Користени и нови Пренесувачи на стебла PONSSE за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
PONSSE
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (10)

Ponsse Elk

Пренесувач на стебла
202013324 чКорисна носивост: 13000 kg204 hp
Латвија, Lettland, Rīga, Rīga
Објавено: 7ден
Прашајте за цена
202013324 чКорисна носивост: 13000 kg204 hp
Латвија, Lettland, Rīga, Rīga
Контактирајте го продавачот
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (11)

Ponsse Buffalo

Пренесувач на стебла
201822651 чКорисна носивост: 14000 kg286 hp
Латвија, Rīga, Rīga, Lettland
Објавено: 7ден
Прашајте за цена
201822651 чКорисна носивост: 14000 kg286 hp
Латвија, Rīga, Rīga, Lettland
Контактирајте го продавачот
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Ponsse Buffalo

Пренесувач на стебла
201830282 чКорисна носивост: 14000 kg281 hp
Латвија, Lettland, Rīga, Rīga
Објавено: 7ден
Прашајте за цена
201830282 чКорисна носивост: 14000 kg281 hp
Латвија, Lettland, Rīga, Rīga
Контактирајте го продавачот
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Ponsse Wisent

Пренесувач на стебла
201619083 чКорисна носивост: 12000 kg175 hp
Латвија, Lettland, Rīga, Rīga
Објавено: 7ден

99 500EUR

 • ≈ 6 130 792 MKD
 • ≈ 108 155 USD
201619083 чКорисна носивост: 12000 kg175 hp
Латвија, Lettland, Rīga, Rīga
Контактирајте го продавачот
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Ponsse Buffalo

Пренесувач на стебла
201832285 чКорисна носивост: 14000 kg281 hp
Латвија, Lettland, Rīga, Rīga
Објавено: 7ден

79 500EUR

 • ≈ 4 898 472 MKD
 • ≈ 86 415 USD
201832285 чКорисна носивост: 14000 kg281 hp
Латвија, Lettland, Rīga, Rīga
Контактирајте го продавачот
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Ponsse Wisent

Пренесувач на стебла
200435000 чКорисна носивост: 12000 kg175 hp
Латвија, Lettland, Lielvārde, Lielvārdes novads
Објавено: 19денБрој на оглас F535
Прашајте за цена
200435000 чКорисна носивост: 12000 kg175 hp
Латвија, Lettland, Lielvārde, Lielvārdes novads
Контактирајте го продавачот
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Ponsse Elk

Пренесувач на стебла
201517984 ч204 hp
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 2мес 4ден
Прашајте за цена
201517984 ч204 hp
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Buffalo active Frame - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Ponsse Buffalo active Frame

Пренесувач на стебла
Ново2023257 чНето тежина: 19800 kgКорисна носивост: 14000 kg281 hp
Германија, Lübeck
Објавено: 2мес 5ден
Прашајте за цена
Ново2023257 чНето тежина: 19800 kgКорисна носивост: 14000 kg281 hp
Германија, Lübeck
Контактирајте го продавачот
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Wisent - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Ponsse Wisent

Пренесувач на стебла
2004
Латвија, Rīga
Објавено: 2мес 21ден

48 000EUR

 • ≈ 2 957 568 MKD
 • ≈ 52 175 USD
2004
Латвија, Rīga
Контактирајте го продавачот
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Elk - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (7)

Ponsse Elk

Пренесувач на стебла
20222000 ч
Полска, Polen
Објавено: 4мес 4ден
Прашајте за цена
20222000 ч
Полска, Polen
Контактирајте го продавачот
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 1
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 2
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 3
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 4
Ponsse Buffalo - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Ponsse Buffalo

Пренесувач на стебла
201316750 ч
Полска, Polen
Објавено: 5мес 16ден
Прашајте за цена
201316750 ч
Полска, Polen
Контактирајте го продавачот
T1 new listing page - Пренесувачи на стебла PONSSE
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.