Кипер полуприколка Meiller MHPS 44.3*Stahl26m³*Mietmulde*Flex-Option*Sofort од Германија за продажба - ID: 6388822
Северна Македонија - Македонски | EUR
0
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Meiller MHPS 44.3*Stahl26m³*Mietmulde*Flex-Option*Sofort

Поставете оглас "Потребна е техника"
Отвори директориум

Хм, се чини ставка продадена

View this ad in the archive
Meiller MHPS 44/3 26m3 - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 44/3 26m3 - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 44/3 26m3 - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 44/3 26m3 - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 44/3 26m3 - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Meiller MHPS 44/3 26m3

2022
Чешка република, Nové Strašecí
Објавено: 1год 9месБрој на оглас 08260

35 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 205 491 MKD
 • ≈ 38 798 USD
star
2022
Чешка република, Nové Strašecí
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane

Ново3-оски32860 kg39000 kg
Германија, Stuhr
Објавено: 1мес 12денБрој на оглас Float23-1

31 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 935 180 MKD
 • ≈ 34 043 USD
star
Ново3-оски32860 kg39000 kg
Германија, Stuhr
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Meiller MHPS 44.3N*NEW* | 25m³ Stahl*Luft/Lift*Rollplane

20233-оски32860 kg39000 kg
Германија, Stuhr
Објавено: 1мес 12денБрој на оглас Float23

31 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 935 180 MKD
 • ≈ 34 043 USD
star
20233-оски32860 kg39000 kg
Германија, Stuhr
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS44.3-N Kippsattelanhänger - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS44.3-N Kippsattelanhänger - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS44.3-N Kippsattelanhänger - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS44.3-N Kippsattelanhänger - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS44.3-N Kippsattelanhänger - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Meiller MHPS44.3-N Kippsattelanhänger

2023
Германија, Tuttlingen
Објавено: 5мес 9денБрој на оглас 233162

32 880EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 019 959 MKD
 • ≈ 35 535 USD
star
2023
Германија, Tuttlingen
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 15/18 Stahl *26m³/Hardox/1.-Lift - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 15/18 Stahl *26m³/Hardox/1.-Lift - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 15/18 Stahl *26m³/Hardox/1.-Lift - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 15/18 Stahl *26m³/Hardox/1.-Lift - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 15/18 Stahl *26m³/Hardox/1.-Lift - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Meiller MHPS 15/18 Stahl *26m³/Hardox/1.-Lift

20152-оски25960 kg33000 kg
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 1мес 17денБрој на оглас j1391 , SM08124 , H.R.

14 990EUR

 • ≈ 920 900 MKD
 • ≈ 16 200 USD
star
20152-оски25960 kg33000 kg
Германија, Mühlheim am Main
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach

20183-оски39000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 4мес 10денБрој на оглас m08430

18 490EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 135 920 MKD
 • ≈ 19 983 USD
star
20183-оски39000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Meiller MHPS 44/3N KISA 3 BPW Liftachse 23m³ mehrfach

20183-оски39000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
Објавено: 4мес 10денБрој на оглас m08429

18 490EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 135 920 MKD
 • ≈ 19 983 USD
star
20183-оски39000 kg
Германија, 36151 Burghaun/Gruben
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 12/27 NOSS2, Stahl ca.26m³, 12x VORHANDEN - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 12/27 NOSS2, Stahl ca.26m³, 12x VORHANDEN - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 12/27 NOSS2, Stahl ca.26m³, 12x VORHANDEN - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 12/27 NOSS2, Stahl ca.26m³, 12x VORHANDEN - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 12/27 NOSS2, Stahl ca.26m³, 12x VORHANDEN - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Meiller MHPS 12/27 NOSS2, Stahl ca.26m³, 12x VORHANDEN

20133-оски32220 kg39000 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 1год 2месБрој на оглас 84711

15 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 976 805 MKD
 • ≈ 17 183 USD
star
20133-оски32220 kg39000 kg
Германија, Göttingen
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 44.2K /hydr.Klappe/Hardox 8+6+5 mm/SOFORT - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 44.2K /hydr.Klappe/Hardox 8+6+5 mm/SOFORT - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 44.2K /hydr.Klappe/Hardox 8+6+5 mm/SOFORT - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 44.2K /hydr.Klappe/Hardox 8+6+5 mm/SOFORT - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 44.2K /hydr.Klappe/Hardox 8+6+5 mm/SOFORT - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Meiller MHPS 44.2K /hydr.Klappe/Hardox 8+6+5 mm/SOFORT

Ново20232-оски31000 kg
Чешка република, Chodov
Објавено: 7мес 15ден
Прашајте за цена
star
Ново20232-оски31000 kg
Чешка република, Chodov
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse

20203-оски32280 kg39000 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 2мес 18денБрој на оглас 84730

26 892EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 652 091 MKD
 • ≈ 29 063 USD
star
20203-оски32280 kg39000 kg
Белгија, Roksem
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse

20143-оски32480 kg39000 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 2мес 18денБрој на оглас 84717

20 412EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 253 996 MKD
 • ≈ 22 060 USD
star
20143-оски32480 kg39000 kg
Белгија, Roksem
emailКонтактирајте го продавачот
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Meiller MHPS 12/27 MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse

20183-оски32480 kg39000 kg
Белгија, Roksem
Објавено: 2мес 18денБрој на оглас 84723

23 652EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 453 044 MKD
 • ≈ 25 561 USD
star
20183-оски32480 kg39000 kg
Белгија, Roksem
emailКонтактирајте го продавачот

Кипер полуприколка Meiller MHPS 44.3*Stahl26m³*Mietmulde*Flex-Option*Sofort

Објавено: 1год 5мес

Хм, се чини ставка продадена
Кипер полуприколка Meiller MHPS 44.3*Stahl26m³*Mietmulde*Flex-Option*Sofort: слика 1

Пронајдете нови понуди во каталогот

Отвори директориум
zoom in
Кипер полуприколка Meiller MHPS 44.3*Stahl26m³*Mietmulde*Flex-Option*Sofort: слика 1
See what's in stock now

Објавено: 1год 5мес

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Meiller MHPS 44.3*Stahl26m³*Mietmulde*Flex-Option*Sofort

Поставете оглас "Потребна е техника"
Бренд

Број на оглас

0038/22
Година на производство

2022
Бруто тежина

39000 kg
Корисна носивост

32680 kg
Локација

Германија, 3 - K Weg 7, DE-28816 Stuhr, Germany
Шасија/суспензија
суспензија

воздух
број на оски

сопирачки

диск
ABS - антиблокирачки систем за сопирање

Тело/надградба
должина на утовар

7600 mm
ширина на утовар

2300 mm
висина на утовар

1500 mm
волумен на утовар

26 m³
Повеќе информации

Fahrzeug außschließlich zur flexiblen Vermietung. Fragen Sie gerne individuell an: Halbrunde 25m³ Stahl-Kippbrücke (Halfpipe) aus 02/2022 mit stabilisierendem Frontteleskopzylinder, Rollplane & SAF Achsen Motorwagen: Aufsattelhöhe unbeladen ca. 1.247 mm. Zustand: Sehr gut. Aufbau: • Stahlkippbrücke • außenliegende schräge Pendelrückwand (ohne Schütte) • Boden 5/6 mm • Seitenwände 4 mm • Stirnwand 4 mm • Rückwand 4 mm • seitliche Knebelverschlüsse an der Rückwand • Luftfederung • Achslift an der 1. Achse • Scheibenbremsen für Felgengröße 22,5" • lackierte Stahlfelgen • mechanisch einfach klappbarer Unterfahrschutz • Stahlfallstützen mit Tellerfuß (T-Fuß) Zubehör: • MEILLER PVC Rollplane inkl. Aluminiumanlegeleiter (4 m) • Aluminiumbedienstand für Rollplane inkl. Aufstieg in Fahrtrichtung links am Rahmen • 1x wasser und dampfstrahlfester LED-Arbeitsscheinwerfer Farbe: • Fahrwerkrahmen Schwarzgrau RAL 7021 • Kippbrückenfarbe Weissaluminium RAL 9006 • Planenfarbe: RAL 9006 weißaluminium • Eschen Trucks Werbung Fahrzeugmiete Alle Angaben ohne Gewähr / Zwischenverkauf vorbehalten.

ПРОДАДЕНО

The seller didn't indicate the price

Do you want to know prices for the similar offers?

Отвори директориум
Архивирана реклама

Оваа реклама беше отстранета од нашата база на податоци. Сепак, можете да испратите формулар "Посакувано возило": Meiller MHPS 44.3*Stahl26m³*Mietmulde*Flex-Option*Sofort

Поставете оглас "Потребна е техника"
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.
t1 old test archive
t1 test archive - Semi-trailer
t1 test archive - Eschen Nutzfahrzeuge GmbH