Користени и нови Кипери полуприколки за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 60
Benalu Bulkliner S95 49,2m³ 50m³ Sofort Verfügbar - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu Bulkliner S95 49,2m³ 50m³ Sofort Verfügbar - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu Bulkliner S95 49,2m³ 50m³ Sofort Verfügbar - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu Bulkliner S95 49,2m³ 50m³ Sofort Verfügbar - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu Bulkliner S95 49,2m³ 50m³ Sofort Verfügbar - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Benalu Bulkliner S95 49,2m³ 50m³ Sofort Verfügbar

Кипер полуприколка
Ново20243-оскиКорисна носивост: 30120 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Auf der Tappenau 15, 32469 Petershagen, Germany
Објавено: 6час 27минБрој на оглас 9539

63 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 931 313 MKD
 • ≈ 68 338 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 30120 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Auf der Tappenau 15, 32469 Petershagen, Germany
Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Schwarzmüller HSK3 3-Seitenkipper SAF Lift 29.300kg Nutzlast

Кипер полуприколка
20113-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Објавено: 7час 47минБрој на оглас 301258

12 890EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 793 030 MKD
 • ≈ 13 785 USD
20113-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Im Steierfeld 10, DE-36151 Burghaun/Gruben, Germany
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 1
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 2
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 3
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 4
Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Schmitz Cargobull SKI 24 SL06-9.6. Stahl, 52m³,Rollplane,Luft-Lift

Кипер полуприколка
20153-оскиБруто тежина: 35000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 8час 19минБрој на оглас SI83886

22 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 408 874 MKD
 • ≈ 24 490 USD
20153-оскиБруто тежина: 35000 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Schwarzmüller HKS 3/E -S1, Stahl, 24m³, Luft-Lift, Schütte - Кипер полуприколка: слика 1
Schwarzmüller HKS 3/E -S1, Stahl, 24m³, Luft-Lift, Schütte - Кипер полуприколка: слика 2
Schwarzmüller HKS 3/E -S1, Stahl, 24m³, Luft-Lift, Schütte - Кипер полуприколка: слика 3
Schwarzmüller HKS 3/E -S1, Stahl, 24m³, Luft-Lift, Schütte - Кипер полуприколка: слика 4
Schwarzmüller HKS 3/E -S1, Stahl, 24m³, Luft-Lift, Schütte - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Schwarzmüller HKS 3/E -S1, Stahl, 24m³, Luft-Lift, Schütte

Кипер полуприколка
20073-оскиКорисна носивост: 27150 kgБруто тежина: 33500 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Објавено: 8час 19минБрој на оглас SI82886

9 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 609 076 MKD
 • ≈ 10 587 USD
20073-оскиКорисна носивост: 27150 kgБруто тежина: 33500 kg
Германија, Molkereistrasse 2, D-27419 Sittensen, Germany
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull - Кипер полуприколка: слика 1
Schmitz Cargobull - Кипер полуприколка: слика 2
Schmitz Cargobull - Кипер полуприколка: слика 3
Schmitz Cargobull - Кипер полуприколка: слика 4
Schmitz Cargobull - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Schmitz Cargobull

Кипер полуприколка
20113-оскиБруто тежина: 34000 kg
Франција, 21 Rue de la Mairie 78660 ABLIS Ile-de-France, Yvelines 78, France
Објавено: 8час 51минБрој на оглас 20-0140

10 500EUR

 • ≈ 645 990 MKD
 • ≈ 11 229 USD
20113-оскиБруто тежина: 34000 kg
Франција, 21 Rue de la Mairie 78660 ABLIS Ile-de-France, Yvelines 78, France
Контактирајте го продавачот
Langendorf - Кипер полуприколка: слика 1
Langendorf - Кипер полуприколка: слика 2
Langendorf - Кипер полуприколка: слика 3
Langendorf - Кипер полуприколка: слика 4
Langendorf - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

Langendorf

Кипер полуприколка
20204-оскиКорисна носивост: 39520 kgБруто тежина: 48000 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 8час 52минБрој на оглас DG4602
Прашајте за цена
20204-оскиКорисна носивост: 39520 kgБруто тежина: 48000 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
Langendorf SKA 36 alu tiptrailer - Кипер полуприколка: слика 1
Langendorf SKA 36 alu tiptrailer - Кипер полуприколка: слика 2
Langendorf SKA 36 alu tiptrailer - Кипер полуприколка: слика 3
Langendorf SKA 36 alu tiptrailer - Кипер полуприколка: слика 4
Langendorf SKA 36 alu tiptrailer - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Langendorf SKA 36 alu tiptrailer

Кипер полуприколка
20154-оскиКорисна носивост: 39960 kgБруто тежина: 48000 kg
Данска, Silkeborg
Објавено: 8час 53минБрој на оглас BC2988
Прашајте за цена
20154-оскиКорисна носивост: 39960 kgБруто тежина: 48000 kg
Данска, Silkeborg
Контактирајте го продавачот
KNAPEN WALKING FLOOR - Кипер полуприколка: слика 1
KNAPEN WALKING FLOOR - Кипер полуприколка: слика 2
KNAPEN WALKING FLOOR - Кипер полуприколка: слика 3
KNAPEN WALKING FLOOR - Кипер полуприколка: слика 4
KNAPEN WALKING FLOOR - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (25)

KNAPEN WALKING FLOOR

Кипер полуприколка
2017
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Објавено: 9час 53минБрој на оглас C466995
Аукција
2017
Обединето Кралство, Hemel Hempstead
Контактирајте го продавачот
Menci SA724R 2-Axle Tipper Trailer - Кипер полуприколка: слика 1
Menci SA724R 2-Axle Tipper Trailer - Кипер полуприколка: слика 2
Menci SA724R 2-Axle Tipper Trailer - Кипер полуприколка: слика 3
Menci SA724R 2-Axle Tipper Trailer - Кипер полуприколка: слика 4
Menci SA724R 2-Axle Tipper Trailer - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

Menci SA724R 2-Axle Tipper Trailer

Кипер полуприколка
20052-оскиКорисна носивост: 27880 kgБруто тежина: 33000 kg
Словенија, Gomilsko, Slovenia
Објавено: 10час 29мин

5 800EUR

 • ≈ 356 832 MKD
 • ≈ 6 202 USD
20052-оскиКорисна носивост: 27880 kgБруто тежина: 33000 kg
Словенија, Gomilsko, Slovenia
Контактирајте го продавачот
STAS S 300cx Unfall Kipper - Кипер полуприколка: слика 1
STAS S 300cx Unfall Kipper - Кипер полуприколка: слика 2
STAS S 300cx Unfall Kipper - Кипер полуприколка: слика 3
STAS S 300cx Unfall Kipper - Кипер полуприколка: слика 4
STAS S 300cx Unfall Kipper - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

STAS S 300cx Unfall Kipper

Кипер полуприколка
20213-оскиКорисна носивост: 30430 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 10час 41минБрој на оглас 67857

19 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 205 848 MKD
 • ≈ 20 961 USD
20213-оскиКорисна носивост: 30430 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
KEMPF Huesker Combiliner, Flexcover, Gülle 27.5m³, 50m³, - Кипер полуприколка: слика 1
KEMPF Huesker Combiliner, Flexcover, Gülle 27.5m³, 50m³, - Кипер полуприколка: слика 2
KEMPF Huesker Combiliner, Flexcover, Gülle 27.5m³, 50m³, - Кипер полуприколка: слика 3
KEMPF Huesker Combiliner, Flexcover, Gülle 27.5m³, 50m³, - Кипер полуприколка: слика 4
KEMPF Huesker Combiliner, Flexcover, Gülle 27.5m³, 50m³, - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

KEMPF Huesker Combiliner, Flexcover, Gülle 27.5m³, 50m³,

Кипер полуприколка
20183-оскиКорисна носивост: 29250 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Hansawinkel 4
Објавено: 10час 41минБрој на оглас 67856
Прашајте за цена
20183-оскиКорисна носивост: 29250 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Hansawinkel 4
Контактирајте го продавачот
Benalu BENNE ALU - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu BENNE ALU - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu BENNE ALU - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu BENNE ALU - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu BENNE ALU - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Benalu BENNE ALU

Кипер полуприколка
20112-оскиБруто тежина: 38000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 2минБрој на оглас E58399

8 950EUR

 • ≈ 550 629 MKD
 • ≈ 9 571 USD
20112-оскиБруто тежина: 38000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Benalu ALU-2X LAMES/RESSORT/SPRING/BLAD - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu ALU-2X LAMES/RESSORT/SPRING/BLAD - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu ALU-2X LAMES/RESSORT/SPRING/BLAD - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu ALU-2X LAMES/RESSORT/SPRING/BLAD - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu ALU-2X LAMES/RESSORT/SPRING/BLAD - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Benalu ALU-2X LAMES/RESSORT/SPRING/BLAD

Кипер полуприколка
19872-оскиБруто тежина: 32000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 2минБрој на оглас E58343

4 950EUR

 • ≈ 304 538 MKD
 • ≈ 5 293 USD
19872-оскиБруто тежина: 32000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Benalu C33- ALU - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu C33- ALU - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu C33- ALU - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu C33- ALU - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu C33- ALU - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Benalu C33- ALU

Кипер полуприколка
20112-оскиБруто тежина: 37460 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 3минБрој на оглас E51687

10 450EUR

 • ≈ 642 914 MKD
 • ≈ 11 175 USD
20112-оскиБруто тежина: 37460 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Benalu ALU - C34 - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu ALU - C34 - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu ALU - C34 - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu ALU - C34 - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu ALU - C34 - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Benalu ALU - C34

Кипер полуприколка
20123-оски
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 3минБрој на оглас E56411

11 950EUR

 • ≈ 735 198 MKD
 • ≈ 12 780 USD
20123-оски
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
ROBUSTE-KAISER S3302-2XLAMES/BLAD/SPRING - Кипер полуприколка: слика 1
ROBUSTE-KAISER S3302-2XLAMES/BLAD/SPRING - Кипер полуприколка: слика 2
ROBUSTE-KAISER S3302-2XLAMES/BLAD/SPRING - Кипер полуприколка: слика 3
ROBUSTE-KAISER S3302-2XLAMES/BLAD/SPRING - Кипер полуприколка: слика 4
ROBUSTE-KAISER S3302-2XLAMES/BLAD/SPRING - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

ROBUSTE-KAISER S3302-2XLAMES/BLAD/SPRING

Кипер полуприколка
20012-оскиБруто тежина: 33000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 3минБрој на оглас E57193

5 250EUR

 • ≈ 322 995 MKD
 • ≈ 5 614 USD
20012-оскиБруто тежина: 33000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Benalu ALU + 2X BLAD/BLAD-SPRING-STEEL - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu ALU + 2X BLAD/BLAD-SPRING-STEEL - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu ALU + 2X BLAD/BLAD-SPRING-STEEL - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu ALU + 2X BLAD/BLAD-SPRING-STEEL - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu ALU + 2X BLAD/BLAD-SPRING-STEEL - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Benalu ALU + 2X BLAD/BLAD-SPRING-STEEL

Кипер полуприколка
20082-оскиБруто тежина: 37400 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 3минБрој на оглас E50549

5 950EUR

 • ≈ 366 061 MKD
 • ≈ 6 363 USD
20082-оскиБруто тежина: 37400 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
ROBUSTE-KAISER 2 x BLAD/RESSORTS/SPRING - Кипер полуприколка: слика 1
ROBUSTE-KAISER 2 x BLAD/RESSORTS/SPRING - Кипер полуприколка: слика 2
ROBUSTE-KAISER 2 x BLAD/RESSORTS/SPRING - Кипер полуприколка: слика 3
ROBUSTE-KAISER 2 x BLAD/RESSORTS/SPRING - Кипер полуприколка: слика 4
ROBUSTE-KAISER 2 x BLAD/RESSORTS/SPRING - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

ROBUSTE-KAISER 2 x BLAD/RESSORTS/SPRING

Кипер полуприколка
20052-оски
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 3минБрој на оглас E56427

4 850EUR

 • ≈ 298 386 MKD
 • ≈ 5 186 USD
20052-оски
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Fruehauf BENNE ENROCHEMENT - Кипер полуприколка: слика 1
Fruehauf BENNE ENROCHEMENT - Кипер полуприколка: слика 2
Fruehauf BENNE ENROCHEMENT - Кипер полуприколка: слика 3
Fruehauf BENNE ENROCHEMENT - Кипер полуприколка: слика 4
Fruehauf BENNE ENROCHEMENT - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Fruehauf BENNE ENROCHEMENT

Кипер полуприколка
20122-оскиБруто тежина: 37000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 4минБрој на оглас E61316

9 750EUR

 • ≈ 599 848 MKD
 • ≈ 10 427 USD
20122-оскиБруто тежина: 37000 kg
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Benalu C34 - ALU - Кипер полуприколка: слика 1
Benalu C34 - ALU - Кипер полуприколка: слика 2
Benalu C34 - ALU - Кипер полуприколка: слика 3
Benalu C34 - ALU - Кипер полуприколка: слика 4
Benalu C34 - ALU - Кипер полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Benalu C34 - ALU

Кипер полуприколка
20113-оски
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Објавено: 12час 4минБрој на оглас E56409

10 250EUR

 • ≈ 630 609 MKD
 • ≈ 10 961 USD
20113-оски
Франција, Route de Watou F-59114 Steenvoorde, France
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 60
1 / 60
T1 new listing page - Кипери полуприколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.