Користени и нови Кипери полуприколки MEILLER за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Кипери полуприколки MEILLER

79
Погледнете Полуприколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
MEILLER
MEILLER - Кипер полуприколка: слика 1
MEILLER - Кипер полуприколка: слика 2
MEILLER - Кипер полуприколка: слика 3
MEILLER - Кипер полуприколка: слика 4
MEILLER - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Кипер полуприколка MEILLER

2015
Полска, ul. Gliniana 10, 97-300 Piotrków Trybunalski
Објавено: 2час 8мин

10 408EUR

 • ≈ 640 255 MKD
 • ≈ 11 263 USD
2015
Полска, ul. Gliniana 10, 97-300 Piotrków Trybunalski
Контактирајте го продавачот
Meiller MHPS 41/2-S 8/5 - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 41/2-S 8/5 - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 41/2-S 8/5 - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 41/2-S 8/5 - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 41/2-S 8/5 - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Кипер полуприколка Meiller MHPS 41/2-S 8/5

2011Корисна носивост: 26900 kgБруто тежина: 33000 kg
Белгија
Објавено: 1денБрој на оглас ATR-1645

11 995EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 737 880 MKD
 • ≈ 12 980 USD
2011Корисна носивост: 26900 kgБруто тежина: 33000 kg
Белгија
Контактирајте го продавачот
Meiller KISA 3 - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller KISA 3 - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller KISA 3 - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller KISA 3 - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller KISA 3 - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Кипер полуприколка Meiller KISA 3

20123-оскиБруто тежина: 39000 kg
Белгија, Handzame
Објавено: 8денБрој на оглас E61562

13 950EUR

 • ≈ 858 144 MKD
 • ≈ 15 096 USD
20123-оскиБруто тежина: 39000 kg
Белгија, Handzame
Контактирајте го продавачот
Meiller MHKS 41/3S Kippauflieger - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHKS 41/3S Kippauflieger - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHKS 41/3S Kippauflieger - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHKS 41/3S Kippauflieger - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHKS 41/3S Kippauflieger - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Кипер полуприколка Meiller MHKS 41/3S Kippauflieger

20063-оскиКорисна носивост: 28980 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
20063-оскиКорисна носивост: 28980 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија
Контактирајте го продавачот
Meiller KISA 3 Kippauflieger,Rollplane - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller KISA 3 Kippauflieger,Rollplane - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller KISA 3 Kippauflieger,Rollplane - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller KISA 3 Kippauflieger,Rollplane - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller KISA 3 Kippauflieger,Rollplane - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Кипер полуприколка Meiller KISA 3 Kippauflieger,Rollplane

20163-оскиБруто тежина: 39000 kg
Германија, Legden
Објавено: 16денБрој на оглас 9109

16 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 039 615 MKD
 • ≈ 18 289 USD
20163-оскиБруто тежина: 39000 kg
Германија, Legden
Контактирајте го продавачот
Meiller MHKS 41/3 - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHKS 41/3 - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHKS 41/3 - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHKS 41/3 - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHKS 41/3 - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Кипер полуприколка Meiller MHKS 41/3

20063-оски
Белгија
Објавено: 18ден
Аукција
20063-оски
Белгија
Контактирајте го продавачот
Meiller MHKS 41/2-S Nztl.26310 kg - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHKS 41/2-S Nztl.26310 kg - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHKS 41/2-S Nztl.26310 kg - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHKS 41/2-S Nztl.26310 kg - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHKS 41/2-S Nztl.26310 kg - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Кипер полуприколка Meiller MHKS 41/2-S Nztl.26310 kg

20052-оскиКорисна носивост: 26310 kgБруто тежина: 33000 kg
Германија, Fürstenwalde
Објавено: 20денБрој на оглас A-9

4 118EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 253 321 MKD
 • ≈ 4 456 USD
20052-оскиКорисна носивост: 26310 kgБруто тежина: 33000 kg
Германија, Fürstenwalde
Контактирајте го продавачот
Meiller TR 3|26m³ ALU*Getreideschieb.*SmartBoard*Heizung - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller TR 3|26m³ ALU*Getreideschieb.*SmartBoard*Heizung - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller TR 3|26m³ ALU*Getreideschieb.*SmartBoard*Heizung - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller TR 3|26m³ ALU*Getreideschieb.*SmartBoard*Heizung - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller TR 3|26m³ ALU*Getreideschieb.*SmartBoard*Heizung - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Кипер полуприколка Meiller TR 3|26m³ ALU*Getreideschieb.*SmartBoard*Heizung

20123-оскиКорисна носивост: 28700 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Stuhr
Објавено: 22денБрој на оглас 0556/23

10 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 670 521 MKD
 • ≈ 11 795 USD
20123-оскиКорисна носивост: 28700 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Stuhr
Контактирајте го продавачот
Meiller MHPS 12/27 Kipper Nztl. 28.7 t - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 12/27 Kipper Nztl. 28.7 t - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 12/27 Kipper Nztl. 28.7 t - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 12/27 Kipper Nztl. 28.7 t - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 12/27 Kipper Nztl. 28.7 t - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Кипер полуприколка Meiller MHPS 12/27 Kipper Nztl. 28.7 t

20173-оскиКорисна носивост: 28700 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Fürstenwalde
Објавено: 23денБрој на оглас A-5

16 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 039 615 MKD
 • ≈ 18 289 USD
20173-оскиКорисна носивост: 28700 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Fürstenwalde
Контактирајте го продавачот
Meiller - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Кипер полуприколка Meiller

20173-оскиКорисна носивост: 31540 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија
Објавено: 25денБрој на оглас 307230

14 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 916 583 MKD
 • ≈ 16 124 USD
20173-оскиКорисна носивост: 31540 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија
Контактирајте го продавачот
Meiller MHPS 16/27 | 25m³ Stahl* E-Verdeck*Luft-Lift*BPW - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 16/27 | 25m³ Stahl* E-Verdeck*Luft-Lift*BPW - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 16/27 | 25m³ Stahl* E-Verdeck*Luft-Lift*BPW - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 16/27 | 25m³ Stahl* E-Verdeck*Luft-Lift*BPW - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 16/27 | 25m³ Stahl* E-Verdeck*Luft-Lift*BPW - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Кипер полуприколка Meiller MHPS 16/27 | 25m³ Stahl* E-Verdeck*Luft-Lift*BPW

20163-оскиКорисна носивост: 36400 kgБруто тежина: 43000 kg
Германија, Stuhr
Објавено: 27денБрој на оглас 0568/23

17 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 101 131 MKD
 • ≈ 19 371 USD
20163-оскиКорисна носивост: 36400 kgБруто тежина: 43000 kg
Германија, Stuhr
Контактирајте го продавачот
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Кипер полуприколка Meiller OL 37 TC (2 pieces available)

2010Корисна носивост: 28000 kgБруто тежина: 36000 kg
Белгија
Објавено: 28денБрој на оглас ATR-1644

11 995EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 737 880 MKD
 • ≈ 12 980 USD
2010Корисна носивост: 28000 kgБруто тежина: 36000 kg
Белгија
Контактирајте го продавачот
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller OL 37 TC (2 pieces available) - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Кипер полуприколка Meiller OL 37 TC (2 pieces available)

2010Корисна носивост: 28000 kgБруто тежина: 36000 kg
Белгија
Објавено: 28денБрој на оглас ATR-1643

11 995EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 737 880 MKD
 • ≈ 12 980 USD
2010Корисна носивост: 28000 kgБруто тежина: 36000 kg
Белгија
Контактирајте го продавачот
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Кипер полуприколка Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse

20183-оскиКорисна носивост: 32480 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 1мес 9денБрој на оглас 84726

19 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 224 162 MKD
 • ≈ 21 535 USD
20183-оскиКорисна носивост: 32480 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Кипер полуприколка Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse

20203-оскиКорисна носивост: 32280 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 1мес 9денБрој на оглас 84730

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 408 709 MKD
 • ≈ 24 782 USD
20203-оскиКорисна носивост: 32280 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Кипер полуприколка Meiller MHPS 12/27, Stahlmulde ca. 26m³, Liftachse

20183-оскиКорисна носивост: 32480 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Göttingen
Објавено: 1мес 9денБрој на оглас 84723

19 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 224 162 MKD
 • ≈ 21 535 USD
20183-оскиКорисна носивост: 32480 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Göttingen
Контактирајте го продавачот
Meiller 27 m³ - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller 27 m³ - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller 27 m³ - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller 27 m³ - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller 27 m³ - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Кипер полуприколка Meiller 27 m³

20072-оскиКорисна носивост: 28960 kgБруто тежина: 35000 kg
Данска, Hedensted
Објавено: 1мес 12денБрој на оглас 0M08299

8 000EUR

 • ≈ 492 125 MKD
 • ≈ 8 657 USD
20072-оскиКорисна носивост: 28960 kgБруто тежина: 35000 kg
Данска, Hedensted
Контактирајте го продавачот
Meiller MHPS Hardox-Thermo *24m³/Elektr.Verdeck/2xLift - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller MHPS Hardox-Thermo *24m³/Elektr.Verdeck/2xLift - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller MHPS Hardox-Thermo *24m³/Elektr.Verdeck/2xLift - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller MHPS Hardox-Thermo *24m³/Elektr.Verdeck/2xLift - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller MHPS Hardox-Thermo *24m³/Elektr.Verdeck/2xLift - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Кипер полуприколка Meiller MHPS Hardox-Thermo *24m³/Elektr.Verdeck/2xLift

20193-оскиКорисна носивост: 32220 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Mühlheim am Main
Објавено: 1мес 17денБрој на оглас j1520 , SM08316

22 490EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 383 488 MKD
 • ≈ 24 338 USD
20193-оскиКорисна носивост: 32220 kgБруто тежина: 39000 kg
Германија, Mühlheim am Main
Контактирајте го продавачот
2002 Meiller MHKS41/2 - Кипер полуприколка: слика 1
2002 Meiller MHKS41/2 - Кипер полуприколка: слика 2
2002 Meiller MHKS41/2 - Кипер полуприколка: слика 3
2002 Meiller MHKS41/2 - Кипер полуприколка: слика 4
2002 Meiller MHKS41/2 - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Кипер полуприколка 2002 Meiller MHKS41/2

20022-оскиКорисна носивост: 26520 kgБруто тежина: 33000 kg
Германија
Објавено: 2мес 14денБрој на оглас 23756M

2 618EUR

 • ≈ 161 048 MKD
 • ≈ 2 833 USD
20022-оскиКорисна носивост: 26520 kgБруто тежина: 33000 kg
Германија
Контактирајте го продавачот
Meiller Semi Benne acier KIPPER - Кипер полуприколка: слика 1
Meiller Semi Benne acier KIPPER - Кипер полуприколка: слика 2
Meiller Semi Benne acier KIPPER - Кипер полуприколка: слика 3
Meiller Semi Benne acier KIPPER - Кипер полуприколка: слика 4
Meiller Semi Benne acier KIPPER - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Кипер полуприколка Meiller Semi Benne acier KIPPER

20153-оскиКорисна носивост: 30820 kgБруто тежина: 39000 kg
Франција, SERRIERES-EN-CHAUTAGNE
Објавено: 2мес 18денБрој на оглас DBL36

34 000EUR

 • ≈ 2 091 533 MKD
 • ≈ 36 794 USD
20153-оскиКорисна носивост: 30820 kgБруто тежина: 39000 kg
Франција, SERRIERES-EN-CHAUTAGNE
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Кипери полуприколки MEILLER
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.