Користени и нови Автотранспортни полуприколки за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас

Автотранспортни полуприколки

66
Погледнете Полуприколки на лизинг
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
V E G A  ZINK+LENK+LUFT - Автотранспортна полуприколка: слика 1
V E G A  ZINK+LENK+LUFT - Автотранспортна полуприколка: слика 2
V E G A  ZINK+LENK+LUFT - Автотранспортна полуприколка: слика 3
V E G A  ZINK+LENK+LUFT - Автотранспортна полуприколка: слика 4
V E G A  ZINK+LENK+LUFT - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

V E G A ZINK+LENK+LUFT

Автотранспортна полуприколка
Ново20232-оскиБруто тежина: 37000 kg
Германија, Schmiedestr. 10 42899 Remscheid, Germany
Објавено: 5ден

52 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 3 248 409 MKD
 • ≈ 56 467 USD
Ново20232-оскиБруто тежина: 37000 kg
Германија, Schmiedestr. 10 42899 Remscheid, Germany
Контактирајте го продавачот
Vega Truck Carrier Zink+Lenk+LED - Автотранспортна полуприколка: слика 1
Vega Truck Carrier Zink+Lenk+LED - Автотранспортна полуприколка: слика 2
Vega Truck Carrier Zink+Lenk+LED - Автотранспортна полуприколка: слика 3
Vega Truck Carrier Zink+Lenk+LED - Автотранспортна полуприколка: слика 4
Vega Truck Carrier Zink+Lenk+LED - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Vega Truck Carrier Zink+Lenk+LED

Автотранспортна полуприколка
Ново20232-оскиБруто тежина: 37000 kg
Германија, Schmiedestr. 10 42899 Remscheid, Germany
Објавено: 5ден

78 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 4 854 156 MKD
 • ≈ 84 380 USD
Ново20232-оскиБруто тежина: 37000 kg
Германија, Schmiedestr. 10 42899 Remscheid, Germany
Контактирајте го продавачот
Noyens 6750 BE Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 1
Noyens 6750 BE Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 2
Noyens 6750 BE Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 3
Noyens 6750 BE Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 4
Noyens 6750 BE Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Noyens 6750 BE Járműszállító félpótkocsi

Автотранспортна полуприколка
2013Бруто тежина: 6750 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 6денБрој на оглас MOLT300

18 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 107 412 MKD
 • ≈ 19 250 USD
2013Бруто тежина: 6750 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
AKR Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 1
AKR Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 2
AKR Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 3
AKR Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 4
AKR Járműszállító félpótkocsi - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

AKR Járműszállító félpótkocsi

Автотранспортна полуприколка
20022-оскиКорисна носивост: 4300 kgБруто тежина: 9500 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 6денБрој на оглас DO396

18 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 162 782 MKD
 • ≈ 20 212 USD
20022-оскиКорисна носивост: 4300 kgБруто тежина: 9500 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
NOOTEBOOM 12.50 - Автотранспортна полуприколка: слика 1
NOOTEBOOM 12.50 - Автотранспортна полуприколка: слика 2
NOOTEBOOM 12.50 - Автотранспортна полуприколка: слика 3

NOOTEBOOM 12.50

Автотранспортна полуприколка
1980
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Објавено: 7денБрој на оглас 11569

14 500EUR

 • ≈ 892 082 MKD
 • ≈ 15 507 USD
1980
Италија, Via Trionfale, 12526, 00135 Roma, Italia
Контактирајте го продавачот
Baldinger - car transport trailer - 10m - Автотранспортна полуприколка: слика 1
Baldinger - car transport trailer - 10m - Автотранспортна полуприколка: слика 2
Baldinger - car transport trailer - 10m - Автотранспортна полуприколка: слика 3
Baldinger - car transport trailer - 10m - Автотранспортна полуприколка: слика 4
Baldinger - car transport trailer - 10m - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Baldinger - car transport trailer - 10m

Автотранспортна полуприколка
20092-оскиБруто тежина: 7000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 8денБрој на оглас LT0318

12 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 787 493 MKD
 • ≈ 13 689 USD
20092-оскиБруто тежина: 7000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
MAMBOUR - BE Mini Sattel Trailer - 6,82 m - Автотранспортна полуприколка: слика 1
MAMBOUR - BE Mini Sattel Trailer - 6,82 m - Автотранспортна полуприколка: слика 2
MAMBOUR - BE Mini Sattel Trailer - 6,82 m - Автотранспортна полуприколка: слика 3
MAMBOUR - BE Mini Sattel Trailer - 6,82 m - Автотранспортна полуприколка: слика 4
MAMBOUR - BE Mini Sattel Trailer - 6,82 m - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

MAMBOUR - BE Mini Sattel Trailer - 6,82 m

Автотранспортна полуприколка
20152-оскиБруто тежина: 6600 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 14денБрој на оглас LT0268

7 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 479 878 MKD
 • ≈ 8 341 USD
20152-оскиБруто тежина: 6600 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Humbaur HS654020 - Автотранспортна полуприколка: слика 1
Humbaur HS654020 - Автотранспортна полуприколка: слика 2
Humbaur HS654020 - Автотранспортна полуприколка: слика 3
Humbaur HS654020 - Автотранспортна полуприколка: слика 4
Humbaur HS654020 - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Humbaur HS654020

Автотранспортна полуприколка
Ново20222-оскиКорисна носивост: 4400 kgБруто тежина: 6000 kg
Унгарија, Budapest
Објавено: 14денБрој на оглас U0147

17 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 101 259 MKD
 • ≈ 19 143 USD
Ново20222-оскиКорисна носивост: 4400 kgБруто тежина: 6000 kg
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Floor FLAD0-12-18A 3 axles NL-Trailer APK 09-24 - Автотранспортна полуприколка: слика 1
Floor FLAD0-12-18A 3 axles NL-Trailer APK 09-24 - Автотранспортна полуприколка: слика 2
Floor FLAD0-12-18A 3 axles NL-Trailer APK 09-24 - Автотранспортна полуприколка: слика 3
Floor FLAD0-12-18A 3 axles NL-Trailer APK 09-24 - Автотранспортна полуприколка: слика 4
Floor FLAD0-12-18A 3 axles NL-Trailer APK 09-24 - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Floor FLAD0-12-18A 3 axles NL-Trailer APK 09-24

Автотранспортна полуприколка
19952-оскиКорисна носивост: 18680 kgБруто тежина: 30000 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Објавено: 15денБрој на оглас 70242879

34 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 147 149 MKD
 • ≈ 37 324 USD
19952-оскиКорисна носивост: 18680 kgБруто тежина: 30000 kg
Холандија, Mac Arthurweg 2, 5466 AP VEGHEL, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
XCMG Official XLYZ5183TCL Brand New Heavy Duty Vehicle Transporter Semi Truck Trailer - Автотранспортна полуприколка: слика 1
XCMG Official XLYZ5183TCL Brand New Heavy Duty Vehicle Transporter Semi Truck Trailer - Автотранспортна полуприколка: слика 2
XCMG Official XLYZ5183TCL Brand New Heavy Duty Vehicle Transporter Semi Truck Trailer - Автотранспортна полуприколка: слика 3
XCMG Official XLYZ5183TCL Brand New Heavy Duty Vehicle Transporter Semi Truck Trailer - Автотранспортна полуприколка: слика 4
XCMG Official XLYZ5183TCL Brand New Heavy Duty Vehicle Transporter Semi Truck Trailer - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

XCMG Official XLYZ5183TCL Brand New Heavy Duty Vehicle Transporter Semi Truck Trailer

Автотранспортна полуприколка
Ново2-оскиКорисна носивост: 18000 kg
Кина, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Објавено: 21ден
Прашајте за цена
Ново2-оскиКорисна носивост: 18000 kg
Кина, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Контактирајте го продавачот
LIDER 2024 NEW Truck and Auto Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 1
LIDER 2024 NEW Truck and Auto Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 2
LIDER 2024 NEW Truck and Auto Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 3
LIDER 2024 NEW Truck and Auto Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 4

LIDER 2024 NEW Truck and Auto Carrier

Автотранспортна полуприколка
Ново20243-оски
Турција, Horozluhan mahallesi Özge sokak No:27 Selçuklu/Konya/Turkey
Објавено: 26ден

79 500EUR

 • ≈ 4 891 070 MKD
 • ≈ 85 022 USD
Ново20243-оски
Турција, Horozluhan mahallesi Özge sokak No:27 Selçuklu/Konya/Turkey
Контактирајте го продавачот
LIDER 2024 NEW UNUSED READY IN FACTORY STOCK - Автотранспортна полуприколка: слика 1
LIDER 2024 NEW UNUSED READY IN FACTORY STOCK - Автотранспортна полуприколка: слика 2
LIDER 2024 NEW UNUSED READY IN FACTORY STOCK - Автотранспортна полуприколка: слика 3
LIDER 2024 NEW UNUSED READY IN FACTORY STOCK - Автотранспортна полуприколка: слика 4
LIDER 2024 NEW UNUSED READY IN FACTORY STOCK - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

LIDER 2024 NEW UNUSED READY IN FACTORY STOCK

Автотранспортна полуприколка
Ново20243-оскиКорисна носивост: 38000 kg
Холандија
Објавено: 26денБрој на оглас 420027

74 500EUR

 • ≈ 4 583 456 MKD
 • ≈ 79 674 USD
Ново20243-оскиКорисна носивост: 38000 kg
Холандија
Контактирајте го продавачот
LIDER LIDER NEW 2024 MODEL Car Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 1
LIDER LIDER NEW 2024 MODEL Car Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 2
LIDER LIDER NEW 2024 MODEL Car Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 3
LIDER LIDER NEW 2024 MODEL Car Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 4
LIDER LIDER NEW 2024 MODEL Car Carrier - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

LIDER LIDER NEW 2024 MODEL Car Carrier

Автотранспортна полуприколка
Ново20243-оски
Словенија
Објавено: 26ден
Прашајте за цена
Ново20243-оски
Словенија
Контактирајте го продавачот
ALPHAMAX 3 AXLE TRUCK TRANSPORTER VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 1
ALPHAMAX 3 AXLE TRUCK TRANSPORTER VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 2
ALPHAMAX 3 AXLE TRUCK TRANSPORTER VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 3
ALPHAMAX 3 AXLE TRUCK TRANSPORTER VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 4
ALPHAMAX 3 AXLE TRUCK TRANSPORTER VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

ALPHAMAX 3 AXLE TRUCK TRANSPORTER VEGA TRAILER

Автотранспортна полуприколка
3-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Објавено: 27ден
Прашајте за цена
3-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Контактирајте го продавачот
ROYALMAX VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 1
ROYALMAX VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 2
ROYALMAX VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 3
ROYALMAX VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 4
ROYALMAX VEGA TRAILER - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

ROYALMAX VEGA TRAILER

Автотранспортна полуприколка
Ново3-оски
Турција, Ankara
Објавено: 27ден
Прашајте за цена
Ново3-оски
Турција, Ankara
Контактирајте го продавачот
Vegafix (2 Axle Truck Carrier) - Автотранспортна полуприколка: слика 1
Vegafix (2 Axle Truck Carrier) - Автотранспортна полуприколка: слика 2
Vegafix (2 Axle Truck Carrier) - Автотранспортна полуприколка: слика 3
Vegafix (2 Axle Truck Carrier) - Автотранспортна полуприколка: слика 4
Vegafix (2 Axle Truck Carrier) - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Vegafix (2 Axle Truck Carrier)

Автотранспортна полуприколка
2-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Објавено: 27ден
Прашајте за цена
2-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Контактирајте го продавачот
Alpha (3 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 1
Alpha (3 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 2
Alpha (3 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 3
Alpha (3 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 4
Alpha (3 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Alpha (3 Axle Truck Transport)

Автотранспортна полуприколка
3-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Објавено: 27ден
Прашајте за цена
3-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Контактирајте го продавачот
VEGA-3 (TRUCK CARRIER) - Автотранспортна полуприколка: слика 1
VEGA-3 (TRUCK CARRIER) - Автотранспортна полуприколка: слика 2
VEGA-3 (TRUCK CARRIER) - Автотранспортна полуприколка: слика 3
VEGA-3 (TRUCK CARRIER) - Автотранспортна полуприколка: слика 4

VEGA-3 (TRUCK CARRIER)

Автотранспортна полуприколка
3-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Објавено: 27ден
Прашајте за цена
3-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Контактирајте го продавачот
Vegamax (2 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 1
Vegamax (2 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 2
Vegamax (2 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 3
Vegamax (2 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 4
Vegamax (2 Axle Truck Transport) - Автотранспортна полуприколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Vegamax (2 Axle Truck Transport)

Автотранспортна полуприколка
Ново2-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Објавено: 27ден
Прашајте за цена
Ново2-оски
Турција, Orhaniye mahallesi 2040 Sokak No: 12 Kahramankazan / Ankara, Turkey
Контактирајте го продавачот
ISTRAIL NN232 - Автотранспортна полуприколка за Камион: слика 1
ISTRAIL NN232 - Автотранспортна полуприколка за Камион: слика 2
ISTRAIL NN232 - Автотранспортна полуприколка за Камион: слика 3
ISTRAIL NN232 - Автотранспортна полуприколка за Камион: слика 4
ISTRAIL NN232 - Автотранспортна полуприколка за Камион: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

ISTRAIL NN232

Автотранспортна полуприколка за Камион
20013-оскиКорисна носивост: 35260 kgБруто тежина: 76000 kg
Естонија, Pärna 19, 60512, Tartumaa, Kõrveküla, Estonia
Објавено: 29денБрој на оглас 60525

12 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 738 274 MKD
 • ≈ 12 833 USD
20013-оскиКорисна носивост: 35260 kgБруто тежина: 76000 kg
Естонија, Pärna 19, 60512, Tartumaa, Kõrveküla, Estonia
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Автотранспортни полуприколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.