Кипер полуприколка Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse од Германија, 25900 EUR за продажба - ID: 7612305
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Are you a seller?

Find your customers with Truck1!

Add your company

Ја имаме нивната доверба!

ПРОДАДЕНО
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse

20193-оски32620 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
Објавено: 4мес 2ден Број на оглас G180050

25 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 593 026 MKD
 • ≈ 27 363 USD
star
20193-оски32620 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
emailКонтактирајте го продавачот
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse

20193-оски32620 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
Објавено: 3мес 18ден Број на оглас G180042

25 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 593 026 MKD
 • ≈ 27 363 USD
star
20193-оски32620 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
emailКонтактирајте го продавачот
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse

20193-оски32620 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
Објавено: 3мес 18ден Број на оглас G180036

25 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 593 026 MKD
 • ≈ 27 363 USD
star
20193-оски32620 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
emailКонтактирајте го продавачот
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger 3 Achse

20213-оски32880 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
Објавено: 3мес 11ден Број на оглас G180067

28 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 777 546 MKD
 • ≈ 30 532 USD
star
20213-оски32880 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
emailКонтактирајте го продавачот
Schwarzmüller K10VLN3 Thermo 2 Achs Kippsattel Thermoisoliert - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller K10VLN3 Thermo 2 Achs Kippsattel Thermoisoliert - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller K10VLN3 Thermo 2 Achs Kippsattel Thermoisoliert - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller K10VLN3 Thermo 2 Achs Kippsattel Thermoisoliert - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller K10VLN3 Thermo 2 Achs Kippsattel Thermoisoliert - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller K10VLN3 Thermo 2 Achs Kippsattel Thermoisoliert

20172-оски
Германија, D-88214 Ravensburg
Објавено: 1мес 24ден

24 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 476 163 MKD
 • ≈ 25 356 USD
star
20172-оски
Германија, D-88214 Ravensburg
emailКонтактирајте го продавачот
Schwarzmüller K10VLN3 Stahlmulde, Portaltüren, Alufelgen, Liftachse, - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller K10VLN3 Stahlmulde, Portaltüren, Alufelgen, Liftachse, - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller K10VLN3 Stahlmulde, Portaltüren, Alufelgen, Liftachse, - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller K10VLN3 Stahlmulde, Portaltüren, Alufelgen, Liftachse, - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller K10VLN3 Stahlmulde, Portaltüren, Alufelgen, Liftachse, - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller K10VLN3 Stahlmulde, Portaltüren, Alufelgen, Liftachse,

20193-оски36000 kg
Австрија, Hörsching
Објавено: 4мес 24ден Број на оглас 431522

34 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 146 587 MKD
 • ≈ 36 871 USD
star
20193-оски36000 kg
Австрија, Hörsching
emailКонтактирајте го продавачот
Humbaur HSK24 Thermo Kippauflieger 3 Achse elektr. Plane - Кипер полуприколка: слика 1
Humbaur HSK24 Thermo Kippauflieger 3 Achse elektr. Plane - Кипер полуприколка: слика 2
Humbaur HSK24 Thermo Kippauflieger 3 Achse elektr. Plane - Кипер полуприколка: слика 3
Humbaur HSK24 Thermo Kippauflieger 3 Achse elektr. Plane - Кипер полуприколка: слика 4
Humbaur HSK24 Thermo Kippauflieger 3 Achse elektr. Plane - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Humbaur HSK24 Thermo Kippauflieger 3 Achse elektr. Plane

20153-оски31400 kg38000 kg
Германија, Kaufungen
Објавено: 7мес 31ден Број на оглас G170158

14 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 891 848 MKD
 • ≈ 15 319 USD
star
20153-оски31400 kg38000 kg
Германија, Kaufungen
emailКонтактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull Cargobull SKI 24 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 1
Schmitz Cargobull Cargobull SKI 24 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 2
Schmitz Cargobull Cargobull SKI 24 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 3
Schmitz Cargobull Cargobull SKI 24 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 4
Schmitz Cargobull Cargobull SKI 24 Kippauflieger Thermo 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schmitz Cargobull Cargobull SKI 24 Kippauflieger Thermo 3 Achse

20173-оски32620 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
Објавено: 7мес 17ден Број на оглас G190020

20 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 285 492 MKD
 • ≈ 22 080 USD
star
20173-оски32620 kg39000 kg
Германија, Kaufungen
emailКонтактирајте го продавачот
Fliegl DHKS 390 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 1
Fliegl DHKS 390 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 2
Fliegl DHKS 390 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 3
Fliegl DHKS 390 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 4
Fliegl DHKS 390 Kippauflieger 3 Achse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Fliegl DHKS 390 Kippauflieger 3 Achse

201629680 kg35000 kg
Германија, Kaufungen
Објавено: 9мес 9ден Број на оглас G180424

13 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 854 944 MKD
 • ≈ 14 685 USD
star
201629680 kg35000 kg
Германија, Kaufungen
emailКонтактирајте го продавачот
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift

20162-оски36000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 7мес 7ден Број на оглас 378342

21 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 346 383 MKD
 • ≈ 23 126 USD
star
20162-оски36000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
emailКонтактирајте го продавачот
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller SM H10VLN3 Dreiseiten-Kippaufl. BPW-Achsen Lift

20162-оски36000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 7мес 7ден Број на оглас 378342-2

21 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 346 383 MKD
 • ≈ 23 126 USD
star
20162-оски36000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
emailКонтактирајте го продавачот
Schwarzmüller SK K10VLN3 3 Achs Alu-Kippmulde BPW Lift 25m³ 7x - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller SK K10VLN3 3 Achs Alu-Kippmulde BPW Lift 25m³ 7x - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller SK K10VLN3 3 Achs Alu-Kippmulde BPW Lift 25m³ 7x - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller SK K10VLN3 3 Achs Alu-Kippmulde BPW Lift 25m³ 7x - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller SK K10VLN3 3 Achs Alu-Kippmulde BPW Lift 25m³ 7x - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller SK K10VLN3 3 Achs Alu-Kippmulde BPW Lift 25m³ 7x

20173-оски36000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 6мес 9ден Број на оглас 389824

14 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 915 836 MKD
 • ≈ 15 731 USD
star
20173-оски36000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
emailКонтактирајте го продавачот

Кипер полуприколка Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse

Објавено: 1мес 11ден

Хм, се чини ставка продадена
Кипер полуприколка Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Кипер полуприколка Schwarzmüller KS K10VLN3 Kippauflieger Thermo 3 Achse: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1мес 11ден

ПРОДАДЕНО

25 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 593 026 MKD
 • ≈ 27 363 USD

1 Јануари 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Бренд

Број на оглас

G180047
Година на производство

2019
Бруто тежина

39000 kg
Корисна носивост

32620 kg
Локација

Германија, Leipziger Strasse 44, DE-34260 Kaufungen/Kassel, Germany
Шасија/суспензија
суспензија

воздух
број на оски

ABS - антиблокирачки систем за сопирање

Повеќе информации

Interne Fahrzeugnr.: G180047

Deutsches Fahrzeug

Auf unserem Hof in Kaufungen - Kassel, Deutschland, sofort zur Verfügung

Mehr INFO unter:

+49 1636 633 037 Luis Lucena (Deutsch, English, Español, Français)

+48 669 808 888 Viktoria Sologubova (Polnisch, Russisch, Ukrainisch, English)

THERMO Isolierte Mulde

Baujahr 2019

Liftachse, Elektrische Plane

Maße und Gewichte

Leergewicht: 6.380 kg

Beschreibung

Die Seitenflächen, inkl. Stirn- und Rückwand, sind mit einer Thermoisolierung ausgestattet. Das verwendete Dämmmaterial weist eine langfristige Temparturbeständigkeit bis 200° c auf.

Kippmulde für den Transport von Asphaltmischgut. Aufbauwerkstoff wahlweise Aluminium oder Stahl jeweils mit Hartschaumisolierung. Die Isolierung ist am Boden, den Seitenwänden und an der Stirn- und Rückwand angebracht.

Der Laderaum wird mit einer temperaturbeständigen Abdeckplane abgedeckt.

Aufbaumaterial Aluminium: d = 5 od. 6 od. 8 mm

Aufbaumaterial Stahl: d = 3 od. 4 od. 5 od. 6 mm

Isoliermaterial: Hochtemperatur Hartschaum, Typ B2 40HT

temperaturbeständig bis +200° C: d =45 mm

Finanzierungsbeispiel:

 • Interne Nummer: G180047
 • Kaufpreis: 25.900,00 €
 • Anzahlung: 10%
 • Laufzeit: 60
 • Monatliche Rate: 377****,63 €

Restwert: 5.180,00 €

Wenn das Angebot Ihnen zusagt oder dieses nach Ihren Bedürfnissen

anpassen wollen, kontaktieren Sie uns unter 0151/12529597 (Hr. Enchev).

Wir freuen uns auf Ihren Anruf

***Irrtümer vorbehalten***

Gerne nehmen wir Ihr gebrauchtes Fahrzeug in Zahlung.

Finanzierung direkt bei uns im Hause möglich.

GOLEC NUTZFAHRZEUGE GMBH

www.golec.de

info@golec.de

Wir sprechen: Deutsch, English, Spanish, Polnisch, Ukrainisch, Russisch, Bulgarisch.

powered by two Sales

ПРОДАДЕНО

25 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 593 026 MKD
 • ≈ 27 363 USD

1 Јануари 2023

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Semi-trailer
t1 test archive - Golec Nutzfahrzeuge