Користени и нови Цепачи за дрва за продажба - Truck1 Македонија
Северна Македонија - Македонски | EUR
00
Пријавете се или регистрирајте се
Каталог
Продава
Поставете оглас
Сортирај според
Сортирај според
Релевантност
Датум – порво новите реклами
Датум – прво старите реклами
Цена – од ниска кон висока
Цена – од висока кон ниска
Година на производство – прво понови
Година на производство – прво постари
Бренд, модел
1 / 3
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Цепач за дрва: слика 1
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Цепач за дрва: слика 2
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Цепач за дрва: слика 3
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Цепач за дрва: слика 4
Trak-Met Piło łuparka mobilna jezdna PLD-480 48cm/30 TON - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

15 010EUR

 • ≈ 923 350 MKD
 • ≈ 16 243 USD
2023
Полска
Контактирајте го продавачот
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 1
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 2
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 3
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 4
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Цепач за дрва HH Houtklover 22 ton

2023Нето тежина: 230 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 1ден
Аукција
2023Нето тежина: 230 kg
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
Gyrax F20 - Цепач за дрва: слика 1
Gyrax F20 - Цепач за дрва: слика 2
Gyrax F20 - Цепач за дрва: слика 3
Gyrax F20 - Цепач за дрва: слика 4
Gyrax F20 - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Цепач за дрва Gyrax F20

2022
Франција
Објавено: 4ден

520EUR

Аукција
 • ≈ 31 988 MKD
 • ≈ 562 USD
2022
Франција
Контактирајте го продавачот
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Цепач за дрва: слика 1
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Цепач за дрва: слика 2
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Цепач за дрва: слика 3
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Цепач за дрва: слика 4
Trak-Met Piło łuparka elektryczna 7,5 KW PLD-400 /40 CM/20T - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (21)

10 392EUR

 • ≈ 639 271 MKD
 • ≈ 11 246 USD
2023
Полска
Контактирајте го продавачот
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Цепач за дрва: слика 1
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Цепач за дрва: слика 2
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Цепач за дрва: слика 3
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Цепач за дрва: слика 4
Trak-Met Piło łuparka mobilna PLD-400 40 CM 20 TON - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (23)

11 777EUR

 • ≈ 724 470 MKD
 • ≈ 12 745 USD
2023
Полска
Контактирајте го продавачот
Ricca Andrea - Цепач за дрва: слика 1
Ricca Andrea - Цепач за дрва: слика 2
Ricca Andrea - Цепач за дрва: слика 3
Ricca Andrea - Цепач за дрва: слика 4
Ricca Andrea - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (8)

Цепач за дрва Ricca Andrea

2017Нето тежина: 100 kg
Романија
Објавено: 6ден

140EUR

Аукција
 • ≈ 8 612 MKD
 • ≈ 151 USD
2017Нето тежина: 100 kg
Романија
Контактирајте го продавачот
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 1
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 2
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 3
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 4
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Цепач за дрва Rhino-Cross 28T

2024Нето тежина: 267 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 6ден
Аукција
2024Нето тежина: 267 kg
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 1
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 2
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 3
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 4
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Цепач за дрва Rhino-Cross 35T

2024Нето тежина: 272 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 6ден
Аукција
2024Нето тежина: 272 kg
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
Zelfbouw 400 volt - Цепач за дрва: слика 1
Zelfbouw 400 volt - Цепач за дрва: слика 2
Zelfbouw 400 volt - Цепач за дрва: слика 3
Zelfbouw 400 volt - Цепач за дрва: слика 4
Zelfbouw 400 volt - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Цепач за дрва Zelfbouw 400 volt

Холандија, Amsterdam
Објавено: 6ден

200EUR

Аукција
 • ≈ 12 303 MKD
 • ≈ 216 USD
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Цепач за дрва: слика 1
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Цепач за дрва: слика 2
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Цепач за дрва: слика 3
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Цепач за дрва: слика 4
Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050 - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (16)

Цепач за дрва Vemac Spalter Holzspalter Zanon SVT-20/1050

Ново2022
Германија, Sülzetal
Објавено: 8ден

2 681EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 164 923 MKD
 • ≈ 2 901 USD
Ново2022
Германија, Sülzetal
Контактирајте го продавачот
Jensen - Цепач за дрва: слика 1
Jensen - Цепач за дрва: слика 2
Jensen - Цепач за дрва: слика 3
Jensen - Цепач за дрва: слика 4
Jensen - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (12)

Цепач за дрва Jensen

2002
Холандија, Amsterdam
Објавено: 11ден

1 000EUR

Аукција
 • ≈ 61 515 MKD
 • ≈ 1 082 USD
2002
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 1
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 2
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 3
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 4
Rhino-Cross 28T - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Цепач за дрва Rhino-Cross 28T

2024Нето тежина: 267 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 11ден
Аукција
2024Нето тежина: 267 kg
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 1
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 2
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 3
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 4
Rhino-Cross 35T - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (17)

Цепач за дрва Rhino-Cross 35T

2024Нето тежина: 272 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 11ден
Аукција
2024Нето тежина: 272 kg
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
Wessex International LS-100 - Цепач за дрва: слика 1
Wessex International LS-100 - Цепач за дрва: слика 2
Wessex International LS-100 - Цепач за дрва: слика 3
Wessex International LS-100 - Цепач за дрва: слика 4
Wessex International LS-100 - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (14)

Цепач за дрва Wessex International LS-100

Обединето Кралство
Објавено: 12денБрој на оглас 140395016
Аукција
Обединето Кралство
Контактирајте го продавачот
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 1
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 2
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 3
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 4
HH Houtklover 22 ton - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (9)

Цепач за дрва HH Houtklover 22 ton

2023Нето тежина: 230 kg
Холандија, Amsterdam
Објавено: 15ден

700EUR

Аукција
 • ≈ 43 060 MKD
 • ≈ 757 USD
2023Нето тежина: 230 kg
Холандија, Amsterdam
Контактирајте го продавачот
Oehler OL 1140 - Цепач за дрва: слика 1
Oehler OL 1140 - Цепач за дрва: слика 2
Oehler OL 1140 - Цепач за дрва: слика 3
Oehler OL 1140 - Цепач за дрва: слика 4

Цепач за дрва Oehler OL 1140

Ново2022
Германија, Hohentengen
Објавено: 25денБрој на оглас Ho43017

2 689EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 165 415 MKD
 • ≈ 2 910 USD
Ново2022
Германија, Hohentengen
Контактирајте го продавачот
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Цепач за дрва: слика 1
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Цепач за дрва: слика 2
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Цепач за дрва: слика 3
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Цепач за дрва: слика 4
Geel Kegelholzspalter KHS25 - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (13)

Цепач за дрва Geel Kegelholzspalter KHS25

2022Нето тежина: 73 kg
Австрија
Објавено: 28ден

4 040EUR

Цена без ДДВ

 • ≈ 248 523 MKD
 • ≈ 4 372 USD
2022Нето тежина: 73 kg
Австрија
Контактирајте го продавачот
Lasco LASplit D1 47.21 - Цепач за дрва: слика 1
Lasco LASplit D1 47.21 - Цепач за дрва: слика 2
Lasco LASplit D1 47.21 - Цепач за дрва: слика 3
Lasco LASplit D1 47.21 - Цепач за дрва: слика 4
Lasco LASplit D1 47.21 - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (20)

Цепач за дрва Lasco LASplit D1 47.21

Ново
Австрија, Eberschwang
Објавено: 1мес 27ден

3 309,6EUR

 • ≈ 203 555,45 MKD
 • ≈ 3 580,99 USD
Ново
Австрија, Eberschwang
Контактирајте го продавачот
Posch AutoSplit - Цепач за дрва: слика 1
Posch AutoSplit - Цепач за дрва: слика 2
Posch AutoSplit - Цепач за дрва: слика 3
Posch AutoSplit - Цепач за дрва: слика 4
Posch AutoSplit - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (6)

Цепач за дрва Posch AutoSplit

2017150 ч10 hp
Австрија, Grafenstein
Објавено: 1мес 30ден
Прашајте за цена
2017150 ч10 hp
Австрија, Grafenstein
Контактирајте го продавачот
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Цепач за дрва: слика 1
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Цепач за дрва: слика 2
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Цепач за дрва: слика 3
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Цепач за дрва: слика 4
Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna - Цепач за дрва: слика 5
Видете ги сите фотографии (5)

Цепач за дрва Log Splitter / Kegelspalter Holzspalter / Łuparka Do Drewna

Ново2024
Полска, 64-200 Wolsztyn
Објавено: 1мес 31ден

439EUR

 • ≈ 27 005 MKD
 • ≈ 475 USD
Ново2024
Полска, 64-200 Wolsztyn
Контактирајте го продавачот
Страница 1 од 3
1 / 3
T1 new listing page - Цепачи за дрва
Со кликнување на било која врска или објект на оваа веб-страница, безусловно се согласувате и нė овластувате да ги обработуваме вашите лични податоци, вклучјувајќи ја употребата на колачиња и другите технологии на следење. Ова се применува за да се подобри и персонализора вашето искуство на оваа веб-страница, на другите наши веб-страници и на веб-страниците на рекламирачите од трети страни кои соработуваат со нас.Нашите партнерски компании можат исто така да ги складираат своите колачиња на вашиот уред или да користат слични технологии за собирање и обработка на личните информации. Дознајте повеќе за тоа како ги користиме вашите лични податоци.