Кипер полуприколка Stas SA339K 3 axles 29m3 E-Cover од Холандија, 12400 EUR за продажба - ID: 6884658
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Stas SA339K 3 axles 29m3 E-Cover

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 1
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 2
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 3
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 4
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Stas SA339K

200131980 kg39000 kg
Белгија, Bree
Објавено: 4мес 31денБрој на оглас 30010982

16 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 995 235 MKD
 • ≈ 17 508 USD
star
200131980 kg39000 kg
Белгија, Bree
emailКонтактирајте го продавачот
Stas - Кипер полуприколка: слика 1
Stas - Кипер полуприколка: слика 2
Stas - Кипер полуприколка: слика 3
Stas - Кипер полуприколка: слика 4
Stas - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Stas

20093-оски38000 kg
Франција, LIMAY
Објавено: 4мес 13денБрој на оглас AB001KK
Прашајте за цена
star
20093-оски38000 kg
Франција, LIMAY
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 44 M3 - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 44 M3 - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 44 M3 - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 44 M3 - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 44 M3 - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Stas 44 M3

20123-оски
Холандија
Објавено: 14ден
Прашајте за цена
star
20123-оски
Холандија
emailКонтактирајте го продавачот
MTDK 29 m³ - Кипер полуприколка: слика 1
MTDK 29 m³ - Кипер полуприколка: слика 2
MTDK 29 m³ - Кипер полуприколка: слика 3
MTDK 29 m³ - Кипер полуприколка: слика 4
MTDK 29 m³ - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

MTDK 29 m³

20093-оски34720 kg42000 kg
Данска, Hedensted
Објавено: 7денБрој на оглас 0MT1694

5 500EUR

 • ≈ 337 888 MKD
 • ≈ 5 944 USD
star
20093-оски34720 kg42000 kg
Данска, Hedensted
emailКонтактирајте го продавачот
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 1
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 2
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 3
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 4
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (48)

STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux

2008
Франција
Објавено: 1мес 3ден
gavelАукција
star
2008
Франција
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
videocam

Stas 29 cub in alu

20073-оски33500 kg39000 kg
Белгија
Објавено: 2год 4месБрој на оглас 21061081

11 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 727 996 MKD
 • ≈ 12 806 USD
star
20073-оски33500 kg39000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Stas STAS -S300CX-ALU-30M3 - Кипер полуприколка: слика 1
Stas STAS -S300CX-ALU-30M3 - Кипер полуприколка: слика 2
Stas STAS -S300CX-ALU-30M3 - Кипер полуприколка: слика 3
Stas STAS -S300CX-ALU-30M3 - Кипер полуприколка: слика 4
Stas STAS -S300CX-ALU-30M3 - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Stas STAS -S300CX-ALU-30M3

20103-оски39000 kg
Белгија, Handzame
Објавено: 4денБрој на оглас E60765

13 450EUR

 • ≈ 826 291 MKD
 • ≈ 14 536 USD
star
20103-оски39000 kg
Белгија, Handzame
emailКонтактирајте го продавачот
Stas S3SA334K +/- 50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 1
Stas S3SA334K +/- 50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 2
Stas S3SA334K +/- 50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 3
Stas S3SA334K +/- 50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 4
Stas S3SA334K +/- 50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Stas S3SA334K +/- 50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER

20013-оски33140 kg39000 kg
Белгија, Pelt
Објавено: 2денБрој на оглас MJC11048
Прашајте за цена
star
20013-оски33140 kg39000 kg
Белгија, Pelt
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 3 ESSIEUX - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 3 ESSIEUX - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 3 ESSIEUX - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 3 ESSIEUX - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 3 ESSIEUX - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Stas 3 ESSIEUX

20073-оски34000 kg
Франција, BETHUNE
Објавено: 9мес 31ден

8 900EUR

 • ≈ 546 765 MKD
 • ≈ 9 618 USD
star
20073-оски34000 kg
Франција, BETHUNE
emailКонтактирајте го продавачот
Stas S3SA334 +/-50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 1
Stas S3SA334 +/-50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 2
Stas S3SA334 +/-50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 3
Stas S3SA334 +/-50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 4
Stas S3SA334 +/-50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Stas S3SA334 +/-50m³ VOLUME ALU KIPPER - SAF - DISC - 3 AS LUCHT - ALU CHASSIS / ALU TIPPER

20053-оски32150 kg39000 kg
Белгија, Pelt
Објавено: 2денБрој на оглас MJC11046
Прашајте за цена
star
20053-оски32150 kg39000 kg
Белгија, Pelt
emailКонтактирајте го продавачот
Benalu 3 axles 26m3 ALU - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu 3 axles 26m3 ALU - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu 3 axles 26m3 ALU - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu 3 axles 26m3 ALU - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu 3 axles 26m3 ALU - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Benalu 3 axles 26m3 ALU

19943-оски
Холандија, Veghel
Објавено: 14денБрој на оглас 70218938

5 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 362 462 MKD
 • ≈ 6 376 USD
star
19943-оски
Холандија, Veghel
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 48m3, grain transport . Good state - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 48m3, grain transport . Good state - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 48m3, grain transport . Good state - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 48m3, grain transport . Good state - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 48m3, grain transport . Good state - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)
videocam

Stas 48m3, grain transport . Good state

19993-оски30840 kg38000 kg
Холандија, BB Uden
Објавено: 3денБрој на оглас 121

13 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 810 932 MKD
 • ≈ 14 265 USD
star
19993-оски30840 kg38000 kg
Холандија, BB Uden
emailКонтактирајте го продавачот

Кипер полуприколка Stas SA339K 3 axles 29m3 E-Cover

Објавено: 1год

Хм, се чини ставка продадена
Кипер полуприколка Stas SA339K 3 axles 29m3 E-Cover: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Кипер полуприколка Stas SA339K 3 axles 29m3 E-Cover: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год

ПРОДАДЕНО

12 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 761 785 MKD
 • ≈ 13 401 USD

17 Декември 2022

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Stas SA339K 3 axles 29m3 E-Cover

Поставете оглас "Потребна е техника"
Бренд

Број на оглас

70181407
Година на производство

2009
Дата на прва регистрација

16.01.2009
Должина

10200 mm
Ширина

2550 mm
Боја

сина
Локација

Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Шасија/суспензија
суспензија

воздух
број на оски

оските прават

Mercedes Benz: 1,2,3
сопирачки

диск
Тело/надградба
должина на утовар

8500 mm
ширина на утовар

2330 mm
висина на утовар

1500 mm
Повеќе информации

Additional options and accessories * Capacity of the superstructure: 29 m3 (The total capacity of the superstructure.) * Floor Material * Material: aluminum * Tarpaulin Dealer information We recommend you to take a look at this vehicle on our Trusted Trade Platform. There, you’ll find: - A detailed HD inspection video - 360-degree pictures - Complete and checked specifications Next to our online platform, you can also pay us a visit at our BAS World Store in Veghel, the Netherlands. We have over 1500 vehicles in stock from different brands, types, ages, and mileages. Our sales price is based on a full payment within five working days. BAS World is your way to go to sell or buy your new and used vehicles worldwide safely, easily, and with the ultimate level of trust. Our Trusted Trade Platform includes: - Guaranteed and verified specifications with Checked Specifications - Trusted delivery and guaranteed payment with Safe Deal - Our Logistics & Documents Service to easily and quickly arrange the worldwide transportation of your vehicle. - An excellent customer service. As we speak 13 languages, there’s always someone that speaks your language. In collaboration with BAS Tyres and BAS Parts, we can also offer you an extensive stock of tyres and parts. Want to know more about all our services? Visit our website on www.basworld.com.

ПРОДАДЕНО

12 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 761 785 MKD
 • ≈ 13 401 USD

17 Декември 2022

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Stas SA339K 3 axles 29m3 E-Cover

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Semi-trailer
t1 test archive - BAS World