Кипер полуприколка Stas SA339K 27 cub од Холандија, 7250 EUR за продажба - ID: 6820327
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 1
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 2
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 3
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 4
Stas SA339K - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Stas SA339K

200131980 kg39000 kg
Белгија, Bree
Објавено: 4мес 31денБрој на оглас 30010982

16 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 995 235 MKD
 • ≈ 17 508 USD
star
200131980 kg39000 kg
Белгија, Bree
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 26 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 26 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 26 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 26 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 26 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Stas 26 cub in alu

19942-оски26680 kg32000 kg
Белгија
Објавено: 2год 4месБрој на оглас 21061016

4 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 297 956 MKD
 • ≈ 5 241 USD
star
19942-оски26680 kg32000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 29 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)
videocam

Stas 29 cub in alu

20073-оски33500 kg39000 kg
Белгија
Објавено: 2год 4месБрој на оглас 21061081

11 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 727 996 MKD
 • ≈ 12 806 USD
star
20073-оски33500 kg39000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 31 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 31 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 31 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 31 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 31 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Stas 31 cub in alu

19962-оски36000 kg
Белгија
Објавено: 3год 7месБрој на оглас 20030508

4 350EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 267 239 MKD
 • ≈ 4 701 USD
star
19962-оски36000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 25 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 25 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 25 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 25 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 25 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Stas 25 cub in alu

20013-оски33740 kg39000 kg
Белгија
Објавено: 2год 11месБрој на оглас 20091577

7 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 482 259 MKD
 • ≈ 8 483 USD
star
20013-оски33740 kg39000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 28 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 28 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 28 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 28 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 28 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Stas 28 cub in alu

20093-оски33140 kg39000 kg
Белгија
Објавено: 3год 2месБрој на оглас 20091481

14 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 912 299 MKD
 • ≈ 16 049 USD
star
20093-оски33140 kg39000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Stas 23 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 1
Stas 23 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 2
Stas 23 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 3
Stas 23 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 4
Stas 23 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Stas 23 cub in steel

20193-оски31905 kg39000 kg
Белгија
Објавено: 19денБрој на оглас 23091344

13 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 850 865 MKD
 • ≈ 14 968 USD
star
20193-оски31905 kg39000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Menci 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 1
Menci 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 2
Menci 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 3
Menci 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 4
Menci 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Menci 27 cub in steel

20213-оски32120 kg39000 kg
Белгија
Објавено: 3мес 21денБрој на оглас 23071052

12 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 789 430 MKD
 • ≈ 13 887 USD
star
20213-оски32120 kg39000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Langendorf 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 1
Langendorf 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 2
Langendorf 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 3
Langendorf 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 4
Langendorf 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Langendorf 27 cub in steel

20052-оски30300 kg37000 kg
Белгија
Објавено: 2год 8месБрој на оглас 21030365

6 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 420 824 MKD
 • ≈ 7 403 USD
star
20052-оски30300 kg37000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Kempf 27 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 1
Kempf 27 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 2
Kempf 27 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 3
Kempf 27 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 4
Kempf 27 cub in alu - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Kempf 27 cub in alu

20073-оски33900 kg39000 kg
Белгија
Објавено: 1год 8месБрој на оглас 22030445

9 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 605 127 MKD
 • ≈ 10 645 USD
star
20073-оски33900 kg39000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 1
Schmitz Cargobull 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 2
Schmitz Cargobull 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 3
Schmitz Cargobull 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 4
Schmitz Cargobull 27 cub in steel - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Schmitz Cargobull 27 cub in steel

20193-оски31643 kg39000 kg
Белгија
Објавено: 6мес 24денБрој на оглас 23020249

23 850EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 465 208 MKD
 • ≈ 25 775 USD
star
20193-оски31643 kg39000 kg
Белгија
emailКонтактирајте го продавачот
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 1
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 2
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 3
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 4
STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (48)

STAS S339CX Tri/A Semi-Remorque Benne 3 Essieux

2008
Франција
Објавено: 1мес 2ден
gavelАукција
star
2008
Франција
emailКонтактирајте го продавачот

Кипер полуприколка Stas SA339K 27 cub

Објавено: 1год

Хм, се чини ставка продадена
Кипер полуприколка Stas SA339K 27 cub: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Кипер полуприколка Stas SA339K 27 cub: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год

ПРОДАДЕНО

7 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 445 398 MKD
 • ≈ 7 835 USD

17 Февруари 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Година на производство

2003
Состојба

добра
Дата на прва регистрација

28.04.2003
Нето тежина

8360 kg
Локација

Холандија, Atelierweg 6 6562AS Groesbeek, The Netherlands
Шасија/суспензија
суспензија

воздух
број на оски

оските прават

BPM: 1,2,3
подигање на оска

основа на тркалото

6450 mm
сопирачки

тапан
Тело/надградба
заден кипер

Повеќе информации

Inside is stainless steel

Chassis aluminum

More information

Technical condition: good

Visual appearance: good

Damages: none

ПРОДАДЕНО

7 250EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 445 398 MKD
 • ≈ 7 835 USD

17 Февруари 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Semi-trailer
t1 test archive - Im en Export Zegers Trucks