Користени и нови Шумски приколки за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 4
Ponsse Gazelle - Шумска приколка: слика 1
Ponsse Gazelle - Шумска приколка: слика 2
Ponsse Gazelle - Шумска приколка: слика 3
Ponsse Gazelle - Шумска приколка: слика 4
Ponsse Gazelle - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Ponsse Gazelle

Шумска приколка
201226205 чНето тежина: 13800 kg175 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 1ден

28 200EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 1 737 571 MKD
 • ≈ 30 653 USD
201226205 чНето тежина: 13800 kg175 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Krpan GP 8 DF + Kran 6,6 K - Шумска приколка: слика 1
Krpan GP 8 DF + Kran 6,6 K - Шумска приколка: слика 2
Krpan GP 8 DF + Kran 6,6 K - Шумска приколка: слика 3
Krpan GP 8 DF + Kran 6,6 K - Шумска приколка: слика 4
Krpan GP 8 DF + Kran 6,6 K - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Krpan GP 8 DF + Kran 6,6 K

Шумска приколка
Ново2024
Германија, Auf dem Pfahl 4, 77974 Meißenheim-Kürzell, Germany
Објавено: 2денБрој на оглас 84124058
Прашајте за цена
Ново2024
Германија, Auf dem Pfahl 4, 77974 Meißenheim-Kürzell, Germany
Контактирајте го продавачот
Farmi FT 11-CR 67-14 to Rückewagen-7,5m Kran - Шумска приколка: слика 1
Farmi FT 11-CR 67-14 to Rückewagen-7,5m Kran - Шумска приколка: слика 2
Farmi FT 11-CR 67-14 to Rückewagen-7,5m Kran - Шумска приколка: слика 3
Farmi FT 11-CR 67-14 to Rückewagen-7,5m Kran - Шумска приколка: слика 4
Farmi FT 11-CR 67-14 to Rückewagen-7,5m Kran - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Farmi FT 11-CR 67-14 to Rückewagen-7,5m Kran

Шумска приколка
Ново2024
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 5ден

32 900EUR

 • ≈ 2 027 166 MKD
 • ≈ 35 761 USD
Ново2024
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Moheda 120/400 tippflak - Шумска приколка: слика 1
Moheda 120/400 tippflak - Шумска приколка: слика 2
Moheda 120/400 tippflak - Шумска приколка: слика 3
Moheda 120/400 tippflak - Шумска приколка: слика 4
Moheda 120/400 tippflak - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Moheda 120/400 tippflak

Шумска приколка
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 8ден

4 031EUR

Аукција
 • ≈ 248 374 MKD
 • ≈ 4 381 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
John Deere 1010 D - Шумска приколка: слика 1
John Deere 1010 D - Шумска приколка: слика 2
John Deere 1010 D - Шумска приколка: слика 3
John Deere 1010 D - Шумска приколка: слика 4
John Deere 1010 D - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

John Deere 1010 D

Шумска приколка
2006Нето тежина: 13400 kgКорисна носивост: 2150 kg117 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 8ден

32 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 008 681 MKD
 • ≈ 35 435 USD
2006Нето тежина: 13400 kgКорисна носивост: 2150 kg117 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Valmet 860 - Шумска приколка: слика 1
Valmet 860 - Шумска приколка: слика 2
Valmet 860 - Шумска приколка: слика 3
Valmet 860 - Шумска приколка: слика 4
Valmet 860 - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Valmet 860

Шумска приколка
200821498 чНето тежина: 17119 kg190 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 8ден

34 800EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 144 236 MKD
 • ≈ 37 827 USD
200821498 чНето тежина: 17119 kg190 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Eco Log 564D - Шумска приколка: слика 1
Eco Log 564D - Шумска приколка: слика 2
Eco Log 564D - Шумска приколка: слика 3
Eco Log 564D - Шумска приколка: слика 4
Eco Log 564D - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Eco Log 564D

Шумска приколка
201525000 чНето тежина: 16500 kg204 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Објавено: 8ден

42 600EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 2 624 841 MKD
 • ≈ 46 305 USD
201525000 чНето тежина: 16500 kg204 hp
Литванија, Kirtimu street 17A, Vilnius
Контактирајте го продавачот
Huggarvagn Vreten 43-30 - Шумска приколка: слика 1
Huggarvagn Vreten 43-30 - Шумска приколка: слика 2
Huggarvagn Vreten 43-30 - Шумска приколка: слика 3
Huggarvagn Vreten 43-30 - Шумска приколка: слика 4
Huggarvagn Vreten 43-30 - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Huggarvagn Vreten 43-30

Шумска приколка
1996
Шведска, c/o KONTORSHOTELLET NACKA STRAND CYLINDERVÄGEN 18 131 52 NACKA STRAND, Sweden
Објавено: 10денБрој на оглас O-000004051
Аукција
1996
Шведска, c/o KONTORSHOTELLET NACKA STRAND CYLINDERVÄGEN 18 131 52 NACKA STRAND, Sweden
Контактирајте го продавачот
Patu 500 - Шумска приколка: слика 1
Patu 500 - Шумска приколка: слика 2
Patu 500 - Шумска приколка: слика 3
Patu 500 - Шумска приколка: слика 4
Patu 500 - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (46)

Patu 500

Шумска приколка
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 11ден

964EUR

Аукција
 • ≈ 59 397 MKD
 • ≈ 1 047 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Farma T 17 - Шумска приколка: слика 1
Farma T 17 - Шумска приколка: слика 2
Farma T 17 - Шумска приколка: слика 3
Farma T 17 - Шумска приколка: слика 4
Farma T 17 - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (49)

Farma T 17

Шумска приколка
2022
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 12ден

7 422EUR

Аукција
 • ≈ 457 313 MKD
 • ≈ 8 067 USD
2022
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Pfanzelt S8 - Шумска приколка: слика 1
Pfanzelt S8 - Шумска приколка: слика 2
Pfanzelt S8 - Шумска приколка: слика 3
Pfanzelt S8 - Шумска приколка: слика 4

Pfanzelt S8

Шумска приколка
Ново2024
Австрија, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Објавено: 14ден
Прашајте за цена
Ново2024
Австрија, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Контактирајте го продавачот
Krpan GP 14 DF + Kran 7,4 K - Шумска приколка: слика 1
Krpan GP 14 DF + Kran 7,4 K - Шумска приколка: слика 2
Krpan GP 14 DF + Kran 7,4 K - Шумска приколка: слика 3
Krpan GP 14 DF + Kran 7,4 K - Шумска приколка: слика 4
Krpan GP 14 DF + Kran 7,4 K - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Krpan GP 14 DF + Kran 7,4 K

Шумска приколка
Ново2024
Германија, Auf dem Pfahl 4, 77974 Meißenheim-Kürzell, Germany
Објавено: 16денБрој на оглас 84123221
Прашајте за цена
Ново2024
Германија, Auf dem Pfahl 4, 77974 Meißenheim-Kürzell, Germany
Контактирајте го продавачот
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Шумска приколка: слика 1
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Шумска приколка: слика 2
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Шумска приколка: слика 3
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Шумска приколка: слика 4
Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Ponsse Buffalo AF 8W ACTIVE FRAME / CRANE TILT

Шумска приколка
20204958 чНето тежина: 20500 kg286 hp
Естонија, Lääne-Harju vald
Објавено: 16денБрој на оглас M141-7254

269 900EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 16 630 158 MKD
 • ≈ 293 378 USD
20204958 чНето тежина: 20500 kg286 hp
Естонија, Lääne-Harju vald
Контактирајте го продавачот
Binderberger RW 12 alpin mit BK 6-7000 S (20634) - Шумска приколка: слика 1
Binderberger RW 12 alpin mit BK 6-7000 S (20634) - Шумска приколка: слика 2
Binderberger RW 12 alpin mit BK 6-7000 S (20634) - Шумска приколка: слика 3
Binderberger RW 12 alpin mit BK 6-7000 S (20634) - Шумска приколка: слика 4
Binderberger RW 12 alpin mit BK 6-7000 S (20634) - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Binderberger RW 12 alpin mit BK 6-7000 S (20634)

Шумска приколка
Ново2024
Австрија, Gewerbegebiet 258, 5092 St. Martin bei Lofer, Austria
Објавено: 17ден

49 900EUR

 • ≈ 3 074 638 MKD
 • ≈ 54 240 USD
Ново2024
Австрија, Gewerbegebiet 258, 5092 St. Martin bei Lofer, Austria
Контактирајте го продавачот
Farmi AKTION-FT 9 - CR 57-Rückewagen-12 to.-7,50m-NEU - Шумска приколка: слика 1
Farmi AKTION-FT 9 - CR 57-Rückewagen-12 to.-7,50m-NEU - Шумска приколка: слика 2
Farmi AKTION-FT 9 - CR 57-Rückewagen-12 to.-7,50m-NEU - Шумска приколка: слика 3
Farmi AKTION-FT 9 - CR 57-Rückewagen-12 to.-7,50m-NEU - Шумска приколка: слика 4
Farmi AKTION-FT 9 - CR 57-Rückewagen-12 to.-7,50m-NEU - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Farmi AKTION-FT 9 - CR 57-Rückewagen-12 to.-7,50m-NEU

Шумска приколка
Ново2024Корисна носивост: 9000 kg
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 19ден

28 990EUR

 • ≈ 1 786 247 MKD
 • ≈ 31 511 USD
Ново2024Корисна носивост: 9000 kg
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Palms H 10 D K 695 - Шумска приколка: слика 1
Palms H 10 D K 695 - Шумска приколка: слика 2
Palms H 10 D K 695 - Шумска приколка: слика 3
Palms H 10 D K 695 - Шумска приколка: слика 4
Palms H 10 D K 695 - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Palms H 10 D K 695

Шумска приколка
2015
Австрија, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Објавено: 21ден

27 900EUR

 • ≈ 1 719 086 MKD
 • ≈ 30 327 USD
2015
Австрија, Hauptstraße 26, 9131 Grafenstein, Austria
Контактирајте го продавачот
Farmi FT12-CR69-8,50 m Kran-14,5 to. - Шумска приколка: слика 1
Farmi FT12-CR69-8,50 m Kran-14,5 to. - Шумска приколка: слика 2
Farmi FT12-CR69-8,50 m Kran-14,5 to. - Шумска приколка: слика 3
Farmi FT12-CR69-8,50 m Kran-14,5 to. - Шумска приколка: слика 4
Farmi FT12-CR69-8,50 m Kran-14,5 to. - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (30)

Farmi FT12-CR69-8,50 m Kran-14,5 to.

Шумска приколка
НовоКорисна носивост: 12000 kg
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 23ден
Прашајте за цена
НовоКорисна носивост: 12000 kg
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Farmi FT11-CR67-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 1
Farmi FT11-CR67-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 2
Farmi FT11-CR67-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 3
Farmi FT11-CR67-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 4
Farmi FT11-CR67-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Farmi FT11-CR67-14 to.Rückewagen-NEU

Шумска приколка
НовоКорисна носивост: 11500 kg
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 23ден

37 900EUR

 • ≈ 2 335 246 MKD
 • ≈ 41 196 USD
НовоКорисна носивост: 11500 kg
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Scandic Rückewagen 10,5 to-7,50m Kran-NEU - Шумска приколка: слика 1
Scandic Rückewagen 10,5 to-7,50m Kran-NEU - Шумска приколка: слика 2
Scandic Rückewagen 10,5 to-7,50m Kran-NEU - Шумска приколка: слика 3
Scandic Rückewagen 10,5 to-7,50m Kran-NEU - Шумска приколка: слика 4
Scandic Rückewagen 10,5 to-7,50m Kran-NEU - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Scandic Rückewagen 10,5 to-7,50m Kran-NEU

Шумска приколка
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 23ден

25 900EUR

 • ≈ 1 595 854 MKD
 • ≈ 28 153 USD
Ново
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Farmi FT11-CR 57-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 1
Farmi FT11-CR 57-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 2
Farmi FT11-CR 57-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 3
Farmi FT11-CR 57-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 4
Farmi FT11-CR 57-14 to.Rückewagen-NEU - Шумска приколка: слика 5
Видете ги сите фотографии (29)

Farmi FT11-CR 57-14 to.Rückewagen-NEU

Шумска приколка
НовоКорисна носивост: 11500 kg
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Објавено: 23ден

35 900EUR

 • ≈ 2 212 014 MKD
 • ≈ 39 022 USD
НовоКорисна носивост: 11500 kg
Австрија, Oberbreitsach 15, A-4906 Eberschwang, Austria
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 4
1 / 4
T1 new listing page - Шумски приколки
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.