Полуприколки цистерни COBO


Реклама

говорим по-русски

www.dingemanse.nl

+31 164612460

   Страница 1 од 2 1/2   
Сортирај според:
Резултати по страница:
Cobo Fuel tank alu 42.6 m3 / 6 comp - полуприколка цистерна
 20
17 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 42 608 L

Онлајн: 7ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019033

Cobo Fuel tank alu 40.4 m3 / 7 comp + ADR valid till 30-09-21 - полуприколка цистерна
 20
28 500 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2013
3-оски
Бруто тежина: 38 000 kg
Волумен на резервоар: 40 542 L

Онлајн: 2мес 3ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019071A

Cobo Fuel tank alu 40.5 m3 / 7 comp ADR valid till 28-09-21 - полуприколка цистерна
 20
28 500 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2013
3-оски
Бруто тежина: 38 000 kg
Волумен на резервоар: 40 542 L

Онлајн: 2мес 3ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019070

Cobo Fuel tank alu 40.5 m3 / 7 comp + ADR valid till 17-09-21 - полуприколка цистерна
 20
28 500 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2013
3-оски
Бруто тежина: 38 000 kg
Волумен на резервоар: 40 542 L

Онлајн: 2мес 3ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019069A

Cobo Bitumen tank inox 30.9 m3 / 1 comp / ADR - полуприколка цистерна
 20
12 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на битумен

1997
3-оски
Бруто тежина: 34 000 kg
Волумен на резервоар: 30 900 L

Онлајн: 3мес 4ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација ON29018

Cobo Bitumen tank inox 30.8 m3 / 1 comp / ADR 08/2021 - полуприколка цистерна
 20
14 500 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на битумен

1999
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 30 851 L

Онлајн: 3мес 4ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација ON29074

Cobo Bitumen tank inox 30.8 m3 / 1 comp / ADR 01/2022 - полуприколка цистерна
 18
16 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на битумен

2002
3-оски
Бруто тежина: 34 000 kg
Волумен на резервоар: 30 851 L

Онлајн: 3мес 4ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019054

Cobo Fuel tank alu 42.9 m3 / 6 comp + counter - полуприколка цистерна
 20
27 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2007
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 42 910 L

Онлајн: 3мес 18ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019057

Cobo Fuel tank alu 42.6 m3 / 6comp - полуприколка цистерна
 20
26 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2006
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 42 630 L

Онлајн: 3мес 18ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019065

Cobo Fuel tank alu 40.4 m3 / 6 comp - полуприколка цистерна
 20
18 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2003
3-оски
Бруто тежина: 34 000 kg
Волумен на резервоар: 40 440 L

Онлајн: 3мес 18ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019032

Cobo Fuel tank alu 38.4 m3 / 6 comp - полуприколка цистерна
 20
27 500 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2010
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 38 485 L

Онлајн: 3мес 18ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019069

Cobo Fuel tank alu 40.3 m3 / 6 comp - полуприколка цистерна
 20
19 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2004
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 40 389 L

Онлајн: 3мес 22ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019146

Cobo Fuel tank alu 38.4 / 6 comp + counter - полуприколка цистерна
 20
29 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2010
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 38 415 L

Онлајн: 3мес 25ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019066A

Cobo Fuel Tank alu 42.5 m3 / 6 comp + pump/counter - полуприколка цистерна
 20
26 500 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2006
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 42 543 L

Онлајн: 6мес 18ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019068A

Cobo Fuel tank alu 40.2 m3 / 6 comp - полуприколка цистерна
 20
21 500 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2004
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 40 202 L

Онлајн: 7мес 2ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019145

Cobo Fuel tank alu 40.3 m3 / 6 comp - полуприколка цистерна
 20
21 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2004
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 40 350 L

Онлајн: 7мес 8ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019144A

Cobo Fuel tank alu 42.9 m3 / 6 comp + counter - полуприколка цистерна
 20
26 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2007
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 42 950 L

Онлајн: 9мес 13ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019058

Cobo Fuel tank alu 37.6 m3 / 6 comp - полуприколка цистерна
26 500 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2006
3-оски
Волумен на резервоар: 43 L

Онлајн: 9мес 18ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019062A

Cobo Fuel tank alu 38.2 m3 / 6 comp + counter - полуприколка цистерна
 20
27 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2010
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 38 210 L

Онлајн: 9мес 20ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019071

Cobo Fuel tank alu 43 m3 / 6 comp - полуприколка цистерна
 20
26 000 EUR

Полуприколка цистерна за транспорт на гориво

2006
3-оски
Бруто тежина: 36 000 kg
Волумен на резервоар: 43 060 L

Онлајн: 9мес 20ден

Dingemanse B.V.

13

Холандија, Hoogerheide

Идентификација O019064A

1 2   

Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.