Користени и нови Секачи на стебла за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
John Deere 643L-II - Секач на стебла: слика 1
John Deere 643L-II - Секач на стебла: слика 2
John Deere 643L-II - Секач на стебла: слика 3
John Deere 643L-II - Секач на стебла: слика 4
John Deere 643L-II - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

John Deere 643L-II

Секач на стебла
20197094 чНето тежина: 30910 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Објавено: 3денБрој на оглас E06072
Прашајте за цена
20197094 чНето тежина: 30910 kg
Холандија, Voltstraat 19, 5753 RL, Deurne
Контактирајте го продавачот
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 1
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 2
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 3
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 4
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Komatsu S 132

Секач на стебла
20187700 ч
Германија, Vöhringen, Baden-Württemberg, Deutschland
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
20187700 ч
Германија, Vöhringen, Baden-Württemberg, Deutschland
Контактирајте го продавачот
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 1
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 2
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 3
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 4
Komatsu S 132 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Komatsu S 132

Секач на стебла
201810150 ч
Германија, Deutschland, Vöhringen, Baden-Württemberg
Објавено: 3ден

9 000EUR

 • ≈ 553 812 MKD
 • ≈ 9 622 USD
201810150 ч
Германија, Deutschland, Vöhringen, Baden-Württemberg
Контактирајте го продавачот
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 1
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 2
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 3
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 4
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Komatsu C 144

Секач на стебла
20158000 ч
Германија, Vöhringen, Baden-Württemberg, Deutschland
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
20158000 ч
Германија, Vöhringen, Baden-Württemberg, Deutschland
Контактирајте го продавачот
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 1
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 2
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 3
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 4
Komatsu C 144 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Komatsu C 144

Секач на стебла
20222450 ч
Германија, Deutschland, Hartmannsdorf, Sachsen
Објавено: 3ден
Прашајте за цена
20222450 ч
Германија, Deutschland, Hartmannsdorf, Sachsen
Контактирајте го продавачот
Kesla RH25II - Секач на стебла: слика 1
Kesla RH25II - Секач на стебла: слика 2
Kesla RH25II - Секач на стебла: слика 3
Kesla RH25II - Секач на стебла: слика 4
Kesla RH25II - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Kesla RH25II

Секач на стебла
20131000 ч
Литванија, Erdvės str. 80, LT-52114 Ramučiai, Kaunas r., Lithuania
Објавено: 6ден

13 000EUR

 • ≈ 799 951 MKD
 • ≈ 13 899 USD
20131000 ч
Литванија, Erdvės str. 80, LT-52114 Ramučiai, Kaunas r., Lithuania
Контактирајте го продавачот
Naarva EF28 - Секач на стебла: слика 1
Naarva EF28 - Секач на стебла: слика 2
Naarva EF28 - Секач на стебла: слика 3
Naarva EF28 - Секач на стебла: слика 4
Naarva EF28 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Naarva EF28

Секач на стебла
20191000 ч
Финска, Lavia, Satakunta, Finnland
Објавено: 6ден
Прашајте за цена
20191000 ч
Финска, Lavia, Satakunta, Finnland
Контактирајте го продавачот
Greentec 350 boomknipper - Секач на стебла: слика 1
Greentec 350 boomknipper - Секач на стебла: слика 2
Greentec 350 boomknipper - Секач на стебла: слика 3
Greentec 350 boomknipper - Секач на стебла: слика 4
Greentec 350 boomknipper - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Greentec 350 boomknipper

Секач на стебла
2011Нето тежина: 1170 kg
Холандија, Kelvinlaan 80 9207 JB Drachten, The Netherlands
Објавено: 7денБрој на оглас UM0002753
Прашајте за цена
2011Нето тежина: 1170 kg
Холандија, Kelvinlaan 80 9207 JB Drachten, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Komatsu C 124 - Секач на стебла: слика 1
Komatsu C 124 - Секач на стебла: слика 2
Komatsu C 124 - Секач на стебла: слика 3
Komatsu C 124 - Секач на стебла: слика 4
Komatsu C 124 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Komatsu C 124

Секач на стебла
20218500 ч
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 13ден
Прашајте за цена
20218500 ч
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
Hydraulic chainsaw MS- 500 - Секач на стебла: слика 1
Hydraulic chainsaw MS- 500 - Секач на стебла: слика 2
Hydraulic chainsaw MS- 500 - Секач на стебла: слика 3
Hydraulic chainsaw MS- 500 - Секач на стебла: слика 4
Hydraulic chainsaw MS- 500 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hydraulic chainsaw MS- 500

Секач на стебла
Ново
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Објавено: 14ден

3 520EUR

 • ≈ 216 602 MKD
 • ≈ 3 763 USD
Ново
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Контактирајте го продавачот
Felling grab PT-F 500 - Секач на стебла: слика 1
Felling grab PT-F 500 - Секач на стебла: слика 2
Felling grab PT-F 500 - Секач на стебла: слика 3
Felling grab PT-F 500 - Секач на стебла: слика 4

Felling grab PT-F 500

Секач на стебла
НовоКорисна носивост: 2500 kg
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Објавено: 14ден

12 900EUR

 • ≈ 793 797 MKD
 • ≈ 13 792 USD
НовоКорисна носивост: 2500 kg
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Контактирајте го продавачот
Hydraulic chainsaw SM-400 - Секач на стебла: слика 1
Hydraulic chainsaw SM-400 - Секач на стебла: слика 2
Hydraulic chainsaw SM-400 - Секач на стебла: слика 3
Hydraulic chainsaw SM-400 - Секач на стебла: слика 4
Hydraulic chainsaw SM-400 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hydraulic chainsaw SM-400

Секач на стебла
Ново
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Објавено: 14ден

3 187EUR

 • ≈ 196 111 MKD
 • ≈ 3 407 USD
Ново
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Контактирајте го продавачот
Hydraulic chainsaw MS- 750 - Секач на стебла: слика 1
Hydraulic chainsaw MS- 750 - Секач на стебла: слика 2
Hydraulic chainsaw MS- 750 - Секач на стебла: слика 3
Hydraulic chainsaw MS- 750 - Секач на стебла: слика 4
Hydraulic chainsaw MS- 750 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Hydraulic chainsaw MS- 750

Секач на стебла
Ново
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Објавено: 14ден

4 850,5EUR

 • ≈ 298 443,29 MKD
 • ≈ 5 185,47 USD
Ново
Шпанија, C/Sierra Nevada, 60 04738 - Vicar (Almeria), Spain
Контактирајте го продавачот
Log Max 4000 - Секач на стебла: слика 1
Log Max 4000 - Секач на стебла: слика 2
Log Max 4000 - Секач на стебла: слика 3
Log Max 4000 - Секач на стебла: слика 4
Log Max 4000 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Log Max 4000

Секач на стебла
2003
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 20ден
Прашајте за цена
2003
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
XCMG official X0512 skid steer tree shear attachment - Секач на стебла: слика 1
XCMG official X0512 skid steer tree shear attachment - Секач на стебла: слика 2
XCMG official X0512 skid steer tree shear attachment - Секач на стебла: слика 3
XCMG official X0512 skid steer tree shear attachment - Секач на стебла: слика 4
XCMG official X0512 skid steer tree shear attachment - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (27)

XCMG official X0512 skid steer tree shear attachment

Секач на стебла
Кина, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Објавено: 28ден
Прашајте за цена
Кина, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Контактирајте го продавачот
XCMG official X0512 hydraulic tree shear for skid steer wheel loader - Секач на стебла: слика 1
XCMG official X0512 hydraulic tree shear for skid steer wheel loader - Секач на стебла: слика 2
XCMG official X0512 hydraulic tree shear for skid steer wheel loader - Секач на стебла: слика 3
XCMG official X0512 hydraulic tree shear for skid steer wheel loader - Секач на стебла: слика 4
XCMG official X0512 hydraulic tree shear for skid steer wheel loader - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (28)

XCMG official X0512 hydraulic tree shear for skid steer wheel loader

Секач на стебла
Кина, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Објавено: 28ден
Прашајте за цена
Кина, Room 505, Block C, Building 1, Xuzhou Software Park, No.6 Software Park Road, Quanshan District, Xuzhou City, JIangsu Province, China
Контактирајте го продавачот
Log Max 4000T - Секач на стебла: слика 1
Log Max 4000T - Секач на стебла: слика 2
Log Max 4000T - Секач на стебла: слика 3
Log Max 4000T - Секач на стебла: слика 4
Log Max 4000T - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Log Max 4000T

Секач на стебла
2017
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 1мес 1ден
Прашајте за цена
2017
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
SIFOR SIFOR head type 620 - Секач на стебла: слика 1
SIFOR SIFOR head type 620 - Секач на стебла: слика 2
SIFOR SIFOR head type 620 - Секач на стебла: слика 3
SIFOR SIFOR head type 620 - Секач на стебла: слика 4
SIFOR SIFOR head type 620 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

SIFOR SIFOR head type 620

Секач на стебла
2020106 hp
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Објавено: 1мес 4денБрој на оглас 171607

14 500EUR

 • ≈ 892 253 MKD
 • ≈ 15 502 USD
2020106 hp
Полска, Kraków 31-752, Karola Łowińskiego 11B, Polska
Контактирајте го продавачот
Komatsu C124 - Секач на стебла: слика 1
Komatsu C124 - Секач на стебла: слика 2
Komatsu C124 - Секач на стебла: слика 3
Komatsu C124 - Секач на стебла: слика 4
Komatsu C124 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Komatsu C124

Секач на стебла
2019
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 1мес 4ден
Прашајте за цена
2019
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
Komatsu C 123 - Секач на стебла: слика 1
Komatsu C 123 - Секач на стебла: слика 2
Komatsu C 123 - Секач на стебла: слика 3
Komatsu C 123 - Секач на стебла: слика 4
Komatsu C 123 - Секач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Komatsu C 123

Секач на стебла
2015
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 1мес 4ден
Прашајте за цена
2015
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Секачи на стебла
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.