3 702 ч Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 39 000 kg Дизел 3-оски
Полска, Rawa Mazowiecka
Објавено: 1ден Број на оглас 034458-244724

45 300 EUR

star
2020 3 702 ч Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 39 000 kg Дизел 3-оски
Полска, Rawa Mazowiecka
email Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 1
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 2
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 3
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 4
Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300 - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schmitz Cargobull SKO 24/L - FP 60 ThermoKing SLXi300

2021 2 266 ч Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 39 000 kg Дизел 3-оски
Полска, Rawa Mazowiecka
Објавено: 1ден Број на оглас 033791-270446

50 000 EUR

star
2021 2 266 ч Бруто тежина: 27 000 kg Корисна носивост: 39 000 kg Дизел 3-оски
Полска, Rawa Mazowiecka
email Контактирајте го продавачот
Chereau Thermoking SLX e300 / Diesel & Elektro -2015 - Полуприколка ладилник: слика 1
Chereau Thermoking SLX e300 / Diesel & Elektro -2015 - Полуприколка ладилник: слика 2
Chereau Thermoking SLX e300 / Diesel & Elektro -2015 - Полуприколка ладилник: слика 3
Chereau Thermoking SLX e300 / Diesel & Elektro -2015 - Полуприколка ладилник: слика 4
Chereau Thermoking SLX e300 / Diesel & Elektro -2015 - Полуприколка ладилник: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Chereau Thermoking SLX e300 / Diesel & Elektro -2015

2015 3-оски
Германија, Kempen
Објавено: 1ден
Прашајте за цена
star
2015 3-оски
Германија, Kempen
email Контактирајте го продавачот
1 2 3 53   
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 test Semi-trailers - Refrigerator semi-trailers
t1 old