Користени и нови Полуприколки цистерни за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

Полуприколки цистерни

621
Погледнете Полуприколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 32
KÄSSBOHRER STB - Полуприколка цистерна: слика 1
TOP

KÄSSBOHRER STB

Полуприколка цистерна
Ново20233-оскиКорисна носивост: 36000 kg
Полска, Tarnow
Објавено: 9ден

82 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 052 512 MKD
 • ≈ 89 133 USD
Ново20233-оскиКорисна носивост: 36000 kg
Полска, Tarnow
Контактирајте го продавачот
- Полуприколка цистерна: слика 1
New ad
TOP

Полуприколка цистерна

Волумен на резервоар: 26000 L
Франција, 62 AV BRANNE 33370 TRESSES FRANCE
Објавено: 21час 14мин
Прашајте за цена
Волумен на резервоар: 26000 L
Франција, 62 AV BRANNE 33370 TRESSES FRANCE
Контактирајте го продавачот
LAG O-3-40 02 61.000Ltr TÜV 02/25 - Полуприколка цистерна: слика 1
LAG O-3-40 02 61.000Ltr TÜV 02/25 - Полуприколка цистерна: слика 2
LAG O-3-40 02 61.000Ltr TÜV 02/25 - Полуприколка цистерна: слика 3
LAG O-3-40 02 61.000Ltr TÜV 02/25 - Полуприколка цистерна: слика 4
LAG O-3-40 02 61.000Ltr TÜV 02/25 - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

LAG O-3-40 02 61.000Ltr TÜV 02/25

Полуприколка цистерна
20073-оскиКорисна носивост: 33350 kgБруто тежина: 40000 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Објавено: 19час 2минБрој на оглас 70252171

14 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 887 270 MKD
 • ≈ 15 652 USD
20073-оскиКорисна носивост: 33350 kgБруто тежина: 40000 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Onbekend Lerum - Полуприколка цистерна: слика 1
Onbekend Lerum - Полуприколка цистерна: слика 2
Onbekend Lerum - Полуприколка цистерна: слика 3
Onbekend Lerum - Полуприколка цистерна: слика 4
Onbekend Lerum - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Onbekend Lerum

Полуприколка цистерна
19953-оскиКорисна носивост: 12000 kgБруто тежина: 24000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 19час 38мин

3 100EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 191 009 MKD
 • ≈ 3 369 USD
19953-оскиКорисна носивост: 12000 kgБруто тежина: 24000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
- Полуприколка цистерна: слика 1
New ad
TOP

Полуприколка цистерна

Волумен на резервоар: 26000 L
Франција, 62 AV BRANNE 33370 TRESSES FRANCE
Објавено: 21час 14мин
Прашајте за цена
Волумен на резервоар: 26000 L
Франција, 62 AV BRANNE 33370 TRESSES FRANCE
Контактирајте го продавачот
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 1
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 2
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 3
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 4
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Magyar SR 34 MD lebensmittel

Полуприколка цистерна
20013-оски
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 21час 25минБрој на оглас 311125

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 411 006 MKD
 • ≈ 24 892 USD
20013-оски
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 1
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 2
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 3
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 4
Magyar SR 34 MD lebensmittel - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Magyar SR 34 MD lebensmittel

Полуприколка цистерна
20033-оски
Холандија, Vuren, The Netherlands
Објавено: 21час 25минБрој на оглас 311122

24 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 534 238 MKD
 • ≈ 27 066 USD
20033-оски
Холандија, Vuren, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Hendricks Goch - Полуприколка цистерна: слика 1
Hendricks Goch - Полуприколка цистерна: слика 2
Hendricks Goch - Полуприколка цистерна: слика 3
Hendricks Goch - Полуприколка цистерна: слика 4
Hendricks Goch - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Hendricks Goch

Полуприколка цистерна
19983-оскиКорисна носивост: 26100 kgБруто тежина: 34000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 22час

2 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 178 686 MKD
 • ≈ 3 152 USD
19983-оскиКорисна носивост: 26100 kgБруто тежина: 34000 kg
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Indox Chemical tank inox 35.2 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
Indox Chemical tank inox 35.2 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
Indox Chemical tank inox 35.2 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
Indox Chemical tank inox 35.2 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
Indox Chemical tank inox 35.2 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (42)

Indox Chemical tank inox 35.2 m3 / 1 comp + pump

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 35239 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас EO011253

36 500EUR

 • ≈ 2 248 984 MKD
 • ≈ 39 675 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 35239 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Maisonneuve Food tank inox 30 m3 / 1comp - Полуприколка цистерна: слика 1
Maisonneuve Food tank inox 30 m3 / 1comp - Полуприколка цистерна: слика 2
Maisonneuve Food tank inox 30 m3 / 1comp - Полуприколка цистерна: слика 3
Maisonneuve Food tank inox 30 m3 / 1comp - Полуприколка цистерна: слика 4
Maisonneuve Food tank inox 30 m3 / 1comp - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Maisonneuve Food tank inox 30 m3 / 1comp

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 30000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас EO063219

33 000EUR

 • ≈ 2 033 328 MKD
 • ≈ 35 870 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 30000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Feldbinder Powder tank alu 63 m3 (tipping) - Полуприколка цистерна: слика 1
Feldbinder Powder tank alu 63 m3 (tipping) - Полуприколка цистерна: слика 2
Feldbinder Powder tank alu 63 m3 (tipping) - Полуприколка цистерна: слика 3
Feldbinder Powder tank alu 63 m3 (tipping) - Полуприколка цистерна: слика 4
Feldbinder Powder tank alu 63 m3 (tipping) - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (26)

Feldbinder Powder tank alu 63 m3 (tipping)

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 63000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас EO052702

43 500EUR

 • ≈ 2 680 296 MKD
 • ≈ 47 284 USD
3-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 63000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Clayton Chemical tank inox 33 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
Clayton Chemical tank inox 33 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
Clayton Chemical tank inox 33 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
Clayton Chemical tank inox 33 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
Clayton Chemical tank inox 33 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (38)

Clayton Chemical tank inox 33 m3 / 1 comp + pump

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 33000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O334802

19 500EUR

 • ≈ 1 201 512 MKD
 • ≈ 21 196 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 33000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (40)

Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 42800 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O428370

29 500EUR

 • ≈ 1 817 672 MKD
 • ≈ 32 066 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 42800 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Clayton Chemical tank inox 18 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 1
Clayton Chemical tank inox 18 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 2
Clayton Chemical tank inox 18 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 3
Clayton Chemical tank inox 18 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 4
Clayton Chemical tank inox 18 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Clayton Chemical tank inox 18 m3 / 1 comp

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 18000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O430210

17 000EUR

 • ≈ 1 047 472 MKD
 • ≈ 18 478 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 18000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 1
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 2
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 3
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 4
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (37)

Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 34000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O051631

58 500EUR

 • ≈ 3 604 536 MKD
 • ≈ 63 588 USD
3-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 34000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 1
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 2
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 3
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 4
Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (41)

Caldal Fuel tank alu 32 m3 / 5 comp + pump/counter/hose reel

Полуприколка цистерна
2-оскиБруто тежина: 32000 kgВолумен на резервоар: 32000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O082916

19 000EUR

 • ≈ 1 170 704 MKD
 • ≈ 20 652 USD
2-оскиБруто тежина: 32000 kgВолумен на резервоар: 32000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (39)

Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 42800 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O428379

29 500EUR

 • ≈ 1 817 672 MKD
 • ≈ 32 066 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 42800 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Magyar Chemical tank inox 34 m3 / 1 comp / ADR 27/02/2025 - Полуприколка цистерна: слика 1
Magyar Chemical tank inox 34 m3 / 1 comp / ADR 27/02/2025 - Полуприколка цистерна: слика 2
Magyar Chemical tank inox 34 m3 / 1 comp / ADR 27/02/2025 - Полуприколка цистерна: слика 3
Magyar Chemical tank inox 34 m3 / 1 comp / ADR 27/02/2025 - Полуприколка цистерна: слика 4
Magyar Chemical tank inox 34 m3 / 1 comp / ADR 27/02/2025 - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (37)

Magyar Chemical tank inox 34 m3 / 1 comp / ADR 27/02/2025

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 34113 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O049514

18 500EUR

 • ≈ 1 139 896 MKD
 • ≈ 20 109 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 34113 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 1
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 2
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 3
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 4
Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Feldbinder Chemical (non ADR) tank inox 34 m3 / 3 comp

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 34000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O051630

58 500EUR

 • ≈ 3 604 536 MKD
 • ≈ 63 588 USD
3-оскиБруто тежина: 39000 kgВолумен на резервоар: 34000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Feldbinder Chemical tank (non-ADR) inox 30 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
Feldbinder Chemical tank (non-ADR) inox 30 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
Feldbinder Chemical tank (non-ADR) inox 30 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
Feldbinder Chemical tank (non-ADR) inox 30 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
Feldbinder Chemical tank (non-ADR) inox 30 m3 / 1 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (43)

Feldbinder Chemical tank (non-ADR) inox 30 m3 / 1 comp + pump

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 34000 kgВолумен на резервоар: 30000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас EO031916

39 500EUR

 • ≈ 2 433 832 MKD
 • ≈ 42 936 USD
3-оскиБруто тежина: 34000 kgВолумен на резервоар: 30000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 1
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 2
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 3
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 4
Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (41)

Lakeland Fuel tank alu 42.8 m3 / 6 comp + pump

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 42800 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O428384

29 500EUR

 • ≈ 1 817 672 MKD
 • ≈ 32 066 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 42800 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Feldbinder Powder tank alu 43 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 1
Feldbinder Powder tank alu 43 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 2
Feldbinder Powder tank alu 43 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 3
Feldbinder Powder tank alu 43 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 4
Feldbinder Powder tank alu 43 m3 / 1 comp - Полуприколка цистерна: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Feldbinder Powder tank alu 43 m3 / 1 comp

Полуприколка цистерна
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 43000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас O041749

34 500EUR

 • ≈ 2 125 752 MKD
 • ≈ 37 501 USD
3-оскиБруто тежина: 38000 kgВолумен на резервоар: 43000 L
Холандија, Antwerpsestraatweg 177, 4631 PN Hoogerheide, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 32
1 / 32
T1 new listing page - Полуприколки цистерни
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.