Користени и нови Кршачи на дрва за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 14
Volvo FM 360 Heinola 1310 RML 8x6 branch chopper + HIAB Loglift 118S c - Кршач на дрва: слика 1
Volvo FM 360 Heinola 1310 RML 8x6 branch chopper + HIAB Loglift 118S c - Кршач на дрва: слика 2
Volvo FM 360 Heinola 1310 RML 8x6 branch chopper + HIAB Loglift 118S c - Кршач на дрва: слика 3
Volvo FM 360 Heinola 1310 RML 8x6 branch chopper + HIAB Loglift 118S c - Кршач на дрва: слика 4
Volvo FM 360 Heinola 1310 RML 8x6 branch chopper + HIAB Loglift 118S c - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Volvo FM 360 Heinola 1310 RML 8x6 branch chopper + HIAB Loglift 118S c

Кршач на дрва
20078300 ч
Унгарија, Budapest
Објавено: 9час 9мин
Прашајте за цена
20078300 ч
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Doppstadt DH 910 Branch chopper semi trailer - Кршач на дрва: слика 1
Doppstadt DH 910 Branch chopper semi trailer - Кршач на дрва: слика 2
Doppstadt DH 910 Branch chopper semi trailer - Кршач на дрва: слика 3
Doppstadt DH 910 Branch chopper semi trailer - Кршач на дрва: слика 4
Doppstadt DH 910 Branch chopper semi trailer - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (49)

Doppstadt DH 910 Branch chopper semi trailer

Кршач на дрва
200511596 ч
Унгарија, Budapest
Објавено: 9час 9мин
Прашајте за цена
200511596 ч
Унгарија, Budapest
Контактирајте го продавачот
Hakki Pilke - Кршач на дрва: слика 1
Hakki Pilke - Кршач на дрва: слика 2
Hakki Pilke - Кршач на дрва: слика 3
Hakki Pilke - Кршач на дрва: слика 4
Hakki Pilke - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Hakki Pilke

Кршач на дрва
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 15час 51мин

862EUR

Аукција
 • ≈ 53 032 MKD
 • ≈ 921 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
JAPA 700 - Кршач на дрва: слика 1
JAPA 700 - Кршач на дрва: слика 2
JAPA 700 - Кршач на дрва: слика 3
JAPA 700 - Кршач на дрва: слика 4
JAPA 700 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (41)

JAPA 700

Кршач на дрва
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 15час 53мин

301EUR

Аукција
 • ≈ 18 518 MKD
 • ≈ 321 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
FORUS BZ381 - Кршач на дрва: слика 1
FORUS BZ381 - Кршач на дрва: слика 2
FORUS BZ381 - Кршач на дрва: слика 3
FORUS BZ381 - Кршач на дрва: слика 4
FORUS BZ381 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

FORUS BZ381

Кршач на дрва
20083951 ч580 hp
Полска, Fabryczna 5, 34-100 Wadowice
Објавено: 1ден

85 000EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 5 229 446 MKD
 • ≈ 90 904 USD
20083951 ч580 hp
Полска, Fabryczna 5, 34-100 Wadowice
Контактирајте го продавачот
Greentec 942 W - Кршач на дрва: слика 1
Greentec 942 W - Кршач на дрва: слика 2

Greentec 942 W

Кршач на дрва
2018
Холандија, Wordt verwacht
Објавено: 1денБрој на оглас UM0001627
Прашајте за цена
2018
Холандија, Wordt verwacht
Контактирајте го продавачот
Morbark 2500 - Кршач на дрва: слика 1
Morbark 2500 - Кршач на дрва: слика 2
Morbark 2500 - Кршач на дрва: слика 3
Morbark 2500 - Кршач на дрва: слика 4
Morbark 2500 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Morbark 2500

Кршач на дрва
2001250 hp
Холандија, Drachten (NL)
Објавено: 1денБрој на оглас UM0002712
Прашајте за цена
2001250 hp
Холандија, Drachten (NL)
Контактирајте го продавачот
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 1
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 2
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 3
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 4
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Daewoo DWFWC230

Кршач на дрва
2023Нето тежина: 88 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
2023Нето тежина: 88 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 1
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 2
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 3
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 4
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Daewoo DWFKCC350PRO

Кршач на дрва
2023Нето тежина: 252 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 1ден
Аукција
2023Нето тежина: 252 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Japa 370 - Кршач на дрва: слика 1
Japa 370 - Кршач на дрва: слика 2
Japa 370 - Кршач на дрва: слика 3
Japa 370 - Кршач на дрва: слика 4
Japa 370 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (34)

Japa 370

Кршач на дрва
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Објавено: 1ден

2 242EUR

Аукција
 • ≈ 137 934 MKD
 • ≈ 2 397 USD
Шведска, Honnörsgatan 12, 352 36, Växjö, Sweden
Контактирајте го продавачот
Doppstadt Fw 3060k - Кршач на дрва: слика 1
Doppstadt Fw 3060k - Кршач на дрва: слика 2
Doppstadt Fw 3060k - Кршач на дрва: слика 3
Doppstadt Fw 3060k - Кршач на дрва: слика 4
Doppstadt Fw 3060k - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Doppstadt Fw 3060k

Кршач на дрва
2003
Латвија, Rīga
Објавено: 2ден

75 000EUR

 • ≈ 4 614 217 MKD
 • ≈ 80 209 USD
2003
Латвија, Rīga
Контактирајте го продавачот
Doppstadt DW3060 - Кршач на дрва: слика 1
Doppstadt DW3060 - Кршач на дрва: слика 2
Doppstadt DW3060 - Кршач на дрва: слика 3
Doppstadt DW3060 - Кршач на дрва: слика 4
Doppstadt DW3060 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Doppstadt DW3060

Кршач на дрва
2003
Латвија, Rīga
Објавено: 2ден

75 000EUR

 • ≈ 4 614 217 MKD
 • ≈ 80 209 USD
2003
Латвија, Rīga
Контактирајте го продавачот
Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25 - Кршач на дрва: слика 1
Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25 - Кршач на дрва: слика 2
Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25 - Кршач на дрва: слика 3
Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25 - Кршач на дрва: слика 4

Cippatrice Caravaggi Mod. Cippo 25

Кршач на дрва
2011
Италија, PIAZZA CADUTI DI NASSIRYA SNC, 00065, FIANO ROMANO (RM), Italy
Објавено: 2ден
Прашајте за цена
2011
Италија, PIAZZA CADUTI DI NASSIRYA SNC, 00065, FIANO ROMANO (RM), Italy
Контактирајте го продавачот
ABC DR C600 Flishugger - Кршач на дрва: слика 1
ABC DR C600 Flishugger - Кршач на дрва: слика 2
ABC DR C600 Flishugger - Кршач на дрва: слика 3
ABC DR C600 Flishugger - Кршач на дрва: слика 4
ABC DR C600 Flishugger - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

ABC DR C600 Flishugger

Кршач на дрва
2020
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Објавено: 2ден

810EUR

Аукција
 • ≈ 49 833 MKD
 • ≈ 866 USD
2020
Данска, Fabriksparken 24, DK-2600 Glostrup/Copenhagen, Denmark
Контактирајте го продавачот
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 1
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 2
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 3
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 4
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Daewoo DWFKCC350PRO

Кршач на дрва
2023Нето тежина: 252 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден

35EUR

Аукција
 • ≈ 2 153 MKD
 • ≈ 37 USD
2023Нето тежина: 252 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 1
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 2
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 3
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 4
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Daewoo DWFWC230

Кршач на дрва
2023Нето тежина: 88 kg
Германија
Објавено: 4ден

40EUR

Аукција
 • ≈ 2 460 MKD
 • ≈ 42 USD
2023Нето тежина: 88 kg
Германија
Контактирајте го продавачот
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 1
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 2
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 3
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 4
Daewoo DWFKCC350PRO - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (19)

Daewoo DWFKCC350PRO

Кршач на дрва
2023Нето тежина: 252 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден
Аукција
2023Нето тежина: 252 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 1
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 2
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 3
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 4
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Daewoo DWFWC230

Кршач на дрва
2023Нето тежина: 88 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден
Аукција
2023Нето тежина: 88 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 1
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 2
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 3
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 4
Daewoo DWFWC230 - Кршач на дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Daewoo DWFWC230

Кршач на дрва
2023Нето тежина: 88 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Објавено: 4ден

30EUR

Аукција
 • ≈ 1 845 MKD
 • ≈ 32 USD
2023Нето тежина: 88 kg
Холандија, Overschiestraat 59, 1062 XD Amsterdam, The Netherlands
Контактирајте го продавачот
Eliet Prof 5B - Кршач на дрва: слика 1

Eliet Prof 5B

Кршач на дрва
201713 hp
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Објавено: 5денБрој на оглас 324129

1 665EUR

Аукција
 • ≈ 102 435 MKD
 • ≈ 1 780 USD
201713 hp
Франција, 20 RUE VOLTAIRE, 93100 MONTREUIL SOUS BOIS, FRANCE
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 14
1 / 14
T1 new listing page - Кршачи на дрва
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.