Користени и нови Изотермални полуприколки за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас

Изотермални полуприколки

214
Погледнете Полуприколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 11
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

SCHMITZ Reefer Standard

Изотермална полуприколка
20163-оски
Латвија, Getlinu iela 7a, Rumbula, Stopinu novads LV-2121 Riga, Latvia
Објавено: 8час 38минБрој на оглас 5481656

25 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 571 208 MKD
 • ≈ 27 718 USD
20163-оски
Латвија, Getlinu iela 7a, Rumbula, Stopinu novads LV-2121 Riga, Latvia
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Frigo standard - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Frigo standard - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Frigo standard - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Frigo standard - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Frigo standard - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Frigo standard

Изотермална полуприколка
20193-оскиКорисна носивост: 29482 kgБруто тежина: 38000 kg
Франција, 29, rue du Morellon- ZAC de Chesnes Ouest, 38070 Saint Quentin-Fallavier, France
Објавено: 8час 40минБрој на оглас 5481733

28 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 756 056 MKD
 • ≈ 30 979 USD
20193-оскиКорисна носивост: 29482 kgБруто тежина: 38000 kg
Франција, 29, rue du Morellon- ZAC de Chesnes Ouest, 38070 Saint Quentin-Fallavier, France
Контактирајте го продавачот
Побарајте ги сите достапни фотографии

SCHMITZ низкотемпературный

Изотермална полуприколка
20173-оскиКорисна носивост: 30057 kgБруто тежина: 39000 kg
Објавено: 19час 28минБрој на оглас 4901301

45 000EUR

 • ≈ 2 772 720 MKD
 • ≈ 48 914 USD
20173-оскиКорисна носивост: 30057 kgБруто тежина: 39000 kg
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Reefer Multitemp Taillift - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Reefer Multitemp Taillift - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Reefer Multitemp Taillift - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Reefer Multitemp Taillift - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Reefer Multitemp Taillift - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Reefer Multitemp Taillift

Изотермална полуприколка
20183-оски
Данска, Europavej 1, Bov DK-6330, Padborg, Denmark
Објавено: 1денБрој на оглас 5481648

31 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 965 550 MKD
 • ≈ 34 674 USD
20183-оски
Данска, Europavej 1, Bov DK-6330, Padborg, Denmark
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Fleischhang - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Fleischhang - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Fleischhang - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Fleischhang - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Fleischhang - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Fleischhang

Изотермална полуприколка
20193-оскиБруто тежина: 39000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 5481451

34 850,42EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 147 317,6 MKD
 • ≈ 37 881,60 USD
20193-оскиБруто тежина: 39000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard

Изотермална полуприколка
Ново20233-оскиКорисна носивост: 26449 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 5481686

64 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 998 878 MKD
 • ≈ 70 545 USD
Ново20233-оскиКорисна носивост: 26449 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck

Изотермална полуприколка
20223-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 5479757

44 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 766 558 MKD
 • ≈ 48 805 USD
20223-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Multitemp Double deck - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Multitemp Double deck - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Multitemp Double deck - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Multitemp Double deck - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Multitemp Double deck - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Multitemp Double deck

Изотермална полуприколка
20193-оскиКорисна носивост: 26858 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 5481458

41 400EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 550 902 MKD
 • ≈ 45 001 USD
20193-оскиКорисна носивост: 26858 kgБруто тежина: 36000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard

Изотермална полуприколка
Ново20233-оскиКорисна носивост: 26449 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 1денБрој на оглас 5481685

64 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 998 878 MKD
 • ≈ 70 545 USD
Ново20233-оскиКорисна носивост: 26449 kgБруто тежина: 35000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Reefer Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Reefer Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Reefer Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Reefer Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Reefer Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

SCHMITZ Reefer Standard Double deck

Изотермална полуприколка
20223-оскиБруто тежина: 38000 kg
Франција, Zi le petit Brulard 62220 Carvin, France
Објавено: 1денБрој на оглас 5480889

44 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 741 912 MKD
 • ≈ 48 371 USD
20223-оскиБруто тежина: 38000 kg
Франција, Zi le petit Brulard 62220 Carvin, France
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Oplegger Vries Standard Taillift - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Oplegger Vries Standard Taillift - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Oplegger Vries Standard Taillift - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Oplegger Vries Standard Taillift - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Oplegger Vries Standard Taillift - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Oplegger Vries Standard Taillift

Изотермална полуприколка
20133-оскиКорисна носивост: 33529 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 5476126

17 650,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 087 522,4 MKD
 • ≈ 19 185,37 USD
20133-оскиКорисна носивост: 33529 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Oplegger Vries Standard

Изотермална полуприколка
20193-оскиКорисна носивост: 33126 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 1денБрој на оглас 5481508

36 450,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 245 903,2 MKD
 • ≈ 39 620,78 USD
20193-оскиКорисна носивост: 33126 kgБруто тежина: 42000 kg
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Schmitz Cargobull KONTENER KOFFER / SPROWADZONA / IZOTERMA - Изотермална полуприколка: слика 1
Schmitz Cargobull KONTENER KOFFER / SPROWADZONA / IZOTERMA - Изотермална полуприколка: слика 2
Schmitz Cargobull KONTENER KOFFER / SPROWADZONA / IZOTERMA - Изотермална полуприколка: слика 3
Schmitz Cargobull KONTENER KOFFER / SPROWADZONA / IZOTERMA - Изотермална полуприколка: слика 4
Schmitz Cargobull KONTENER KOFFER / SPROWADZONA / IZOTERMA - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

Schmitz Cargobull KONTENER KOFFER / SPROWADZONA / IZOTERMA

Изотермална полуприколка
20133-оскиБруто тежина: 38000 kg
Полска, Bodzentyn
Објавено: 2ден

13 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 831 816 MKD
 • ≈ 14 674 USD
20133-оскиБруто тежина: 38000 kg
Полска, Bodzentyn
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Oplegger Vries Standard - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

SCHMITZ Oplegger Vries Standard

Изотермална полуприколка
Ново20233-оскиКорисна носивост: 30449 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Објавено: 2денБрој на оглас 5481322

65 650,41EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 045 090,4 MKD
 • ≈ 71 360,89 USD
Ново20233-оскиКорисна носивост: 30449 kgБруто тежина: 39000 kg
Холандија, Stanleyweg 1, 5928 LR Venlo, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Reefer Standard

Изотермална полуприколка
20213-оскиКорисна носивост: 29488 kgБруто тежина: 38000 kg
Франција, Rue de la Gaudière - Z.A. de la Gaudière 35220 Chateaubourg, France
Објавено: 2денБрој на оглас 5481460

46 500EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 865 144 MKD
 • ≈ 50 545 USD
20213-оскиКорисна носивост: 29488 kgБруто тежина: 38000 kg
Франција, Rue de la Gaudière - Z.A. de la Gaudière 35220 Chateaubourg, France
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Reefer Standard - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

SCHMITZ Reefer Standard

Изотермална полуприколка
20153-оскиКорисна носивост: 30512 kgБруто тежина: 39000 kg
Литванија, Pramonės g. 16A, 35100 Panevėžys, Lithuania
Објавено: 2денБрој на оглас 5481670

15 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 979 694 MKD
 • ≈ 17 283 USD
20153-оскиКорисна носивост: 30512 kgБруто тежина: 39000 kg
Литванија, Pramonės g. 16A, 35100 Panevėžys, Lithuania
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck

Изотермална полуприколка
20183-оскиБруто тежина: 39000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 5479727

35 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 212 014 MKD
 • ≈ 39 022 USD
20183-оскиБруто тежина: 39000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck

Изотермална полуприколка
20183-оскиБруто тежина: 39000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 5479763

35 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 212 014 MKD
 • ≈ 39 022 USD
20183-оскиБруто тежина: 39000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 1
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 2
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 3
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 4
SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

SCHMITZ Auflieger Tiefkühler Standard Double deck

Изотермална полуприколка
20183-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 5475595

31 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 922 419 MKD
 • ≈ 33 914 USD
20183-оскиБруто тежина: 36000 kg
Германија, Kümperstiege 1 48341 Altenberge Germany
Контактирајте го продавачот
Samro - Изотермална полуприколка: слика 1
Samro - Изотермална полуприколка: слика 2
Samro - Изотермална полуприколка: слика 3
Samro - Изотермална полуприколка: слика 4
Samro - Изотермална полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Samro

Изотермална полуприколка
20083-оскиБруто тежина: 34000 kg
Франција, 21 Rue de la Mairie 78660 ABLIS Ile-de-France, Yvelines 78, France
Објавено: 3денБрој на оглас 24-0062

3 500EUR

 • ≈ 215 656 MKD
 • ≈ 3 804 USD
20083-оскиБруто тежина: 34000 kg
Франција, 21 Rue de la Mairie 78660 ABLIS Ile-de-France, Yvelines 78, France
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 11
1 / 11
T1 new listing page - Изотермални полуприколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.