Користени и нови Пренесувачи на стебла KOMATSU за продажба - Truck1 Македонија
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 2
KOMATSU
Komatsu 840.4 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 840.4 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 840.4 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 840.4 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 840.4 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Komatsu 840.4

Пренесувач на стебла
201119930 ч167 hp
Финска, Lavia, Satakunta, Finnland
Објавено: 22час 2мин

72 000EUR

 • ≈ 4 436 352 MKD
 • ≈ 78 263 USD
201119930 ч167 hp
Финска, Lavia, Satakunta, Finnland
Контактирајте го продавачот
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (50)

Komatsu 845

Пренесувач на стебла
20219370 чКорисна носивост: 12000 kg
Финска, Finnland
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
20219370 чКорисна носивост: 12000 kg
Финска, Finnland
Контактирајте го продавачот
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Komatsu 855

Пренесувач на стебла
201911920 ч
Финска, common.country_-
Објавено: 4ден
Прашајте за цена
201911920 ч
Финска, common.country_-
Контактирајте го продавачот
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Komatsu 845

Пренесувач на стебла
201615900 чКорисна носивост: 12000 kg187 hp
Финска, Finnland, Rovaniemi
Објавено: 11ден
Прашајте за цена
201615900 чКорисна носивост: 12000 kg187 hp
Финска, Finnland, Rovaniemi
Контактирајте го продавачот
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

Komatsu 855

Пренесувач на стебла
20189800 чКорисна носивост: 14000 kg227 hp
Латвија, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Објавено: 19денБрој на оглас F516
Прашајте за цена
20189800 чКорисна носивост: 14000 kg227 hp
Латвија, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Контактирајте го продавачот
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Komatsu 845

Пренесувач на стебла
201615000 чКорисна носивост: 12000 kg187 hp
Латвија, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Објавено: 19денБрој на оглас F517
Прашајте за цена
201615000 чКорисна носивост: 12000 kg187 hp
Латвија, Lielvārde, Lielvārdes novads, Lettland
Контактирајте го продавачот
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Komatsu 845

Пренесувач на стебла
20206200 чКорисна носивост: 12000 kg190 hp
Германија, Deutschland, Lehe
Објавено: 21ден
Прашајте за цена
20206200 чКорисна носивост: 12000 kg190 hp
Германија, Deutschland, Lehe
Контактирајте го продавачот
Komatsu 835 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 835 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 835 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 835 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 835 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (18)

Komatsu 835

Пренесувач на стебла
201611350 чКорисна носивост: 11000 kg170 hp
Германија, Deutschland, Eibenstock, Sachsen
Објавено: 22ден
Прашајте за цена
201611350 чКорисна носивост: 11000 kg170 hp
Германија, Deutschland, Eibenstock, Sachsen
Контактирајте го продавачот
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Komatsu 845

Пренесувач на стебла
20197375 чКорисна носивост: 12000 kg187 hp
Германија, Österreich, Türnitz, Niederösterreich
Објавено: 25ден
Прашајте за цена
20197375 чКорисна носивост: 12000 kg187 hp
Германија, Österreich, Türnitz, Niederösterreich
Контактирајте го продавачот
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Komatsu 875

Пренесувач на стебла
201716400 чКорисна носивост: 16000 kg252 hp
Германија, Neusorg, Bayern, Deutschland
Објавено: 25ден
Прашајте за цена
201716400 чКорисна носивост: 16000 kg252 hp
Германија, Neusorg, Bayern, Deutschland
Контактирајте го продавачот
Komatsu 865 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 865 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 865 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 865 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 865 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Komatsu 865

Пренесувач на стебла
201421000 ч
Полска, Polen
Објавено: 1мес
Прашајте за цена
201421000 ч
Полска, Polen
Контактирајте го продавачот
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Komatsu 845

Пренесувач на стебла
201518174 ч
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
Објавено: 1мес 6ден
Прашајте за цена
201518174 ч
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
Контактирајте го продавачот
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 875 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Komatsu 875

Пренесувач на стебла
201714650 чКорисна носивост: 16000 kg
Финска, Finnland
Објавено: 1мес 6ден
Прашајте за цена
201714650 чКорисна носивост: 16000 kg
Финска, Finnland
Контактирајте го продавачот
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Komatsu 845

Пренесувач на стебла
20184770 чКорисна носивост: 12 kg190 hp
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
Објавено: 1мес 12ден
Прашајте за цена
20184770 чКорисна носивост: 12 kg190 hp
Финска, Finnland, Pirkkala, Pirkanmaa
Контактирајте го продавачот
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Komatsu 855

Пренесувач на стебла
201717000 чКорисна носивост: 14000 kg227 hp
Финска, Rovaniemi, Finnland
Објавено: 1мес 19ден
Прашајте за цена
201717000 чКорисна носивост: 14000 kg227 hp
Финска, Rovaniemi, Finnland
Контактирајте го продавачот
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (22)

Komatsu 895

Пренесувач на стебла
201623000 чКорисна носивост: 20000 kg286 hp
Финска, Finnland, Rovaniemi
Објавено: 1мес 19ден
Прашајте за цена
201623000 чКорисна носивост: 20000 kg286 hp
Финска, Finnland, Rovaniemi
Контактирајте го продавачот
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 895 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (15)

Komatsu 895

Пренесувач на стебла
201318270 чКорисна носивост: 20000 kg
Финска, Finnland
Објавено: 2мес 4ден
Прашајте за цена
201318270 чКорисна носивост: 20000 kg
Финска, Finnland
Контактирајте го продавачот
Komatsu 835TX - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 835TX - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 835TX - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 835TX - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 835TX - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (24)

Komatsu 835TX

Пренесувач на стебла
20214966 ч169 hp
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 2мес 7ден
Прашајте за цена
20214966 ч169 hp
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 855 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Komatsu 855

Пренесувач на стебла
20231700 ч207 hp
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 3мес 2ден
Прашајте за цена
20231700 ч207 hp
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 1
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 2
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 3
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 4
Komatsu 845 - Пренесувач на стебла: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Komatsu 845

Пренесувач на стебла
2023506 ч184 hp
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Објавено: 3мес 16ден
Прашајте за цена
2023506 ч184 hp
Финска, Finnland, Lavia, Satakunta
Контактирајте го продавачот
12
Страница 1 од 2
1 / 2
T1 new listing page - Пренесувачи на стебла KOMATSU
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.